canım evet eşin minyon tipli sanırım. Tek çaren saçlarını siyaha boyatman renkli saç olgun gösterebiliyor. Onun dışında çok güzelsin maşallah gözlerine ba-yıl-dım...
Eşiniz biraz çocuksu duruyor yanınızda ondan söylemişlerdir ama ablası gibi de durmuyorsunuz. Saçınızın rengi açıkken daha olgun duruyorsunuz koyu çok daha iyi bence :)
Anam lap diye resim koymuşsun ya tanıyan çıkarsa Misal ben tanıyorum seni, sen şu hürrem sultan değil misin? Ne kadar benziyorsun yahu Şaka bir yana, insanları umursama bence de konuşan konuşur. Ayrıca eşin kaç yaşında bilmiyorum ama büyük duran sen değilsin,eşin biraz küçük duruyor.
bence cok hos bi ciftsiniz masallah.
esin sakal biraksin,sakal insani daha bi olgun gosteriyor.ama oyle resimdeki gibi cenealti ince sakal degil,ya keci + biyik ya da daha kalinca bi sakal.
sende sacini koyu renk kullan ama oyle simsiyah degil..kahve tonlari gibi..
bence oyle abla gibi filan durdugun yok
vala sende çok güzelsin eşinde yakışıklı birbirinizede çok yakışıyorsunuz
o lafları söyleyenlerde büyük ihtimalle bu etkinizin altında kalıp sizi kıskanmışlar
Bayanlar 17 - 23 arası olduğundan büyük duruyo gozlemledigim kadarıyla ben 27 olcam bana 22 diyen var 20 diyen bile var tabı ben yook artık diyorum ama içimden böyle
Yani bi kaç sene sonra yaşın duruyor hiç takma onları aşkınızı yaşayın çok güzelsiniz maşallah kusur arayan bunu bulmuş ama tutmamis
Hiç alakası yok bence...madem kıyas yapıyoruz harika yakışan bir cift siniz merak etmeyin. ..ayrıca siz de çok guzelsiniz. ..nurlu bir yüzünüz var...Rabbim daima mutlu etsin sizi.