- 4 Ekim 2012
- 16.992
- 33.533
- 798
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Bir de ben şehirden bu cahillerin evine gelin geldim demiyor muydu bu üye yanlış mı hatırlıyorum???Madem bu şekilde bir ailen var....boşanma gibi bir şeyi kafanın ucundan geciremiyorsun...kadın siginma evine de hayatta gitmezsin...kendin iş bulup kendine de düzen kurmazsin... neden bunca zamandır eşinin ailesine para vermesi,sürekli oraya gitmeniz,gorumcelerinin sana yaptıkları ,eşinin oyun bağımlılığı konusunda söyleniyorsun ki? Susup otursaydin o zaman?
Arkafasin kendi aristokrat ailesi ile karşılaştırdığımızda en azından adamlar kendi çocuklarına sahip çıkıyorlarBir de ben şehirden bu cahillerin evine gelin geldim demiyor muydu bu üye yanlış mı hatırlıyorum???
Canım sığınma evine asla göndermezler bakarlar yine ama hayatimida çevremde ailemde hakaretleriyle mahvedicekler. Şuan milletin gözünde onlar dört dörtlük olmasa da iyi insanlar el 3vind3 böyle durumlar olur niye bıraktın geldin bütün suç sende. Kaynangilin dediklerini kocanın dedigini neden yapmadin. Sucumda kocama iş yap demem 2 sefer yemek yapmamam. Ailesine karşı eşime neden beni ezdiriyosun? Senin ailen şöyle böyle demem. Yani tek sorun benim dilimi tutmammis. Şuan annem yuva bozulmasın diye araya aracı soktu kadın senin hatrindan giderim kızın için gitmeye bile değmez diyorlar.
Gerçi anlattıkları ve üslubu aristokrasiyle uyuşmuyordu zaten ama bu cümleleri yanlış mı hatırlıyorum diye teyit etmek istedim . Allah yardımcısı olsun ne deyimArkafasin kendi aristokrat ailesi ile karşılaştırdığımızda en azından adamlar kendi çocuklarına sahip çıkıyorlar
Yok yok öyle söyledi.Gerçi anlattıkları ve üslubu aristokrasiyle uyuşmuyordu zaten ama bu cümleleri yanlış mı hatırlıyorum diye teyit etmek istedim . Allah yardımcısı olsun ne deyim
Nerde yasiyorsunuz? Peki karsi taraf ne diyor geri istiyorlar miCanım sığınma evine asla göndermezler bakarlar yine ama hayatimida çevremde ailemde hakaretleriyle mahvedicekler. Şuan milletin gözünde onlar dört dörtlük olmasa da iyi insanlar el 3vind3 böyle durumlar olur niye bıraktın geldin bütün suç sende. Kaynangilin dediklerini kocanın dedigini neden yapmadin. Sucumda kocama iş yap demem 2 sefer yemek yapmamam. Ailesine karşı eşime neden beni ezdiriyosun? Senin ailen şöyle böyle demem. Yani tek sorun benim dilimi tutmammis. Şuan annem yuva bozulmasın diye araya aracı soktu kadın senin hatrindan giderim kızın için gitmeye bile değmez diyorlar.
Her insan ailesini tanir bilir nasil tepki vereceklerini biliyordun gitmeden once. Keske esine deseydin ailem benim burnumdan getirip geri dondurur gel barisalim ben sizin istediginiz her seyi yaparim kulunuz koleniz olmaya raziyim deyip kalsaydin. Hem aileni biliyorsun kendi adina bir seyler yapma gibi bir niyetin yoksa niye gidiyorsun ailenin evine kuzum. Bu kadar rezilligin anlami ne? Ailen inanilir gibi bana bakarlar diyorsun ama kanser olur insan. Olmayacak insalari araya sokmalar kizina laf soylemelerine izin vermeler. Senin cocugun yokken gideyim calisayim diyemiyorsan hayatima sifirdan baslayayim diyemiyorsan kimse senin icin bir sey yapamaz.. hic diklenme bir daha ki sefere..Canım sığınma evine asla göndermezler bakarlar yine ama hayatimida çevremde ailemde hakaretleriyle mahvedicekler. Şuan milletin gözünde onlar dört dörtlük olmasa da iyi insanlar el 3vind3 böyle durumlar olur niye bıraktın geldin bütün suç sende. Kaynangilin dediklerini kocanın dedigini neden yapmadin. Sucumda kocama iş yap demem 2 sefer yemek yapmamam. Ailesine karşı eşime neden beni ezdiriyosun? Senin ailen şöyle böyle demem. Yani tek sorun benim dilimi tutmammis. Şuan annem yuva bozulmasın diye araya aracı soktu kadın senin hatrindan giderim kızın için gitmeye bile değmez diyorlar.
