eşimin aldatması...

Peki siz nasil aldatan erkeklerin sayisinin fazla oldugunu biliyorsunuz? Bizzat olayin icinde degilseniz bilemezsiniz. O zaman herkes kendi bakisiyla genelleme yapiyor aldatan coktur azdir diyerek. Ve sizin olaya bakisiniz cok cok acikli. Sizi hangi hayat tecrubesi boyle dusunmeye itti bilmiyorum ama acidim dogrusu.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:

bla bla bla.. demagoji yapıyorsunuz bir yerden sonra okuyamadım.. ihanet gibi haysiyetsizce bir davranışı baştan kabul etmekle daha olgun olmuyorsun sevgili dilek.. senin adına üzüldüm, umarım seni bu psikolojiye iten adamdan bir an önce kurtulursun.. her erkek aynı değil ve inan bir kadın olarak (eğer kadınsan) daha iyisini hak ediyorsun..

Son düzenleme:
Ben boşarım helede benim evimde yapıcak

Ayrıca bazıları ne kullanıyosa ondan istiyorum harbi bu neyin kafası

Ben sinirlenmiyorum gercekler bunlar bende bosanma asamasinda olan bir bayanim buyuk konusmadigim buradan belli ama bu kadin aldatilmis yani bu evlilikten hayir gelmez kadinlarimizda bu sahizlara yuz vermemeli diye dusunuyorum

Siz nerden ve neye dayanarak herkesin aldattığını söylüyorsunuz? Size acıdım, ve üzüldüm sizi bu duruma iten bu kadar olumsuz düşündüren erkek/erkekler çevrenizdeyse hala umarım kurtulursunuz. Çünkü herkesin aldattığını ve bunun haklı sebepleri olacağına başka türlü bir kadın kendini inandıramaz. Acınası...

bu dedıgınıze katılıyorum ama bı nebze ...
evet yaradılısı geregı nefıslerı dusuk ama sız sankı ' erkegın nefsı dusuk yapabılır ' der gıbı yorum yapıyosunuz
ya anlatamıyosunuz ya da gercekten oyle bı dusuncedesınız
namusla alakası olmaz olur mu hıc
erkeklerın de namusu var ve bayanlar kadar onlar da namuslarını korumakla mukellef
zaten herkes kendını Allah ın bı emanetı olarak gorse bu pıslıkler yasanmaz
ayrıca erkegın hatasını kabul etmesı bunu bı daha yapmayacagı anlamına gelmez bosanmayacaksa burada konu sahıbı bıraz surundurmelı yalvarttırmalı oyle kabul ettım demekle olmaz
ha bı daha yaparsa o pıslıgı ıste o zaman vursun kapıyı alsın cocugunu gıtsın o adam daha da uslanmaz
cocugunu duuncem derken kendını hırpalar cocuk daha cok uzulur bu sefer

Ben sinirlenmiyorum gercekler bunlar bende bosanma asamasinda olan bir bayanim buyuk konusmadigim buradan belli ama bu kadin aldatilmis yani bu evlilikten hayir gelmez kadinlarimizda bu sahizlara yuz vermemeli diye dusunuyorum
ben bosanıp tekrar barıstım ve dınen cok zorluk yasadık
dınen oyle evlenıp bosanmak kolay olması dıye Allah bı takım zorluklar vermıs bızlere oyle herseyde bosanmayalım dıye. bu olay bosanmalık bu olayın savunulcak bı yanı yok o ayrı ama bız gercekten cok zorluk yasadık bu konuda bı cok hocayla gorustuk vs
toplum bu konuda bılıncsız bız de bılıncsızdık ogrendık
burada bayan kesınlıkle haklı ama KARARSIZ ....
kararsız bı bayana gıt bosan denmez gunahını ben alamam sahsen ya burada hıc bırımız bılmıyoruz kı kendı ıcınde ne yasıyo
ayrıca konu sahıbı arkadas su an emınım kocasına cok dolu ve buradakı yorumları okuyup anlık bı sınırle bıseyler bıle yapabılır
cunku buradakıyorumlar cok acımasız , arkadas da hem kararsız hem sınırlı bı boslukta oldugunu dusunuyorum su an
ben sahsen o yuzden bu vebalın altına gırmek ıstemem
bu yuzden bosanmak ıstıyorsa haklı bosansın
ıstemıyorsa surundursun emın olunca barıssın

Üç maymunu oyna duymadım görmedim bilmiyorum bu süreç içinde eşine ilgini daha fazla göster göreceksin bir daha asla yaşanmıyacak böyle bir durum neden boşanıcaksın hatasız kulmu var sen evlisin ve ailenin yanında haftalarca kalamazsın aldatmışsa seninde suçun çocuğun için üç maymunu oyna 🙈🙉🙊💃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şaka mısınız ? erkek mısınız ?

