Bu konuya cozum getirecek biri varsa ben de cok sevinirim, zira benzer bir durum yasiyorum. Ben evle degilim henuz, gelecek yaza dusunuyoruz. Sozlumun ailesi de beni cok ama cok sever, ozellikle annesi bayilir, onceden sevgili degil arkadas oldugumuz donemlerde bile cok severdi beni (canimin ici beni seviyordu o zamanlar, annesi de hissetmis herhalde) bir yere gitse sadece bana hediyeler getirirdi. Ama ben kirk yilda bir gorsem bile yaninda rahat edemiyorum bir turlu, surekli bitse de gitsek modundayim. Belki ilerde degisir ama sanmiyorum
Evet arkadaşlar dert mi bilmiyorum eşimin ailesi benden 3 saat uzakta oturuyorlar bana karışmaz,çok iyi davranır,evime gelince işimi yapar oldukça zararsızdır görümcem de kısmen öyle ancak ben bir türlü sevemiyorum. Iki ayda bir bende on gün kadar gelip kalıyor stresten nefesi alamıyorum 8 aylık evliyim bunu yenemedim eşimin tüm ailesine karşı böyleyim. Anne baba demiyorum çok nadir arıyorum evlerine zorla gidiyorum yanında az konuşuyorum ama kasıtlı değil bu mesafeliyim hep. Eşim benim aileme karşı daha sıcak ama ben uzaklaştıkça o da uzaklaşıyor . Bayramda üç gün onlara gideceğiz benim karnıma kramplar giriyor .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben yapmacık hareketler yapamıyorum içimdeki neyse yüzüme yansıyor. Bu sadece eşimin ailesine değil bir insani sevmiyorsam yapmacıktan sırnaşamıyorum. Ben birbirinden nefret edip yan yana gelince canım cicim olan onlarca kişi tanıyorum ama bu yapı meselesi ben bunu beceremiyorum.
Etrafımda kaynanasıyla ve görümcesiyle çok iyi ilişkiler Kuran insanlar var şaşkınlıkla bakıyorum. Hele birde anne Annecim diyenler var
konu sahibi arkadaşım, iki üç oğlun olur, hepsi de gurbette çalışır, işleri yoğun olur, bayramdaaaan bayrama evine gelir, burnunda tüterlerse...
işte o zaman anlarsın , senin surat sallamana rağmen neden 2-3 ayda bir gelip senin evinde 10 gün kaldıklarını..
Bence tabi ki kendisi de annesini çağırırken bunu eşine sormalıdır. Evlenilince müşterek bir hayat başlar ve karı koca artık "biz" olur. anneler elbette ki anne olarak kalır, candır, kıymetlidir... ama o yuva çocukların yuvası olacağından kararlar bir ömür onlar tarafından birbirine danışarak müşterek alınmalıdır. Yoksa sadece adı evlilik olur ...
ya aslında mevzu benim evime gelip kalmamasını istemem değil hiçbir şekilde eşimin ailesini sevmemem
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?