- 7 Aralık 2018
- 7.383
- 18.999
- 248
- 28
Miss’im tövbe estağfurullah konuşturacaksın şimdi beni, bizim de köpeğimiz var ailece bayılıyoruz aşığız kendisine, öpülme rekoru kırdı eşek sıpası hayatım boyunca seni bu kadar öpmedim yav esprisini bile yaparız bazen aramızda fakat evcile duyulan sevgiyle eşe duyulan aynı değil, köpek dedin diye oradan devam edeyim köpeğine sarılınca totosunu dönüp gitse ona bile tavırlanırsın bu sıpa beni sevmiyor mu diye, bak onlar dahi sevgiye karşılık sevgi gösterip sahibini yalıyorBen sevmeme kısmına katılmıyorum, olabilir veya olmayabilir. Ama soğukluk kısmına katılıyorum, bazı insanların yapısı böyle. Ben ultra yumoşum mesela, köpek sahibiyim her sabah kalkar köpeğime sarılırım, gün içinde sarılırım, sokak kedisi/köpeği görürsem yolda durur severim ... Annem de hayvanları sever ama uzaktan sever öyle içli dışlı olmayı sevmez, tüye dokunmayı sevmez, ama sever, hayvanları. Hayvanları besler, ihtiyaçlarını giderir, sokağımızdaki kedi ve köpeklerin dış parazitlerini annem yapıyor mesela, onun da sevgi gosterme sekli bu sekilde. Bazı insanlar böyle işte, sevgi duyar ama o kadar duygusal veya yumoş değiller umarım anlatabilmişimdir, başta da yazdım, konu sahibesi ve kocası bu şekildeler uyumsuzlar baştan evlenmemesi gereken bir çift sevgi dilleri çok farklı.
Sadece onun için mi kavga çıkarmış adam , sarılmak istiyorum diyor adam cevap alamıyor öpmek istiyor karşılık yok bana ilgi göster diyor sadece seks değil dert okuduysanızAyyy her zamanki gibi konu sahibi suçlanmış. Arkadaşlar herkes sizin gibi yürüyen libido değil. Haftada1 2 gayet normal
Ben de mıç mıç temastan hoşlanmam konu sahibini gayet iyi anlıyorum. Haftada 7 gün var 4 nedir yav
Bence elinin destek alması lazım 4 defa olmayınca kavga çıkarmak normal değil
Kadın haftada 2 istiyor adam 4 ortası olur 3 olur.Ayyy her zamanki gibi konu sahibi suçlanmış. Arkadaşlar herkes sizin gibi yürüyen libido değil. Haftada1 2 gayet normal
Ben de mıç mıç temastan hoşlanmam konu sahibini gayet iyi anlıyorum. Haftada 7 gün var 4 nedir yav
Esiniz tam olması gerektiği gibi davranıyor da sizi neden 40 senelik evliler gibi davranıyorsunuz?Uzun zamandır bu forumu takip ediyorum. Konu açmak ve önerilerinizi almak için üye oldum. Hızlıca özet geçerek sizinle paylaşmak istiyorum.
Eşimle severek evlendik, yaşlarımız ben 33 eşim 31 yaşında. 4 yıllık evliliğimiz var ve 1 tane bebeğimiz var 3 yaşında.
Karı koca çalışıyoruz hatrı sayılır gelirimiz var ve ayrıca eşimin aile şirketleriyle yani 2. bir işlede uğraşıyor.
Bana aşırı değer veriyor aslında bugüne kadar makul seviyede istediğim her şeyi yaptı, aldı, yurt dışına tatillere götürdü. Beni seviyor bundan eminim bende onu seviyorum ama sanırım onu kaybediyorum.
Sorunlar:
Bu iki anlattığım durumun adını sorun diye adlandırırsak eşim bu durumu kafaya takmış durumda. Aşırı derecede bugün tartıştık ve ben artık bıktım diyor. Senden tek istediğim evlilikte bu anlamda mutlu olmak, zaten iki işle uğraşıyorum çocuk bunaltıyor tek sitresimi bu şekilde atıyorum seninle diyor... Bunun dışında hiçbir isteğim yok diyor. Hatta bugün bana artık boşanmaya kadar gidiyor bu iş kendine çeki düzen ver yeter artık dedi. Bir sürede seni istekli göreyim ilk sen yanaş diyeyim ki bu kadın beni arzuluyor diye düşüneyim diyor. Fırsat bulduğumuz zaman yorgun oluyorsun, ertesi günde bir iş bir şey oluyor diyor bazen 4 5 gün yapamayınca adam çıldıracak duruma geliyor. Sanırım ağrı yapıyormuş... Eşim bu yüzden iş hayatınında olumsuz etkilendiğini, sürekli işte biz bu durumdan kavga edince kafaya taktığını söyledi.
- Eşimin karakteri sarılmayı, öpmeyi seven teması seven birisi. Ben ise onun kadar sevmiyorum. Mesela gece uyurken sarılıp uyumak istiyor. Ben biraz sarılıp geri sırtımı dönüp yatıyorum..
