Eşimin ailesi evliligimi sonunda bitirdi

B*k mu varda eşinin ailesinden habersizyanımıza geliyorsun , adamlar kizmakta haklı diyorlar

Mesleğin nedir, neden çalışmıyorsun? Belli oğullarının parasını harcamanı çekemiyorlar, çalış kendi paranı harca

Şuan tam dusundugum de bu . Bildiğiniz kızmak amaçlı değil gerçekten her konuda beni suçluyorlar. Kaynanam kaynatam bukadar hakaret etmedi bana ha onlar etse el kızıyım der geçerim biyerde ama beni asagilayan namusuma laf gelmiş gibi davranan ailem. Şuan herkes bana istedigini saydiriyor sesimi cikarmiyorum Allah'a havale ediyorum ben bu durumda eşe gitme meraklısı değilim sırf babamın annemin başı yere egilmesin diye. Onlar öyle düşünüyor sanıyorlar ki ben bosaninca beni 50 yaşındaki adam alicak. Malesef piskolojimi bozdular bosanirsam ya daha beterini yasicam diye düşünüyorum ama benim hayatımı ailem mahveder yine benim eşim ailemin 3 günde ettiği ettiği hayatımı 2 senede ziyan etmedi 3 gündür kafayı yiycem evime gitmek istiyorum artik

Mesleğin nedir, neden çalışmıyorsun? Belli oğullarının parasını harcamanı çekemiyorlar, çalış kendi paranı harca
Öğretmen, 2yillik üni mezunuyum. Evliyken para duzenimiz yoktu eşimin parasını alıyorlar benimkinide almasinlar diye bilerek calismadim

B*k mu varda eşinin ailesinden habersizyanımıza geliyorsun , adamlar kizmakta haklı diyorlar
Senin yerinde olsam, ailem bana böyle dese ilelebet silerim onları....

Herkes evliliğinde sorun yaşıyor sadece siz değil, sizinki aileniz yüzünden çözülemiyor....

Yıllar evvel bende küsüp baba evine gittiğimde, eşim arkamdan gelmişti de , babam bağırıp çağırıp onu apartmana rezil edip eve almamış ve kovmuştu....evimde bir odayı sana veririm kızım demişti....

3 yıl evvel bana her pisliği yapan kv min bana geleceğini duyduğumda babamı arayıp ben boşanacağım, eşyalarımı topluyorum dediğimde babam eşimi arayıp "ya annen gelmeyecek yada ben kızımı gelip alacağım" demişti...

işte biz bu nedenle sorunları aştık, ailem sahip çıktığı için eşim kendi ailesini susturdu.... eğer ailem senin ailen gibi davransaydi, bana paspas muamelesi bile hoş gelirdi...

Öğretmen, 2yillik üni mezunuyum. Evliyken para duzenimiz yoktu eşimin parasını alıyorlar benimkinide almasinlar diye bilerek calismadim
Bence çalışmamakla hata etmişsin.Yinede geç değil senin yerinde olsam kendim için bir şeyler yapar ve çalışmaya başlarım..

İyi halt etmişsin....calismayarak....

Sen vermezsen nasıl alacaklardı paranı....

Çalışıyorum kocama bile vermiyorum paramı, sıkıyorsa almaya kalksın,...

Mademki mesleğin var, neden bu kadar ezik olmayı tercih ediyorsun hala....

İş işten geçmeden, yaş yaştan geçmeden aklını başına topla....

Mesleğin varmış , SAKIN DÖNME diyorum...

Senin eksik bir tarafin mi var da ailesine seni bu kadar ezdiren, ustelik de istemiyorum diyen adama israrla ailen daha iyisini bulamazsin diye olmayan evliligi oldurmaya calisiyor? Olmamis, belli ki olmayacak da. Sen her ne kadar ailesi karismasaydi, biz mutlu olurduk diye dusunsen de esinin kafa yapisi oyle degil. Sen gercekleri goremiyorsun suan. Yemek yapmiyor, ailemden izin almiyor diyen bir adamla ailesi aradan cekilse de olmaz.
Arama, sorma... belli ki kafasinda bitirmis. Gidersen hic degerin olmaz. Ayrilmak isterse de kendi sartlarinda ac bosanma davani. Dava acilinca da esyalarini almaya gidersin. Simdilik birsey yapma. Sonra kendine bir ev tut ve ise gir. Kendi ayaklarinin uzerinde dur. Kendi kanatlarinla uc.

Ailem diyorki kocan namussuzluk yapsa kaynatan kaynanan sana isgence yapsa seni savunurum ama bizde savunacak hal bırakmadın. Sen çocuğun üstüne gittiysen kovarda döverde diyorlar. Eşinin ailesini memnun etmezsen atarlar seni diyorlar. Eşine iş tutturulurmu diyorlar. Bilmem ne bilmem ne 3 gündür sogumam gereken bir daha asla dönmemem gereken yerde beni süründüren esimi mumla arıyorum. Annemde ağlaya ağlaya babamda ağlaya ağlaya perişan oldular benim yüzümden onları da üzdüm onlarda üzüluyorum. Ailemde eşimle ailesine de üzüluyorlarmis onların hayatını mahvetmisim

Gidersen sana herşey müstehak...

Bekar tek yaşayan bir arkadaşın yok mu? Gidebileceğin, bir süre yanında kalabileceğin..

Aslen memleketiniz neresi merak ettim, doğu kültürüne sahip bir ailen var..... namus, boşanmak olamaz, daha iyisini bulamazsın vs.

Ne güzel babanız var. Ellerinden öpün

kızınız bana yemek yapmıyor? İş tuttruyor? Bu evden giderim diye tehtit ediyor? Sizin yanınıza gelirken ailemden izin almıyor
Allah akıl fikir versin böyle adamlara. Ailenizin yanına giderken onun ailesinden izin mi almanız gerekiyormuş. Daha neler artık!..

Konu sahibinin ailesi de aynı fikirde yanlız

"B*k mu varda eşinin ailesinden habersiz yanımıza geliyorsun , adamlar kizmakta haklı" diyorlarmış

Canim bak sen kendine bir hayat kurabilirsin sadece kendine olan guvenin kalmamis. Inan bana kadin siginma evlerinde sana yardimci olacaklardir. AnLadigim kadariyla okul oncesi bolumun girersin bir krese calisirsin sana is bulurlar emin ol. Aileni bayram seyran disinda arama mesafeli ol gitme onlara bir daha. Bayramlarda da gitme telefonla iletisim kur sadece hasta filan olurlar baslarina bir sey gelirse uzulursun. Ama ben esime gidicem bir kere daha denemek istiyorum dersen git dene ama sonunuz yok. Sakin ama sakin cocuk yapma yoksa kendine olan guvenin tamamen biter. Hayatina devam etmek istiyorsan kurtul bu adamdan..ayaklarinin uzerinde dur calismaya basla inan bakis acin her seyin degisecek kendine olsn guvenin geri gelecek. Bir yerlerden baslamak zorundasin.

Azcık grurlu ol bırak seçimini yapsın ailesini secsin böyle insandan hayır gelmez olan ömür boyu sana olur. Sen gidersen hep ezilirsin kğçümsenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…