- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi numunemyok
-
canım sakin ol neolduki
ti
maddi durumu çok çok iyi olan bi aileden orta halli bi aileye gelin gittim 6+1 dublex evde otururken 3 sene bitti 4 e girdik hâla kirada oturuyoruz ama mutluyum dünya malı değimi ikimizde çalışıyoruz biriktirir alırız Allah can sağlığı versin..
vallahi konuda çok enteresanmışsinirim zıpladı
soyadı degistiriyo,kocayı ailesine düsman ediyoo
Allah düsmanıma vermeye böyle gelinnn
ehhehe istanbulun göbeğinde 4+1 dublex evden çifter arabalardan, varoş bir mahallede kıytırık evi bir yerimizi yırtarak aldık. Eşim krediyi ödeyemediği için çalışmaya yurtdışına gitti. :))
Bazen diyorum biz mi salakmışız, bilememişiz istemeyi :)
vallahi konuda çok enteresanmış
ben hiç duymadım şimdiye dek erkekten ssoyadını değiştirmesini isteyeni
hatırladım sanırsam..tansu çillerin eşi hanımının soyadını almıştı galiba...
bizim Türk aileleri zaten pimpiriklibu kadar maddi şeyler konuşulunca olumsuz olması muhtemel gibi:44:
ehhehe istanbulun göbeğinde 4+1 dublex evden çifter arabalardan, varoş bir mahallede kıytırık evi bir yerimizi yırtarak aldık. Eşim krediyi ödeyemediği için çalışmaya yurtdışına gitti. :))
Bazen diyorum biz mi salakmışız, bilememişiz istemeyi :)
Ay evet zaten bu dönemler en zor zamanlar. Herkes havadan nem kapar. Çiftlere düşen bu ortamı yumuşatmak olmalı gerçekten birbirlerine güvenleri tamsa. İki tarafı birbirine uydurmak lazım. Orta yolu bulmak lazım. Biz çok zorlandık. Ama atlatılıyor işte. Evlenince kapını kapatırsın biter. Soyadı reddetmeye gerek yok yani.
Kaldı ki bir anne baba çocuğuna ev almak zorunda değil. Genç olan biziz. Çalışıp bir şeyler yapması gereken biziz. Anne babayı zora sokmayı mantıklı bulmuyorum. Varsa yapar. Yoksa canını mı alıcan insanların..
istemek var istemek var olayı çirkefleştirmek niye? yoksa yoktur. salak değiliz kanaatkarız Allah sabredene en iyisini verir ben buna inanıyorum...
istemek var istemek var olayı çirkefleştirmek niye? yoksa yoktur. salak değiliz kanaatkarız Allah sabredene en iyisini verir ben buna inanıyorum...
canım çok stresli dönemler olduğunu biliyorum bende 15 kilo falan vermiştim:)sıska bir gelin olmuştumkimi aileler daha verici mal mülk konusunda kimiside zora koşar vermek istemez..iki kişi birbirini istedikten sonra herşey hallolur kanımca..verirse taabii canım zorla kimseden bir şey alamazsın..
konu sahibi arkadaş zamana bırakabilirdi bir takım şeyleri
Bu devirde ev almak da kolay bir şey değil. Bence eskidenmiş o mantık.. Yaş ilerledikçe olur evdi arabaydı..
1 önceki konumda anlattım nedenlerini.
ve ben anneme kıyamıyorum.
ona söylemeden sanki eşimin arkadasları uzak akrabaları vs gibi tabii ki düğünden sonra söyleriz gerçeği 1 organizazyon yapamaz mıyız?
istanbul halıcıoğlunda evimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?