Eşimi Soğutuyorum Sanırım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zorunlu uzak kalmak başka şey, kadın sevgisini göstermiyormuş, yüzeysel bir şekilde öpüşüp sevişmeden penetrasyon yaşayıp bitsin istiyormuş. Bunun nesi normal? Konu haftalık uygun seks sayısı değil burada.

Haaa şimdi anlaşıldı :)) pes ettim tamam.
Birde beğenmemiş konu sahibini haksız bulan yorumları senin kocan da senin gibi no-frost makina ise biz napalim evlilik işinin raconu budur öper sever minciklar totosunu eller her gece de sevisirsin. Elektriği bitmiş jeneratörleri asla anlayamıyorum.

O zaman bu adam boşanırsa kendi ayağına kurşun sıkar. Bu tip erkekleri bekleyen onlarca kadın var

Ben ve esim. Gerci ben daha fazlasini da yaptim. Benzer cumlelerin hepsini esimde kullandi.
Sonu hic iyi olmuyor. Cok gurur kiriyor erkekler. Bir sey de diyemiyorsun cunku haklilar.
Bu sefer acimadan ezip geciyorlar. Yapma bak uyarmis seni de. O uyarilari ben dinlemedim. Bildigimi okudum. Bir hafta sonu o utu yaparken utuyu birakip geldi ve bosanmak istiyorum dedi ve pazartesi gunu adliyede dilekceyi vermistik.
Kizi icin bosanmaktan vazgecti ama kendimde bir seyleri degistirmezsem (degistiremezsem) gideceginden adim gibi eminim. O kadar rahat bir sekilde seni sevmiyorum artik diyor ki inanamazsin
Senden yaklasik 10 yas buyuk bir ablan olarak yapma etme. Seni seven, sana deger veren bir adamin isteklerini yok sayma.

Sevişmek günah diyen erkek gördük burada nasıl yok?
Doğumdan sonra eşine yaklaşmayan, 2 ayda 1 defa diyen, yılda 1 defa diyen,
ev arkadaşı gibi olduk diyen konudan bol bir şey yok sitede.

Ay şunu yapan tonla erkek gördüm de, hiç kamyoncu usulü seven kadın görmemiştim dkdkdkdkfkfk

Bu konularda normallik anormallik dışardan birinin vereceği karar değil zaten. Bir taraf mutsuzsa, hatta boşanma lafı geçtiyse anormallik burda oluyor. Konu sahibi ön sevişmesiz kamyoncu usulü bir an önce bitsin isteyen tek kadın, yani benim gördüğüm öyle. Kendimden biliyorum, haftada iki ilişki bile doyurucu bir seks dönüyorsa yeterli oluyor, adam seksin olmayışından değil aslında, temassızlık ve isteksizlikten şikayetçi. Çekmeyen bilmiyor bunu.

Muthis bi bulus olmus. Tek sorun bu sekilde dogmus cocugun vatana millete ne hayrı olacagi :) Niye kalinmasin kalinir tabi. Sürtünmeyle bile hamile kalınır. Bugün de bi sürtünme aldı beni gidiyor.

Ya her ilişkinin normali başkadır zaten. Herkes kendine göre gelip çok yadırgıyor bu tarz konularda ama illa tek bir doğru olacak diye bir şey yok ki. Dediğin gibi eger doyurucu oluyorsa haftada 2nin anormal bir yani bence hiç yok. Ben ne vakit ne kafa olarak her gün yapamam yani ben de ona tuhaf diyeyim o zaman.

Bence zaten üyedeki sorun sevgiyi hissettirememek hatta belki de çok fazla sevmiyor olusu. Ben yatarken temastan nefret ederim ama gün içinde g.tune de bi şaplak atarım yani adamın. O kadar asker arkadaş gibi olmak da adamın canını sıkmış işte belli ki.

Adamın derdi direkt seks değil, kendi de farkında değil daha, çok yapınca doycam sanıyor, biliyorum ben bu hissi. Sevildiğini hissetse, yeterli temas görse sıcaklık alsa zaten bu takıntısı da kalmayacak. Ben pamuk gibi oldum, takıntı falan kalmadı, inş adam da rahat eder.

