- 7 Kasım 2012
- 117
- 5
- 98
- Konu Sahibi numunemyok
-
Adamın soyadını reddetmenden bahsederken bu konu inanılmaz saçma olmamış mı? Kendinizle çelisiyorsunuz.1 önceki konumda anlattım nedenlerini.
ve ben anneme kıyamıyorum.
ona söylemeden sanki eşimin arkadasları uzak akrabaları vs gibi tabii ki düğünden sonra söyleriz gerçeği 1 organizazyon yapamaz mıyız?
istanbul halıcıoğlunda evimiz.
KK'da bu kadar da olmaz diyordum ama oluyormuş.
böyle yas gününde bana yazdıracak kadar orjinal hatunsun vesselam
cast ajansları var.
ordan figuran kiralayabilirsin.hatta web sayfalarında iş adamı, aile, meslek grupları diye yer alıyor.
takı yerine ev de ev peşinat da peşinat demişsin ya.
babana da söylersin yapacağı ilave masraflar yerine erkek tarafı yerine geçecek figüranlar tutsun
Allah düşmanıma dahi senin gibi gelin vermesin
evlat olsa sevilmez böyle birşey olsa gerek
tiarkadaşım benm evladımda gelinimin ev tutkusu yüzünden benim soyadımı istemese bende o gelini çıkarmaya gitmem.... şimdi milyarlık evın olsa neye yarar. hem aileni üzdün, hem eşini zorda bıraktın hem onun ailesini daha gelinleri olmadan neefret ettirdin.. ah bu dünya malına düşkünlüğümüz. ne var yani evinde şimdik olmayıversin çalış çabala kendin all... somada ölenlerin ailelerin zibilyonları olsa neye yarar.... az bi şükretsek yaa...
ti
maddi durumu çok çok iyi olan bi aileden orta halli bi aileye gelin gittim 6+1 dublex evde otururken 3 sene bitti 4 e girdik hâla kirada oturuyoruz ama mutluyum dünya malı değimi ikimizde çalışıyoruz biriktirir alırız Allah can sağlığı versin..
numune misin,avara mısın bi gitt işinee bee
bakalım senin cocuk neler yapcak sana .. Etme,bulma dünyasıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?