Eşimin ailesi evliligimi sonunda bitirdi

İki taraflı hatalar var. Saygı da bitmiş. Seni gözden çıkarmışlar da. Boşanın herkes kendi yoluna.

Bence eşiniz sizden boşanmayı düşünmüyor, burnunuzu sürtmeye çalışıyorlar ailecek. Annenizin araması, ardindan sizin aramanız büyük hata. Birdaha o arayıp özür dilemeden kesinlikle ne arayip sorun ne de geri dönün. Bu sartlarda donerseniz gece gündüz anasının elini opturup, en ufak bir yanlisınızda tekrar ailenizin evine gonderecek sizi.
Allah yardımcınız olsun.

Çok merak ettim bu süre zarfında eşiniz sizi hiç aradı mı konuşmak için yoksa siz hala sizi arayıp sormayan adama mı geri dönmek istiyorsunuz?

Ben en büyük suçu ailenizde buldum konu sahibi kusura bakmayın.. kendi aileniz sahip çıkmıyor ki elin adamlarından ne bekliyceksiniz.. hayatımızı kararttın nedir ya o ne biçim anne! Asıl kendi kızının hayatını karartıyor haberi Yok tavsiyem kendi ayaklarınızın üstünde durmaya bakın.. karşı taraf baktı ki ailesi arkasında durmuyor yükleniyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…