Eşimin ailesi bu salgında bile zorla çağırıyor artık çıldırmak üzereyim

Isteyerek mi hamile kaldınız bu evliliğe? Eleştiri mahiyetinde değil meraktan soruyorum

Öyle biri olmadıklarını biliyorum. Gıcıklığına yapacaklar, eşiniz halinizi anlasın diye. Zira tek suç onda.
Bunu arada biz yapıyoruz eşim uyuz oluyo eşim nişanlıyken zırt bırt ota boka arardı beni uyuz ederdi gece bana ulaşamayınca saat kaç olursa olsun annemgili arardı uyandırırdı bizde eşime yapıyoz bazen ama yine de onun yaptığı kadar yapmıyoz edebimiz müsade etmiyor.

Bavulunu topla git daha da gelme yeter artık senin yüzünden bebeğimi kendimi riske atamam bu durumlar geçene kadar ananın evinde kal evde bişey biterse ararım kapıya bırakır gidersin de Yalnizbiranne

Bu kafadaki insanlar gitsin istiyorum artık ya insanı evinde rahat bırakmayan haberler bas bas bağırdığı halde insanı zorla evinden çıkaranlar ne halleri varsa görsünler artık canımdan bezdim eşimden evliliğimden filan geçtim durmadan bahaneyle iç içe olmak dertleri özellikle can sıkıntısından bize sarmış annesi

Eşinin aklı yokmu gitmesin az sesini çıkarsın onlar cahil eşin bin katı cahil

Isteyerek mi hamile kaldınız bu evliliğe? Eleştiri mahiyetinde değil meraktan soruyorum
Hayır gerçekten isteyerek olmadı fazla yorum yapmak ta istemiyorum oldu artık ama.babam yok annem 10 yaşında kardeşimle kalıyor daha fazla dayanılmaz olursa gidip annemle yaşarım çocuğumu seve seve kabul eder

Kimse kimseyi zorla evinden çıkartamaz, geçelim bunları. Problemli olan virüs taşıyıcısı olma ihtimali yüksek olduğu halde toplum sağlığını düşünmeyen eşiniz.

Hayır gerçekten isteyerek olmadı fazla yorum yapmak ta istemiyorum oldu artık ama.babam yok annem 10 yaşında kardeşimle kalıyor daha fazla dayanılmaz olursa gidip annemle yaşarım çocuğumu seve seve kabul eder
Anladım. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Sizin için dua edeceğim

Eşinle evlenirken kaynananlada mi imza attın ne bu madem bisey demez açık açık söyle, dolaylama ,evli evine köylü köyüne .

Eşim hayır demeyi öğrenemedi
Daha iki gün önce hamile bir kadın bebeğini doğurup coronadan öldü, ardından da bebeği. Gerçekten hiç haber falan izlemiyor musunuz? Hayır demeyi öğrenmek falan bunlar hep bahane. Karşınızda sizi de bebeğinizi de toplumu da düşünmeyen, hiçe sayan bir adam var. Sizin de çok umursadığınızı düşünmüyorum açıkçası. Zira derdiniz kayınvalide şu an virüstü enfekte olmaktı falan değil.

Benimki bı ara sürekli her cumartesi arkadaşlarıyla çıkar olmuştu. Çıkmasına bişey dediğim yok ama ben de calisiyodum onla vakit gecirebilecegim bı cumartesi akşamları vardı. Bı akşam oturuyoruz gene telefon geldi dedi ki ben gidiyorum benim şalterler atti. Eğer dedim gidersen sana yemin olsun, şu anahtarı kitler kapıya takar bırakırım, gider yatar uyurum. Gecenin 3unde yürüye yürüye ananın evine gidersin uyumaya dedim. İkna etmeye çalıştı tabi ama bağırış cagiris akşamın o saatinde ayağa kaldırdım apartmanı. Sonra da azalttı sıklığını zaten, gidicegi zamanları da önceden haber vermeye başladı. Sizin işinizi de bı cinnet çözer gibi geliyo kaybedicek neyiniz var ki, boşanmayı zaten göze almışsınız

Hayır günahımı alıyorsunuz.o hamile haberlerinden kaç tane okudum ve eşime söyledim haber dışında bi şey izlemiyorum zaten bu aralar.çok ama çok endişeli pimpirikli oldum bu virusten sonra gelmek isteyen oldu kibarca geri çevirdim bakkala bile yollamak istemiyorum eşimi

Bugün bu şekilde konuşucam.bu son evden çıkışı olsun artık sinirlerim kaldırmıyor bugünlerde zırt pırt evden çıkmasını

Bu da başka bir model ayyy Allah sabır versin ikinize de ya.Yalniz sendeki model cahilliğin kitabını yazacak cinsten bunun ötesi yok nirvana
Öyle hiç bişeye inanmaz geçen dışardan gelince elini yıka burnunu yıka dedim öyle bişey yok benim akrabalarımda virüsmü varda etcem ben diyo

Kayınvaliden cok saçma sapan bir insan uzun zamandır bu kadar saçma sapanini duymamıştım. Bence o sadece tansiyon hastası degil psikolojik problemleri var hatta bunun için de ilac kullaniyordur kullanmiyor sa da kullansin bence takintili gibi bisey burdan bakinca ama onu idare etmesi gereken yanındaki kocasi başındaki anası. Eşine ne oluyor üzerine bu kadar yuk aliyor onu da anlamadim hasta haliyle. Kayinbaba anladığım kadarıyla düşkün degil hasta degil ne alaka su virüste çağırıyorlar. Cahil insanla uğraşmak cok zor gerçekten .
Hadi babası olmaz abisi olmaz kimsesi olmaz neyse
Benim esimin babasi yok biseyi yok burda anası tek o bile görüşmüyor annesiyle ki her hafta yanina gider normalde ilacı bitmişti annesinin arabayla gitti yukarı bile çıkmadan bırakmış geldi ogun yani bazı erkekler gercekten aşırı enteresan .
Simdi benim.kaynana kardeşiyle kalıyor demek ki öyle ayy yazik benim annem.cok yalniz bir durumu da yokmuş ki ben sana hak verdim yani sinir olman konusunda ama suç esin de. Ona ayar vermen gerekiyor hamile halinle virüs in gezdiği su günlerde kendini ve bebeğini korumak zorundasın ben balkona bile çıkmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…