Eşimi Soğutuyorum Sanırım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aranızda mental bir bariyer var bence. Onu bulmak size kalmış. Eşinizi daha mı üstün buluyorsunuz? Kusurlarınız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Yeterince sevmiyor musunuz? Geçmişte yaptığı bir şeye mi kafanız takıldı? Çevresindeki insanlardan mı rahatsızsınız?

Eşinize karşı tam bir güven inşa edemediğinizi düşündüm

Miss’im tövbe estağfurullah konuşturacaksın şimdi beni, bizim de köpeğimiz var ailece bayılıyoruz aşığız kendisine, öpülme rekoru kırdı eşek sıpası hayatım boyunca seni bu kadar öpmedim yav esprisini bile yaparız bazen aramızda fakat evcile duyulan sevgiyle eşe duyulan aynı değil, köpek dedin diye oradan devam edeyim köpeğine sarılınca totosunu dönüp gitse ona bile tavırlanırsın bu sıpa beni sevmiyor mu diye, bak onlar dahi sevgiye karşılık sevgi gösterip sahibini yalıyor

Eşinizi seviyorsanız bunu bir şekilde hissetmek bilmek istiyorsunuz, hadi soğuk bir yapısı vardır ama insan yatağa girince telefonla ilgilenene kadar eşine seni seviyorum der, sohbet eder ay hiç yapamıyorsa uzaktan öpücük atar
Duygularını söylemeye çekinen biriyse mesaj atar, evlilik denilen kurumda yalnızca eşliğin gereklilikleri de olmuyor şahsen, partneriniz iyi kötü her şeyi konuşup paylaştığınız dostunuz da oluyor, adam eşinin dostluğunu da hissedemiyor en azından ben öyle anladım.

Son düzenleme:
Ayyy her zamanki gibi konu sahibi suçlanmış. Arkadaşlar herkes sizin gibi yürüyen libido değil. Haftada1 2 gayet normal
Ben de mıç mıç temastan hoşlanmam konu sahibini gayet iyi anlıyorum. Haftada 7 gün var 4 nedir yav

Bence elinin destek alması lazım 4 defa olmayınca kavga çıkarmak normal değil

Sadece onun için mi kavga çıkarmış adam , sarılmak istiyorum diyor adam cevap alamıyor öpmek istiyor karşılık yok bana ilgi göster diyor sadece seks değil dert okuduysanız

Eşiniz haklı.Öpüşmeyi sevmeyen bir kadın az görülür. Muhtemelen böyle devam ederseniz eşiniz ya soğur bırakır sizi yada aldatır. Eşinizin değerini bilin bence yoksa aksi durumda yuvan için kötü olur

Kadın haftada 2 istiyor adam 4 ortası olur 3 olur.
Yada en azından gece biraz sarılır telefonsuz girer yatağa.
Yada 2 kere de sevişse uzun sevişir öpüşür.
Adamın hiç bir isteğine olumlu dönmemiş kadın.
Telefonsuz gel sohbet edelim. Yok.
Sevişirken öpüşelim uzun tutalım. Yok.
Sarılalım. Yok.
E bu adam haksız mı?

Esiniz tam olması gerektiği gibi davranıyor da sizi neden 40 senelik evliler gibi davranıyorsunuz?

Neden evlendiniz acaba? yaşım da geçiyor çocuk yapmalıyım diye mi evlendiniz?

Yalnız şu mıç mıç kelimesi çok itici. Evli insanlar mıç mıç olur zaten. Ne olmasını bekliyorsun? Temastan hoşlanmam nedir ya? Karşındaki otobüste gittiğin herhangi bir adam değil. Evli olduğun kocan. Temas olmadan nasıl olacak? Çocuk nasıl olacak? Temassız sevgi mi olur? 7 günün 4 günü gayet normal. Hiç de fazla değil. Kaldı ki adamın tek problem yaptığı konu sadece bu değil. Ortada çok ciddi bir konu var. Konuyu temasa indirgemişsin. Şu adamın yerinde ben olsam ben de ciddi ciddi boşanmak isterdim. O zaman ben niye evlendim? Bekâr yaşardım. Teması sevmiyorum der otururdum. Evli olan birinin mıç mıç diye yorum yapması absürt.

Bu gerçek mi? Nasıl olmuş ki
Huniye hortum takmışlar. Vajinismuslu üye, huninin ince uç tarafını biraz içine almış, eşi hortuma boşalmış. Olay bittikten sonra da eşi bacaklarını kaldırıp sallamış kadını.
Forumun efsane olaylarındandır kendisi.

Şu an şok oldum. Peki gerçekten hamile kalabilmiş mi bu şekilde

Şu an şok oldum. Peki gerçekten hamile kalabilmiş mi bu şekilde
Kendi iddiası kaldığı yönündeydi. Hatta konusu da vajinismuslu hamile gibi bir şeydi. Bulursam gönderirim.

