Eşimi Soğutuyorum Sanırım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seks kısmı cidden insana kötü hissettirir ya. Sevişmeyi sevmiyorum hadi görev icabi hızlıca yap bitir diyor adama. İnsanın yapası gelmez. Sevgilinle sevişmeyeceksen beraber olmanın anlamı da yok bence.

Ne ayarsız kadınsın sen ya. 10-15 sene niye beklesin insan? Başka seçeneği yoktur, bulup bulabildiği o kadındır, boşanınca yemeği, ütüsü yapılmayacaktır ondan boşanmamıştır. Aşkından öldüğünden değil.

Seks kısmı cidden insana kötü hissettirir ya. Sevişmeyi sevmiyorum hadi görev icabi hızlıca yap bitir diyor adama. İnsanın yapası gelmez. Sevgilinle sevişmeyeceksen beraber olmanın anlamı da yok bence.
Kesinlikle çok kötü hissettirir , insan sevilmediğini, arzulanmadığını düşünür. Eski eşimle mesela cinsellik yaşadıktan sonra o dönüp uyumak istiyordu, ben ise sarılmak istiyordum. Kendimi berbat hissediyordum o an. Libido seviyemiz de aynı değildi. Bana yetersiz geliyordu.

O yüzden insanlar bence evlenmeden önce iyi seçim yapmalı. Dokunup öpmek istemediğim adamı ne yapayım ben? İki yabancı gibi , asker arkadaşı olmak için evlenmiyoruz sonuçta.

Hayvana, eşyaya, bitkiye, arkadaşa, anneye babaya duyulan sevgiyle eşe sevgiliye duyulan sevgi bir değil bir kere. İkincisinde şehvet var, arzu var. O yüzden hayvanı dokunmadan sevebilir insan ama eşini dokunmadan sevemez. Dokunmak istemiyorsa sevmiyordur net.

Ne biliyorsun?.Ben seninle onun için mi evlendim diyen erkek çok.kimin ne bulacağı da hiç belli olmuyor valla.kim yemek, çamaşır, ütü için gencecik yaşında cinsel hayatını feda eder?

Kadınların en güzel çağları 30dan sonrası diye boşuna dememişler
Bana hiç öyle olmadı ya.30'a girince çok bariz bir düşüş yaşandı.bir gün psikolojik heralde diyorum tam istediğim gibi oluyor, bir dahakine yine aynı.herkese de anlattım kimse öyle birşey olmaz bu yaşta diyor.ben de anlamadım gitti.mücadele etmeye, anlamlandırmaya çalışıyordum ama kabullenmek zorunda kalacağım sanırım

Sürmenaj olmuştur.

Bu durum ilişki yaşadığın kişiye de bağlı. Adam odun gibi davranıyorsa düşüş yaşaman çok normal. Sorunun psikolojik ya da hormonla ilgili de olabilir. Daha genciz , hayat yeni başlıyor.

Ne biliyorsun?.Ben seninle onun için mi evlendim diyen erkek çok.kimin ne bulacağı da hiç belli olmuyor valla.kim yemek, çamaşır, ütü için gencecik yaşında cinsel hayatını feda eder?
Ben seninle onun için mi evlendim diyen erkek gaydir, net…

Ay dünyadan da haberin yok kız senin. Ortalık yemeğim yapılsın, evim temizlensin, gece de sevişecek biri olsun diye evlenen erkek dolu. Çok istersen sen de bunlardan birini bulabilirsin nefes alsın yeter diyorlar, sana bile razı olurlar.

Konu başlığı eşimi sogutuyorum sanirim.
Bu konuda başlığından anladigim burda konuyu açıp sandığınız şeyi pekiştirmektir.
Soğuttuğunuzun farkındasınız
Evlenmek başka bir boyuttur malasef bu boyuta uyum saglayamiyorsunuz

Ayy keşke benim kocam böyle olsaydı. Bizde durum tam tersi bana kalsa iki günde bir isterim ama kocama göre iki haftada bir yapmak normal. Çocuktan sonra onu bile arar oldum gerçi
Eşiniz çok haklı bence ben kadın olarak bile böyle düşünüp altında bişey arıyorken kocanızın size sitem etmesi gayet anlaşılır.

Eşinize üzüldüm. Genelde kadınlar yakınır bu durumlardan çünkü.
Eşiniz görevmiş gibi değil olaya duygusal bakıyor. Evliliğinizde sanki roller değişmiş sizin karakterinizde çok erkek var.
Böyle sevecen, ilgili bir eşi kaybederseniz ilerde pişman olabilirsiniz.
Yorulmayacağınız bir işe geçme imkanınız varsa iş değiştirin. Hatrı sayılır kazancımız var demişsiniz.
İlla çalışayım kafasında değilseniz evliliğinizdeki sorunlar düzelene kadar bir müddet çalışma hayatına ara vermeyi de düşünebilirsiniz.
Eşiniz 2 işte birden çalışıp hala aktif ama çalışma hayatı ve çocuk sizi yıpratıyor demek ki.

Ne iş yapıyorsunuz?
Kalite mühendisiyim ben firmada, tedarikçide, müşteride ne kadar sorun ve sıkıntı varsa benim üzerimde. Stres, problem ne ararsan var. O kadar çok insanla muhattap oluyorum ki gün içinde bazen sadece kendimi odaya kapatıp insanlardan uzaklaşmak istiyorum ama işin stresini eve taşıyamam kocamın ne günahı var? Normalde soğuk biriyim ama kocama karşı vıcık vıcık bi insanım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…