- 24 Aralık 2014
- 5.296
- 7.087
- 398
Bizde de öyle kp çok gelmez gelince de ymeke yiyip gider hemenama kv Cat kapı gelir ve hepde sanki ayarlamış gibi o anın üstüne gelir şans işde en sonunda eşim konuştu annesiyle diyo ki benim için sıkıntı yok bende dedim sıkıntı yoksa senin önünde yapalım nolcak dedim bide ne zaman kapıya vursa evde olmasam senin ki gibi arar nerdesiniz kapıya vurdum vurdum açan olmadı bende en sonundaki arasaydin boşuna gelmemiş olurdun dedim ondan beri aramadan gelmez yani bu oğlunun evine gitmek için izin almak değildir saygıdır kimse size gelme demiyor ama insan bu arad dimi.Merhaba kızlar biraz sizden fikir almak istedim. 6 aylık evliyim. Eşimin ailesi bizden yarım saat uzaklıkta oturuyor. babası iyi hoş bazen pat diye hiç haber vermeden çarşıya indiğinde bana da uğruyor ben her zaman saygımı gösteririm çay vs ikram ediyorum. Kayınvalidem desen en son 2 ay önce geldi telefonla görüşüyoruz. Dün kayınbabam aradı işi varmış geçerken bizede uğrayacakmış kapının önüne geliyor arıyor. Bu duruma çok sinir oluyorum hiç müsait misin demek yok. Bende ailemin yanına gitmiştim. Oradayım deyince tmm kızım filan dedi. Dün de annemlerde kaldım bugun gün içerisinde yine arıyor kayınvalidem ile çarşıya inmişler oradan da bize geçmişler evin kapısının önünde arıyorlar bende annemlerin oradayım dedim biz geldiydik filan dedi neyse sonra konuştuk kapattık. Ama sinirlerim çok bozuldu hiç kızım sen müsait misin annenle biz gelecektik ama filan demek yok eşim de çok sinir oldu ben söyleyeceğim bunlara diyor. pat diye söylerse de olmaz çok sinir oldum. Şuan 2 aylık hamileyim belki ilerde hiç müsait Olamıcam ben bunu saygısızlık olarak algılıyorum. Bunu onlara nasıl ima edebilirim?
AynenEvde değilim olmayabiliyorum bir dahakine haber verirseniz sizin içinde benim içinde daha iyi olur deyin kibarca
Evde olsanız bile açmayın akıllansınlar kaç seferdir geliyorsunuz evde olmuyorum bir daha gelmeden önce haber verin ona göre evde olup olamayacağımı söyleyeyim boşuna zahmet edip yorulmayın zaten şuan hamileyim hastane işlerimiz filanda oluyor demelisinizMerhaba kızlar biraz sizden fikir almak istedim. 6 aylık evliyim. Eşimin ailesi bizden yarım saat uzaklıkta oturuyor. babası iyi hoş bazen pat diye hiç haber vermeden çarşıya indiğinde bana da uğruyor ben her zaman saygımı gösteririm çay vs ikram ediyorum. Kayınvalidem desen en son 2 ay önce geldi telefonla görüşüyoruz. Dün kayınbabam aradı işi varmış geçerken bizede uğrayacakmış kapının önüne geliyor arıyor. Bu duruma çok sinir oluyorum hiç müsait misin demek yok. Bende ailemin yanına gitmiştim. Oradayım deyince tmm kızım filan dedi. Dün de annemlerde kaldım bugun gün içerisinde yine arıyor kayınvalidem ile çarşıya inmişler oradan da bize geçmişler evin kapısının önünde arıyorlar bende annemlerin oradayım dedim biz geldiydik filan dedi neyse sonra konuştuk kapattık. Ama sinirlerim çok bozuldu hiç kızım sen müsait misin annenle biz gelecektik ama filan demek yok eşim de çok sinir oldu ben söyleyeceğim bunlara diyor. pat diye söylerse de olmaz çok sinir oldum. Şuan 2 aylık hamileyim belki ilerde hiç müsait Olamıcam ben bunu saygısızlık olarak algılıyorum. Bunu onlara nasıl ima edebilirim?
