eşimin ailesi gelin çıkarmaya gelmeyecek

ehhehe istanbulun göbeğinde 4+1 dublex evden çifter arabalardan, varoş bir mahallede kıytırık evi bir yerimizi yırtarak aldık. Eşim krediyi ödeyemediği için çalışmaya yurtdışına gitti. :))

Bazen diyorum biz mi salakmışız, bilememişiz istemeyi :)

sinirim zıpladı
soyadı degistiriyo,kocayı ailesine düsman ediyoo
Allah düsmanıma vermeye böyle gelinnn
vallahi konuda çok enteresanmış
ben hiç duymadım şimdiye dek erkekten ssoyadını değiştirmesini isteyeni
hatırladım sanırsam..tansu çillerin eşi hanımının soyadını almıştı galiba...

Siz kari koca iyi misiniz Allah askina?
Ya kafaniz guzel, ya da psikolojiniz bir hayli cokmus. Ya da burda bizi yiyorsunuz.
Bu sizdeki nasil bir celiskidir. Bence bir doktora gorunun.

Bir onceki konuda yazdiginiz nedenler sonucu bu konuyu ortaya cikarmak "dam ustunde saksagan, vur beline kazmayi" misali olmus.
Komik. :)

bizim Türk aileleri zaten pimpiriklibu kadar maddi şeyler konuşulunca olumsuz olması muhtemel gibi:44:

Soyadını reddeden gelinlerini bir de evden çıkartmaya geliceklermiş bak bak lükse bak :) annen damadı ailesinin soyadını reddederken bir anne olarak üzülmüyosa seni çıkartmaya gelmediler diyede üzülmesin bir zahmet. Bir ev uğruna yaşanan çirkinliklere bak yazık çok yaZık.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ilahiii
ondanda koca olmasını bekliyorr..
Ailesini bi çırpıda silen insan,benide sileer iki gün sonra diyen yok..
Allah ıslah etsinn ..

Hep bana rabbena.
Yok boyle dunya.
Aile boyu insanlari kemirmek istiyorsunuz anlasilan. Isinize gelmeyince at gitsin soyadiyla birlikte, isinize gelince "nerde bu dunurler, annem uzulur" bilmemne.
Valla cok garipsiniz. Yazik o esinizin ailesine. Ne bicim insanlarmissiniz yahu. Allah sizin gibilerle aile olmak zorunda birakmasin kimseyi, ne diyim. Pes dogrusu.

Bizde de cok olaylar olmustu nişan zamanlari ama asla boyle bisey aklima bile gelmez. Ben resmen esime kanatlarimi acmistimda korumustum.boyle bisey istese bile ben suphelenirde birakirdim nasil bi insan bu boyle diye. Bazen esimin annesiyle konusmadigi olurda zorla ben konusturuorum annesi diye. Bide sen soyisim degistirmeyi dusunuyorsun . Allah kimseye senin gibi gelin vermesin cok fenasin. Emeklemeden yuruyemessin. Zorluklar tabi cikar karsisina ama soyisim degistirmekte nedir. Bu kadar cok sinir oluyosan mesafe koyarsin en kotusu gorusmessin. O soyisim sadece kayinpedirinin kayinvalidenin soyismi degil. Eşinin atalarinin kendinin soyismi. Sen bu sekilde yaparsan kendi evlatlarina ata sevgisini nasil ogretceksin merak ediyorum...

bizim Türk aileleri zaten pimpiriklibu kadar maddi şeyler konuşulunca olumsuz olması muhtemel gibi:44:

Ay evet zaten bu dönemler en zor zamanlar. Herkes havadan nem kapar. Çiftlere düşen bu ortamı yumuşatmak olmalı gerçekten birbirlerine güvenleri tamsa. İki tarafı birbirine uydurmak lazım. Orta yolu bulmak lazım. Biz çok zorlandık. Ama atlatılıyor işte. Evlenince kapını kapatırsın biter. Soyadı reddetmeye gerek yok yani.

Kaldı ki bir anne baba çocuğuna ev almak zorunda değil. Genç olan biziz. Çalışıp bir şeyler yapması gereken biziz. Anne babayı zora sokmayı mantıklı bulmuyorum. Varsa yapar. Yoksa canını mı alıcan insanların..

istemek var istemek var olayı çirkefleştirmek niye? yoksa yoktur. salak değiliz kanaatkarız Allah sabredene en iyisini verir ben buna inanıyorum...

Konunun adi bile "eşimin ailesi gelin çikartmaya gelmicek ".. Sen ne yaparsan onlar hep esinin ailesi.oğullari hayattayken evlat acisi yasatcaksiniz resmen . Pisman olucaginiz seyler yapmayin...

canım çok stresli dönemler olduğunu biliyorum bende 15 kilo falan vermiştim:)sıska bir gelin olmuştumkimi aileler daha verici mal mülk konusunda kimiside zora koşar vermek istemez..iki kişi birbirini istedikten sonra herşey hallolur kanımca..verirse taabii canım zorla kimseden bir şey alamazsın..
konu sahibi arkadaş zamana bırakabilirdi bir takım şeyleri

bence siz boş verin düğünü falan önce bir psikoloğa gidin hanımefendi...

istemek var istemek var olayı çirkefleştirmek niye? yoksa yoktur. salak değiliz kanaatkarız Allah sabredene en iyisini verir ben buna inanıyorum...

bende aynını düşünüyorum..iyi ddüşünrsek iyi olur dimi..bugün değilse bile yarın..

Hiç fazlasında gözüm yok. Olanı yeter evimizden huzur eksik olmasın inşallah. Azıcık aşım kaygısız başım :)

Bu devirde ev almak da kolay bir şey değil. Bence eskidenmiş o mantık.. Yaş ilerledikçe olur evdi arabaydı..

Bu devirde ev almak da kolay bir şey değil. Bence eskidenmiş o mantık.. Yaş ilerledikçe olur evdi arabaydı..

şöyle bşey var eğer çıtan yüksekse evlenince evimde olacak arabamda diyosan ona göre biriyle evleneceksin. bi akrabamız vardı kız benden de 4 yaş küçüktü kız ben evlenince çalışmam kocam bana baksın evim de olsun arabamda diyen bi kızdı gerçekten de çıktığı tüm adamlar zengindi sonundada zengin bi adamla evlendi. karşıdakinden olandan fazla beklentiye girmemek gerekiyo ha beklentin varsa da ona göre biri olmalı ..

sabah girmişsin öbür konuna yazmışsın
ne oldu tırstın mı yorumlardan
soyadını böyle rahatça değiştiriyorsa aileyi siliyorsa
2 günde seni de değiştirmesin dikkat et

Ne kadar garip bi insansınız siz. Çok komiksiniz gerçekten soyadını değiştirmekler falan. Kimse size ev almak zorunda değil. İnsanları silmissiniz soyadlarını bile taşımak istemiyosunuz ama gelin çıkarmaya gelmedikleri için plan yapıyosunuz. Bence bir psikoloğa görünmenizde yarar var. Diğer konuda eşim değişirmi falan demişsinizde bence aklı varsa değişsinde sizden kurtulsun. İşi zor valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…