Eşimin ailesi bu salgında bile zorla çağırıyor artık çıldırmak üzereyim

Ne güzel yazmışsınız teşekkür ederim.saglikci tanıdığım yok ama ben durmadan her gün anlatıyorum durumun ciddiyetini o da haber izleme deyip duruyor.herkes koronadan mı ölüyor her gün insanlar ölüyor zaten.onlr da koronadan diyor dedi.ilk defa bi konuda bu kadar cahillik yapıyorsun dedim şakası yok bunun başına gelenler de bize bir şey olmaz sanıyordu belki dedim

Ona izletin belki biraz etki eder, kavga etmeden internetteki haberleri yada tv deki programları o varken izletirseniz belki işin ciddiyetine varır. Şu virüs bitene kadar dikkat etmeni istiyorum çok mu zor? Hamile halimle beni strese sokuyorsun bu da vebal diye biraz duygusal bir konuşma yap . Belki halini görünce dediğin gibi yumuşak biriyse insafa gelir. O ailesi de yani demek istemiyorum da ,böylesine benciller korona olsa da dünya pisliklerden kurtulsa valla acımayacağım artık. Gelini hamile, öbür çocuğuyla yada diğer akrabalarıyla halledebileceği şeyleri oğlunu çağırıp hamile kadını riske sokan biri virüsü kapsa hak ettiğini bulmuş der insan. Allah görüyor, belki de annanesinde virüs tespit edilecek o zaman anlayacak eşin işin ciddiyetini.

Son düzenleme:
Valla cekilecek cile gibi degil ama bosanmada cok degil mi tabi ceken bilir de ... Sonucta cocugunuz var buyumesini bekleyim en azindan

Deli gibi yapıp akıllı gibi yiyenlerden
Kaynana yolunu öyle bulmuş
Önemli olan eşinin tepki koyup araya mesafe sokabilmesinde

Ben olsam eve sokmam toptan aynasında kalsın
Hastaneden Türlü türlü mikrop alıp eve getiriyor bir de

Hanımlar.. eşimin ananesinde virüs çıktı ciğerlerinde ve kanında görülmüş hemen yatırdılar.ananesine ve kayinvalideme söylemicekler eşim yarın yine hastaneye gidecekmiş zorla beni hasta edeceksin diyorum her gün gitcem annem de çağırsa babam da onlwr benim ailem ananem hastaneye yattı sen hala ne diyorsun dedi.donup kaldım artık ne düşüneceğimi şaşırdım ben ne dersem diyim her gün gidecek artık şu an tek isteğim eşimin bi müddet eve gelmemesi ama dinlemiyor

Sizin için üzüldüm gerçekten, son durum ne diye bir bakayım dedim yazdığın son gelişmeyi gördüm. Eşin çok büyük bir hata yapıyor eve gelerek , ona gidiyorsa kendini annesigilde kalarak karantinaya almasını söyle. Anneannesi için üzülmesi cok normal, ama evde bir eşi ve çocuğu da var. Sizi de düşünerek hareket etmesi lazım. Annesine hastalığı söylememeleri de çok saçma, kadın bilsin ki oğlunu uzak tutsun kendinden. Belki de kayınvalidene de virüs bulaştı, esine bulaşmaz insallah. Zaten hastaneye ziyaretçi kabul etmezler korona teşhisiyle yatışı yapılırsa. İstese de gidemezler yani. Kayınvalidene ve kayınpederine de test yapılabilir, hastanın etrafındakiler de risk altında oluyor. Doğumlara bile kimse alınmıyor kadınlar tek giriyor doğuma, eşin anneannesini ziyarete gidemez hastaneye almazlar kimseyi diye düşünüyorum.

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Bence bi komşularıymışçasına arayıp ihbar edin. Komşumuzun annesinde coronovirüs pozitif olmasına rağmen eve giren çıkan bitmiyor vs diyin bi şeyler. Yalan da değil sonuçta. Belki bi işe yarar

IHBAR ET ÇOK CIDDIYIM IHBAR ET, KAYNANANA DA SOYLE.
HEM HASTANE BU DURUMDA GOSTERMEZKI KADINI..SENIN ESININ AMACI NE

Bu karı bana bi denk gelseydi ahhhh o kocayıda anasınıda danasınıda yallah ulan ananın evine deeer gönderirdim valla kız biraz dişini göster ben delirdim burda bana bunu yapacak kaynanayı alııırrr evire çevirreee yallah kendi evine derim

Hastaneye gidip napcakmis göstermezler ki.. Ailemin yanına diye başka yere mi gidiyo.. Hastaneye gitsede göremeyeceğini bilmiyor mu bu

Size değer vermeyip kendi keyfine göre hayatını yaşayan ve evli olduğunu fark edemeyen insanlardan neden çocuk yapıyorsunuz anlamıyorum. Neyinize güveniyorsunuz ? Eşinizi tebrik ediyorum. Bu hayatta bu kadarını görmemiştim.

Yahu haber de mi izlemiyorsunuz? 8 aylık hamile bir kadın bebeğiyle birlikte bu virüs yüzünden can vermedi mi? Kilitleyin kapınızı almayın eve. Bebeğinize bir şey olsa keşke der durursunuz da geri dönüşü olmaz. O ailesiyse siz ve karnınızdaki yavru ne acaba? Ne çok yüz vermişsiniz. Çok sinirlendim eşinize. Sizin bebeğinizin hayatı söz konusu.

bunlar babasız bebeğimi büyütmek için bir sebep mi diyorsunuz ama , bebek yapmak İçin bu yaşadıklarınız mantıklı bir sebep mi hiç düşünmemişsiniz. Ağır grip ve ateşlenmiş hasta birisinin evine gidiyor, ambulans çağırıyor ama hastaneye götürmek istemiyorlar, ve siz hamile olduğunuz halde gidip geliyor öyle mi? Pes diyorum

Kesinlikle sorun her zamanki gibi eş kişisinde
Adam hiç korkmuyor karıma bulaştırırım bebeğe bir şey olur diye
Onu geçtim karısını tınlamıyor bile
Sadece cahillik değil bu önemsememek bencillik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…