Biz kapidayz nerdeysen hadi işini gücünü birakta gel dememişler fazla sinirleniyorsunuz evet kapidayken aramaz hoş değil ama pat diye söylerseniz iyi olmaz zaten anlasalar yapmazlar böyle kv en son 2ay önce gelmiş baya sıkmış bence sinirlerinize birz hakim olun bunları dert etmeyin bebeğe zararMerhaba kızlar biraz sizden fikir almak istedim. 6 aylık evliyim. Eşimin ailesi bizden yarım saat uzaklıkta oturuyor. babası iyi hoş bazen pat diye hiç haber vermeden çarşıya indiğinde bana da uğruyor ben her zaman saygımı gösteririm çay vs ikram ediyorum. Kayınvalidem desen en son 2 ay önce geldi telefonla görüşüyoruz. Dün kayınbabam aradı işi varmış geçerken bizede uğrayacakmış kapının önüne geliyor arıyor. Bu duruma çok sinir oluyorum hiç müsait misin demek yok. Bende ailemin yanına gitmiştim. Oradayım deyince tmm kızım filan dedi. Dün de annemlerde kaldım bugun gün içerisinde yine arıyor kayınvalidem ile çarşıya inmişler oradan da bize geçmişler evin kapısının önünde arıyorlar bende annemlerin oradayım dedim biz geldiydik filan dedi neyse sonra konuştuk kapattık. Ama sinirlerim çok bozuldu hiç kızım sen müsait misin annenle biz gelecektik ama filan demek yok eşim de çok sinir oldu ben söyleyeceğim bunlara diyor. pat diye söylerse de olmaz çok sinir oldum. Şuan 2 aylık hamileyim belki ilerde hiç müsait Olamıcam ben bunu saygısızlık olarak algılıyorum. Bunu onlara nasıl ima edebilirim?
Evde deılım haber verırsenız 1 gun onceden musaıtsem sıze soylerım dersınızMerhaba kızlar biraz sizden fikir almak istedim. 6 aylık evliyim. Eşimin ailesi bizden yarım saat uzaklıkta oturuyor. babası iyi hoş bazen pat diye hiç haber vermeden çarşıya indiğinde bana da uğruyor ben her zaman saygımı gösteririm çay vs ikram ediyorum. Kayınvalidem desen en son 2 ay önce geldi telefonla görüşüyoruz. Dün kayınbabam aradı işi varmış geçerken bizede uğrayacakmış kapının önüne geliyor arıyor. Bu duruma çok sinir oluyorum hiç müsait misin demek yok. Bende ailemin yanına gitmiştim. Oradayım deyince tmm kızım filan dedi. Dün de annemlerde kaldım bugun gün içerisinde yine arıyor kayınvalidem ile çarşıya inmişler oradan da bize geçmişler evin kapısının önünde arıyorlar bende annemlerin oradayım dedim biz geldiydik filan dedi neyse sonra konuştuk kapattık. Ama sinirlerim çok bozuldu hiç kızım sen müsait misin annenle biz gelecektik ama filan demek yok eşim de çok sinir oldu ben söyleyeceğim bunlara diyor. pat diye söylerse de olmaz çok sinir oldum. Şuan 2 aylık hamileyim belki ilerde hiç müsait Olamıcam ben bunu saygısızlık olarak algılıyorum. Bunu onlara nasıl ima edebilirim?
Kapınizi çalan bı baba var. Benim artk yok.Merhaba kızlar biraz sizden fikir almak istedim. 6 aylık evliyim. Eşimin ailesi bizden yarım saat uzaklıkta oturuyor. babası iyi hoş bazen pat diye hiç haber vermeden çarşıya indiğinde bana da uğruyor ben her zaman saygımı gösteririm çay vs ikram ediyorum. Kayınvalidem desen en son 2 ay önce geldi telefonla görüşüyoruz. Dün kayınbabam aradı işi varmış geçerken bizede uğrayacakmış kapının önüne geliyor arıyor. Bu duruma çok sinir oluyorum hiç müsait misin demek yok. Bende ailemin yanına gitmiştim. Oradayım deyince tmm kızım filan dedi. Dün de annemlerde kaldım bugun gün içerisinde yine arıyor kayınvalidem ile çarşıya inmişler oradan da bize geçmişler evin kapısının önünde arıyorlar bende annemlerin oradayım dedim biz geldiydik filan dedi neyse sonra konuştuk kapattık. Ama sinirlerim çok bozuldu hiç kızım sen müsait misin annenle biz gelecektik ama filan demek yok eşim de çok sinir oldu ben söyleyeceğim bunlara diyor. pat diye söylerse de olmaz çok sinir oldum. Şuan 2 aylık hamileyim belki ilerde hiç müsait Olamıcam ben bunu saygısızlık olarak algılıyorum. Bunu onlara nasıl ima edebilirim?
