Eşimin abisi ve elti derdi

Konu sahibi ben değilim

Arkadaşlar ben 0 beklentiyle yaptim eltimin bir sürü kardeşi vardı ama hiçbiri yardım etmedi uzuldugum icin yardim ettim kendisinin biraz engeli var çok çabuk hareket edemiyor ben iyi niyetten yardım ettim beklentim tabi ki yoktu ona karsi ama abisinin bi abi olarak eşimin yanında dursun isterdim bir şey yapmasa bile

Insan ister istemez merak ediyor ne yaptımda böyle davranıyorlar diye tamamen iyi niyet gösterdik hic olmazsa yanımızda olsalardı bir laf deseydiler hic değilse lafta bir şeye ihtiyaç var mı deseler yeterdi yani

Benim annemin abisi bir ara annem verdiği borcu geri isteyecek diye sacma hareketlerde bulunmuştu. Halbuki kimse ondan birsey istememişti. Abinin kardeşi hakkında düşündükleri bu ise versin parasini ve küçümsedigi insandan bir daha para almasin. Esinizin abisi adam degilmis. Düğün günde ne hesap ve dert varsa kenara bırakılır

Kv kp araciligiyla halletsin esiniz olmazsa .o abi bencildir ve oyle de gider.sen karisma da esin bir sekilde halletsin

Karışmayın.
Şu erkeklerin ailelerine laf söyleyememesi nedir.
Hani dünyanın en iyi büyüsü dahi böyle ağız bağlayamaz.
Bu nasıl bı aileye karşı suskunluk.
Parasını isteyemiyor.
Sizin ailenizden birine o para verilseydi. Sizin kafanızın etini didik didik etmişti. İste iste die.

Sizlik birsey yok ki ortada. Siz gidip yardım etmissiniz, onalr etmemiş. Siz de bir dahaki sefere gidip vakit harcamazsiniz.
Para mevzusu da, valla esinize bise demeyin bence. Parayi isteyince abisi ters bisi derse siz kotu olursunuz. Ama bida para vermeyin. O para da gelirse sukredin. Ne diyim

O borc siz evlenmeden önce mi yapılmış?
Öyle ise aralarında ne geçti bilemezsiniz.
Belki eşiniz borç olarak vermemiştir.
Siz karışmayın inanın kötü siz olursunuz.

Esinizle abisi arasinda.. Aralarinda cözsünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…