Eşimin ailesinin evinde bize ayrı ayrı yatak verdiler

Anneme gittiğimizde tek kişilik yataklar var benim ve kardeşimin bekarken kaldığımız yataklar. Odalar ayrı diye salona çekyat açıyoruz. Karşılıklı 2 cekyat var açıyoruz çift kişilik ikisi de, rahat rahat yatıyoruz. Bir şey olmaz yatak ayırmak değil o mecburiyet.

komiksiniz
takacak yer aramışsınız
yatıverin bir gün ayrı.. korkmayın kocanız hemen soğumaz

Başka konu da evlenmeden kaynanam diye bahseden kadına bu lafı diyorsun kendin kaynanam diyorsun daha evlenmeden İfritttt Resmiyete dökmeden kimse kimsenin kaynanası değil henüz diyelim bari. Nişanlı olsaann bile.
nişanın resmi bir aile sözleşmesi olduğunu bilmiyor oluşun benim sorunum değil. kendisine henüz anne demiyorum ama ondan bahsederken kaynana diyorum. nişanlılık sevgililik bir mi? nişan zaten resmiyet oluyor. orada evlenmeden kaynana değil demedim henüz kaynanan değil demiştim diye hatırlıyorum.

Öf geç o işleri yüzük bir atmaya bakıyor ne resmiyeti , ne sözleşmesi ya ortada belge mi var? Bir biz bilmiyormuşuz bak sen hahah imza mı atıyorsun soyadını mı alıyorsun? Kıvırma şimdi henüz kaynanan değil falan demek istemiştim diye neyseee anlayan anladı.

Son düzenleme:
Allah başka dert vermesin ne diyelim. Burada ne kayınvalide sorunları var, bi okuyun sonra kendi derdinize tekrar gözden geçirin bence.
Bir gece ayrı yatsanız ne olacak sanki, bir ömür aynı yatakta yatacaksınız zaten. Gerçekten böyle küçük şeyleri sorun etmek yormuyor mu? Bu tür küçücük şeyleri dert eden insanların ciddi, büyük dertlerinin olmadığını, ailesi ve eşi tarafından prenses edasıyla yetiştirildiğini düşünüyorum nedense.

Tartışmada ayrı yatmazsınız ama misafir gittiğiniz yerde neresi verilirse orada yatarsınız. Kendi yatak odalarını vermek istememiş olabilirler oturma odası da sabah kalkınca herkes geçer diye oraya yatak yapmamıştır ee geriye bir oda kalıyor yani

belge olmasına gerek mi var? hukuken bile tanınıyor. kaç tane emsal karar var. anlayan ne anlamış acabaaaaa şaka gibisin. türk medeni kanuna bakabilirsin canım. evlenince de soyadını almıcam zaten merak etme. kıvırma falan düzgün konuş benimle. ister kaynana derim ister anne ister bacı. sonuçta nişanlımın annesi:)

İşte bunu doğru dedin nişanlının annesi

Konuya orta yerden girdim Nişanlı ve sevgili bir olmaz zaten nişanlınin annesine kayivalidesi denir ama sevgilinin annesi diş kapının dış mandalı. Konu buraya nasıl varmış okumadım ama fikir belirteyim dedim. Konu sahibine de bir gec ayrı yat kız nolcak özlersiniz hem

başka bir konuda başka bir üyeye sevgilinin annesi kaynanan değil dedim diye bu alakasız üye başkasına diyorsun ama sen kendin kaynana diyorsun diyor. tuhaf. yarasına bastım herhalde

Anne demiyorum henüz kendine ama anne demem eminim onu çok mutlu eder. nişanlımın annesi kayınvalideme KAYNANAMMM demeye devam edicem canım. neden dert edindin?

Dert edinen mi var ya cokta şeyimdeydi kaynanam demenn. Ben olan şeyi yazıyorum milletinde kaynanam demesine karışamazsın o halde onu attım dikkatimi çekti. Kaynanan değil ama sen bilirsin devam et. Kocan olunca kaynanan olucak zaten bu kadar kasma sanırsın kraliyet ailesi. İfritleşmene gerek yok. Keep calm. sevgiline ay nişanlına toksik davranışlarını görse anne dedirtir mi muaama zaten. Cidden birine taktı mı takıyorsun galiba ciddi sorun bu.

Son düzenleme:
İfrit yazım tarzını, tavrını birine benzetiyorum ama çıkaramadım

Bizim kv ilk aylarda kendi yatagını vermişti
3 yılın sonunda da oda kapısının önünü gösterdi burda yat diye
Mecazen değil gerçekten
Oğlumla orda yatmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…