Bence saygısızlık yok ne güzel sizi seviyorlarMerhaba kızlar biraz sizden fikir almak istedim. 6 aylık evliyim. Eşimin ailesi bizden yarım saat uzaklıkta oturuyor. babası iyi hoş bazen pat diye hiç haber vermeden çarşıya indiğinde bana da uğruyor ben her zaman saygımı gösteririm çay vs ikram ediyorum. Kayınvalidem desen en son 2 ay önce geldi telefonla görüşüyoruz. Dün kayınbabam aradı işi varmış geçerken bizede uğrayacakmış kapının önüne geliyor arıyor. Bu duruma çok sinir oluyorum hiç müsait misin demek yok. Bende ailemin yanına gitmiştim. Oradayım deyince tmm kızım filan dedi. Dün de annemlerde kaldım bugun gün içerisinde yine arıyor kayınvalidem ile çarşıya inmişler oradan da bize geçmişler evin kapısının önünde arıyorlar bende annemlerin oradayım dedim biz geldiydik filan dedi neyse sonra konuştuk kapattık. Ama sinirlerim çok bozuldu hiç kızım sen müsait misin annenle biz gelecektik ama filan demek yok eşim de çok sinir oldu ben söyleyeceğim bunlara diyor. pat diye söylerse de olmaz çok sinir oldum. Şuan 2 aylık hamileyim belki ilerde hiç müsait Olamıcam ben bunu saygısızlık olarak algılıyorum. Bunu onlara nasıl ima edebilirim?
Bu şekilde devam ederek ben evliyken ve şimdi kapı ansızın çalarsa açmıyorum pat gelme huyu olan olursa da telefonu anında açmıyorum sonra arayıp evde olmadığımı söylüyorum genel olarak kapı açmama huyum var bu yüzden kimse pat istese de gelemiyor sizde böyle yapın açmayın bir saat sonra arayın uyuyordum hamileyim yorgunluk oluyor babacım keşke gelmeden önce arasaydın haber verseydin diyin böyle böyle zamanla alışırlarMerhaba kızlar biraz sizden fikir almak istedim. 6 aylık evliyim. Eşimin ailesi bizden yarım saat uzaklıkta oturuyor. babası iyi hoş bazen pat diye hiç haber vermeden çarşıya indiğinde bana da uğruyor ben her zaman saygımı gösteririm çay vs ikram ediyorum. Kayınvalidem desen en son 2 ay önce geldi telefonla görüşüyoruz. Dün kayınbabam aradı işi varmış geçerken bizede uğrayacakmış kapının önüne geliyor arıyor. Bu duruma çok sinir oluyorum hiç müsait misin demek yok. Bende ailemin yanına gitmiştim. Oradayım deyince tmm kızım filan dedi. Dün de annemlerde kaldım bugun gün içerisinde yine arıyor kayınvalidem ile çarşıya inmişler oradan da bize geçmişler evin kapısının önünde arıyorlar bende annemlerin oradayım dedim biz geldiydik filan dedi neyse sonra konuştuk kapattık. Ama sinirlerim çok bozuldu hiç kızım sen müsait misin annenle biz gelecektik ama filan demek yok eşim de çok sinir oldu ben söyleyeceğim bunlara diyor. pat diye söylerse de olmaz çok sinir oldum. Şuan 2 aylık hamileyim belki ilerde hiç müsait Olamıcam ben bunu saygısızlık olarak algılıyorum. Bunu onlara nasıl ima edebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?