Eşimin ailesi evliligimi sonunda bitirdi

Seni eşin istemiyor ki gözden çıkarmış yani acı ama böyle. Kim için ne için savaşcaksın. Gitsen evden kovacaklar kapıya atacaklar. Daha kötülerini yasatacaklar ki kurtulsunlar senden.

Arkadaşım dik dur, metin ol. Hata eşinde. Yaşadıklarına benzer çoğu zaman bin beterini yaşamış bir kadınım. Eşime annesi her fısatta boşa bunu derdi. Gerekirse olay çıkarır kavga anında götür bırak babasına derdi. Eşimi sürekli gazlardı. Ama eşim gazla çalışmaz şükür ki onu bilemedi ailesi. Hala arada söyler bana ben ailemin ağzına baksam bin kere boşanırdık biz diye.

İş kocada bitiyor. O aile berbat bir aile. Dilerim yaşattıklarını yaşarlar.

Şu vaziyette dönme daha kötü olursun. Allah tan hayırlısını iste elbet bir yol açılır önünde.

Konudaki en büyük suç kocanda. Yuva dediğin şeyi dağıtan kişi senin kocan.

Ikinci kabahatli sensin. Seni kovan adama dönmek için yollar arıyorsun halen daha.

Katılıyorum kelimesi kelimesine. Ablacım, nickin bile "Evli Bayan"; kendini sadece evli olmanla tanımlıyorsun. Sadece bir nick ya öylesine aldık ne var deme, hakkında çok şey söylüyor. Biraz evli olman dışında başka "değerli" özelliklerinin de olduğunun farkına var, bu dünyada tek bir tane olduğunu, yaşayacak bir ömrün olduğunu unutma ve bu değerli yıllarında sana hak ettiğin değeri vermeyen bu adam ve ailesinden uzak dur.

Hayatta her şey evli olabilmekten ibaret değil. Ne evlendiğinde ekstra değer görürsün ne de boşandığında değerin azalır. Yuvayı sadece dişi kuş yapmaz, evlilik iki kişi yaşanır. O yuvayı biri bozmayı kafaya koyduysa diğeri ne yaparsa yapsın düzeltemez. Eşin çocuk değil artık ailesinin lafıyla iş yapsın. Adamın sana değer vermediğini kabullen ve başkasından değer görmeyi beklemekten vazgeç. Bu hayatta senden bir tane var, bunu unutma.

Benim zavallı annem de bu sıkıntıları çekmiş. Ben ilk çocuğum annem ben Doğunda 2 gün komada 10 gün yoğun bakımda kalmış. Ben doğar doğmaz babam da babaannemle memleketine tatil yapmaya gitmiş. Annem hastaneden çıkınca kanlar içinde otobüsle onu da memlekete götürmüşler. Çok eski zaman da değil ha 1998 yılları sözde medeni insanlar bınlar da. Annemin bileziklerini hatta aile yüzüğüne kadar almışlar elinden. Annem senin için katlandım diyor ama keşke katlanmasaymış. Bunların üstünden 20 yıl geçmiş ama hala aynılar hala istedikleri zaman babamı kukla gibi oynatırlar. Birisi sorsa kusur annemde olur ama... Bunları görerek büyüyen bir insan olarak sana tek tavsiyem var; boşa gitsin kocanı. Kendi sevgin kendine yeter. Hiçbir şey için o tavra katlanmak zorunda değilsin. Hakettiğin hayat bu değil, hakettiğin adam aile o değil. Kızları gibi görmeyeceklerse görmeyi bırak hayatını daha fazla zindan edeceklerse niye evliliğinizi onaylamışlar. Ne hakları var senin ve kocanın evine hayatınıza karışmaya. Ailesi prenses kocanı alsın da altını bezlesin. Her zaman daha iyisine layıksın. Bu işler kısmet veya kader değil. Sana şuana kadar yapılmış olan sadece işkenceden ibaret.

Kendi değerini kendin düşürmüşsün. Ailenin yaklaşımıda ilginç, ne demek ondan iyisi çıkmaz. Bu adamla ne olacak sanıyorsun, sanıyorlar. Hayatını yakmışsın sen. Vazgeçecek de değilsin. Daha kötülerinide yaşayacaksın. Bu dediğimi unutma. Bu hasta insanlara değer vermek seni öldürür.. ona bişe olmaz.

Diğer konularına da baktım...

Eşin ve ailesi seni gözden çıkarmış...

Bu gözden çıkarmanın önemli bir sebebi de çocuğunun olmaması....

Yerinde olsam çocuğumda yokken boşanırdım.... bunlarla hayat geçmez...sinir hastası olursun eninde sonunda....gerek var mı?

Dönmeye çalışman hata. Senin ayrılman gerekirken, eşin ayrılalım demiş. Aklını başına topla, mutsuz eder o adam seni.

Burada ki şuçlu eşinin ailesi değil. Maalesef yanlış düşüncedesiniz.
Eşinizin size sevgisi ve saygısı olsaydı hiç bir güç evliliğinizi bitirmeye yetmezdi.
Ben nice insanlar tanıdım. Hatta bir akrabam gelinine telefon açıp en iğrenç küfürleri etmişti. Ama oğlu her daim eşinin yanında durdu.
Ailesiyle eşini görüştürmediği gibi kendisi de görüşmeyi kesti.
Eğer eşiniz adam gibi adam olsaydı siz bugün bu halde olmazdınız.
Eşiniz başkalarından etkilenen biri veya size sevgisi yok.
Her iki durumda da ayrılın gitsin.

Böyleleriyle hayat geçmez.

sen 40 kere düşün derim hayatını ziyan etmek istemiyorsan kaç oradan. 10 yıl sonra boşandığın eşin senden sonraki biriyle evlenip mutlu olamadığı zaman anlayacaktir.. ;
ilk eşim çok iyiydi ailem yüzünden boşandim diyecektir..Enine sonuna ailesine karşı kin tutacaktir eşinin ailesi oğluna yaptığı en büyük kötülük merhametsizliktir. yuvasını yıkıp istediği kızı alıp evlendirse oğlu mutlu olamayacaktir bu dünyada ne ektikçe onu biçiyor. bence sen hayatina yön ver. işini kur yeni aşklarla tanişacaksin.. eminm ki bütün çektiği acilardan sonrasinda yüzün gülecek.. o yüzden arkana bakma kaç derim.. EvluBayan000

Çocuk yok ne güzel.
Karısıyla ailesi arasında denge kuramayıp, karısını evden kovan adamı da bir zahmet sevmeyin.
Sakın kendi ayaklarınızla geri dönmeyin, o aile sizi çenesiyle öldürür.
Sabredin, eşiniz sizi seviyorsa yanınıza gelir.

evliliğin tek taraflı bitmiş zaten sende nafaka isteyerek boşanda eşininin ailesi iyice kafayı yesin

gitme birdaha bence istenmedigin defalarca soylenmis kalbini sustur biraz gururuna kulak ver olurmu
bundan daha iyisi cikmaz derken iyi buysa ailenizin iyilik anlayisindada sorun ararim

Ne güzel bir yola girmişsin. Bence hiç arkana bakmadan devam et. Çoluk çocuk yok. Boşa şu adamı kurtul.
Geçen burada benzer şeyler yaşayan bir üyenin konusunu hortlatmışlar. Kadın o adamı boşamış şimdi yeniden evli, mutlu ve bebek bekliyormuş. Ailenin daha iyisi çıkmaz demesine kulak asma. Haytını ziyan etme derim. Bunlar değişmezzzz.!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…