eşimin ablası gibi duruyomuşum

Bunu kim dedi ki sana , çok tatlı bir çiftsiniz söyleyen ya çok art niyetli ya da çok yakınından biri kız kardeşin falan o da kendine çeki düzen ver diye demiştir.
Kimsenin yanında böyle sorma , bu konu hakkında konuşma tam tersini söyle hatta ufak gösteriyorum de.Ve koyu renk saçla daha ufak gösteriyorsun eşinle denk duruyorsunuz, tarçın saç rengi ile yan yana ıhh .

Simdi burda "yok canim, hicte bile buyuk gostermiyosun" derimde.
Daha faydali olmak isterim bunu demek yerine.
Bence cok guzel bi kadinsin.
Gozlerine maasallah, nasil guzel rengi var.
Sen 20 sin esin 22.
Sen birazcik daha olgun gosteriyosun. Bu sorun degilde.
Esinde biraz genc gosterince biraz fark yaratiyor bu.
Bence ablasi diyenler yuzunden dolayi diyorlar. Seninki yuvarlak ve yerinde bi yuz halbuki. Iste esininki ufak olunca boyle bisy oluyor.
Bence koyu sac sana cok guzel yakismis.
Koyu yapmalisin ilk once, daha genc durmussun orda. Bayilirim renkli gozlu siyah sacla hatunlara.
Bi digeriyse bence sacina bi kahkul kestirmelisin. Boylece cocuksu bi ifaden olur yuzunde.Kahkulun sana en uygun modelini bulursan super durur(resim 1.1 ve 1.2) senin sac ve goz renginden yola cikarak 2 cesit kahkul modeli koyuyorum. Koreliler seksi yerine tatli kiz havasini severler. O yuzden cogu zaman kahkuk kestirirler.
Yuzunu kucuk gostermek icin bi baska secenekse kivircik saclar. Resim atiyorum farki gor duz ve kivircik saclarin(2 &3). Yada en son secenek yogun volumlu saclar( 4).Tabi burda sacin kurulugu yagliligi onemli faktor. Sacin cok yagli ve hacimsiz bi sacsa volume zor olabilir.
1.1
1.2

2
3.
4.

MaşaALLAH Pırıl Pırılsınız Vede Birbirinize Çok yakışıyorsunuz . Onu Diyenler Sizi azda olsa yıpratmak veya eşinizden soğutmak isteyenlerdir ,Mutluluklar...

Evet ben de Meryem Uzerliye cok benzetdim o halini ama tatlim unutma acik renk sac yasindan buyuk gosterir bence koyu renkte daha genc duruyorsun sakin ha siyah degil siyah da aynen buyuk gosterir koyu kumral sana cok yakisir bi de ben seninle esini cok benzetdim. Esas olan esinin seni nasil gordugu takma kimseyi kafana

Eşin küçük gösteriyor bide siyah saç diyorum. İlk fotoda büyük gibi durmuşsun. Siyah saçlı olan harika.. Büyük dediğimde 30 yaş falan değil tabi 1-2 yaş :) Yani ablası demek saçmalık..

Özellikle sarı saçlı fotoda daha büyük görünüyorsunuz bence de.
Çevrenizde sizi büyük sanan olabilir, kötü bir niyetle dediklerini sanmıyorum. Erkekte 22 yaş çocuk gibi bir yaş, siz de zaten 20. Fazla genç evlenmişsiniz, biriniz diğerinden küçük/büyük gösterebilir bu yaşlarda diye düşünüyorum.

Sen guzel hos bi kizsin ama eşin hakkatten kucuk duruyor. Yigenim var ayni onun gibi, ki 19 yasinda.

Bunu diyenler senin kilona dikkat etmen için söylemiştir. Erkek çok zayıf kadın kilolu olunca hakikaten iyi olmuyor. Biraz kilo vermen iyi olur.

Ben seni biraz meryem uzerliye benzettim
Cok yakismissiniz masallah allahm mutlulugunuzu daim etsin.sagin solun lafiyla hareket etmeyn bence kiskanmislardir iliskinizi catlak insan toplulugu

Son düzenleyen: Moderatör:
Henüz yüz hatlarınız oturmadığı için çok normal böyle yorumlamalar olması.
Saçını koyultursan sorunu biraz da olsa çözmüş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…