Eşimin ailesi çok iyi ama ben sevemiyorum

Bu konu bu kadar niye ilerlemis anlayamadim.
'Kaynana kotudur, esinin ailesi öcüdür, araya mesafe koy, onlardan uzak dur' doldurusuna gelip olaylari yanlis anlayan tipik bir yeni yetme gelin modeli.
araya mesafe koymak her sart altinda iyidir bu arkadas coook yanlis anlamis.
zaten fevri de bir yani var.degismez böyle gider.
ne zamanki yillar gecer, bu kayinvalidenin kendine hicbir zarari olmadigini, yaptiginin yanlis oldugunu anlamaya baslar, o zaman da is isten geçmiş olur.
Uzerinde cok.kafa yormaya gerek yok bence.yasayip gorecek.

Kadinin "yeni evli" ciftin evine ara ara gelmesi ve 10 gun kalmasini garip bulanlari anlayamadim. Bahsedilen kisinin arkadas bile degil, adamin annesi oldugunu farkettiniz mi acaba? Bazi kadinlar evlendikten sonra adamlarin evrim gecirip anasini danasini unutmasini, karsilikli olarak birbirlerini ozlememeleri, ve ancak planli ve az gorusmeleri gerektigini dusunuyor galiba. iste bu yuzden butun bu problemler. Gercek hayat boyle degil, o yuzden bu tur seylerde catisma cikiyor.

Su "yeni evli" lafi da kk'nin favorisi. 8 ay olmus daha hala yeni evli. Sanirsin ki 1 hafta once evlendiler, daha balayina gidecekler. Burda 1.5-2 senelik evlilere de yeni evli denildigini gordum. Ne zaman bitiyor arkadas bu yeni evlilik sureci? Ne zaman bu insanlar artik normale donuyorlar? Hem yeni evli olunca ne oluyor? Kari-koca birbirinden baska kimseyle gorusemez, kimsede kalamaz ve misafir davet edemez diye bir kural mi var? "Yeni evli" lafini iyi kapak olarak kullaniyorsunuz herseye ama tutmuyor.

tamamen her cümleye katılıyorum.konu sahibi nasıl bir dolduruşa geldiyse kendisine hiçbir zararı olmayan insanları sırf eşinin ailesi diye sevmiyor.ama çok var böyle insanlar,sevgisizlik sonra durup dururken nefrete dönüşüyor ömürlerini böylece heba ediyolar.

k.validee d bir yere kadar dayanır,baktı ki gelin hanımda değişiklik yok o da tavrını alır,kimse sabır taşı değil sonuçta.biri beni sırf görümce ya da k.valide olduğum için sevmese ve soğuk davransa bende gerekeni yaparım.

"ALLAH size de sizin gibi gelinler nasip etsin "cumlemle karıştı ortalık evet,ne büyük hakaret etmisim ben meğer.
ben biraz daha ileri gittim.bizim gelinde böyledir.kendi ailesi için ölür biter,herkes bu duruma saygı göstersin ister,bize gelince suratından geçilmez annemi üzer.Allahım annesine kendi gibi bir gelin ver diye dua ederdim sürekli veeeeeee kendine benzeyen kendi huyunda bir gelinleri oldu.ama anladı mı,hayıırr,biz iyiyiz ama o böyle davranıyor dedi.neyse anlamasa da benim hissettiklerimi anladı bence
hakaret değil de biraz beddua olarak algılandı sanırım konu sahibesi tarafından. ki haksız da sayılmaz sanki.. :26:
bir zamanlar burada kendinin iyi olduğunu söyleyen birine Allah sana senin gibi bir gelin versin dediğim de o da beddua olarak algıladı
lütfen bana da beddua edin Allah sana senin gibi gelin versin diye.yarım kadar olsunlar yeter,fazlasını bile istemiyorum
Bu yorum size ait degilmi?
Simdi baska birsey soyluyosunuz...
Bence siz ne istediginizi asla bilmiyosunuz....

konu başında bayramda 3 günlünğüne kaynanaya gidilecekti,son yorumda ne ara karar değiştiyse kaynanalar bayrama geliyor,aradan zaman da geçmedi ki

sevde bayılıyorum pozitif oluşuna,yorumlarına

vaktinde biz de yeni evli olduk ama ne oluyor yeni evliyken anlamıyorum

3 saatlik mesafeye 2 ayda bir gelip 10 gün kalmaları sinir bozucu
sevmek zorunda değilsin ama saygı şart
hele de sana böyle iyi davranan insanlara

aferin sana.sen olumsuz olanları hemen payına almışsında neden aksi şeyleri düşünmüyor.senin aklın yokmu canım.demiyormusun bu kadının bana zararı yok oğlu çağırıyor diye geliyor bana karşıda iyi düşünmüyormusun.kendini kötü olmak için neden bu kadar zorluyorsun anlamadım.bizdede vardı sen gibi gelin bir zamanlar.ama sonu ne oldu biliyormusun kapısına almadığı insanlara it gibi muhtaç oldu.yuvası kurtulsun diye o sevemediği insanlara yalvardı ama kimse onuda sevemediği için arkasında durmadı.demem oki o sevemediğin insanlara bir gün muhtaç olursan ettiğini bulursun canım.düşmez kalkmaz bir allah var unutma.kayınvalidenizin yerinde olsam evine gittiğinizde sizin ona davrandığı gibi davranırdım.karşınızda suratımı asar ne yapıyam sevemiyorum gelin milleti yüz veince tepene çıkar derdim.siz sanırım böyle karşılanmak istiyorsunuz.

Beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsün...
Bu Kadar kisa Zaman icerisinde dediginiz gibi bayagi sey degisti
Kim Bilir geceden beri neler oldu

Bence bu durum önyargınızdan dolayı.Hani hep vardır ya bi kayınvalide-gelin ve gelin-görümce çekişmesi küçüklükten beri misafirlikte oturduğumuzda bile kadınlar hep çekiştirirdi dedikodularını yapardı.Bizde de bi önyargı oluştu tabi..iyi olsalar dahi bilinçaltımıza yerleşmiş bi kere.Eğer iyi davranıyolarsa aşın bu durumu bence.Neler var burda okuyoruz..Kaç kişi kayınvalide yüzünden eşinden boşanıyor.Kendinizi zorlayacaksınız muhtemelen ama yavaş yavaş alıştırın kendinizi telefon edin onlar geldiğinde konu açın sohbet edin..Kolay gelsin.

evine gelen misafiri çok merak ettim onlara nasıl davranıyorsun kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorundasın o kadınla muhabbet sohbet etmek zorundasın bence kvnle biraz yakınlaşsan olay çözülecek seninkide arsızlık olmuş buldum bunuyorum hesabı öbür türlü olsaymış nolurmuş acep ?

Gerçekten yazdığınız gibi zararsız,çok iyi insanlar olduğu halde bu şekilde davranıyorsanız çok günaha giriyorsunuz.Yarın birgün erkek çocuğunuz olursa,emin olun vakti geldiğinde aynı şeyleride yaşarsınız.Çok gereksiz abartı geldi tavrınız.

:129: altına imzamı atıyorum

Hanımlar yazılanların hepsini okumaya çalıştım benim sıkıntım kafada değil içimdeki sıkıntıyı çözemiyorum ama daha dikkat etmeye ve bunu yenmeye gayret edeceğim. Yenemedikçe yazılanları okurum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zaten duygularım benim psikolojime zarar veriyor bende uzak oldukları halde onları düşününce geriliyorum

Bayram için tutarsız olduğumu söyleyenler var eğer onlar gelip kalmazsa biz gideceğiz yanlarına üç gün kalıp benim ailemle görüşeceğiz

canım fazla kasıyor olabilirsin kendini, rahat olmaya çalış yanlarında belki bundanda olabilir

Iste bir rahatlayabilsem.. Kendisi de cok dogal, cok konuskan bir kadin, dedigim gibi bana da bayilir, ben simariklik yapiyorum sanirim biraz Bir dahakine daha da rahat olmaya calisacagim, hic de oyle cekingen suskun bir insan da degilimdir ama iste

hani canım bizim toplulumzda bi kanı vardır ya kayınvalidenin yanında dikkat et tarzı falan belki ondan rahat edemiyorsundur,dedğim gibi annenin yanındaki gibi rahat davran oldu bitti

sevmemesının nedenı o degıl bence cunkı evlenmeden oncede sevmezmıs... ne dıyım yanı pes! sevılmemelerı ıcın hıcbır sebep yokken sevmemek bunu problem halıne getırmek oylekı karnınıza agrılar gırıyormus soylenecek soz yok... nıce kaynanalar var sız bulmus bunuyorsunuz.... dunya yuvarlak ne dograrsan canagına o gelır tabagına... tabıkıde esınız aılenızden uzaklasır az bıle bence.. dua edınde sızden uzaklasmasın bu sebepten zıra bu yuzden ayrılar nıce evlılıkler var.. hakkınızda hayırlısı

ayy aynı durum bende de var,tüm yorumları okuyamadım ama okuyacağım bana da ders olur elbet..
benim kv mde iyi kadındır ama biraz yapı olarak soğuk ve sakindir,baş başa oturduğumuzda doğru düzgün muhabbet edemeyiz bende o yüzden geriliyorum.acaba sizin de yapı olarak farklılıklarınız var ondan mı böyle oluyor?

sevde bayılıyorum pozitif oluşuna,yorumlarına

vaktinde biz de yeni evli olduk ama ne oluyor yeni evliyken anlamıyorum

Galiba yeni evli olunca adamlar sadece karisina helal, oteki herkese haram oluyor. Kimse gormesin, konusmasin, anasi bacisi disarda beklesin. Yeni evlilik sureci bitince girerler. Bu yeni evliligin sureci de belirsiz, artik gelinin keyfine gore.

Aman yok ya, maksat kayinvalide uzak olsun. Herifi dogursun, buyutsun, evini yuvasini kursun, sonra versin elin kizina, kenara cekilsin. Gelin hanim izin verdi mi, ne zaman musait oldu mu o zaman gorussun. Yok oyle dunya. Bu zihniyette insanlar hep de ayni sorunu yasiyorlar, burda onlarca ornegini okudum. Beklentilerini mantik cercevesinde ayarlasalar boyle olmayacak da, yok yani, o cok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…