- 14 Ağustos 2024
- 3.186
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.137
- 78
Şaka misiniz yaa :) her şeyin fazlası zarar mı? Evlisiniz evlii. Neyin fazlası zarar? Öpmenin mi? Sevginin mi? Seksin mi fazlası zarar? Evlilik tabii ki sürekli sevmek ve sevilmektir. O zaman bunca insan neden sevgisizlikten dolayı psikologlara gidiyor? Evlilikler bitiyor. Konu sahibi boşanmadan kocası zaten boşanır. Hiç kimse böyle bir durumu kabul etmez. Neden adam ,karısını öpemesin ,istediği gibi seks yapamasın. Hayvanlar bile birbirine temas ediyor. Biz de hayvanları severken bagrimiza basıyoruz. Kedileri bagrina basan videoları görünce ayyyy ne tatlı diye bayılırsınız. İnsanın kocasini bağrına basması neden garip ?Temas sevmeyen insanlar da var evliyim ve mıçmıç değilim sevmiyorum. gayet dozunda her şeyin fazlası zarar. Temas sevmiyorum diye niye bekar kalayım evlilik sürekli öpüşüp koklaşmak değil. konuyu temasa indirgemesin konu sahibine sürekli boşan denmesini anlamıyorum. 7 günün 4 günü de hiç normal değil kadın için erkekte bi sıkıntı yok tabi.
Hanımefendi başka bir konuda kedi sahiplendim bir hafta dayanabildim demişŞaka misiniz yaa :) her şeyin fazlası zarar mı? Evlisiniz evlii. Neyin fazlası zarar? Öpmenin mi? Sevginin mi? Seksin mi fazlası zarar? Evlilik tabii ki sürekli sevmek ve sevilmektir. O zaman bunca insan neden sevgisizlikten dolayı psikologlara gidiyor? Evlilikler bitiyor. Konu sahibi boşanmadan kocası zaten boşanır. Hiç kimse böyle bir durumu kabul etmez. Neden adam ,karısını öpemesin ,istediği gibi seks yapamasın. Hayvanlar bile birbirine temas ediyor. Biz de hayvanları severken bagrimiza basıyoruz. Kedileri bagrina basan videoları görünce ayyyy ne tatlı diye bayılırsınız. İnsanın kocasini bağrına basması neden garip ?
Vala 7 günün 4 günü Cook normal. Çünkü biz de öyleyiz :)) hatta daha fazla da olabilir. Seks sevgiyi pekiştirir. Tavsiye ederim :)
Haaa şimdi anlaşıldı :)) pes ettim tamam.Hanımefendi başka bir konuda kedi sahiplendim bir hafta dayanabildim demiş
Yani boşuna yoruluyorsunuz
Zorunlu olarak ara vermekle ömür boyu süren isteksizliği ve doyumsuz cinsel hayatı bir tuttunuz ya bravo?Hamilelikte lohusalikta aylarca o olaylardan uzak kalip bekleyen beyler hayal urunu mu
4 gun olmayinca agri oluyorsa bir doktora gitsin
Boyle cinsellikle ilgili konular acilinca neden herkes kendi cinsel hayatini övüp duruyor bazi insanlar cidden komedi
Adam 4 gun olmayinca soyleniyormus normal mi?Zorunlu olarak ara vermekle ömür boyu süren isteksizliği ve doyumsuz cinsel hayatı bir tuttunuz ya bravo?
Normal tabi ki. İnsan sevişme imkanı varken neden 4 gün beklesin? 65 yaşında değillerse çok uzun bir süre.Adam 4 gun olmayinca soyleniyormus normal mi?
Bunu her iki tarafta istemeliNormal tabi ki. İnsan sevişme imkanı varken neden 4 gün beklesin? 65 yaşında değillerse çok uzun bir süre.
Hala fiziksel sağlıksızlık halini ya da zorunlu durumları öne sürüyorsunuz. Diyorum ki bir sorun ya da zorunluluk hali olmadığı halde sıklığı ve tatmini az bir cinsel hayata kimse katlanmak zorunda değil.Bunu her iki tarafta istemeli
Kadin isten yorgun geliyorsa ev isi yemek vs ugrasip bide buna hali kalmiyor olabilir
Misal ben dogumdan sonra 6 ay kendime gelemedim emzirmek zaten hormonlari alt ust eden birseydi hic aklima bile gelmedi
Esim bu sekilde soylense bosanma lafi yapsa cok kirilirdim
E o zaman burada isteksiz, sevişmeyen, kadını tatmin etmeyen erkekleri niye eleştiriyoruz?Bunu her iki tarafta istemeli
Kadin isten yorgun geliyorsa ev isi yemek vs ugrasip bide buna hali kalmiyor olabilir
Misal ben dogumdan sonra 6 ay kendime gelemedim emzirmek zaten hormonlari alt ust eden birseydi hic aklima bile gelmedi
Esim bu sekilde soylense bosanma lafi yapsa cok kirilirdim
Pozitif ayrımcılık gibi bişi sanırım. Kadın isteksiz olabilir ama erkek olamaz.E o zaman burada isteksiz, sevişmeyen, kadını tatmin etmeyen erkekleri niye eleştiriyoruz?
Oyle bi erkek mi var ben hic rastlamadim oyle bi konuya buradaE o zaman burada isteksiz, sevişmeyen, kadını tatmin etmeyen erkekleri niye eleştiriyoruz?
Normal. Ben kadın olarak normal buluyorum. Adet döneminde ara vermek bile bana çok uzun geliyor. Özlüyorum. Seven kişi özler. Hadi seks yapalım der. Ki ben diyorum. Ben yapmayınca canım sıkılıyor. Stres oluyorum. Seks rahatlıktır.Adam 4 gun olmayinca soyleniyormus normal mi?
Nasıl rastlamadınız ya, çok ilginç.Oyle bi erkek mi var ben hic rastlamadim oyle bi konuya burada
Bi ferhansi hatirliyorum o tarz konularda
Hayat kosusturmasinda yorulan hamilelik dogum ve sonrasi surecler haric bir isteksizlik hali varsa erkek testesteron seviyesine kadin da ostrojen seviyesine baktirmali
Bir arkadasim erken menapoz yasiyordu bu konuda sorun yasiyordu doktor ostrojen hapi vermisti mesela
hormonlarla alakali sanirimNormal. Ben kadın olarak normal buluyorum. Adet döneminde ara vermek bile bana çok uzun geliyor. Özlüyorum. Seven kişi özler. Hadi seks yapalım der. Ki ben diyorum. Ben yapmayınca canım sıkılıyor. Stres oluyorum. Seks rahatlıktır.
Hormon ve karşı tarafı sevmekle alakalı. Karşı tarafın vücudunu istemek. Bu çok önemli.hormonlarla alakali sanirim
Bazilarininki daha fazla
Her evliligin dinamigi farklidir kadin da olsa erkek de olsa bence bu bir sayiya tabii tutulmamali
Sadece sayı da değil ki. Kadın ön sevilme ve öpüşme olmadan bitirmek de istiyor. Haftada iki kere hızlıca hallet işini diyor.hormonlarla alakali sanirim
Bazilarininki daha fazla
Her evliligin dinamigi farklidir kadin da olsa erkek de olsa bence bu bir sayiya tabii tutulmamali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?