- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Ne güzel yazmışsınız teşekkür ederim.saglikci tanıdığım yok ama ben durmadan her gün anlatıyorum durumun ciddiyetini o da haber izleme deyip duruyor.herkes koronadan mı ölüyor her gün insanlar ölüyor zaten.onlr da koronadan diyor dedi.ilk defa bi konuda bu kadar cahillik yapıyorsun dedim şakası yok bunun başına gelenler de bize bir şey olmaz sanıyordu belki dedimEşiniz tek suçlu olan. Adam karısını çocuğunu düşünmüyor ki kaynanan kayınpederin düşünsün. Ara kaynananı sizin yüzünüzden oğlunuza yolda yada dışarıda virüs bulaşacak, ondan da bana ve bebeğime bu gidişle deyin. Eşiniz için de denilecek her şeyi demişsiniz. Adam da iş yok, ne desen bildiğini yapacak tipten. Bir sağlıkçı tanıdığınız yok mu? Esinizi aratıp işin ciddiyetini anlatsa , size bulaşırsa ölümcül olabileceğinden bebeğinizin risk altında olduğunu söylese.
Ona izletin belki biraz etki eder, kavga etmeden internetteki haberleri yada tv deki programları o varken izletirseniz belki işin ciddiyetine varır. Şu virüs bitene kadar dikkat etmeni istiyorum çok mu zor? Hamile halimle beni strese sokuyorsun bu da vebal diye biraz duygusal bir konuşma yap . Belki halini görünce dediğin gibi yumuşak biriyse insafa gelir. O ailesi de yani demek istemiyorum da ,böylesine benciller korona olsa da dünya pisliklerden kurtulsa valla acımayacağım artık. Gelini hamile, öbür çocuğuyla yada diğer akrabalarıyla halledebileceği şeyleri oğlunu çağırıp hamile kadını riske sokan biri virüsü kapsa hak ettiğini bulmuş der insan. Allah görüyor, belki de annanesinde virüs tespit edilecek o zaman anlayacak eşin işin ciddiyetini.Ne güzel yazmışsınız teşekkür ederim.saglikci tanıdığım yok ama ben durmadan her gün anlatıyorum durumun ciddiyetini o da haber izleme deyip duruyor.herkes koronadan mı ölüyor her gün insanlar ölüyor zaten.onlr da koronadan diyor dedi.ilk defa bi konuda bu kadar cahillik yapıyorsun dedim şakası yok bunun başına gelenler de bize bir şey olmaz sanıyordu belki dedim
Deli gibi yapıp akıllı gibi yiyenlerdenAnnem öyle biri değil yapmaz beceremez de.1 kere bile eşimi aramış değil evlendigimizden beri.kayinvalidem bas belası gibi her gün defalarca arıyor söylediği hiç bir şeyde mantık yok sürekli idare edilmesi gereken kendini deliye vuran biri.gecenlerde bekar kaynimi eşime şikayet etti.kaynim telefonu aldı o ara bi tanıdık taşınmıştı kaynım da diyor sabahtan beri tutturdu tasinalim diyor.ne zaman diyorum bugün tasinalim diyormuş.ayran yap demiş yapmış icmicem çay yap demiş yapmış icmicem ayran getir demiş.kendini deliye vuran insanlara hayatı zehir eden sinir bozan biri ya..annesiyle yaşıyor annesi ölse kocasını oğlunu bırakıp bizimle yaşamak ister onun stresini çekiyorum o zaman heralde derim anlasmali boşanalim sen annenle yaşa ben annemle yaşiyim şimdiden o geliyor aklima
