Evet arkadaşlar dert mi bilmiyorum eşimin ailesi benden 3 saat uzakta oturuyorlar bana karışmaz,çok iyi davranır,evime gelince işimi yapar oldukça zararsızdır görümcem de kısmen öyle ancak ben bir türlü sevemiyorum. Iki ayda bir bende on gün kadar gelip kalıyor stresten nefesi alamıyorum 8 aylık evliyim bunu yenemedim eşimin tüm ailesine karşı böyleyim. Anne baba demiyorum çok nadir arıyorum evlerine zorla gidiyorum yanında az konuşuyorum ama kasıtlı değil bu mesafeliyim hep. Eşim benim aileme karşı daha sıcak ama ben uzaklaştıkça o da uzaklaşıyor . Bayramda üç gün onlara gideceğiz benim karnıma kramplar giriyor .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Daha once soylendi mi bilmiyorum ama "kendiniz gibi gelininiz olsun" lafi size bela okumak gibi geliyorsa eger kendinizi bela olarak goruyorsunuz demektir :) yani mesela biri bana "kendin gibi gelinin olsun" dese cok sevinir insallah derim :) kusura bakmayin cok ironik olmus :)
Sabah sabah sesli guldum :) ilahi :)
Sürekli değil bir kaç ayda bir gelip kalıyor çünkü eşim çağırıyor ve ben sinir oluyorum bu duruma ama bir şey diyince ben senin aile gelince laf ediyor muyum diyor( gerçekten başının üzerinde taşır) çok tartışıyoruz bu yüZden.
Bilmem ki normalde çok çevrem yoktur düşünüyorum da görümcemle asla arkadaş olacağımı sanmıyorum
Konu sahibi eşinin ailesini sevemediğini ve bundan rahatsızlık duyduğunu belirtmiş. Durumundan hoşnut olmadığı açık. Tabi ki bunu bir beddua olarak kabul edecektir. Ayrıca birini sevmemek insanı kötü biri yapmaz. Saygısızca davranmadıktan sonra.
Evet arkadaşlar dert mi bilmiyorum eşimin ailesi benden 3 saat uzakta oturuyorlar bana karışmaz,çok iyi davranır,evime gelince işimi yapar oldukça zararsızdır görümcem de kısmen öyle ancak ben bir türlü sevemiyorum. Iki ayda bir bende on gün kadar gelip kalıyor stresten nefesi alamıyorum 8 aylık evliyim bunu yenemedim eşimin tüm ailesine karşı böyleyim. Anne baba demiyorum çok nadir arıyorum evlerine zorla gidiyorum yanında az konuşuyorum ama kasıtlı değil bu mesafeliyim hep. Eşim benim aileme karşı daha sıcak ama ben uzaklaştıkça o da uzaklaşıyor . Bayramda üç gün onlara gideceğiz benim karnıma kramplar giriyor .
Bence artik saygisizlik olmus sizdeki.
Kadin zaten rahatsizlik mi veriyorum diye ezile ezile durup islerde de yardimci olurken, surat asmak... Kayinvalide degil, 40 kat yabanci da olsa insan evine gelen insana bunu yapmaz. Ha suratina hakaret etmissin, ha surat asip oturmussun. Velev ki iyi insanlarmis, zararlarini gormemissiniz. Bu neyin hinci?
Valla ben artik suna kanaat getirdim. Iki iyi birbirini bulmuyor. Iyi geline kotu kayinvalide, kotu geline iyi kayinvalide denk geliyor su dunyada. Kotusunuz demiyorum, ama yaptiginiz davranislar sebepsiz. Sirf huzursuzluk ciksin diye ugrasiyor gibi bir haliniz var. Esinizin kizmasina hak verdim. Sen onun anasina surat as, o sizinkilere assin, boyle gecinip gidin. Sanirim bunu istiyorsunuz.
Birinci derece yakin bir insanin sik gidip gelmesinde ben tuhaf bir durum goremedim. 40 yillik anne-ogul, ya da kardesler, bunca yil birlikte yasadiktan sonra izin verin de iki ayda bir birbirlerini ozleyip gorusmek istesinler artik.
Sebepsiz yere olusan bu duygulariniz ve tavirlariniz ilerde evliliginizi de sallamaya baslayacaktir diye tahmin ediyorum.
Evet tam da dediğiniz gibi annesi iyi hep kabahati bende arar
Seninkide terbiyeszlik resmen nasil annen baban terbiye vermis hayret.7 kat yabanciya yapilmaz evdeki gariban misafire surat asmak.insanliginizidami yitirdiniz artik cok yazik ailen biraz insanlik ogretememis size.adamin basini yakmissiniz.
Daha ne kadar saygisizlik yapabilir ki??
K.validesi geldiginde gulup edemiyormus kadin da kendini siginti gibi hissedip bi kosede oturuyormus...
