Zorunlu uzak kalmak başka şey, kadın sevgisini göstermiyormuş, yüzeysel bir şekilde öpüşüp sevişmeden penetrasyon yaşayıp bitsin istiyormuş. Bunun nesi normal? Konu haftalık uygun seks sayısı değil burada.Hamilelikte lohusalikta aylarca o olaylardan uzak kalip bekleyen beyler hayal urunu mu
4 gun olmayinca agri oluyorsa bir doktora gitsin
Boyle cinsellikle ilgili konular acilinca neden herkes kendi cinsel hayatini övüp duruyor bazi insanlar cidden komedi
Birde beğenmemiş konu sahibini haksız bulan yorumlarıHaaa şimdi anlaşıldı :)) pes ettim tamam.
O zaman bu adam boşanırsa kendi ayağına kurşun sıkar. Bu tip erkekleri bekleyen onlarca kadın varBirde beğenmemiş konu sahibini haksız bulan yorumlarısenin kocan da senin gibi no-frost makina ise biz napalim evlilik işinin raconu budur öper sever minciklar totosunu eller her gece de sevisirsin. Elektriği bitmiş jeneratörleri asla anlayamıyorum.
Vay arkadaş ne okudum ben öyleHuniye hortum takmışlar. Vajinismuslu üye, huninin ince uç tarafını biraz içine almış, eşi hortuma boşalmış. Olay bittikten sonra da eşi bacaklarını kaldırıp sallamış kadını.
Forumun efsane olaylarındandır kendisi.
Oyle bi erkek mi var ben hic rastlamadim oyle bi konuya burada
Bi ferhansi hatirliyorum o tarz konularda
Hayat kosusturmasinda yorulan hamilelik dogum ve sonrasi surecler haric bir isteksizlik hali varsa erkek testesteron seviyesine kadin da ostrojen seviyesine baktirmali
Bir arkadasim erken menapoz yasiyordu bu konuda sorun yasiyordu doktor ostrojen hapi vermisti mesela
Ay şunu yapan tonla erkek gördüm de, hiç kamyoncu usulü seven kadın görmemiştim dkdkdkdkfkfkSadece sayı da değil ki. Kadın ön sevilme ve öpüşme olmadan bitirmek de istiyor. Haftada iki kere hızlıca hallet işini diyor.
Bu kadar kötü bir seks hayatına mahkum olmak zorunda değil hiç bir insan.
Kadın temas sarılma öpüşme seks hiç bir şey sevmiyor
Bu konularda normallik anormallik dışardan birinin vereceği karar değil zaten. Bir taraf mutsuzsa, hatta boşanma lafı geçtiyse anormallik burda oluyor. Konu sahibi ön sevişmesiz kamyoncu usulü bir an önce bitsin isteyen tek kadın, yani benim gördüğüm öyle. Kendimden biliyorum, haftada iki ilişki bile doyurucu bir seks dönüyorsa yeterli oluyor, adam seksin olmayışından değil aslında, temassızlık ve isteksizlikten şikayetçi. Çekmeyen bilmiyor bunu.Evliliği dk başı öpmek ellemek haftada beş kere sevişmek zanneden insanların ve bunu savunanların olması çok daha ilginç…
Nasıl bir yokluk yaşıyor yorum yapanlar acaba şu konudaki adamın ne kadar manipülatör olduğunj görememiş..
Muthis bi bulus olmus. Tek sorun bu sekilde dogmus cocugun vatana millete ne hayrı olacagi :) Niye kalinmasin kalinir tabi. Sürtünmeyle bile hamile kalınır. Bugün de bi sürtünme aldı beni gidiyor.Kendi iddiası kaldığı yönündeydi. Hatta konusu da vajinismuslu hamile gibi bir şeydi. Bulursam gönderirim.
Edit: Buldum.
Özellikle vajinismuslulara belki bir umut olur diye bunu anlatmak istedim çünkü o psikolojiyi yaşayanlar anlar bitek Allah düşmanıma vermesin...Evliliğimde 6.yila doğru hızla ilerliyorduk ancak vajinismus olduğumu yine bu site sayesinde öğrendiğim ilk yıllarda burda binlerce sayfa okuduğumu biliyorum...Ağlayarak...Bazen umutlanarak...Ve yine bu site sayesinde evde kendi kendime egzersiz yapmayı öğrendim...Ancak sorun şu ki 5 6 senede ancak boy boy aparatlarla çalışmalar yapabildim ve eşimi giriş yaparken zorlanarak binbir türlü zorlukla içime alabiliyordum artık bu ikimiz için de işkenceye...