Ben olsam eve sokmam toptan aynasında kalsınEşime ne dersem diyim çok aşırı yumuşak yüzlü artık salaklık derecesinde.bugun yine gitti.yarin yine gidecek eve gelme dedim kavga ettim.ailesinden okumuşu da cahil okumamışı da.tek başına burdan ağrıya gidiyorlar ama hastane işi olunca başımızda erkek yok diyorlar.baska oğulları da var hem de bekâr beni hiçe sayıyorlar her zamanki gibi evde hamile karısı var her gün çağırıyoruz rahatsız olur mu veya da bi virüs kapsa hamile haliyle ne olur diye akıllarının ucundan geçmiyor demek ki.bu böyle gitmez dedim eşime.sabrim tükendi artık nereye kadar böyle gider bilmiyorum
Sizin için üzüldüm gerçekten, son durum ne diye bir bakayım dedim yazdığın son gelişmeyi gördüm. Eşin çok büyük bir hata yapıyor eve gelerek , ona gidiyorsa kendini annesigilde kalarak karantinaya almasını söyle. Anneannesi için üzülmesi cok normal, ama evde bir eşi ve çocuğu da var. Sizi de düşünerek hareket etmesi lazım. Annesine hastalığı söylememeleri de çok saçma, kadın bilsin ki oğlunu uzak tutsun kendinden. Belki de kayınvalidene de virüs bulaştı, esine bulaşmaz insallah. Zaten hastaneye ziyaretçi kabul etmezler korona teşhisiyle yatışı yapılırsa. İstese de gidemezler yani. Kayınvalidene ve kayınpederine de test yapılabilir, hastanın etrafındakiler de risk altında oluyor. Doğumlara bile kimse alınmıyor kadınlar tek giriyor doğuma, eşin anneannesini ziyarete gidemez hastaneye almazlar kimseyi diye düşünüyorum.Hanımlar.. eşimin ananesinde virüs çıktı ciğerlerinde ve kanında görülmüş hemen yatırdılar.ananesine ve kayinvalideme söylemicekler eşim yarın yine hastaneye gidecekmiş zorla beni hasta edeceksin diyorum her gün gitcem annem de çağırsa babam da onlwr benim ailem ananem hastaneye yattı sen hala ne diyorsun dedi.donup kaldım artık ne düşüneceğimi şaşırdım ben ne dersem diyim her gün gidecek artık şu an tek isteğim eşimin bi müddet eve gelmemesi ama dinlemiyor
Öncelikle çok geçmiş olsun.Hanımlar.. eşimin ananesinde virüs çıktı ciğerlerinde ve kanında görülmüş hemen yatırdılar.ananesine ve kayinvalideme söylemicekler eşim yarın yine hastaneye gidecekmiş zorla beni hasta edeceksin diyorum her gün gitcem annem de çağırsa babam da onlwr benim ailem ananem hastaneye yattı sen hala ne diyorsun dedi.donup kaldım artık ne düşüneceğimi şaşırdım ben ne dersem diyim her gün gidecek artık şu an tek isteğim eşimin bi müddet eve gelmemesi ama dinlemiyor
IHBAR ET ÇOK CIDDIYIM IHBAR ET, KAYNANANA DA SOYLE.Hanımlar.. eşimin ananesinde virüs çıktı ciğerlerinde ve kanında görülmüş hemen yatırdılar.ananesine ve kayinvalideme söylemicekler eşim yarın yine hastaneye gidecekmiş zorla beni hasta edeceksin diyorum her gün gitcem annem de çağırsa babam da onlwr benim ailem ananem hastaneye yattı sen hala ne diyorsun dedi.donup kaldım artık ne düşüneceğimi şaşırdım ben ne dersem diyim her gün gidecek artık şu an tek isteğim eşimin bi müddet eve gelmemesi ama dinlemiyor
Bu karı bana bi denk gelseydi ahhhh o kocayıda anasınıda danasınıda yallah ulan ananın evine deeer gönderirdim valla kız biraz dişini göster ben delirdim burda bana bunu yapacak kaynanayı alııırrr evire çevirreee yallah kendi evine derimMerhaba hanimlar bir sürü konum var eşimin ailesiyle ilgili eşim de onlar da bu kafada oldukları sürece böyle yaşar böyle ölürler benim sıkıntım bitmez.esim iki haftadır evde çok ağır grip geçirdi nerdeyse bütün evde olduğu süre boyunca yattı.güne annesinin dertlerini