Eşimin ailesi evliligimi sonunda bitirdi

Adam sizi almış otogara bırakmış,bu iş olmaz bitsin demiş.. anneniz aramış bitmesin diye zaten ailemde istemiyor demiş... bana yemek yapmıyor gibi saçmalamış.. bir de üstūne size gelirken ailemden izin almıyor demiş.. vay anam vayyyyy... aileye bak kocaya bak...yahu ne izni ya.. benim icin gece gunduz uyumayan yedirip iciren buyuten bu yasa getiren aileme gidebilmek icin üzerimde hicbir hakki olmayan daha yuvami yikmak icin caba sarf eden beni insan yerine koymayan paşamin o cok mustakbel ailesinden izin alicam... allahim sen aklimi koru.. daglara taslara... ne munasabet ya.. onun ailesi kimmis.. beni otogara eliyle birakan adamin evine donmek donmeyi dusunmek benim icin soz konusu dahi olamaz.. özür dilese de olmaz..

Evliliğiniz eşinizin ailesi yüzünden değil eşiniz yüzünden bitiyor. Bunu kabullendiğiniz gün ikinci evliliğinizi daha sağlıklı biriyle yapabilirsiniz.
Mesela iki kap yemek yapmadınız diye sizi evden kovmayan, ailesi yüzünden size şiddet uygulamayan, ailenize giderken çok kıymetli anasından izin almanızı beklemeyen normal bir adamla...

Adam saçma sapan nedenlerle sizi ailenizin evine gönderiyor, telefonlarınızı açmıyor, ailesi sizi ailenize şikayet edip bu iş bitsin diyor ama siz ben kocamsız yapamammmm diye feryat figan içindesiniz... o zaman atlayın otobüse, ayaklarınıza kapanın kocanızın. Nasılsa daha iyisini bulamazsınız. Duygusal olarak değilde mantıksal olarak bakarsanız istenmiyorsun güzel kardeşim, adam boşanmak için bahane arıyormuş ne zamandır. Bu durumda önüne bakıp, sıfırdan bir hayat kursan güzel olmaz mı? Şimdi değilse eninde sonunda boşanma sizin durumunuz. En azından boşuna başka yıllarınızı harcamazsınız. Eğer senin zorlamanla barışırsanız saygı görmeyeceğin bir hayatı yaşamaya devam ediceksin. Acı biraz kendine, şu canım hayatı böyle insanların peşinde heba etmek neden?

Böyle biri için üzülmeye mahvolmaya değer mi? Sana hiç kıymet vermemiş, hem kendi ezmiş hem ailesine ezdirmiş. İstedikleri oldu ama onlar pişman olacaklar.

Nasıl dönmek istersiniz anlayamiyorum
Aşkımdan ölsem dönmem bu durumda
dönerseniz daha kötü duruma düşersiniz siz kendinizi ulaşılmaz yapın
Yemek yapmadı,iş tutturuyor ne demek en sağlıklısı bu adamdan uzak durmak

hep beraber kina yaksinlar arka taraflarina

Eşin ana kuzusu sen de körkütük aşık. Bu iş zor. Üzülen hep sen olacaksın bu belli.

Suç eşinde, seni saymıyor, saydırmıyor çünkü. Başka suçlu aranma alı. Senin mutluluğundan eşin sorumlu.

Sakın dönme, pişman olursun! Zaten adamın geleceği yok istemiyorum diyor, gelsede gitme sakın hata edersin zamanla sevgi falan kalmaz hasta eder bunlar seni

Evliliği bitiren eşiniz.
Ailesi değil.
Kaldı ki eşinizin ailesi siz olmalıydınız ama bunu becerememiş bir adamcık var karşınızda.

O ailenin eline ne geçecek acaba, çocuklarının evliliğine böyle müdahil olarak?
Ne yazık. Yetiştirdikleri çocuk da adam olamamış.
Eşiniz annenize "size gelirken ailemden izin almıyor" diyebilecek kadar basiretsiz.

Lütfen gözünüzü açın.
Yuvaya sahip çıkmak, sonuna kadar savaşmak çok güzel, doğrusunuz ama bir yere kadar. Ve o yere gelmişsiniz.
Hakkınızda hayırlısı

Yüz göz olmuşsunuz eşinizle ne gerek vardı gelmıyorsa ona o anlık misilleme yapmak yerıne yerı gelınce bak zamanında gelmedın bugun nıye ben geleyım dugunuze desen daha ıyı olur fevrı davranmıssın. Sıkayet eden ınsanlardan nefret ederım. Esımın aılesının hatası olursa ben soylemıyorum dınlendırmıyorum kendısının gormesını beklıyorum gorunce hak verıryor. Aılesını sureklı kotuleyen kadınlar erkeklere ıtıcı gelıyor. Aranızda basta sevgı varsada artık sadece ınat kalmıs sızın bosanmada cok olaylı olur

Valla bravo bu konuda bile kadini haksiz cikaracak bi sey bulmussunuz helal olsun ne denebilir ki

Eşin seni gelip almadan sakın o eve dönme. Dönersen kendi geldi ailesi sahip çıkmadı diyecekler. Beyfendi telefonada çıkmıyo cevapta vermiyo demek. Sen üstüne düştükçe kaçmaya devam edecek arama mesajda atma. Az kendine değer verdir. Bi kaç gün arama bak nasıl tutuşacak. Ne demek aileme giderken onun ailesinden izin alıcam ne alaka ya.

Senin yerinde ben olsam oh be basimda dirdirci koca ve anasi yok kafam rahat huzur ne guzel seysin sen diye keyfime bakarim.. yani normal insanla kendisine kotu seyler yasatan insanlardan uzak olunca mutlu olurlar..

Donmeyij bencede yoksa daha cok uzuleceksiniz. Bende zamaninda donmeseydim keske..

Kac yillik evlisiniz ve has yas kac bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…