Seks kısmı cidden insana kötü hissettirir ya. Sevişmeyi sevmiyorum hadi görev icabi hızlıca yap bitir diyor adama. İnsanın yapası gelmez. Sevgilinle sevişmeyeceksen beraber olmanın anlamı da yok bence.Konu sahibi bence burda kocasının cinsel olarak isteksiz olduğundan yanan kadınlardan habersiz. Libido seviyeleri de eşit değil. Sarılmayı, öpüşmeyi sevmiyor, seks yaparken hemen olsun bitsin istiyormuş. Tuhaf geldi bana bilemedim.
Belki de kendisiyle ilgili sıkıntıları vardır, psikolojik sebebi olabilir ya da hormonlarda sorun vardır. Ama boşanmak istemiyorsa kendisini değiştirmesi şart.
Ne ayarsız kadınsın sen ya. 10-15 sene niye beklesin insan? Başka seçeneği yoktur, bulup bulabildiği o kadındır, boşanınca yemeği, ütüsü yapılmayacaktır ondan boşanmamıştır. Aşkından öldüğünden değil.ilk okuyunca ne kadar mükemmel bir erkek diyorsun ama sence de biraz erken vazgeçmeye kalkmamış mi?.anladığım kadarıyla uzun zamandır ayrılık iması yapıyor.hatta çocuk olmasa şimdiye biterdi mevzusu falan dönmüş.vajinismuslu karısını 10,15 sene bekleyen erkekler var.
Kesinlikle çok kötü hissettirir , insan sevilmediğini, arzulanmadığını düşünür. Eski eşimle mesela cinsellik yaşadıktan sonra o dönüp uyumak istiyordu, ben ise sarılmak istiyordum. Kendimi berbat hissediyordum o an. Libido seviyemiz de aynı değildi. Bana yetersiz geliyordu.Seks kısmı cidden insana kötü hissettirir ya. Sevişmeyi sevmiyorum hadi görev icabi hızlıca yap bitir diyor adama. İnsanın yapası gelmez. Sevgilinle sevişmeyeceksen beraber olmanın anlamı da yok bence.
Hayvana, eşyaya, bitkiye, arkadaşa, anneye babaya duyulan sevgiyle eşe sevgiliye duyulan sevgi bir değil bir kere. İkincisinde şehvet var, arzu var. O yüzden hayvanı dokunmadan sevebilir insan ama eşini dokunmadan sevemez. Dokunmak istemiyorsa sevmiyordur net.Ben buna katılmıyorum. Gerçekten seversen öpmek sarılmak istersin. Normalde temas sevmesen dahi sevgiline sarılmak istersin. Aksi bana ilginç geliyor. Öpüşmeyi sevmemek de ilginç gerçi öpüşmeden sadece hızlı bir sekse çevirmek isteyeceğin bir ilişkin varsa üzgünüm sevmiyorsundur.
Seven insan öpmek sarılmak ister.
40 yaşındayım, kesinlikle yapılıyor ama 10-15 sene beklemek saçmalık değil mi?35-40 dan sonra seks yapılamıyor mu üzdü bu yorumbenim gibi evde kalmışlar napsin oyyyyt
35,5tan bildiriyorum, çatır çatır yapılıyor ahshfhs nazar boncuğunu da iliştireyim nolur nolmaz35-40 dan sonra seks yapılamıyor mu üzdü bu yorumbenim gibi evde kalmışlar napsin oyyyyt
Tövbe de kız yok öyle bir şey35-40 dan sonra seks yapılamıyor mu üzdü bu yorumbenim gibi evde kalmışlar napsin oyyyyt
Yaklaşık 40’tan bildiriyorum 35’ten sonra olay tamamen farklı bir boyuta geçiyor. (Pozitif anlamda)35,5tan bildiriyorum, çatır çatır yapılıyor ahshfhs nazar boncuğunu da iliştireyim nolur nolmaz
Kadınların en güzel çağları 30dan sonrası diye boşuna dememişler35,5tan bildiriyorum, çatır çatır yapılıyor ahshfhs nazar boncuğunu da iliştireyim nolur nolmaz
Ne biliyorsun?.Ben seninle onun için mi evlendim diyen erkek çok.kimin ne bulacağı da hiç belli olmuyor valla.kim yemek, çamaşır, ütü için gencecik yaşında cinsel hayatını feda eder?Ne ayarsız kadınsın sen ya. 10-15 sene niye beklesin insan? Başka seçeneği yoktur, bulup bulabildiği o kadındır, boşanınca yemeği, ütüsü yapılmayacaktır ondan boşanmamıştır. Aşkından öldüğünden değil.
Bana hiç öyle olmadı ya.30'a girince çok bariz bir düşüş yaşandı.bir gün psikolojik heralde diyorum tam istediğim gibi oluyor, bir dahakine yine aynı.herkese de anlattım kimse öyle birşey olmaz bu yaşta diyor.ben de anlamadım gitti.mücadele etmeye, anlamlandırmaya çalışıyordum ama kabullenmek zorunda kalacağım sanırımKadınların en güzel çağları 30dan sonrası diye boşuna dememişler
Sürmenaj olmuştur.Bana hiç öyle olmadı ya.30'a girince çok bariz bir düşüş yaşandı.bir gün psikolojik heralde diyorum tam istediğim gibi oluyor, bir dahakine yine aynı.herkese de anlattım kimse öyle birşey olmaz bu yaşta diyor.ben de anlamadım gitti.