Bilmiyorum yıllardır ailem beni ezik gibi yetiştirmeye çalıştı. Tesettürlü tüm bakiyimliyim ailemde köylü insanı diye bana yıllardır havalisin alçak gönüllü değilsin. Dik baslisin. Biz evladimizi tniyoruz adamlar yine iyiler nasıl geldiyse öyle gidiceksin bizden sana fayda yok diyorlar. Araya aracı kattılar eşimin ailesinin ayağına yolladılar onlarda bize ayak uydurcaksa içimize kariscaksa kocasına karşı saygisizik yapmicaksw gelsinler biz yuva yikmiyoruz demişler. Şuan ailemde bu olayları duyan insanlar beni kötü durduk yere mutlu yuvami yıkıyorum diye hedef aldılar. Ben yalanciyim sahtekarim onlar bana her türlü iyi davranirken ben burnumun dikine gidiyormusum. Herkes bana düşman oldu arkamda duran tek bir insan bile yok ne ailem tarafindan , ne de eş ailesinden. Şuan içimde çok farklı duygular yaşıyorum güçlü değilim kendime güvenmiyorum, kendini ezik gibi hissediyorum bazı şeylere mecbur gibi.hiç takma o zaman laflarını hatta resti çek ya huzurla burda kalmama izin verin yada ben çeker gider, gerekirse tuvalet temizler başımın çağresine bakarım de ... o zaman keserler seslerini yalnız yaşaman dul halinle onları daha çok utandıracaktır çünkü... hatta bir bakmışsın eşe dosta onları kötülemeye başlarlar, kaynana fenaydı oğlan ana kuzusunun tekiydi diye .... ama allah aşkına dik dur koca evine dönmek için bahanelerin arkasına da sığınma
Benim ailemde barışırım diye bekledi ama ısrarcı olamadılar. Ya annen baban kim ne derse desin o evde sen yaşıyosun ve sıkıntıyı da çeken sensin. O yüzden dediklerine kulaklarını tıkayacaksın. Benim ailem beni kabul etmesiydi gider kadın Sığınma evine yerleşirdim. Bol bol dua et ve en önemlisi şuan gerçekten barışma insan anlayamıyor hemen. Biraz kafanı dinle.Ailenin tepkisi nasıl arkanda durmaktan ziyade evliliğinin bitme noktasini sen olarak üzerine geliyorlarmi? Elalem ne der diye başları yerde geziyormu? Benim ailem de millet ne der korkusu için herşeyi yaparlar
Git esinin yanina dene tekrar ama aileni sil hayatindan cok ciddiyim bir daha asla gorusme onlarla. Sakin ama sakın cocuk yapma. Eger yapamazsan da gercekten siginma evlerine git. Ailen seni degil sen onlari sil. Ben olsam bu durumda ailemi affetmezdim.Bilmiyorum yıllardır ailem beni ezik gibi yetiştirmeye çalıştı. Tesettürlü tüm bakiyimliyim ailemde köylü insanı diye bana yıllardır havalisin alçak gönüllü değilsin. Dik baslisin. Biz evladimizi tniyoruz adamlar yine iyiler nasıl geldiyse öyle gidiceksin bizden sana fayda yok diyorlar. Araya aracı kattılar eşimin ailesinin ayağına yolladılar onlarda bize ayak uydurcaksa içimize kariscaksa kocasına karşı saygisizik yapmicaksw gelsinler biz yuva yikmiyoruz demişler. Şuan ailemde bu olayları duyan insanlar beni kötü durduk yere mutlu yuvami yıkıyorum diye hedef aldılar. Ben yalanciyim sahtekarim onlar bana her türlü iyi davranirken ben burnumun dikine gidiyormusum. Herkes bana düşman oldu arkamda duran tek bir insan bile yok ne ailem tarafindan , ne de eş ailesinden. Şuan içimde çok farklı duygular yaşıyorum güçlü değilim kendime güvenmiyorum, kendini ezik gibi hissediyorum bazı şeylere mecbur gibi.
Bilmiyorum yıllardır ailem beni ezik gibi yetiştirmeye çalıştı. Tesettürlü tüm bakiyimliyim ailemde köylü insanı diye bana yıllardır havalisin alçak gönüllü değilsin. Dik baslisin. Biz evladimizi tniyoruz adamlar yine iyiler nasıl geldiyse öyle gidiceksin bizden sana fayda yok diyorlar. Araya aracı kattılar eşimin ailesinin ayağına yolladılar onlarda bize ayak uydurcaksa içimize kariscaksa kocasına karşı saygisizik yapmicaksw gelsinler biz yuva yikmiyoruz demişler. Şuan ailemde bu olayları duyan insanlar beni kötü durduk yere mutlu yuvami yıkıyorum diye hedef aldılar. Ben yalanciyim sahtekarim onlar bana her türlü iyi davranirken ben burnumun dikine gidiyormusum. Herkes bana düşman oldu arkamda duran tek bir insan bile yok ne ailem tarafindan , ne de eş ailesinden. Şuan içimde çok farklı duygular yaşıyorum güçlü değilim kendime güvenmiyorum, kendini ezik gibi hissediyorum bazı şeylere mecbur gibi.
