- 18 Kasım 2012
- 167
- 64
- 98
- Konu Sahibi StayStrong
-
Ya bu "zorunda olmamak" meselesi cok sinirimi bozuyorYardım etmek zorunda değiller ki kimse kimseye karışmasın daha iyi
Haklısın bence ama işte herkes de aynı insanı duygular ahde vefa yokYa bu "zorunda olmamak" meselesi cok sinirimi bozuyorhersey zorunda olmak mi? Aile olmanin, merhamet duygusunun, yardımlaşmanın, vefanın bir degeri yok mu? Benim dugunumde bana bu kadar yardimci olmus insanlara, kendi düğünlerinde ben de ayniyla mukabele ederim. Zorunda miyim? Hayir.. Ama degerlerimiz zorunda olmaya indirgenmemeli bence. Nezaketen, yardimci olabilecegimiz birsey var mi demek cok zor olmamali. Damadin dugun gunu işi basindan aşar, gelin arabasini susletmek zor olmamali. Hele dugun yapan birine borcunu odememek buyuk ayıp
Var ama aynı şey senin içinde geçerlidir bence en başta mesafeli olmalıydın çok çok zor durumda kalırlarsa yardım etmeliydin sen yaptığın için ister istemez sana da yapılsın beklentisi olur haklı olarak ama çoğu insanda vefa eksikliği vardır unutma bunu bence sana bi ders olsun bu olay bidahaki sefere adımlarını insanlara karşı sağlam ve mesafeli atarsınYa bu "zorunda olmamak" meselesi cok sinirimi bozuyorhersey zorunda olmak mi? Aile olmanin, merhamet duygusunun, yardımlaşmanın, vefanın bir degeri yok mu? Benim dugunumde bana bu kadar yardimci olmus insanlara, kendi düğünlerinde ben de ayniyla mukabele ederim. Zorunda miyim? Hayir.. Ama degerlerimiz zorunda olmaya indirgenmemeli bence. Nezaketen, yardimci olabilecegimiz birsey var mi demek cok zor olmamali. Damadin dugun gunu işi basindan aşar, gelin arabasini susletmek zor olmamali. Hele dugun yapan birine borcunu odememek buyuk ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?