Bu durum ilişki yaşadığın kişiye de bağlı. Adam odun gibi davranıyorsa düşüş yaşaman çok normal. Sorunun psikolojik ya da hormonla ilgili de olabilir. Daha genciz , hayat yeni başlıyor.Bana hiç öyle olmadı ya.30'a girince çok bariz bir düşüş yaşandı.bir gün psikolojik heralde diyorum tam istediğim gibi oluyor, bir dahakine yine aynı.herkese de anlattım kimse öyle birşey olmaz bu yaşta diyor.ben de anlamadım gitti.
Ben seninle onun için mi evlendim diyen erkek gaydir, net…Ne biliyorsun?.Ben seninle onun için mi evlendim diyen erkek çok.kimin ne bulacağı da hiç belli olmuyor valla.kim yemek, çamaşır, ütü için gencecik yaşında cinsel hayatını feda eder?
Asil 35ten sonra.... Neyse35,5tan bildiriyorum, çatır çatır yapılıyor ahshfhs nazar boncuğunu da iliştireyim nolur nolmaz
Uzun zamandır bu forumu takip ediyorum. Konu açmak ve önerilerinizi almak için üye oldum. Hızlıca özet geçerek sizinle paylaşmak istiyorum.
Eşimle severek evlendik, yaşlarımız ben 33 eşim 31 yaşında. 4 yıllık evliliğimiz var ve 1 tane bebeğimiz var 3 yaşında.
Karı koca çalışıyoruz hatrı sayılır gelirimiz var ve ayrıca eşimin aile şirketleriyle yani 2. bir işlede uğraşıyor.
Bana aşırı değer veriyor aslında bugüne kadar makul seviyede istediğim her şeyi yaptı, aldı, yurt dışına tatillere götürdü. Beni seviyor bundan eminim bende onu seviyorum ama sanırım onu kaybediyorum.
Sorunlar:
Bu iki anlattığım durumun adını sorun diye adlandırırsak eşim bu durumu kafaya takmış durumda. Aşırı derecede bugün tartıştık ve ben artık bıktım diyor. Senden tek istediğim evlilikte bu anlamda mutlu olmak, zaten iki işle uğraşıyorum çocuk bunaltıyor tek sitresimi bu şekilde atıyorum seninle diyor... Bunun dışında hiçbir isteğim yok diyor. Hatta bugün bana artık boşanmaya kadar gidiyor bu iş kendine çeki düzen ver yeter artık dedi. Bir sürede seni istekli göreyim ilk sen yanaş diyeyim ki bu kadın beni arzuluyor diye düşüneyim diyor. Fırsat bulduğumuz zaman yorgun oluyorsun, ertesi günde bir iş bir şey oluyor diyor bazen 4 5 gün yapamayınca adam çıldıracak duruma geliyor. Sanırım ağrı yapıyormuş... Eşim bu yüzden iş hayatınında olumsuz etkilendiğini, sürekli işte biz bu durumdan kavga edince kafaya taktığını söyledi.
- Eşimin karakteri sarılmayı, öpmeyi seven teması seven birisi. Ben ise onun kadar sevmiyorum. Mesela gece uyurken sarılıp uyumak istiyor. Ben biraz sarılıp geri sırtımı dönüp yatıyorum..
- Uyurken sosyal medyaya bakıyorum ve yatakta uykum gelince direk dalıyorum. Eşim yatak odasına telefon alma bir birimizle sohbet edelim sarılalım diyor.
- Eşim haftada 4 civarı cinsel ilişkiye girmek istiyor ben haftada 1 yada 2 kez. Eşim bu durumdan dolayı rahatsız, özellikle ilişkide nedendir bilmiyorum öpüşmeyi sevmiyorum, o ise bunu çok seviyor. Ön sevişmeyi kısa tutup hemen olsun bitsin istiyorum. Eşimde bu yüzden duygusuz olarak ilişki yaşadığını, hatta bazen sertleşememe problemi yaşadığını dile getiriyor. Psikolojik olarak seni istekli görmeyince istekli olamıyorum sanki eşimle değilde .... yatmışım gibi hissediyorum diyor.
- Yoğun bir iş tempom var benim bazen akşam mesaim olabiliyor. Bu durumda eşimi ve beni rahatsız ediyor
Ben hata mı yapıyorum ?
Eşim mi çok abartıyor ?
Eşimi seviyorum ama onun bu kadar istekli olmasını karşılayamıyorum sanırım. Rabbim herkese sağlık huzur versin. Yorumlarınızı önerilerinizi rica ediyorum.
Kalite mühendisiyim ben firmada, tedarikçide, müşteride ne kadar sorun ve sıkıntı varsa benim üzerimde. Stres, problem ne ararsan var. O kadar çok insanla muhattap oluyorum ki gün içinde bazen sadece kendimi odaya kapatıp insanlardan uzaklaşmak istiyorum ama işin stresini eve taşıyamam kocamın ne günahı var? Normalde soğuk biriyim ama kocama karşı vıcık vıcık bi insanımNe iş yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?