Eşimin ailesinin pat diye gelmesi

Bizimki kavgadan sonra biraz medeniyet öğrendi de yazıyor eşime torunu sevmeye geleceğim diye.Hepsi bir kavgaya bakıyor arsız insanlarsa imadan anlamazlar direkt söyleyeceksin ha baktın olmuyor esirmeyeceksin lafını

Bizde de öyle kp çok gelmez gelince de ymeke yiyip gider hemenama kv Cat kapı gelir ve hepde sanki ayarlamış gibi o anın üstüne gelir şans işde en sonunda eşim konuştu annesiyle diyo ki benim için sıkıntı yok bende dedim sıkıntı yoksa senin önünde yapalım nolcak dedim bide ne zaman kapıya vursa evde olmasam senin ki gibi arar nerdesiniz kapıya vurdum vurdum açan olmadı bende en sonundaki arasaydin boşuna gelmemiş olurdun dedim ondan beri aramadan gelmez yani bu oğlunun evine gitmek için izin almak değildir saygıdır kimse size gelme demiyor ama insan bu arad dimi.

Eşinizi tutmayın, bırakın söylesin. "Evimize Cat kapı gelmeyin" denmesiyle kötü olacaksanız olun zaten

Çocuğunuz olsa torununu sevmeye geliyor diyeceğiz ama kp resmen size oturmaya geliyor çok saçma. Eşiniz evdeyken gelse yada kayınvalidenizle gelse neyse de kendi kendine çıkıp gelmesi hoş değil.

Evde olsanız bile açmayın akıllansınlar kaç seferdir geliyorsunuz evde olmuyorum bir daha gelmeden önce haber verin ona göre evde olup olamayacağımı söyleyeyim boşuna zahmet edip yorulmayın zaten şuan hamileyim hastane işlerimiz filanda oluyor demelisiniz

Kp tekrar aramadan siz bir akşam arayıp davet edin, geldiğinde de üzüldüm iki kere aradınız görüşemedik, önceden arasaydınız ona göre plan yapardım, gündüzleri pek evde olamıyorum vs deyin. Eşinizde destekler konuşmayı, iyi niyetli olan alır mesajı.

Eşin evde yokken mi geliyor pat diye kayınbaba. Boyleyse bence hiç hoş deyil, neler duyuyoruz türk filimlerinde bile var

Benim takildigim nokta kayınpederinin eşiniz evde yokken yanına kayinvalidenizi de almadan size mi geliyor ?

Tam yeri gelmiş aslında o an deseydiniz kapı da kalınca .. bi dahakine gelirken evden çıkmadan hbr verirseniz daha iyi olur diyin kapıda kalmamış olursunuz böyle ayıp oluyo hem bazen müsait olamıyorum fln deseydiniz yani..

Biz kapidayz nerdeysen hadi işini gücünü birakta gel dememişler fazla sinirleniyorsunuz evet kapidayken aramaz hoş değil ama pat diye söylerseniz iyi olmaz zaten anlasalar yapmazlar böyle kv en son 2ay önce gelmiş baya sıkmış bence sinirlerinize birz hakim olun bunları dert etmeyin bebeğe zarar

Evde deılım haber verırsenız 1 gun onceden musaıtsem sıze soylerım dersınız

Benım eskı kayınbabamda boyle ıdı. Asırı sınır olurdum ama soylemedım aramızdakı o saygı bıtmesın dıye. Tatlı tatlı arada ya baba gelmeden bır saat once haber versen ben bazen musaıt olamıyorum hem ısımı gucumu bıtırır senle de sohbet ederım dedım. Esıme soyletmedım kendım boyle soyledım şikayet ettim sanmasın dıye. Sonrasında bu adam bana kendı babamdan daha baba oldu. Bak yıllar gectı bosanalı hala arar sorar ıhtıyacın varmı guzel kızım dıye. Sende tatlı dılle soyle bence

Kapınizi çalan bı baba var. Benim artk yok.

Bence saygısızlık yok ne güzel sizi seviyorlar
Şöyle bi sikinti var sadece
Annemdeyim demişim.
Evime donmeyecek olabilirim niye ertesi gün eve döndüğümu farzederek tekrar geliyorsun

Annemde kalmisimdir kalacagimdir ve bununda hesabını sana vermek istemiyor olabilirim .

Arayinca hemen acmayin, bir iki saat sonra geri dönün, gitmis olurlar :)

Bu şekilde devam ederek ben evliyken ve şimdi kapı ansızın çalarsa açmıyorum pat gelme huyu olan olursa da telefonu anında açmıyorum sonra arayıp evde olmadığımı söylüyorum genel olarak kapı açmama huyum var bu yüzden kimse pat istese de gelemiyor sizde böyle yapın açmayın bir saat sonra arayın uyuyordum hamileyim yorgunluk oluyor babacım keşke gelmeden önce arasaydın haber verseydin diyin böyle böyle zamanla alışırlar

Öncelikle yolun başındasınız. ertelemeden bir an önce bu durumu değiştirmeniz lazım. Nasıl başlarsa öyle gider çünkü. İşin doğruluğu ya da yanlışlığını tartışmak anlamsız. Siz kendinizi iyi hissetmiyorsanız tavrınızı koyun her konuda. Özel alana saygı çok önemlidir. Sınırları çizmek gerekir anne baba dahi olsa. en güzeli nezaketle ifade etmek. Eğer müsait değilseniz telefonla aradıkları zaman müsait olmadığınızı söylemekten çekinmeyin. Ayrıca burda yorum yapan çoğu kimseye katılıyorum. Kayınbaba gelinine çat kapı oturmaya gelemez efendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…