Ben de temas seven biri degilim. Insanlarla sarilalim öpüselim hic oyle biri degilimdir anne babamla bile sarilip öperek sevgi gostermeyiz. Bazi insanlar konusurken sana dokunur mesela onu da sevmem. Insanlara dokunmam yani genel olarak sevsem de.
Ama mevzu sevgili/eş durumu olduğunda öyle olmuyor.
Öpüsmek istememek direkt igrenmek bana göre bi de yani seven insan hareketi gibi degil

Valla eşiniz haklı
Bende olsam soğurum yani görev gibi duygu yok temas yok ee böyle evlilik mi olur.Kadın biraz cilveli olacak ,dilide tatlı oldu mu tamamdır fazla bisey istemiyolar ki.Sonra dışarıda biraz işve cilve görünce peşine düşüyorlar.Bence biraz çaba gösterebilirsiniz.Telefonu bırakıverin sohbet edin ne güzel ışte.Arada siz başlatın , bunlar evliliğe heyecan katan şeyler.Yuvanız yıkılsın istemiyorsanız söylediklerimize kulak verin sonra geç olur herşey için yazık.Açık açık söylemiş size bakın dürüst bir kocanız var başka yollara sapmadan size iletmiş bence kıymetini bilin.

Valla eşiniz haklı
Bende olsam soğurum yani görev gibi duygu yok temas yok ee böyle evlilik mi olur.Kadın biraz cilveli olacak ,dilide tatlı oldu mu tamamdır fazla bisey istemiyolar ki.Sonra dışarıda biraz işve cilve görünce peşine düşüyorlar.Bence biraz çaba gösterebilirsiniz.Telefonu bırakıverin sohbet edin ne güzel ışte.Arada siz başlatın , bunlar evliliğe heyecan katan şeyler.Yuvanız yıkılsın istemiyorsanız söylediklerimize kulak verin sonra geç olur herşey için yazık.Açık açık söylemiş size bakın dürüst bir kocanız var başka yollara sapmadan size iletmiş bence kıymetini bilin.

Mesele sıklık değil, tatminsizlik. İki taraf da memnunsa isterlerse senede bir sevişsinler isterlerse günde 3 sevişsinler bize ne?

Adam manipülatif değil, cinsel ve duygusal yönden doyurulmuyor. Evde bir kadın var ama şişme kadın daha işlevlidir, öyle bir kadın.

Adam neyi manipüle ediyor?
Yatağa telefonla giren, sevişirken dahi öpüşmeyen, işini hızlı bitir diyen kadın burada.
Bir kadın konu açsaydı kocam önsevişme yapmadan işini görüp gidiyor diye neler denirdi.
Farkı ne?

Erkek cok sevgi ilgi istemez, haftada iki de sevisiyor iste daha ne algisi sanirim.

Burada kisisel farkliliklar devreye giriyor bence. Ben öpüşgen insanim hatta saatlerce opustugumuz icin cene baglarimi zedeleyip doktorluk oldum, bir senedir hala cenemden küt küt ses geliyor, oyle bir potansiyelim var.
Ama baska eski sevgilim oyle cok sevmezdi opusmeyi, sevisirken falan zar zor operdi. Ama diger açılardan bunu telafi ettigi icin adami zorlamadim hic. Cok istedigimde ver bi opucuk dedim opturdum o kadar.

Konu sahibi seksin diger kisimlarinda aktif olsa adam sadece opusmuyorsun diye tutturmazdi bence

Adama sırf erkek olduğu için odun muamelesi yapılmış, yapan o olmadığı halde.

Benim de çene bağım kütlüyor, ilk doğumdan kaldı.

Adama sırf erkek olduğu için odun muamelesi yapılmış, yapan o olmadığı halde.

Benim de çene bağım kütlüyor, ilk doğumdan kaldı.
Ay seninki en azindan dogumdan ya. Benimki hunharca öpüşmekten ahshd doktor kutleme geçmeyebilir dedi, gecmiyor mu gerçekten? Bazen sinirimi bozuyor küt küt. Hele sakizi kontrolsuz, dikkat etmeden cignersem annem "her an cenen cikacak gibi geliyor yapma" diye serzeniste bulunuyor artik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…