eşimin aldığı hediye

pozitifhatun

....
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
2.840
2.232
248
merhaba
eşim bana hediye almaz. git kendin al der. dün arkadaşı ile bişey konuşurken bu durumu anlattım. bugün eşim dün konuşulan mevzudaki istediğim bişeyi almış ve aldığı yerden telefon etti. aldım buraya bırakıyorum gelip al diye. arkadaşı da ben söylemedim tesadüf oldu diyor. eşime belli etmedim ama çok sinirlendim. şımarkça mı davranıyorum? haklı mıyım? siz olsanız ne yapardınız?aldığı şeyi parçalayasım geliyor resmen.

bugün eşim dün konuşulan mevzudaki istediğim bişeyi almış ve aldığı yerden telefon etti. aldım buraya bırakıyorum gelip al diye.
Her ne nedenle almis olursa olsun; hediyenizi veris sekli cok cirkin. Sadece bu nedenle bile o hediyeyi kabul etmemelisiniz.

Hediyeyi alması güzel. Yani arkadaşınız bile söylese sizi önemsiyor ki almış. Ama gel buradan al demek de nezaketsizce. Neden sen getirip vermiyorsun diye sorun.

Her ne nedenle almis olursa olsun; hediyenizi veris sekli cok cirkin. Sadece bu nedenle bile o hediyeyi kabul etmemelisiniz.
farklı model beğenirsen değiştir yada dene bedeni olmazsa kendi bedeninde al dedi. farketmez getir dedim sen dilediğin gibi seç dedi. sinirle tartışmak istemediğim için bişey demedim gidip aldım. ama sinirim geçmiyor

Niye siz gidip alıyorsunuz. Kendi verince eline mi yapışır.
Ben kaynimda böyle hediye filan değilde 2 kilo patates getirip patatesi arabada bırakıp yukarı çıkınca eltime arabada patates var git getir diyen bir tip.
Ben olsam o hediyeyi almam. Para verdiğinde de kendin al dediğinde de kabul etmem.

Icine degistirme kartini koyabilirdi ama degil mi.

Hediyeyi guzelce veris bicimi vardir. Hediyeden daha degerlidir. Gel alll bunu buraya biraktim denmez.

Boyle ormantik mi aldiniz , sonradan mi degisti.

Son düzenleme:
He tesadüf Allah Allah bide o ne öyle ya gel hediyeni al mı gerçekten süpriz olmuş odunlukta dünya mankası olabilir eşiniz

Hediye alsa güzel olur evet. Ama bu içten gelir, bana hediye al bana hediye al diyerek veya elaleme bana hediye almıyor diye yakınarak zorla hediye almasını sağlarsanız böyle olur muhtemelen.

Zorla yapmasını sağlamışsınız, adam da elimin ucuyla yapmış "al da sus" der gibi. Hoş değil tabii ki ama içinde yok zaar.

Beceremiyor demekki bu tarz seyleri evet hediyeyi almis almasina da arayip buraya koyuyorum gelir alirsin demesi hos olmamis degisim karti koyup icine yinede getirebilirdi kesinlikle.. ama esinizi sanirsam yeni tanimiyosunuz belli ki boyle bir karakteri var kabul ettiginize gore en basindan problem yapmayin herkesin bi huyu var ona gore davranmak lazim.. evlilik cunku iki kisinin birbirlerinin kusurlarini hosgormesiyle olur.. baska turlu anlasilmaz mutlu olunmaz.. benim kocam boyle napalim tek kotu huyu bu olsun beni sever sayar diyorsaniz dedigim gibi cokta onemsemeyin derim..

Hediyeyi veriş şekli talihsiz olmuş :)
Ya bazı insanlar karşısındakini sevmesine rağmen bu tarz şeyleri düşünemiyorlar ya da önemsemiyorlar. Zorla yaptırınca da böyle oluyor. İnsanları olduğu gibi kabullenmek gerek. Yani bence sizi sevmediğini göstermez. Hediyeyle mutlu olacağınızı vs.düşünmüyordur

zevkını cok begendıgını, bu yuzden degustıröedıgınızı soyleyın, onu bıt daha hedıye almak ıcın yureklendırın
sımdı bu yuzden tartısırsaanız bır daha almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…