eşimin ailesi gelin çıkarmaya gelmeyecek

Valla öylesine hiçbir şey demem biliyor musun. Dürüstçe söylüyomuş zaten paralı istiyorum diye. Ne mutlu bulmuş da. Benim de vardı bir arkadaşım arabası olmayan erkekle çıkmazdı. Bişey diyemiyorum sonuçta insanın kafasında bir profil oluyor. Adamın arabasının evinin olmadığını bilince hoşlanamıyor bile. Benim de meslek takıntım vardı. O yüzden yadırgamam. Yani bu öyle bir şey ki mükemmel adam çıksın karşına ama senin istediğin meslekten değil hoşlanamazsın..

Ama sen adamı sevmişsin aşık olmuşsun iş evliliğe gelmiş, ailesini ev için zora sokmak aileyi reddetmek ayıptır.

Vay anam vay pıtışımı dövesim geldi ne şans varmış anam millette ama öyle sürmez be gülüm o adam naparsan yap anam dicek bi gün para içinde yüzerdim baba evinde eşimi sevdiğimde kıçındaki dondan başka bişeysi yoktu ailemok karşı çıktı asla dediler ikna etti ailemde eşimi çok sevdiler zamanla herşeyimiz oldu şükür evimiz arabamız iki evladımız ki bunlar mıcizeydi bizim için çok açta kaldık ilk zamanlar ama ona bile güldük imi şapşal gibi

Eşinizin anne babasının da üzüldüğünü unutmamak lazım. Niye anneniz üzülmesin diye, sizi almaya gelsinler ki.

Evleneceği adamın ailesine ev alın diye tutturan gelinden ne damada hayır gelir.Ne de öz babasını annesini,soyunu sopunu soy adını,kıytırık bir mesele yüzünden değiştirmek isteyen damattan geline hayır gelir.Böyle insandan doğacak çocuğuna,memleketine bile hayır gelmez.Soyadını değiştirmek ne yaa.Ne kadar abartmışsınız.Çocuk musunuz ikinizde.Hiç mi etrafınızda aklıselim sahibi bir insan yok sizi çekip kenara akıl verecek.Allah sonunuzu hayr'etsin

eşinin ailesi hala seni almalarına bile şükretmen lazım çocuklarının bile soy ismini bile değiştirme için baskı bile yaptın!!!

"pıtışımı dövesim geldi" koptummmm:1 bizde de bi taş getirinde döveyim orayı derler valla aynen öyle bi taş bulmak lazım millet neler yaptırıyo..

gerçekten çok akli selimsiniz tebrik ederim...
sizin yanınızda eşiniz olmaz umarım asla
artık cevaplamıyorum bu tarzları davamızı açtık adalete bıraktık hakkımızı. ve Allah a.

istemek var istemek var olayı çirkefleştirmek niye? yoksa yoktur. salak değiliz kanaatkarız Allah sabredene en iyisini verir ben buna inanıyorum...

eğer ailesi gözüne baka baka kocasını aldatan geline para yedirirse 3 kardeşten 2 sine araba ev alır sana nispet yapar gibi anlatır buna ragmen ellerini öper susarsan ve kendi oğullarını eşini senin babana kötüleyip ayırmak isterlerse ona ragmen susarsan evet salaksın.
ev alacagımı kendi söyleyipte son ana kadar her masrafı sana yıkıp nasılsa ben ev alacagım diye seni borca sokup sonra ev mi ne evi ben araba alacagım yiaa derse gevsek gevsek ve senin eşin susar sende ona kocam dersen evet salaksın.

Olayin ozeti budur

Bugün ailesini, annesini, babasini bu kadar kolay silen adam yarin öbür gün esini cocuklarini da cok rahatlikla siler, bunu düsündünüz mü hic?

öncelikle ben olmasam o 5 yıl önce tiksiniyordu ailesinden evet tiksiniyordu. ve bugun öğrendim bilirsin kara haber olunca eskilerde duyulur agızlar açılır annesinin bana övdüğü kuzenini ona istiyorlarmıs ailecek daha gecen güne kadar övüyorduda kardeşine mi diye düşünüyordum.
neyse ben kız tarafının amcasından kredi isteyen adamın soyadını tasımam evladından mal kaçıran elindekine ortak olanında.sen taşı.

Konunun adi bile "eşimin ailesi gelin çikartmaya gelmicek ".. Sen ne yaparsan onlar hep esinin ailesi.oğullari hayattayken evlat acisi yasatcaksiniz resmen . Pisman olucaginiz seyler yapmayin...

bu yüzden 1 hafta bekledim ne sesleri çıktı ne bişey sadece uzaktaki akrabaları faceten hakaret yazdı konuyu dinlemeden bana sormadan demek konuşulmuş oysa evdeki gelin bakkalla+18 yazısırken üstünü kapamıslar bize de göz dagı vermiş hatta eşime evi zindan etmişlerdi surat asma kıza diye.

gerçekten okumadan yazma ihtimalinizin artık kesinlik kazandı gözümde.
hanfendiler ev almayı çıkaran onlar ev de alındı 200 toplam faiziyle. 50 onlardan 150 bizden. neden ortak olsun dediler illa? madem ortak olacaktı neden baska bişeye el sürmediler.
kaldıki ben 10 bin istemiştim sadece buldugum evin peşinatı için babası suanki evi begendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…