- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Keşke benim eşim de böyle akıllı mantıklı düşünse şu salgın zamanında.esi benzeri görülmemiş vahim bi zamandayiz hala farkında değil hiç biri.yazdiklariniz iyi geldi beni anlayan birilerinin olmasına sevindim.doguma yaklaşık 3 ay var eşim hiç istemiyor ama ben bugün karar verdim annemin yanına gideceğim burda bunların cahilliklerine düşüncesizliklerine sabredemem ameliyatlı halimle kimbilir o zaman nasıl cildirtirlar beniKayınvaliden cok saçma sapan bir insan uzun zamandır bu kadar saçma sapanini duymamıştım. Bence o sadece tansiyon hastası degil psikolojik problemleri var hatta bunun için de ilac kullaniyordur kullanmiyor sa da kullansin bence takintili gibi bisey burdan bakinca ama onu idare etmesi gereken yanındaki kocasi başındaki anası. Eşine ne oluyor üzerine bu kadar yuk aliyor onu da anlamadim hasta haliyle. Kayinbaba anladığım kadarıyla düşkün degil hasta degil ne alaka su virüste çağırıyorlar. Cahil insanla uğraşmak cok zor gerçekten .
Hadi babası olmaz abisi olmaz kimsesi olmaz neyse
Benim esimin babasi yok biseyi yok burda anası tek o bile görüşmüyor annesiyle ki her hafta yanina gider normalde ilacı bitmişti annesinin arabayla gitti yukarı bile çıkmadan bırakmış geldi ogun yani bazı erkekler gercekten aşırı enteresan .
Simdi benim.kaynana kardeşiyle kalıyor demek ki öyle ayy yazik benim annem.cok yalniz bir durumu da yokmuş ki ben sana hak verdim yani sinir olman konusunda ama suç esin de. Ona ayar vermen gerekiyor hamile halinle virüs in gezdiği su günlerde kendini ve bebeğini korumak zorundasın ben balkona bile çıkmıyorum
Ayyy kutsal akrabalara viruste mi islemiyorÖyle hiç bişeye inanmaz geçen dışardan gelince elini yıka burnunu yıka dedim öyle bişey yok benim akrabalarımda virüsmü varda etcem ben diyo
Sürekli boşanma isteği geliyor içimden artık.her gün ama her gün bi bahaneyle boşu boşuna çağırıyorlar dün konuştuk bugün yine çağırdılar çok kötü kavga ettim yine gitti.eve gelme kesinlikle dedim.kendine de test yaptır dedim ben kendim için korkuyorum hasta olmak istemiyorum bunlar yüzünden zorla virüs bulaşmazsa şaşarım.Birinci ilk kural bosanma felan dusunme evliligine yazik etme kvdenden baska sevinen olmazbenim kv kp de surekli esimi cagiriyolar trip atiyorlar esim gitmiyor sukur
Esin yokken kayinvalidene kibarca veya sertce soyle ama esinin yaninda soyleme birde esinle konussan bile adam ne yapabilirki haklida oglum oluyorum kos gel derse kim gitmez annende arasa ayni sozle emin ol sende giderdin normal bisey icin cagirmiyor ki bu yuzden kavga etme esinle bence
Hee kaynana bu kadar yazdıklarımdan bunu anladiysaniz ne diyim başkaaEşim ağır grip oldu diyorsun ve acaba korona mıydı diye hiç bahsetmemişin bile....Dert kaynana mı yani şimdi??