- Uyurken sosyal medyaya bakıyorum ve yatakta uykum gelince direk dalıyorum. Eşim yatak odasına telefon alma bir birimizle sohbet edelim sarılalım diyor.
- Eşim haftada 4 civarı cinsel ilişkiye girmek istiyor ben haftada 1 yada 2 kez. Eşim bu durumdan dolayı rahatsız, özellikle ilişkide nedendir bilmiyorum öpüşmeyi sevmiyorum, o ise bunu çok seviyor. Ön sevişmeyi kısa tutup hemen olsun bitsin istiyorum. Eşimde bu yüzden duygusuz olarak ilişki yaşadığını, hatta bazen sertleşememe problemi yaşadığını dile getiriyor. Psikolojik olarak seni istekli görmeyince istekli olamıyorum sanki eşimle değilde .... yatmışım gibi hissediyorum diyor.
- Yoğun bir iş tempom var benim bazen akşam mesaim olabiliyor. Bu durumda eşimi ve beni rahatsız ediyor
Ben hata mı yapıyorum ?
Eşim mi çok abartıyor ?
Eşimi seviyorum ama onun bu kadar istekli olmasını karşılayamıyorum sanırım. Rabbim herkese sağlık huzur versin. Yorumlarınızı önerilerinizi rica ediyorum.
Yalnız şu mıç mıç kelimesi çok itici. Evli insanlar mıç mıç olur zaten. Ne olmasını bekliyorsun? Temastan hoşlanmam nedir ya? Karşındaki otobüste gittiğin herhangi bir adam değil. Evli olduğun kocan. Temas olmadan nasıl olacak? Çocuk nasıl olacak? Temassız sevgi mi olur? 7 günün 4 günü gayet normal. Hiç de fazla değil. Kaldı ki adamın tek problem yaptığı konu sadece bu değil. Ortada çok ciddi bir konu var. Konuyu temasa indirgemişsin. Şu adamın yerinde ben olsam ben de ciddi ciddi boşanmak isterdim. O zaman ben niye evlendim? Bekâr yaşardım. Teması sevmiyorum der otururdum. Evli olan birinin mıç mıç diye yorum yapması absürt.Ayyy her zamanki gibi konu sahibi suçlanmış. Arkadaşlar herkes sizin gibi yürüyen libido değil. Haftada1 2 gayet normal
Ay eskiler hatırlar, vajinismus olduğu için huni yöntemiyle hamile kalan bir üye vardı.Temas olmadan nasıl olacak? Çocuk nasıl olacak?
Bu gerçek mi? Nasıl olmuş kiAy eskiler hatırlar, vajinismus olduğu için huni yöntemiyle hamile kalan bir üye vardı.
Temassız anca öyle olur herhalde
Huniye hortum takmışlar. Vajinismuslu üye, huninin ince uç tarafını biraz içine almış, eşi hortuma boşalmış. Olay bittikten sonra da eşi bacaklarını kaldırıp sallamış kadını.Bu gerçek mi? Nasıl olmuş ki
Şu an şok oldum. Peki gerçekten hamile kalabilmiş mi bu şekildeHuniye hortum takmışlar. Vajinismuslu üye, huninin ince uç tarafını biraz içine almış, eşi hortuma boşalmış. Olay bittikten sonra da eşi bacaklarını kaldırıp sallamış kadını.
Forumun efsane olaylarındandır kendisi.
Kendi iddiası kaldığı yönündeydi. Hatta konusu da vajinismuslu hamile gibi bir şeydi. Bulursam gönderirim.Şu an şok oldum. Peki gerçekten hamile kalabilmiş mi bu şekilde
Temas sevmeyen insanlar da var evliyim ve mıçmıç değilim sevmiyorum. gayet dozunda her şeyin fazlası zarar. Temas sevmiyorum diye niye bekar kalayım evlilik sürekli öpüşüp koklaşmak değil. konuyu temasa indirgemesin konu sahibine sürekli boşan denmesini anlamıyorum. 7 günün 4 günü de hiç normal değil kadın için erkekte bi sıkıntı yok tabi.Yalnız şu mıç mıç kelimesi çok itici. Evli insanlar mıç mıç olur zaten. Ne olmasını bekliyorsun? Temastan hoşlanmam nedir ya? Karşındaki otobüste gittiğin herhangi bir adam değil. Evli olduğun kocan. Temas olmadan nasıl olacak? Çocuk nasıl olacak? Temassız sevgi mi olur? 7 günün 4 günü gayet normal. Hiç de fazla değil. Kaldı ki adamın tek problem yaptığı konu sadece bu değil. Ortada çok ciddi bir konu var. Konuyu temasa indirgemişsin. Şu adamın yerinde ben olsam ben de ciddi ciddi boşanmak isterdim. O zaman ben niye evlendim? Bekâr yaşardım. Teması sevmiyorum der otururdum. Evli olan birinin mıç mıç diye yorum yapması absürt.