dinleyerek başladık her gün.onceden beni de defalarca arardı açardım şimdi hiç birini asla açmıyorum aramayı kesti eşimi her gün arar her şeyi devlet meselesi haline getiriyor bi tansiyon hapı bitmek üzere diyelim daha var kendi gitmiyor günler önceden eşime demeye başlıyor. O kadar şikayet ediyor o kadar duygu sömürüsü yapıyor ki ben fenalık geçiriyorum artık evde.her gün canım sıkılıyor deyip duruyor.hayatimda tanıdığım en tembel insan yemekleri kayınpederim yapar kv eli
ayağı tutuyor gezmeye geldi mi koşa koşa gider düğünlerde oynar ama evde asla bi iş yapmaz gençliğinden beri öyleymiş eşim çok perişanlık çekmiş.ilk evlendigimde 1 gün bile eşimle yalnız geciremedik her dakika 3 kisiydik ben olanlara ilk gunlerde anlam veremedim böyle evlilik hayal etmemiştim diye eşime söyledim şimdilik annen evinde dursun 3 5 günde bir yine gideriz ama her gün istemiyorum dedim.esim annesinin aklıyla hareket etti.kv her gün arayıp beni çağırdı başta sık sık gittim sabah gitsem akşam gene israrla çağırırdı ayağımı kestim şimdi aylarca gitmediğim oluyor.kendisi 3.gunden yatılı kalmaya başladı bizde hiç sebebi yoktu hastalığı yok yani benim bakmama muhtaç değil eşime sordum yatağı var evi var benim evliliğe evimize sana alismam gerekiyor daha annen neden kalıyor.o da her sey önüne getirilsin hizmet edilsin seviyor dedi.mesafeyi zorla da lsa koydum zamanla.simdi gelemiyor her gün bahaneyle eşimi çağırıyor.afedersiniz kp kabız olmuş ona bile gel babanı hastaneye götür dedi.kp istemedi eşim dün gitmedi.bugun de ananesi ateslenmis çağırdı eşim hasta hasta gitti ambulansı aramış ambulans gelince de hastaneye viruslulerin arasına götürecekler diye gondermemisler eşim boşu boşuna gitti yani yine.artik bu saçma sapan hareketlerine zerre tahammülüm yok eşime karşı bile hiç hevesim isteğim kalmadı boşanmak sık sık aklımdan geçiyor ama çocuğumu babasız büyütmek için yeterli mi bu sebepler bilmiyorum çok darlaniyorum hayatımdan hiç memnun değilim hep kv. Ve eşimin teyzesinin gölgesi evliliğimizin üstünde her gün defalarca arıyorlar eşim 1 kez bile aramadan her gün arayıp çağırıp duruyorlar bıktım bıktım artık
Siz ne yaptınız neye karar verdiniz?Ay o kocanın ailesi kadar başına taş düşsün, birincil ailesi sensin artık ama anlamaz ki davar
Hanımlar.. eşimin ananesinde virüs çıktı ciğerlerinde ve kanında görülmüş hemen yatırdılar.ananesine ve kayinvalideme söylemicekler eşim yarın yine hastaneye gidecekmiş zorla beni hasta edeceksin diyorum her gün gitcem annem de çağırsa babam da onlwr benim ailem ananem hastaneye yattı sen hala ne diyorsun dedi.donup kaldım artık ne düşüneceğimi şaşırdım ben ne dersem diyim her gün gidecek artık şu an tek isteğim eşimin bi müddet eve gelmemesi ama dinlemiyor
Kesinlikle sorun her zamanki gibi eş kişisindebunlar babasız bebeğimi büyütmek için bir sebep mi diyorsunuz ama , bebek yapmak İçin bu yaşadıklarınız mantıklı bir sebep mi hiç düşünmemişsiniz. Ağır grip ve ateşlenmiş hasta birisinin evine gidiyor, ambulans çağırıyor ama hastaneye götürmek istemiyorlar, ve siz hamile olduğunuz halde gidip geliyor öyle mi? Pes diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?