Bunu kendisi yazdi biz nereden bilecektik...
Öyle k.valideler taniyorum ki keske video cekip buraya koyabilsem...
Emin olun k.validesini mumla arar...
O zaman konu sahibinin ileride olacak gelini de kaynanasini sevemesin bu durumdan hosnut olmasin ama saygisizlik da yapmasin."kendin gibi gelinin olsun" yani.madem konu sahibinin yaptigi sey normal o zaman neden beddua edilmis gibi hissediyor ? madem yaptigi seyin yanlis oldugunu dusunup hosnutsuz oluyor o zaman neden kendisine yapilmasini istemedigi seyi baskasina yapiyor ? kendinizle celisiyorsunuz ya da "bana yapilmasini istemedigim seyi baskasina yaparim" seklinde bencil ve simarikca dusunuyorsunuz.hangisi bilemedim.Konu sahibi eşinin ailesini sevemediğini ve bundan rahatsızlık duyduğunu belirtmiş. Durumundan hoşnut olmadığı açık. Tabi ki bunu bir beddua olarak kabul edecektir. Ayrıca birini sevmemek insanı kötü biri yapmaz. Saygısızca davranmadıktan sonra.
Keşke elimde olsa ama yok yapamıyorum gerçekten şuan bile kalbim küt küt atıyor sevmiyorum gitmek istemiyorum gelmelerini istemiyorum hatta telefonla bile Zorla konuşuyorum
Kusura bakmayın ama ben hatayı biraz siz de gördüm,siz eşiniz ailesini çağırıyor diye sinir oluyorsanız ve gelmemelerini isterseniz 2 gün sonra da eşiniz sizin ailenizi istemez onlar geldiğinde surat yapar siz nasıl onun ailesinden uzak durursanız oda sizin ailenizden uzak durur.Sürekli değil bir kaç ayda bir gelip kalıyor çünkü eşim çağırıyor ve ben sinir oluyorum bu duruma ama bir şey diyince ben senin aile gelince laf ediyor muyum diyor( gerçekten başının üzerinde taşır) çok tartışıyoruz bu yüZden.
O zaman konu sahibinin ileride olacak gelini de kaynanasini sevemesin bu durumdan hosnut olmasin ama saygisizlik da yapmasin."kendin gibi gelinin olsun" yani.madem konu sahibinin yaptigi sey normal o zaman neden beddua edilmis gibi hissediyor ? madem yaptigi seyin yanlis oldugunu dusunup hosnutsuz oluyor o zaman neden kendisine yapilmasini istemedigi seyi baskasina yapiyor ? kendinizle celisiyorsunuz ya da "bana yapilmasini istemedigim seyi baskasina yaparim" seklinde bencil ve simarikca dusunuyorsunuz.hangisi bilemedim.
sekiz aylık evli çiftin evine iki ayda bir gelip on gün kalanı kimse sevemez. su başkasının evinde kalma merakına sinir oluyorum. evlilik biraz yıllanır insanlar birbirine alışır gelme gitme süreleri öyle uzar. bu kadar cok görüşürseniz özlemeye sevmeye sıra gelmez ki. eminim içten içe sizi üzen seyler vardır adını koyamadığınız o yüzden de sebebini bilemiyorum diyorsunuz. kimse kimseden sebepsiz yere soğumaz...
Evet sevemeyebilir buna bisey demedim ben.ama hem sevemeyip hem de "sevmezsen sen de sevilmezsin" denildiginde beddua edilmis gibi rahatsiz olmasini bencil ve simarikca buldum.biraz vicdanli biri "ben zamaninda bana iyi davranan bir insani sevemeyerek surat asarak kirdim simdi de benim gelinim bana aynisini yapiyor.cunku bana mustahak" diye dusunebilecek kadar da yurekli ve olgun olmali.sevmesi gereken insanlari sevemiyorsa sevilmeyi de beklemeyecek.5 yasinda degiliz ki bu dunyanin eden bulur prensibiyle calistigini bilmeyelimMaalesef anlaşamıyoruz. Kendimle çeliştiğimi düşünmüyorum. Çünkü ben davranışlardan değil duygulardan bahsediyorum. Sevip sevmemek bir insanın elinde olan bir şey değil. Bir insanı sevmeyi çok isteseniz de sevemeyebilirsiniz. Bunun olumsuz bir duygu olduğunun farkında olsanız da değiştiremeyebilirsiniz. Bu durumda aynı şeyin başınıza gelmesini de istemezsiniz doğal olarak.
Davranışlarımızı değiştirebilir, iyiye yönelendirebiliriz ama duygularımız üzerinde söz sahibi olamayız. Siz kimi sevip kimi sevmeyeceğinize karar verebiliyorsanız, tebrikler...
Daha fazla yorum yapmak istemediğimden iyi günler diliyorum size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?