Bilmiyorum yıllardır ailem beni ezik gibi yetiştirmeye çalıştı. Tesettürlü tüm bakiyimliyim ailemde köylü insanı diye bana yıllardır havalisin alçak gönüllü değilsin. Dik baslisin. Biz evladimizi tniyoruz adamlar yine iyiler nasıl geldiyse öyle gidiceksin bizden sana fayda yok diyorlar. Araya aracı kattılar eşimin ailesinin ayağına yolladılar onlarda bize ayak uydurcaksa içimize kariscaksa kocasına karşı saygisizik yapmicaksw gelsinler biz yuva yikmiyoruz demişler. Şuan ailemde bu olayları duyan insanlar beni kötü durduk yere mutlu yuvami yıkıyorum diye hedef aldılar. Ben yalanciyim sahtekarim onlar bana her türlü iyi davranirken ben burnumun dikine gidiyormusum. Herkes bana düşman oldu arkamda duran tek bir insan bile yok ne ailem tarafindan , ne de eş ailesinden. Şuan içimde çok farklı duygular yaşıyorum güçlü değilim kendime güvenmiyorum, kendini ezik gibi hissediyorum bazı şeylere mecbur gibi.
Rabbim yardimciniz olsun. Yanlis anlamayinama bence gitmeyin aci cekseniz bile ya gider isyediklerini yaparsiniz yapmazsaniz daha seni kotuleyerek beyer sekilde gonderirler. Birakin esiniz kiymetinizi anlasi. Ozlesin ve hatta ailesinden nefret etsin seninle aralarini bozdugu icin. Aynisi kardesimin basina geldi tam 7 ay surdu ve kendileri geldi. Evet cok aci cektik. Yiprandik. Ama rabbim sabredenlerledir.Ben mahvoldum perişan haldeyim. Sonunda evliligim bitiyor . Konumu yıllardır biliyorsunuz evlendigimiz günden beri eşimin ailesi kendilerini kaf dağında gördüler ben büyük şehirden geri kafalı bı aileye geldim. Ha kendilerine gelince gayet açık görüşlü ama gelinlerine gelince esir hayatı yaşatmak istediler bende kırmadan hem onların dediği olsun hem benim dediğim olsun dedim. Eşim bana değer verdiği için eşimi silmeye kalktılar eşim beni silicek oldu. Görümcel3rimi memmun edemedigim için eşimin ailesi eşimi doldurdu benim üzerime geldi daha neler neler bunun gibi bir çok neden eşimle kavga yapmama sebebi oldu sen neden beni ezdiriyorsun? Gibi. Daha sonra kendi aramazdada yiprandik aileler araya girmediği sürece çok güzel anlasiyorduk şuan son 4 aydır kendi aramizdada kavga yapmaya başlamıştık. En son kısaca anlatayım eşim ailenin yanına git kafa dinle dedi bende sende gelsene dedim çünkü aileme gelmek istemiyor gelse bile babasından korkuyor benim ailemle görüsmesini istemiyor. Neyse bende gel ddm vırın gırın etti bende sinirlendim sizinde dugununuz olcak bende en mutlu gününde gelmeyim ozaman seni yalnız birwkiyim dedim. Neyse işten geldi. Birde ailesi için para için tartisiyorduk sürekli biseylerden borç cikartip eşimi sömüruyorlwrdi bende dayanamayip eşimle tartisiyordum ödersen beni kaybedersin dedim. Eşim İstanbul'a gideceğim akşam. Bosanalim bu iş bitsin benim ailme saygın yok dedi ne saygisizligimi gördün dedim ben 1 senedir annesinin elini öpmüyormusum. Hoşgeldin der yüzünü öperim gayette güler yüzlü karsilarim. Onların adeti gir çık el öperler. Bende bu lafına sinirlendim ben gidiyorum dedim nereye dedi aileme gidicemya dedim aldı beni otaga bu iş bitsin diyerek tamamen bıraktı. Ben şuan ailemin yanindayim 1 haftadır arayıp sormuyor bugün annem aradi aile içi bütün sorunlarimi anlatiyor ben birkaç sefer yemek hazirlamamistim kızınız bana yemek yapmıyor? İş tuttruyor? Bu evden giderim diye tehtit ediyor? Sizin yanınıza gelirken ailemden izin almıyor virt zirt kesin bitsin diyor annemde arkamda durarak konuştu onunlada düzgün konuştu yuvanizi dagitmayin diye