Eşimin ailesinin evinde bize ayrı ayrı yatak verdiler

Başka konu da evlenmeden kaynanam diye bahseden kadına bu lafı diyorsun kendin kaynanam diyorsun daha evlenmeden İfritttt Resmiyete dökmeden kimse kimsenin kaynanası değil henüz diyelim bari. Nişanlı olsaann bile.
İfrit sitenin yeni fenomen üyelerinden olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Çok dalga geçeceğiz gibi geliyor.

Daha yakın yatın diye öyle tek yatak şeyetmişler

İki ayrı yatak varsa da o kadar sorun değil bence iki gün ayrı yatayım karşılıklı konuşarak uyuyalım eşimle ne olacak ki?

ya sarsılırsa...
ne kadar da dar pencereden bakıyorsunuz konuya, hiç şeeettiremedim

Ben hep kocamdan ayri yatiyorum mesela. Cunku kocam yok

Kocam olsa asssssla ayri yatmam hatta kampta bile cift kisilik uyku tulumu alir yatarım. Cunku kocam. Kocam benim. Ne demek bir gece ayni odada farkli yatakta uyumak ya. Kocam o.
Görmemişin kocası olmuş, tutmuş …. koparmış

Kv evinde benim yatak odam var. Kendi yatağımız dışında bir de tek kişilik karyola var. Çocukları ikiledikten sonra hepimiz sığmıyoruz. Çocukları da ayrı odaya atamıyorum orası uygun değil. Ben de eşimi oradaki salona atıyorum

Annemler 1000 km uzakta orada da yatak odamız var. Ama evlendiğimiz ilk yıllar yoktu müsait olan tek odada da 2 tek kişilik yatak vardı ayrı yatıyorduk.

Öff ne kadar sorun edilmiş 2 gün ayrı yat ne olacak sanki değil mi? Dünyanın sonu sanki kalmayıversinler çok sorunsa iki bazayı birleştirmekde mi akıllarına gelmedi.
Biz kaynanama gidince iki ayrı kanepede yatıyoruz aynı odada. Çünkü durum böyle idare ediyoruz hiç de dert etmedik yeni evliyken bile bu ne saçmalık diye düşünmedim misafiriz sonuçta imkan neyse ona göre kalınır kendi evin değil hem bir kac gun ayrı yatınca ne oluyor ki onu da anlamadım kaynana evinde de sarılıp uyumayiver

Benim için de sorun olmaz temelli kalsan neyse izci ve misafir umduğunu değil bulduğunu yer bunu da Şener şen edası ile söyledim. çok minnoşca hergün sarmaş dolaş uyunulduğunu da sanmıyorum. Biraz özlesinler öyleyse hiç kırılmam böyle şeye aman. Darılcak yer aranıyor gibi.

Ay aklima geldi,
12 yillik evli 2 cocukluyum, rezalete gel

En son kayinvalideme gittigimizde,
Cocuklarla ayni odada yatacaktik ama baska kuzenleri falan da bizim cocuklarla kalmak sitediler, neyse o oda doldu.

Kayinvalidem de dedi, alys salonda yatsin, sen benle yat oglum esim yok ben karimla salonda yatarim anne, sen rahatini bozma dedi. Sonra da kayinvalidem biz yattiktan sonra salona muhabbete geldi, biz de uyuyor taklidi yaptik

Biz cok gulduk, siz de gulun gecin, can sikilacak konu bile degil.

İlk bir sene bizde el ele kol kola yatıyorduk. Şimdi popo popoya yatıyoruz . Bazen romantikligi tutuyor canım eşimin yapışıyor bana da bir süre sonra ben arkamı dönüyorum. Şimdi yeni evliyken insan bı hevesli oluyor da sonra birde çocuk olunca uyuduğu için ayakla ittirip uyandırıyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…