Eşime ne dersem diyim çok aşırı yumuşak yüzlü artık salaklık derecesinde.bugun yine gitti.yarin yine gidecek eve gelme dedim kavga ettim.ailesinden okumuşu da cahil okumamışı da.tek başına burdan ağrıya gidiyorlar ama hastane işi olunca başımızda erkek yok diyorlar.baska oğulları da var hem de bekâr beni hiçe sayıyorlar her zamanki gibi evde hamile karısı var her gün çağırıyoruz rahatsız olur mu veya da bi virüs kapsa hamile haliyle ne olur diye akıllarının ucundan geçmiyor demek ki.bu böyle gitmez dedim eşime.sabrim tükendi artık nereye kadar böyle gider bilmiyorumHmm benim babaannem de böyle olur valla ufacık açık kapı bırakılsa. Eşiniz yüzünden oluyor bunlar. Bi iki gitmesin çağırmazlar zaten. Eşinize söz geçirin bence. Ne kadar pasif oldugunun farkına varsın
Sürekli boşanma isteği geliyor içimden artık.her gün ama her gün bi bahaneyle boşu boşuna çağırıyorlar dün konuştuk bugün yine çağırdılar çok kötü kavga ettim yine gitti.eve gelme kesinlikle dedim.kendine de test yaptır dedim ben kendim için korkuyorum hasta olmak istemiyorum bunlar yüzünden zorla virüs bulaşmazsa şaşarım.
Eşime ne dersem diyim çok aşırı yumuşak yüzlü artık salaklık derecesinde.bugun yine gitti.yarin yine gidecek eve gelme dedim kavga ettim.ailesinden okumuşu da cahil okumamışı da.tek başına burdan ağrıya gidiyorlar ama hastane işi olunca başımızda erkek yok diyorlar.baska oğulları da var hem de bekâr beni hiçe sayıyorlar her zamanki gibi evde hamile karısı var her gün çağırıyoruz rahatsız olur mu veya da bi virüs kapsa hamile haliyle ne olur diye akıllarının ucundan geçmiyor demek ki.bu böyle gitmez dedim eşime.sabrim tükendi artık nereye kadar böyle gider bilmiyorum
Size yumuşak değil ama. Yumuşak yüzlü olan herkese olur. Boşuna sorunu KV aramayın. Sorun yanı başınızdaEşime ne dersem diyim çok aşırı yumuşak yüzlü artık salaklık derecesinde.bugun yine gitti.yarin yine gidecek eve gelme dedim kavga ettim.ailesinden okumuşu da cahil okumamışı da.tek başına burdan ağrıya gidiyorlar ama hastane işi olunca başımızda erkek yok diyorlar.baska oğulları da var hem de bekâr beni hiçe sayıyorlar her zamanki gibi evde hamile karısı var her gün çağırıyoruz rahatsız olur mu veya da bi virüs kapsa hamile haliyle ne olur diye akıllarının ucundan geçmiyor demek ki.bu böyle gitmez dedim eşime.sabrim tükendi artık nereye kadar böyle gider bilmiyorum
Napiyim ailem diyor.Off kaynana derdi berbat esiniz ne diyor peki
Tamam yanıbaşımda da ben daha ne diyim bu adama siz ne dersiniz yani biri çıkıp onu söylesin benim de aklıma gelmeyen bir şeyse ben de söyliyim artıkSize yumuşak değil ama. Yumuşak yüzlü olan herkese olur. Boşuna sorunu KV aramayın. Sorun yanı başınızda
Eve alma. Kitle kapıyı gitsin çok sevdiği annesinde kalsın. Kendimi karantinaya aldım dersin.Tamam yanıbaşımda da ben daha ne diyim bu adama siz ne dersiniz yani biri çıkıp onu söylesin benim de aklıma gelmeyen bir şeyse ben de söyliyim artık
Buraya kadar gelirse bi daha annesinin evine dönmez çok üşengeçtir öldürsen bakkala bile gitmez eve geldikten sonra.evden çıkmadan 2 kez soyledim gelme diye yine bi mesaj atarım o zamanEve alma. Kitle kapıyı gitsin çok sevdiği annesinde kalsın. Kendimi karantinaya aldım dersin.
Dik dur açma kapıyı. Ne kadar ciddi olduğunu görmesi lazım. Nazı size geçiyor. Geçmemesi gerektiğini bilmesi lazımBuraya kadar gelirse bi daha annesinin evine dönmez çok üşengeçtir öldürsen bakkala bile gitmez eve geldikten sonra.evden çıkmadan 2 kez soyledim gelme diye yine bi mesaj atarım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?