Eşimin ailesi bu salgında bile zorla çağırıyor artık çıldırmak üzereyim

IHBAR ET ÇOK CIDDIYIM IHBAR ET, KAYNANANA DA SOYLE.
HEM HASTANE BU DURUMDA GOSTERMEZKI KADINI..SENIN ESININ AMACI NE
Birinden duymuş hamileler risk altında diye bugün hastaneye gitmedi o yüzden.ben söyleyince inanmıyordu.sacma salak konuşuyordu ölmekten mi korkuyorsun çocuğumu arkamda bırakmak istemiyorum diyorum Allah onun rızkını verir bi şekilde büyür diyor birileri bakarmis ölmem filan umrunda değil demek ki sinirimi zıplatıyor bu konuşmaları

Kesinlikle sorun her zamanki gibi eş kişisinde
Adam hiç korkmuyor karıma bulaştırırım bebeğe bir şey olur diye
Onu geçtim karısını tınlamıyor bile
Sadece cahillik değil bu önemsememek bencillik
Evet dediklerinizin fazlası var eksigi yok çok doğru yazmışsınız.cok aşırı sinirimi bozdu son günlerde.ikidebir sen gaddarsın deyip duruyor niye gidiyosun dediğim için gaddar oldum benim hastalanmam umrunda değil.simdi hastaneye gitmedi ama annesinin evine gitti bu evlilik böyle nereye gider bilmiyorum

Çok pişmanım çok.ama çocuğumun suçu yok o yüzden elimden geldiğince iyi anne olmak istiyorum mutsuz bi çocuk büyütmek istemiyorum gerekirse yalnız büyütürüm..bu dedikleriniz ona göre çok normal yani yaptıkları.ama ben gaddarmışım gitmesine karıştığım için

Benim 1.bucuk yasind aoglum var.
Sürekli yanlarına götürüyorlar.
Yasak çıkt.
Esiml kqvya ettik yine götürdü.
Çok üzüldüm ben çocuğum konusunda çok katıyım hiç cikarmazdim sizin yerinizde olsam ama yine de sizi de anlıyorum bazen insanın karşısındaki insanlar öyle arsız düşüncesiz bencil oluyor ki baş edemiyorsun biz de bunlarla imtihan oluyoruz işte ben kazanamiyorum bu imtihanı sabredemiyorum sürekli ayrılma fikri geliyor aklıma eşimi salona gönderiyorum uyumaya eve gelme diyorum yani hep olumsuz konuşup olumsuz davranıyorum güzelce anlat diyenler var hiç yapamıyorum artık sabrım yok

Beni çok iyi anlamışsınız çok güzel yazmışsınız ya valla keşke 1 tane şöyle aklı başında biri olsa içlerinde eşime ve ailesine bu durumları anlatsa ben ne desem inanmıyor saçma sapan cevaplar verip iyice sinirimi bozuyor.cok teşekkür ederim iyi niyetiniz için Allah sizi hep iyilerle karşılaştırsın şu yaşadığım çevrede iyi niyet ve zeka birarada çok nadir kişide gördüğüm şeyler

Kayınvalidem bilse de oğlunu kendinden uzak tutmaz elinden gelse birlikte yaşamak istiyor söylemişti ben istemem demiştim.simdi ananeye bi şey olursa eminim bizimle yaşamak isteyecek çekilecek biri olsa tamam ama asla asla kimsenin cekemeyecegi hareketleri var melek olsa zor dayanir ona ben de onla yaşamayı düşünemiyorum kabul etmem Allah mecbur birakmasin çocuğumu alıp giderim diye düşünüyorum böyle bi durumda.kocasi var oğlu var herkes ailesiyle yaşıyor.o çocuk gibi davranıyor psikolojik sorunlu annesini hiç yanından ayirmamis bu yaşa kadar.dunden beri hastanede yatıyor diye ölmüş gibi ağıt yakarak ağlıyor telefonda