Edit: Buldum.

Temas sevmeyen insanlar da var evliyim ve mıçmıç değilim sevmiyorum. gayet dozunda her şeyin fazlası zarar. Temas sevmiyorum diye niye bekar kalayım evlilik sürekli öpüşüp koklaşmak değil. konuyu temasa indirgemesin konu sahibine sürekli boşan denmesini anlamıyorum. 7 günün 4 günü de hiç normal değil kadın için erkekte bi sıkıntı yok tabi.

Kime göre normal değil, neye göre normal değil?

Sizin eşiniz de sizin gibi soğuk muhtemelen, o yüzden sorun yaşamıyorsunuz. Bu kadının eşi temas istiyor. Orta yolu bulmayacaksa, ben böyleyim işine gelirse diyecekse karşı tarafın da işime gelmiyor boşanalım deme hakkı var.

Ben de konu sahibi gibi soğuyum evet. Herkeste maaşallah ayda minimum 16 kez filan sevişiyor herkes yürüyen libido.

Ben de konu sahibi gibi soğuyum evet. Herkeste maaşallah ayda minimum 16 kez filan sevişiyor herkes yürüyen libido.
Yürüyen libido değiliz, sizinki biraz düşük muhtemelen.

Sevişmeyi angarya olarak görürseniz zor gelir normal olarak. Ama uyumlu bir çiftte sevişmek dinlendirir, mutlu eder, ağrıları geçirir, rahat uyumanızı sağlar, çiftin arasındaki bağı kuvvetlendirir. Olaya böyle bakınca angarya olarak gelmez.

İçim gitti adama. Çok üzüldüm. Benim eşim de sizin gibi soğuğun tekiydi. Erkek adam kadının peşinde dolanıp durmaz dedi bi kere. Ağzına s.çtım ağzına. Çoğu şeye ben alıştırdım. Hele bi cinsellik maceramız var ki sorma gitsin. Seviyorsanız onun gibi çabalarsınız. Yoksa yazık olur.

Gerçekten bu kadar kadin temas ve cinsellik için aç mi?
Bende konu sahibi gibiyim ,eşim de ayni eşi .
Asla usanmaz sevişmekten ,ilişkiye bile girmesek saatlerce beni kilitler.
Bir dönem işsiz evdeydi ,yani çocuklar okula gittimi beni tekrar yatağa çağırirdı .
Yada mutfaktayim yemek yapiyorum ,gelir sarilir öperdi.
Ama sadece böyle gösteriyordu "sevgisini".
Fakat evlilikte benim bekletilerim isteklerim nerde kaliyordu?
Bir kere dişarda kahve içmezdi ,yemeğe belki senede iki kere ,davetlerde katilmak istemezdi .
Tiyatro sinema hak getire.
Istediği sadece sex.
Ama soğumuştum ondan artik aynen konu sahibi gibiyim ,huzursuzluk kavga varmi bundan dolayi evet var .
Evlilik sirf cinsellikten ibaret değil ,hayati beraber paylaşmaktir ,nitelikli zaman gecirmek ,ileriye dönük ayni hayalleri kurmak ,beraber gelişmek .

Bu odunluklarini saymazsak ,eşim iyi insan Kimseye karişmaz,merhametli ,kim yardim istese koşa koşa gider ,ağzından asla küfür cikmaz sesini bile yükseltmişliği nadir..
Sessiz sakin biri.

Şimdi benim hirmon bozukluğumda var isteksizliğimi etkileyen .
Ve gercekten doğum yaptiktan sonra başladi .
Prolaktin yükselmesi ,bebeye süt verebilmek için zaten doğal olarak yükselir .Sonra değerler normale döner.
Bende öyle olmadi ,sürekli yüksek kalmiş.
Tabii ozamanlar bilmiyordum .
Senelersonra rahatsizliklar çoğaldi ve anca doktor bakti .Ve hipofiz bezinde kist varmiş ,prolaktin üreten.
Ayrica testosteron eksikliği var ,aslinda eksiklik değil testosteronum yok .Ölçülemecek kadar az (<0.03).
Herhalde doğuştan olan bir eksiklik ve yaş ilerledikce sadece cinsellikte değil hayat kalitemi düşürüyor.
Malesef testosteron takviyesine vücudum yan etki veriyor .

Ayrintili yazdim belki konu sahibi veya bir okur ayni hormon bozukluğu var ama kontrol edilmediği için bilmiyor.
Lütfen bütün kadinlar kendini isteksiz ,enerjisiz veya depresif hisseden hormonlarini kontrol ettirsin .
Sadece bunlari değil tiroid hormonu dahil bütün değerlere.

Konu sahibi ben seni anliyorum ,insanin içinden gelmiyorsa zülüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…