- 29 Ağustos 2011
- 1.440
- 292
- 173
- Konu Sahibi numunemyok
-
bu yüzden 1 hafta bekledim ne sesleri çıktı ne bişey sadece uzaktaki akrabaları faceten hakaret yazdı konuyu dinlemeden bana sormadan demek konuşulmuş oysa evdeki gelin bakkalla+18 yazısırken üstünü kapamıslar bize de göz dagı vermiş hatta eşime evi zindan etmişlerdi surat asma kıza diye.
"pıtışımı dövesim geldi" koptummmm:1 bizde de bi taş getirinde döveyim orayı derler valla aynen öyle bi taş bulmak lazım millet neler yaptırıyo..
gerçekten okumadan yazma ihtimalinizin artık kesinlik kazandı gözümde.
hanfendiler ev almayı çıkaran onlar ev de alındı 200 toplam faiziyle. 50 onlardan 150 bizden. neden ortak olsun dediler illa? madem ortak olacaktı neden baska bişeye el sürmediler.
kaldıki ben 10 bin istemiştim sadece buldugum evin peşinatı için babası suanki evi begendi
Uzaktan bir akrabam yıllar önce ben ilkokula giderken karısı soyismini begenmedi diye adam soyadını değiştirdi biraz uzun ve söyleneşi zor bir soyismi vardı adamda mahkemeye vererek değiştirdi tabi bütün ailesi sırt çevirdi bütün kardeşleri annesi-babası küstüler.vallahi konuda çok enteresanmış
ben hiç duymadım şimdiye dek erkekten ssoyadını değiştirmesini isteyeni
hatırladım sanırsam..tansu çillerin eşi hanımının soyadını almıştı galiba...
gerçekten çok akli selimsiniz tebrik ederim...
sizin yanınızda eşiniz olmaz umarım asla
artık cevaplamıyorum bu tarzları davamızı açtık adalete bıraktık hakkımızı. ve Allah a.
Şu kurduğun cümle bile kendini,düşünce yapını,hayata bakışını,değer yargını o kadar anlatıyor ki.Ne taraftan tutsam cehalet akıyor.Hayat tecrüben yok.Bırak hayat tecrübesini insani tarafını olgunlaştıramamışsın.
Sen eşinin,onu doğuran büyüten bakan bu yaşa getiren anne babanın koskoca sülalenin soyadını silmesi konusunda bir düşünceye bir eyleme kapılmış olan adamı destekliyor bu konuda yönlendiriyorsun.CENNET AYAKLARININ ALTINDADIR denen insana,bir öf bile diyemezsin denilen insana anaya babaya sırtını dönen bir insanla ilgili adalet Allah hak diyorsun.Bu insanlar evladına mı yansın neye üzülsün bunu hiç umursamadan hala yok evden gelin çıkarırken kendi annen üzülmesin diye katakulle ile kandırarak iş çevirmeye çalışıyorsun.
Ayy neyse sana daha da laf yetiştiremem Allah hidayet versin.Allah evladın da gelinin de damadın da hayırlısını ihsan etsin.
Şu kurduğun cümle bile kendini,düşünce yapını,hayata bakışını,değer yargını o kadar anlatıyor ki.Ne taraftan tutsam cehalet akıyor.Hayat tecrüben yok.Bırak hayat tecrübesini insani tarafını olgunlaştıramamışsın.
Sen eşinin,onu doğuran büyüten bakan bu yaşa getiren anne babanın koskoca sülalenin soyadını silmesi konusunda bir düşünceye bir eyleme kapılmış olan adamı destekliyor bu konuda yönlendiriyorsun.CENNET AYAKLARININ ALTINDADIR denen insana,bir öf bile diyemezsin denilen insana anaya babaya sırtını dönen bir insanla ilgili adalet Allah hak diyorsun.Bu insanlar evladına mı yansın neye üzülsün bunu hiç umursamadan hala yok evden gelin çıkarırken kendi annen üzülmesin diye katakulle ile kandırarak iş çevirmeye çalışıyorsun.
Ayy neyse sana daha da laf yetiştiremem Allah hidayet versin.Allah evladın da gelinin de damadın da hayırlısını ihsan etsin.
baya değişikmişsin ha
1 önceki konumda anlattım nedenlerini.
ve ben anneme kıyamıyorum.
ona söylemeden sanki eşimin arkadasları uzak akrabaları vs gibi tabii ki düğünden sonra söyleriz gerçeği 1 organizazyon yapamaz mıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?