eşimin ailesi gelin çıkarmaya gelmeyecek

numunemyok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
117
5
98
1 önceki konumda anlattım nedenlerini.
ve ben anneme kıyamıyorum.
ona söylemeden sanki eşimin arkadasları uzak akrabaları vs gibi tabii ki düğünden sonra söyleriz gerçeği 1 organizazyon yapamaz mıyız?

Son düzenleme:
Bak buraya da yazayim yanlissin arkadasim.bu hirs ne.evliliginize bie suru aci ekliyorsun daha en basindan.kendi ailenden bisey saklamak ta olmaz.bu planlari birak bi kenara.yok mu cevrenizde bi aile buyugu size nasihat edecek.var isw yaedim istwyin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adamın soyadını reddetmenden bahsederken bu konu inanılmaz saçma olmamış mı? Kendinizle çelisiyorsunuz.

KK'da bu kadar da olmaz diyordum ama oluyormuş.

böyle yas gününde bana yazdıracak kadar orjinal hatunsun vesselam

cast ajansları var.

ordan figuran kiralayabilirsin.hatta web sayfalarında iş adamı, aile, meslek grupları diye yer alıyor.

takı yerine ev de ev peşinat da peşinat demişsin ya.

babana da söylersin yapacağı ilave masraflar yerine erkek tarafı yerine geçecek figüranlar tutsun

Allah düşmanıma dahi senin gibi gelin vermesin

evlat olsa sevilmez böyle birşey olsa gerek

bence acele etmesin, önümüzdeki ay diziler sezon arası veriyor ya, akraba opsiyonu çok olur konu sahibinin

böyle konular yüzünden cevap verme şeklimiz değişti, artık hepimiz cevap verirken stand up yapıyoruz

gerçekten numunen yokmuş

arkadaşım benm evladımda gelinimin ev tutkusu yüzünden benim soyadımı istemese bende o gelini çıkarmaya gitmem.... şimdi milyarlık evın olsa neye yarar. hem aileni üzdün, hem eşini zorda bıraktın hem onun ailesini daha gelinleri olmadan neefret ettirdin.. ah bu dünya malına düşkünlüğümüz. ne var yani evinde şimdik olmayıversin çalış çabala kendin all... somada ölenlerin ailelerin zibilyonları olsa neye yarar.... az bi şükretsek yaa...

Evlada bak, gelin namzetinin istekleri olmadı diye ailesini reddediyor, gelin namzetlerinin gözünü bir ev hırsı bürümüş nişanlısının soyadını reddetmiş eşimin ailesi gelin almaya gelmiyor diye dertleniyor...

Yok bence gelsinler soyadlarını reddettiğiniz oğullarını da kendi safınıza geçirdiğiniz için onur madalyası versinler size...

Allahım sen hidayet ver bu insanlara...

ti

maddi durumu çok çok iyi olan bi aileden orta halli bi aileye gelin gittim 6+1 dublex evde otururken 3 sene bitti 4 e girdik hâla kirada oturuyoruz ama mutluyum dünya malı değimi ikimizde çalışıyoruz biriktirir alırız Allah can sağlığı versin..

ne güzel demişsin arkadaşım. bir zeytinlede doyar karın kebablada. insanın huzuru olsun yeterki... ben çok severim
"mal sahibi mülk sahibi
hani bunun ilk sahibi
mal da yalan, mülk de yalan
var birazda sen oyalan" sözünü.... ehh can sağlığı en önemlisii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…