Ya arkdaşım ananesinde olan kv de de vardır o evde yaşayan diğer kişilerde de vardır sen o adamı hala eve mi alıyosun sen bize hikaye yazıyosun bence ama şöyle ama böyle bu ne Allah aşkına dün benim ananem öldü öp öz ananem ben cenazesine gidemedim 10dakika uzaklıktayım gitmedim çünkü bu şaka değil sana dedik ki bebeğini korumak için o öküz kocan çanta yap kalsın anasının evinde ama anlamıyorsun demekki seninde çok umrunda bebeğimle kendi canın şaka gibi bide buraya yazıyosun yuh diyorum başka bişey demiyorum

Hikaye mi...?!evde sinirden çatlıyorum adama laf anlatmaya çalışmaktan bi hal oldum dinlemiyor bildiğini okuyor buraya yazinca belki benim aklıma gelmeyen bi şeyi biri söyler diyorum gelen cevapları da dikkatle okuyup önemsiyorum kalbimi mi açıp baktiniz ki umr nda değil yazmışsınız

Tövbe estağfurullah
Allah yardımcın olsun
Ne biçim insan yaaa

İşte arkadaşım bende sana söylüyorum ki eve alma gerekirse sağlık bakanlığından yardım al eşin dahil ananeyle muhatap olan herkesin karantina da olması lazım sağda solda Fink atması değil eşin gibi çok lüzumu olmayan insanlar yüzünden hastalık durmuyor ilerledikçe ilerliyor

Hem size bulaşma ihtimali çok yüksek hem de eşiniz annesine babasına virüs götürüyor olabilir. Yani kendi eliyle ailesinin büyüklerini öldürüyor böyle sürekli giderek. Allah akıl fikir versin ne diyim. Tek yapacağınız ihbar etmek gibi görünüyor malesef

Hiç korkmuyor mu sizden
Bu denli özensiz ben olsam anamı babamı çağırırım
Bu adam beni hiç önemsemiyor mikroplu yerlerde dolaşıp yanıma geliyor uzatınca benle kavga ediyor diye
Allah korusun hasta olursanız bebeğe size bir şey olur
Hamilelerin grip olması bile tehlikeli ki coranadan bahsediyoruz

Ananeye virüs testi yapıldı mı
Sizin şu an hepinizin karantinada olması lazım
Bakanlık temas durumunda sizi takip edip karantinaya alıyor

Güzel dileklerin için teşekkür ederim, senin için de her şey çok güzel olur insallah.Eşin ve ailesi ne yazık ki çok cahiller, o yüzden ne desen anlamayacaklar seni. Ortalık karışık yeterince, hamilesin de şuan. Hiç boşanmayı falan şimdilik düşünüp bebeğini de kendini de strese sokma. Eşinle güzel konuşmak için sabrın kalmamış yazdıklarından anladığım kadarıyla, o zaman al karşına de ki aileni merak etmeni anlıyorum ama bu bebek de benim ailem. Ben onun sağlığını düşünmek zorundayım, bu salgın bitene kadar git annenlerde kal buraya mikrop taşıma hastahaneden diye söyle eşine sakin bir şekilde, sonra gönder annesine. Ne hali varsa görsün, sana bir şey olursa bebeğine bakan olur demesi ne kadar aptalca bir cümle. Bir bebeğe annesinden iyi kimse bakamaz, eşine bebeğime elbet bakan bulunur ama ben niye sizin bencilce dikkatsizliğiniz yüzünden öleyim de bebeğim anasız kalsın, bencil olan sizsiniz hak eden kapsın virüsü , benim suçum yokki diye söyle . Esinin o cümlesine ben bile cok sinir oldum.