- patisga
- Yorumlar: 342
- Forum: Bir derdim var
Ya her ilişkinin normali başkadır zaten. Herkes kendine göre gelip çok yadırgıyor bu tarz konularda ama illa tek bir doğru olacak diye bir şey yok ki. Dediğin gibi eger doyurucu oluyorsa haftada 2nin anormal bir yani bence hiç yok. Ben ne vakit ne kafa olarak her gün yapamam yani ben de ona tuhaf diyeyim o zaman.Bu konularda normallik anormallik dışardan birinin vereceği karar değil zaten. Bir taraf mutsuzsa, hatta boşanma lafı geçtiyse anormallik burda oluyor. Konu sahibi ön sevişmesiz kamyoncu usulü bir an önce bitsin isteyen tek kadın, yani benim gördüğüm öyle. Kendimden biliyorum, haftada iki ilişki bile doyurucu bir seks dönüyorsa yeterli oluyor, adam seksin olmayışından değil aslında, temassızlık ve isteksizlikten şikayetçi. Çekmeyen bilmiyor bunu.
Adamın derdi direkt seks değil, kendi de farkında değil daha, çok yapınca doycam sanıyor, biliyorum ben bu hissi. Sevildiğini hissetse, yeterli temas görse sıcaklık alsa zaten bu takıntısı da kalmayacak. Ben pamuk gibi oldum, takıntı falan kalmadı, inş adam da rahat eder.Ya her ilişkinin normali başkadır zaten. Herkes kendine göre gelip çok yadırgıyor bu tarz konularda ama illa tek bir doğru olacak diye bir şey yok ki. Dediğin gibi eger doyurucu oluyorsa haftada 2nin anormal bir yani bence hiç yok. Ben ne vakit ne kafa olarak her gün yapamam yani ben de ona tuhaf diyeyim o zaman.
Bence zaten üyedeki sorun sevgiyi hissettirememek hatta belki de çok fazla sevmiyor olusu. Ben yatarken temastan nefret ederim ama gün içinde g.tune de bi şaplak atarım yani adamın. O kadar asker arkadaş gibi olmak da adamın canını sıkmış işte belli ki.
Ben buna katılmıyorum. Gerçekten seversen öpmek sarılmak istersin. Normalde temas sevmesen dahi sevgiline sarılmak istersin. Aksi bana ilginç geliyor. Öpüşmeyi sevmemek de ilginç gerçi öpüşmeden sadece hızlı bir sekse çevirmek isteyeceğin bir ilişkin varsa üzgünüm sevmiyorsundur.
Seven insan öpmek sarılmak ister.
Mesele sıklık değil, tatminsizlik. İki taraf da memnunsa isterlerse senede bir sevişsinler isterlerse günde 3 sevişsinler bize ne?Evliliği dk başı öpmek ellemek haftada beş kere sevişmek zanneden insanların ve bunu savunanların olması çok daha ilginç…
Nasıl bir yokluk yaşıyor yorum yapanlar acaba şu konudaki adamın ne kadar manipülatör olduğunj görememiş..
Adam neyi manipüle ediyor?Evliliği dk başı öpmek ellemek haftada beş kere sevişmek zanneden insanların ve bunu savunanların olması çok daha ilginç…
Erkek cok sevgi ilgi istemez, haftada iki de sevisiyor iste daha ne algisi sanirim.Adam neyi manipüle ediyor?
Yatağa telefonla giren, sevişirken dahi öpüşmeyen, işini hızlı bitir diyen kadın burada.
Bir kadın konu açsaydı kocam önsevişme yapmadan işini görüp gidiyor diye neler denirdi.
Farkı ne?
Adama sırf erkek olduğu için odun muamelesi yapılmış, yapan o olmadığı halde.Erkek cok sevgi ilgi istemez, haftada iki de sevisiyor iste daha ne algisi sanirim.
Burada kisisel farkliliklar devreye giriyor bence. Ben öpüşgen insanim hatta saatlerce opustugumuz icin cene baglarimi zedeleyip doktorluk oldum, bir senedir hala cenemden küt küt ses geliyor, oyle bir potansiyelim var.
Ama baska eski sevgilim oyle cok sevmezdi opusmeyi, sevisirken falan zar zor operdi. Ama diger açılardan bunu telafi ettigi icin adami zorlamadim hic. Cok istedigimde ver bi opucuk dedim opturdum o kadar.
Konu sahibi seksin diger kisimlarinda aktif olsa adam sadece opusmuyorsun diye tutturmazdi bence
Ay seninki en azindan dogumdan ya. Benimki hunharca öpüşmekten ahshd doktor kutleme geçmeyebilir dedi, gecmiyor mu gerçekten? Bazen sinirimi bozuyor küt küt. Hele sakizi kontrolsuz, dikkat etmeden cignersem annem "her an cenen cikacak gibi geliyor yapma" diye serzeniste bulunuyor artikAdama sırf erkek olduğu için odun muamelesi yapılmış, yapan o olmadığı halde.
Benim de çene bağım kütlüyor, ilk doğumdan kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?