Eşimi Soğutuyorum Sanırım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şaka misiniz yaa :) her şeyin fazlası zarar mı? Evlisiniz evlii. Neyin fazlası zarar? Öpmenin mi? Sevginin mi? Seksin mi fazlası zarar? Evlilik tabii ki sürekli sevmek ve sevilmektir. O zaman bunca insan neden sevgisizlikten dolayı psikologlara gidiyor? Evlilikler bitiyor. Konu sahibi boşanmadan kocası zaten boşanır. Hiç kimse böyle bir durumu kabul etmez. Neden adam ,karısını öpemesin ,istediği gibi seks yapamasın. Hayvanlar bile birbirine temas ediyor. Biz de hayvanları severken bagrimiza basıyoruz. Kedileri bagrina basan videoları görünce ayyyy ne tatlı diye bayılırsınız. İnsanın kocasini bağrına basması neden garip ?
Vala 7 günün 4 günü Cook normal. Çünkü biz de öyleyiz :)) hatta daha fazla da olabilir. Seks sevgiyi pekiştirir. Tavsiye ederim :)

Hanımefendi başka bir konuda kedi sahiplendim bir hafta dayanabildim demiş
Yani boşuna yoruluyorsunuz

Konu sahibi aşırı derecede sıkıcı ve pasif birisin.
erkek yada kadın bu şekilde olan birisi evlenmemeli ne diye adamlarin-insanların hayatini mahvediyorsunuz anlamiyorum ki eşinin yerinde olsam direk ayrılırım.senden sana verecek tavsiye yok çünkü senin mayan böyle değişmezsin mümkün değil adam doğru yolu bulmuş zaten ayrılık lafını açmış Bari o açmadan davayı sen aç ki gururun kırılmasın sana verilecek tek tavsiye bu

Ben eski sevgilimden önce uyurken sarılmayı ve sarılınmasını hiçç sevmezdim. Hatta kızlar (isim vermiyorum mesela KudrAlobar ahhsf) bana odun derdi. Gece yarısı adamın sarılmasına uyanıp sinirden uyuyamadığımı, "salona mı gitsem ya" dediğimi bilirim.

Ne zaman ki eski sevgilim sarıldı, benim devreler tekrar bağlandı. O üstüme sadece bir kol atılsa sinir basan ben ahtapot gibi uyuyordum. Eskaza bir gece sarılmasın, "yhaa sarılsanaa" diyordum.

Şimdi de hayatıma giren insanlar sarılmayı sevmiyorsa ısrar etmiyorum tabii ki çünkü ben de sevmezdim ama eğer çok istiyorsam "sevmiyorsun biliyorum ama en azından uyuyana kadar beş dakika bi' sarılsana" diye istiyorum. İlla ahtapot gibi olmaya gerek yok, illa tam bir sarılmaya da gerek yok. Adam uyuyana kadar beş dakika kolunu falan atabilir. Bu yüzden kalp kırmaya gerek yok.

Hamilelikte lohusalikta aylarca o olaylardan uzak kalip bekleyen beyler hayal urunu mu
4 gun olmayinca agri oluyorsa bir doktora gitsin
Boyle cinsellikle ilgili konular acilinca neden herkes kendi cinsel hayatini övüp duruyor bazi insanlar cidden komedi

Zorunlu olarak ara vermekle ömür boyu süren isteksizliği ve doyumsuz cinsel hayatı bir tuttunuz ya bravo?

Normal tabi ki. İnsan sevişme imkanı varken neden 4 gün beklesin? 65 yaşında değillerse çok uzun bir süre.
Bunu her iki tarafta istemeli
Kadin isten yorgun geliyorsa ev isi yemek vs ugrasip bide buna hali kalmiyor olabilir
Misal ben dogumdan sonra 6 ay kendime gelemedim emzirmek zaten hormonlari alt ust eden birseydi hic aklima bile gelmedi
Esim bu sekilde soylense bosanma lafi yapsa cok kirilirdim

Hala fiziksel sağlıksızlık halini ya da zorunlu durumları öne sürüyorsunuz. Diyorum ki bir sorun ya da zorunluluk hali olmadığı halde sıklığı ve tatmini az bir cinsel hayata kimse katlanmak zorunda değil.

İki taraf da istemeli evet ama isteyen taraf da istemeyen tarafa bür ömür katlanmak zorunda değil. Boşanma lafı eden adam zaten kafasına koymuştur, kırılsanız da çok umursamaz o durumda.

E o zaman burada isteksiz, sevişmeyen, kadını tatmin etmeyen erkekleri niye eleştiriyoruz?

E o zaman burada isteksiz, sevişmeyen, kadını tatmin etmeyen erkekleri niye eleştiriyoruz?
Oyle bi erkek mi var ben hic rastlamadim oyle bi konuya burada
Bi ferhansi hatirliyorum o tarz konularda
Hayat kosusturmasinda yorulan hamilelik dogum ve sonrasi surecler haric bir isteksizlik hali varsa erkek testesteron seviyesine kadin da ostrojen seviyesine baktirmali
Bir arkadasim erken menapoz yasiyordu bu konuda sorun yasiyordu doktor ostrojen hapi vermisti mesela

Adam 4 gun olmayinca soyleniyormus normal mi?
Normal. Ben kadın olarak normal buluyorum. Adet döneminde ara vermek bile bana çok uzun geliyor. Özlüyorum. Seven kişi özler. Hadi seks yapalım der. Ki ben diyorum. Ben yapmayınca canım sıkılıyor. Stres oluyorum. Seks rahatlıktır.

Nasıl rastlamadınız ya, çok ilginç.
Son bir ayda açılan en az beş konu gönderebilirim şu an. Kocam isteksiz, kocam sevişmek istemiyor, kocam benim tatminimle uğraşmıyor, kocam yatakta ilgilenmiyor, ben istemesem sevişmiyoruz diye. 3-4 ay sevişmeyen adamlarla dolu forum.

hormonlarla alakali sanirim
Bazilarininki daha fazla
Her evliligin dinamigi farklidir kadin da olsa erkek de olsa bence bu bir sayiya tabii tutulmamali

Bazilarininki daha fazla
Her evliligin dinamigi farklidir kadin da olsa erkek de olsa bence bu bir sayiya tabii tutulmamali
Hormon ve karşı tarafı sevmekle alakalı. Karşı tarafın vücudunu istemek. Bu çok önemli.

Bazilarininki daha fazla
Sadece sayı da değil ki. Kadın ön sevilme ve öpüşme olmadan bitirmek de istiyor. Haftada iki kere hızlıca hallet işini diyor.
Bu kadar kötü bir seks hayatına mahkum olmak zorunda değil hiç bir insan.
Kadın temas sarılma öpüşme seks hiç bir şey sevmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…