Beni bu duruma iten bir erkek yok yanımda merak etmeyin,ben ekonomi ve psikoloji mezunuyum,şu anda dailişki koçluğu eğitimimi tamamlamak üzereyim.Haliyle sayısız insanla görüştüm,çoğunluğu erkekti.Ayrıca meslek gereği çevremdeki erkeklerlr ki bunlar arkadaşlar,iş arkdaşları,aile bireyleri vs arasında bu konularda çok inceleme yaptım,sonuçlar bunu gösteriyor.Bir de isim alınmadan yapılan gizli anketler var,binlerce kişiyle yapılıp genel yüzde alınıyor.Sonuçlar yazılarımda belirttiğim gibi çıkıyor hep.
Ben kendim bunu yaşamadım ama yaşasam da bu bilgim ve tecrübem ışığında değerlendiririm,yazdıklarımın arkadındayım.Sandığınız gibi ne cahilim,ne gurursuzum.Sadece toplumun sosyolojik yapısını ,eğilimleri bizzat tecrübelerle yaşıyorum o kadar.Aldatma başlıbaşına bir krizdir evliliklerde ve bu kriz pek çok durumda aşılanilir.Tabii ki kastettiğim sürekli ısrarla aldatanlar ya da erkeğim,yaparım,kadın katlanacak diyen insanlar değil.

Ben boşarım helede benim evimde yapıcak

Ayrıca bazıları ne kullanıyosa ondan istiyorum harbi bu neyin kafası

Bilgi,araştırma,analiz,danışan tecrübeleri bunları kullanıyorum hanımefendi.Ancak size de verebilmem için önce bir 20 yıl kadar eğitim ve iş tecrübesi gerekiyor,razıysanız üniversite sınavına girin psikoloji okuyun,terapi yetkinliği için tekrar eğitim alın,binlerce kişiye terapi yapın,sonra da özellikle ilişkiler alanında ayrı bir eğitim alın.Bu kafaya sahip olursunuz.Dilerim yol gösterebilmişimdir.

Defalarca ay ı şey yaşanıyorsa aldatanın psikolojisiyle ilgili ciddi bir sorun vardır,pek tabii ki bu durumda ilişki biter.

nedense bu mesajınıza "atma ziyaaa" diyesim geldi.. hiç merak etmeyin sevgili dilek, 20 yıl eğitim alan, iş tecrübesi olan tek psikoloji mezunu siz değilsiniz.. etrafımda doktora öğrencisi çok psikolog var ve hiçbiri "senin kocanın aldatmadığını ne biliyosun hanıııım" şeklinde sığ bir yaklaşım göstermedi, göstermez de.. kendini haklı ilan etmek için tanımadığı insanların eşlerine çamur atmanın etik olmadığını biliyorlar mesela.. demek ki eğitim ve tecrübe herşey değilmiş değil mi.. neyse 20 yıl+kk oldu sizin için

Sen şimdi beni burda ezdiğinimi sanıyorsun acaba
20 yıl okuyup senin kafanda olucaksam sağol ben almim cahil gururlu ve mutluyum

Yorumunuza gülüyorum sadece,daha önceki mesajlarımda belirtmiştim,herşey göründüğü gibi değildir.Mesela siz benim yazdıklarımdan kafanızda benimle ilgili bir imaj oluşturdunuz ki bu imajın gerçekle uzaktan yakından alakası yok.Benim bunları neden yazdığımı siz bilemezsiniz,sadece ben bilirim yani.Aldatmada da böyledir,nedenini araştırırız.

ne güzel, allah güldürsün

Sen şimdi beni burda ezdiğinimi sanıyorsun acaba
20 yıl okuyup senin kafanda olucaksam sağol ben almim cahil gururlu ve mutluyum

Eziklik hissedecek birşey yok,sordunuz söyledim.Ne aldın da kafan böyle diye bir yoruma yapılacak en seviyeli yorumu yaptım.Gururunuz yaşamanıza engel olacak seviyeye gelmesin dikkat edin,gurur edebiyatını çok yapanlar geçmişte çok ezilmiş kişilerdir.

Siz en nihayetinde bir insansınız değil mi bu kadar böbürlenmek neden?
okudugunuz kendinize, başkasına kendinizi kanıtlamak için mi okudunuz?

hayatta tek anlamayacağım şey varsa o da yaptıklarıyla kendini yere göğe sığdıramayan insanlardır. eğitim tek başına keşke yeterli olsaydı

bosverın Allah aşkına kesın ayrılırım dıyenlerı.onlar bı coluk cocuga karıssın da oyle konussunlar
zaten buradakı ' aldatılırsam kesın ayrılırım ' dıyen butun kadınlar aldatılmıcak nasılsa ....
yahu aldatmaz dıyen nıce erkeler aldatıyor gormuyomusunuz ...
ben aldatılıcam demıyorum yanlıs anlasılmasın tabı kı aldatılmayı savunmuyorumbenım tepkım ne kadar rahat konusuyorlar ...

Ne kadar sığsınız arkadaşım.Ben psikolog kimliğimle yazmadım ilk yazdıklarımı,tabii ki mesleki tecrübeme dayanarak ama sadece buraya üye bir kadın olarak yazdım.Size hiçbir şeyi kanıtlamak gibi bir kaygım yok,sadece arkadaşlar çok üzerime gelince meslğimi deşifre etmek durumunda kaldım,böyle yerlerde özellikle psikolog kimliğinizi deşifre etmek terstir,burası terapi yeri değildir.
Ben haklı olduğumu savunmuyorum,size bilgilerimi ve bunlardan öğrendiklerim ışığında hislerimi aktardım.Boş yere dağılan çok ilişki gördüm,erkek de ağladı omzumda,kadın da .Yaşamadan bilemezsiniz.Bu arada,tarzınız çok saldırgan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…