Kayınvaliden de annesine bir şey olur da size yerleşmek isterse onu da o zaman düşünürsün. Gerçi anneanne yaşlıysa üzgünüm ama virüs ölümcül olabilir onun için.Şimdiden o işleri düşünüp kendine stres yapma, kv ile yasamak zorunda değilsin. Kocası varken sizinle yaşaması terbiyesizlikten başka bir şey olmaz. İlla taşınıyorum size dersen de alır çocuğunu gidersin annenin evine.Esin de blöf yapmadığını anlar, akrabalarına da kaynananın kocasını bırakıp size yerleşmeye kalkacağını söyler bir güzel rezil edersin onları. Mahkeme bile kayınvalideyle yaşamaya zorlarsa erkek karısını bu sebebi boşanma sebebi sayıyor benim bildiğim. Kimse seni onunla aynı evde yaşamaya zorlayamaz, biraz dişini göster.Aslında kayınvaliden için de çok güzel temennilerim var ama burda yazmasam daha iyi.

Benim de var da o kadar güzeller ki gerçek olacağına inanmıyorum o yüzden de düşünemiyorum daha benim çok çekeceğim var gibi geliyor.bu internet ne güzel şey bi yerlerde tanımadığım biri benim derdimin üstünde kafa yormuş bana uzun uzun açıklama yapmış fikir vermiş çok iyi geldi ne kadar teşekkür etsem az.. gerçekten çok değerli benim için yazdığınız cümleler.dun yine kv aradı eşime oraya geliyorum dedi.esim de salgın var otur oturduğun yerde dedi.o zaman sen gel bana meyve suyu al turşu al dedi :) yani bunlar için çağırıyor.bekar kaynimi aradı ona eve giderken al dedi onlar beraber yaşıyor.surekli çağırmaya devam yani.anane ye bir şey olur diye hem anane için üzülüyorum gerçekten o başka biri çok iyidir tatlıdır böyle yalnız ölmesini istemezdim şimdi bi odada izole edilmis TV yok kimse gelip gitmiyor hemen gelip ilaç verip tansiyon ölçüp gidiyorlar tüm gün tek öksürükten boğuluyorum diyor onun için içim acıyor gerçekten..eşim de bir şey olursa beraber yaşarız dedi ben annemle yaşarım o zaman dedim öyle bi dünya yok kafana göre hayatıma gir çık filan dedi konuyu uzatmadik ama annesinin anormal olduğunu umursamıyor yıllarca alışmış artık o hallerine.ben istemesem de stres yapıyorum beraber yaşamaya zorlarlar diye.kadin sığınmaya giderim heralde yollar açılmadan böyle bi duruma gelirsek bugünlerde şehirler giriş çıkışa kapalı olduğu için aklıma o geliyor annem başka şehirde 8 saat var

Biraz olsun yardımcı olduysam ne mutlu bana. Burada birbirimizi tanımasak da paylaşım yaptıkça insan kendisi yaşıyor gibi etkilenip üzülüyor. Başına gelecekleri az çok bildiğin için stres yapıyorsun aslında. Şimdilik anneanneye dua edip beklemekten başka yapacak bir şey yok. Annenler epey uzaktaymış onlara gitmemen daha doğru .Korona salgını bitene kadar beklemede kal. Belki anneanne iyileşip evine geri döner. Eşin senin onu bırakacağına inanmadığı için kendi söylediklerini sana kabul ettirmeye çalışıyor. Sen kararlı olursan annesiyle yaşaman için zorlayamaz seni.

Evlenmeden söyleseymiş anam daha memeden kesmedi diye

[QUOTE="Leyl3535, post: 63409749, member: 967582")] ben annemle yaşarım o zaman dedim öyle bi dünya yok kafana göre hayatıma gir çık filan dedi[/QUOTE]
Eşin mi karar veriyor senin yerine bu nasıl saçma bir cümle

Evlenmeden söyleseymiş anam daha memeden kesmedi diye
Söyleseydi ya hiç evlenmezdim böyle olacakları bilsem ya da onlardan çok uzağa taşınırdım yakına geldim bi evlat ta ben olurum diye iyi niyetlerim vardı ama hem o iyi niyetlerimi çok kullandı bitirdi hem evliliğimi mahvetti ne cicim ayı yaşadım ne hayalimdeki evliliğe dair en ufak bi şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…