- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi aysunsedat
-
Hmm ondan guzel kadinlar cirkin erkeklerle evleniyor , demek ki varmis bir bildikleri.
Canım dünden beri hiçbir yazdığıma niye cevap vermiyorsun, alınıyorum
Benimkine de kısa boylu diyolardı
Bodurlar aldatmıyo mu, sevindim
Neden sizce mantıklı değil mi?En zor ortaya çıkan ilk aldatmadır,dolayısıyla hiç aldatmadığını sandığınız erkeğin ikinci aldatması için istatistiğini çıkaramazsınız değil mi?Birinci aldatma ortaya çıktığında aldatmaya devam etmiş mi diye elbette istatistik yapabilirsiniz.Sonuç örneğin araştırmaya katılan erkeklerin yüzde 80i eşlerini aldatıyor ama eş bilmiyor,daha önce aldatmış olanların yüzde 81i aldatmaya devam ediyor şeklinde çıkacaktır.Şimdi buradan yola çıkarak,bir kez yapan tekrar yapmaya daha yatkındr mı demelisiniz yoksa yüzde 1 hata payı istatistiksel olarak zaten vardır,ortaya çıkmayan aldatmaların devam edip etmeyeceğini hesaplamak mümkün değildir mi demelisiniz?
Bodurlar , keller , gobekliler aldatmiyor rahatsin sekerim.
nedenini açıklarmısınız
tüylerim "tiken tiken" oldu o ne Notre Dame gibi
Bol bol hamurlu şeyler yapayım o zamangöbek yapsın
Afedersiniz atlamışım ,buradaki alaycı yorumlar hakikaten çok ilginç.Ben bir kadın olarak yazıyorum,bu sebeple meslek söylemek istememiştim.Psikologların da kendi fikirleri vardır ,tabii ki mesleki deneyimden etkilenir ama kadınız hepimiz ve bu tarz incitici,alaylı yorumlar hiç yapıcı değil gerçekten.
Senin yaptığın analiz çok feciydi.. Bir kadın ortaya daha rahat çıkartabildiği için ikinci kez yapma olasılığı yüksektir dedin.. Bu yorum feci bir yorumdur..
İkincisi elbette istatistik yapabilirsiniz ben buna birşey demedim, ama yanlışınız ilk aldatmayla tekrar aldatma arasındaki olasılık farkı %1 değil...
bunu böyle düşün misafirliğe gidiyorsun çocuğunun karnını doyurmazsan masaya saldırır annelik görevini laiği ile yaparsan çocuk o tafrı göstermez eş öyledir görevlerinizi tam muntazam şekilde yaparsanız boynuz bilevlemek zorunda kalmazsınız 💃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
verdiği cevapların içeriğinde de birşey yok zaten, paso istatistik veriyor kendisi
bunu böyle düşün misafirliğe gidiyorsun çocuğunun karnını doyurmazsan masaya saldırır annelik görevini laiği ile yaparsan çocuk o tafrı göstermez eş öyledir görevlerinizi tam muntazam şekilde yaparsanız boynuz bilevlemek zorunda kalmazsınız 💃
Hmm ondan guzel kadinlar cirkin erkeklerle evleniyor , demek ki varmis bir bildikleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?