eşimin aldatması...

Senin yaptığın analiz çok feciydi.. Bir kadın ortaya daha rahat çıkartabildiği için ikinci kez yapma olasılığı yüksektir dedin.. Bu yorum feci bir yorumdur..

İkincisi elbette istatistik yapabilirsiniz ben buna birşey demedim, ama yanlışınız ilk aldatmayla tekrar aldatma arasındaki olasılık farkı %1 değil...

Canım dünden beri hiçbir yazdığıma niye cevap vermiyorsun, alınıyorum

Afedersiniz atlamışım ,buradaki alaycı yorumlar hakikaten çok ilginç.Ben bir kadın olarak yazıyorum,bu sebeple meslek söylemek istememiştim.Psikologların da kendi fikirleri vardır ,tabii ki mesleki deneyimden etkilenir ama kadınız hepimiz ve bu tarz incitici,alaylı yorumlar hiç yapıcı değil gerçekten.

Esinizin beline kuvvet ne diyeyim.

Madem aldatmasina her kilifi uydurmussunuz , madem gururunuzu ayaklar altina almaya meyillisiniz, neden buraya konu actiniz? Size destek verelim diye mi?

Esinize mesir macunu da yapin oldu olacak, bir tek bunu yapmadiginiz kalmis. Adami hakli goreceksiniz nerdeyse.

Sonra diyolarki doktorlar neden dayak yiyo bunların sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmiycksin ki konuşacak vakti kalmasn çok sinirlendim şuanda gelde yumruğuma gözünü çarp beni uğraştırmA

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nedenini açıklarmısınız

bunu böyle düşün misafirliğe gidiyorsun çocuğunun karnını doyurmazsan masaya saldırır annelik görevini laiği ile yaparsan çocuk o tafrı göstermez eş öyledir görevlerinizi tam muntazam şekilde yaparsanız boynuz bilevlemek zorunda kalmazsınız 💃

Allah'ım ne sevgi pıtırcığı bir kadınsınız
Ama her durumda böyle olmak mümkün müdür ?
Adam sizi aldatsa aaa bu hiç yapıcı bir durum değil mi yapacaksınız
Hiç inandırıcı gelmiyor kulağa
Sizin tüm hastalarınız erkek galiba, kendilerinin haklı sebeplerinin olduğuna sizi inandırmışlar

Feci değil arkadaşım gerçekten böyle.Birinciden sonra kadınlar daha bir tetikte oluyor ve çok daha kolay ortaya çıkarıyorlar.Yaşamda herşeyde bu böyle değil midir,sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer dememişler mi?Aldatılan kadın daha temkinli oluyor.

aman nesli sakın bir gün sofrayı kurmayı unutma, ya da hasta falan olup yemek hazırlamayacak hale gelme bebeğim, zira dışarıda açık sofra çok

verdiği cevapların içeriğinde de birşey yok zaten, paso istatistik veriyor kendisi

Psikolog olduğundan dolayı sanırsam.

Ama yeterince makale okumamış. Danışanlarını bildiğin yönlendiriyor bu boşanma hepsi aynı diye. Benim bildiğim psikolog böyle yapmaz. Der ki sen kocanı affedebilirsin ama bu yaptığını önce içinde sindirmeye çalış sindiremiyorsan zorlama ona buna satşma. Ama bu psikolog olaraktan kendisi sataşıyor kadınlara . Valla ben anlamıyorum. Kafayı sıyırıcam sorun affetmek affetmemek değil. Bir psikoloğun, aldatılmış bir kadına amaan canım hepsi böyle şeklinde sığ komşu teyze tavsiyesi vermesinde.

Yoo evde yemek yemeyen çocuk, toplum içinde yaşıtlarını görünce iştaha gelebiliyo
Ayrıca kadınlara da muntazam bi şekilde eşlik görevi yapamayn erkekler var, bizde mi gidip aldatalım yok böyle bi adilik bence
İster kadın ol ister erkek, boşan ne nane yiyosan ye. Kendine saygın olsun önce

Ya arkadaşım görev ne demek ya evlilik bir görev değildir

Aman sen hasta olma sakın. Mümkünse başın hiç ağrımasın, yorgun olma he. Senin kocadan korktum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…