- 25 Aralık 2014
- 8.180
- 27.757
- 748
- Konu Sahibi Zorbiseylerbiseyler
-
Miss iste esim ayri yatiyor suan ne horultu ne pirt cocuklarimla bulunmaz bi rahatlik
Konu sahibi kiymetini bilmiyoHahahajajaj bu iyiydi
İfrit sitenin yeni fenomen üyelerinden olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Çok dalga geçeceğiz gibi geliyor.
Başka konu da evlenmeden kaynanam diye bahseden kadına bu lafı diyorsun kendin kaynanam diyorsun daha evlenmeden İfrittttResmiyete dökmeden kimse kimsenin kaynanası değil henüz diyelim bari. Nişanlı olsaann bile.
İfrit sitenin yeni fenomen üyelerinden olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Çok dalga geçeceğiz gibi geliyor.
Kocam da kocam.Bizimki de ilk gittiğimizde tek koltuğu açıp öyle hazırlamıştı yerimizi. Ben dedim diğerini de açalım da rahat rahat yatalım diye ahjdjdj korkmayın bir gece ayrı yatınca evliliğiniz sarsılmaz.
Görmemişin kocası olmuş, tutmuş …. koparmışBen hep kocamdan ayri yatiyorum mesela. Cunku kocam yok
Kocam olsa asssssla ayri yatmam hatta kampta bile cift kisilik uyku tulumu alir yatarım. Cunku kocam. Kocam benim. Ne demek bir gece ayni odada farkli yatakta uyumak ya. Kocam o.
O kadarcık şeyden sarsılıyorsa o evlilik zaten pamuk ipliğine bağlıdır.ya sarsılırsa...
ne kadar da dar pencereden bakıyorsunuz konuya, hiç şeeettiremedim
Biz kaynanama gidince iki ayrı kanepede yatıyoruz aynı odada. Çünkü durum böyle idare ediyoruz hiç de dert etmedik yeni evliyken bile bu ne saçmalık diye düşünmedim misafiriz sonuçta imkan neyse ona göre kalınır kendi evin değil hem bir kac gun ayrı yatınca ne oluyor ki onu da anlamadım kaynana evinde de sarılıp uyumayiverÖff ne kadar sorun edilmiş 2 gün ayrı yat ne olacak sanki değil mi? Dünyanın sonu sanki kalmayıversinler çok sorunsa iki bazayı birleştirmekde mi akıllarına gelmedi.
Biz kaynanama gidince iki ayrı kanepede yatıyoruz aynı odada. Çünkü durum böyle idare ediyoruz hiç de dert etmedik yeni evliyken bile bu ne saçmalık diye düşünmedim misafiriz sonuçta imkan neyse ona göre kalınır kendi evin değil hem bir kac gun ayrı yatınca ne oluyor ki onu da anlamadım kaynana evinde de sarılıp uyumayiver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?