Kime göre normal değil, neye göre normal değil?Temas sevmeyen insanlar da var evliyim ve mıçmıç değilim sevmiyorum. gayet dozunda her şeyin fazlası zarar. Temas sevmiyorum diye niye bekar kalayım evlilik sürekli öpüşüp koklaşmak değil. konuyu temasa indirgemesin konu sahibine sürekli boşan denmesini anlamıyorum. 7 günün 4 günü de hiç normal değil kadın için erkekte bi sıkıntı yok tabi.
Kime göre normal değil, neye göre normal değil?
Sizin eşiniz de sizin gibi soğuk muhtemelen, o yüzden sorun yaşamıyorsunuz. Bu kadının eşi temas istiyor. Orta yolu bulmayacaksa, ben böyleyim işine gelirse diyecekse karşı tarafın da işime gelmiyor boşanalım deme hakkı var.
Yürüyen libido değiliz, sizinki biraz düşük muhtemelen.Ben de konu sahibi gibi soğuyum evet. Herkeste maaşallah ayda minimum 16 kez filan sevişiyor herkes yürüyen libido.
İçim gitti adama. Çok üzüldüm. Benim eşim de sizin gibi soğuğun tekiydi. Erkek adam kadının peşinde dolanıp durmaz dedi bi kere. Ağzına s.çtım ağzına. Çoğu şeye ben alıştırdım. Hele bi cinsellik maceramız var ki sorma gitsin. Seviyorsanız onun gibi çabalarsınız. Yoksa yazık olur.Uzun zamandır bu forumu takip ediyorum. Konu açmak ve önerilerinizi almak için üye oldum. Hızlıca özet geçerek sizinle paylaşmak istiyorum.
Eşimle severek evlendik, yaşlarımız ben 33 eşim 31 yaşında. 4 yıllık evliliğimiz var ve 1 tane bebeğimiz var 3 yaşında.
Karı koca çalışıyoruz hatrı sayılır gelirimiz var ve ayrıca eşimin aile şirketleriyle yani 2. bir işlede uğraşıyor.
Bana aşırı değer veriyor aslında bugüne kadar makul seviyede istediğim her şeyi yaptı, aldı, yurt dışına tatillere götürdü. Beni seviyor bundan eminim bende onu seviyorum ama sanırım onu kaybediyorum.
Sorunlar:
Bu iki anlattığım durumun adını sorun diye adlandırırsak eşim bu durumu kafaya takmış durumda. Aşırı derecede bugün tartıştık ve ben artık bıktım diyor. Senden tek istediğim evlilikte bu anlamda mutlu olmak, zaten iki işle uğraşıyorum çocuk bunaltıyor tek sitresimi bu şekilde atıyorum seninle diyor... Bunun dışında hiçbir isteğim yok diyor. Hatta bugün bana artık boşanmaya kadar gidiyor bu iş kendine çeki düzen ver yeter artık dedi. Bir sürede seni istekli göreyim ilk sen yanaş diyeyim ki bu kadın beni arzuluyor diye düşüneyim diyor. Fırsat bulduğumuz zaman yorgun oluyorsun, ertesi günde bir iş bir şey oluyor diyor bazen 4 5 gün yapamayınca adam çıldıracak duruma geliyor. Sanırım ağrı yapıyormuş... Eşim bu yüzden iş hayatınında olumsuz etkilendiğini, sürekli işte biz bu durumdan kavga edince kafaya taktığını söyledi.
- Eşimin karakteri sarılmayı, öpmeyi seven teması seven birisi. Ben ise onun kadar sevmiyorum. Mesela gece uyurken sarılıp uyumak istiyor. Ben biraz sarılıp geri sırtımı dönüp yatıyorum..
- Uyurken sosyal medyaya bakıyorum ve yatakta uykum gelince direk dalıyorum. Eşim yatak odasına telefon alma bir birimizle sohbet edelim sarılalım diyor.
- Eşim haftada 4 civarı cinsel ilişkiye girmek istiyor ben haftada 1 yada 2 kez. Eşim bu durumdan dolayı rahatsız, özellikle ilişkide nedendir bilmiyorum öpüşmeyi sevmiyorum, o ise bunu çok seviyor. Ön sevişmeyi kısa tutup hemen olsun bitsin istiyorum. Eşimde bu yüzden duygusuz olarak ilişki yaşadığını, hatta bazen sertleşememe problemi yaşadığını dile getiriyor. Psikolojik olarak seni istekli görmeyince istekli olamıyorum sanki eşimle değilde .... yatmışım gibi hissediyorum diyor.
- Yoğun bir iş tempom var benim bazen akşam mesaim olabiliyor. Bu durumda eşimi ve beni rahatsız ediyor
Ben hata mı yapıyorum ?
Eşim mi çok abartıyor ?
Eşimi seviyorum ama onun bu kadar istekli olmasını karşılayamıyorum sanırım. Rabbim herkese sağlık huzur versin. Yorumlarınızı önerilerinizi rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?