ailen neden böyle yapıyor dağıtıyor dedi o da ailemde istemiyor dedi. Daha sonra ben mesaj attım aradım cevap vermiyor. Ailem ufak tefek hatalarda benim de yanlış yaptığımı dusunuyor biz senin arkandayiz ama ilerde daha iyisi çıkmaz çok zorluk çekersin yuva nizi yikmayin sende kendine çeki düzen ver biraz altan al zamanla düzelir diyor. Onlarda mahvoldulwr bende. Eşimi çok seviyorum esimde ailesinin gazıyla beni silerde sevmezde. Şimdi gidersem ilerde daha da sıkınti yasatcaklar kendi ayağıyla geldi biz kovsak bile diye. Onlar da tık yok ne arayan var ne soran eşim 1 haftadır evimize gitmiyor ailesinde yatıyor. Ben yine dönmek istiyorum evimi özlerim eşimi seviyorum onsuz yapamam. Ama bunlarda nasıl vicdan var koskocaman insanlar yuva yıkıyorlar Allah'a havale ediyorum inşallah içlerine bir merhamet doğar yaradan Allah'ım bugün beni tepetaklak eder yarın onları şuan dualarım bu yönde
Aslında mesleğim var dışardan kültürsüz cahil bir insan gibi durmuyorum , bakımlı giyinmeyi birazda gösterisi seviyorum eşimin ailesine karşı sorunda tam olarak bu onlarin istediği gibi bir gelin olamiyorum tamam düştüğünü günler çok oldu ama bilmiyorum bazı şeylere mecbur gibi hissediyorum bekarken şuan bana akıl veren insanlar gibi. Şiddete hakarete karşı tek fırsatta bosarim kendimi ezdirmem diyordum. Tamam evliligmde ezildiğini dönemler oldu ezdirmedigim dönemler bana hata olarak dönüş yapıyor şuan. Bende yuva dağıtmayı, veya kendime bu izdirabi çektirmeyi düşünmüyorum aileler girmediği sürece esimlede güzel anlasiyorduk yada ben öyle zannediyorum bilemiyorum ama ayaklarım eşime geri gidiyor yuvami birakamiyorum çevremde destek verecek birileri olsa belki özgüvenim gelicek ama yok malesef şuan herkesin gözünde beni kötü yaptılar . Ailemde dahil suçlu biliyor bırakın kızım biz senin arkandayiz demeyi adamlar yine iyi insanlar senin gibi insanı kabul ediyor diyorlar .EvluBayan000 Seni çok iyi anlıyorum...
Kendini yanlız, kimsesiz, sevgisiz, dalından düşüp rüzgarda savrulan bir yaprak gibi hissediyorsun....
Belli ki döneceksin eşinin yanına, ama bilki değerin olmayacak(ailesinin değer vermediği ve sahip çıkmadığı kıza ne eşi ne de eşinin ailesi değer vermez)....
bir süre susmayı dene, eşinden ev işi isteme, zaten çalışmıyorsun, işlerini haftalık olarak planla ve kağıda yaz, hergün ki işin belli olsun... eşini kapıda karşıla ve yolcula.... hergün muhakkak yemeğin olsun(çalışıpta eve gelince yemek olmaması gerçekten kötü)...
Önceki konularında tüp bebek için arayışta olduğunu okumuştum, sakın çocuk yapmak gibi bir hataya düşme.....
Çocuk evliliği düzeltmez, sadece boşanmayı zorlaştırır.....iyi giden evliliklerde bile çocuk olduktan sonra eşler arası problemler başlıyor...senin evlilik baştan beri kötü, daha da kötüye gider....
Eğitim seviyen nedir bilmiyorum ama nerede kaldıysan oradan başla....
Şu anda herşeye boyun eğiyor olabilirsin ama hele bir 30 lu yaşların yarısına gel, herşey gözüne batacak, herşeyi sorgulamaya başlayacaksın....
Üniveriste okumasan bile kurslarla vs..bir meslek edinmeye çalış... kendini güvenceye al....
Senin sonun enindee sonunda BOŞANMAK olacak...sen göremiyorsun ama ben buradan görüyorum...
En azından o sona gelene kadar eşin ve ailesi tarafından aşağılanmamak ve hor görülmemek için beklentini sıfırla ve susmayı öğren....
Sana sahip çıkmayan ailenle de arana mesafe koy...onlar aramadan arama, sorma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?