Esimin anlayissizligi

queeny22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2021
380
113
53
29
Kizlar selamm, esim korunmayi istemiyor ve bizde arada korunuyoruz arada korunmuyoruz su siralar. Son bir kac defadir ben birkac defa korun dememe ragmen korunmadi. Ve bana tamam korunacagim diyor son anda korunmaktan vazgeciyor. Sorun korunup korunmamasida degil zaten ben bazen korunmamasina izin veriyorum. E bu durumdayken benim bazen korunmasını istediğimde korunmamasi bana yapilan bir saygisizlik degil mi? Ona kizip tepkimide gosteriyorum saygin yok bana diyorum ama bir turlu cozum bulmus degilim bu konuya

Başka yontem kullanmaya ne dersin? Belli ki cozemeyeceksin böyle gidecek, en azından kendin kontrolu ele almış olursun.

(Ha bana kalsa büyük saygısızlık, içinden geçerim de istemediğim şeyi yaptırmam.)

Bunun bazeni yokki, ya korunursun ya korunmazsın. Neye istediğinize karar verin önce

Bazen korunup bazen korunmamak ne yaya tam korunursun ya da korunmazsin gebelik istemiyorsun galiba? o zaman niye ara ara korunuyorsun ki?Eşin de çok saygısız ne demek korunmak istemiyorum.Spiral taktır o zaman yoksa her an hamile kala bilirsin.

Yani saygisizlik konusunda hemfikiriz degil mi

Ne manası var çözemedim bir korunup bir korunmamaktan kastınız dışa boşalma ise zaten bu korunma yöntemi değil ayrıca bu iş çocuk oyuncağı değil böyle izin veriyorum dediğinize göre çocuk olursa bir planınız var korunma tek taraflı bir durum değil beraber karar verilip alınan önlem içime boşalma diyorsunuz ve bunu mu yapıyor bundan mı rahatsız oluyorsunuz

Başka yontem kullanmaya ne dersin? Belli ki cozemeyeceksin böyle gidecek, en azından kendin kontrolu ele almış olursun.

(Ha bana kalsa büyük saygısızlık, içinden geçerim de istemediğim şeyi yaptırmam.)
Yaa simdi soyle, cocuga karsi degilim 2 senelik evliyim ve genel anlamda zaten korunmayi biraktik yakin zamanda. Ama demek istedigim bazen korunmasini istiyorum ve ben korunmasini istedigim zamanlar korunmak zorunda diye dusunuyorum

Yes , ben istemeden yapiyor

Yaa simdi soyle, cocuga karsi degilim 2 senelik evliyim ve genel anlamda zaten korunmayi biraktik yakin zamanda. Ama demek istedigim bazen korunmasini istiyorum ve ben korunmasini istedigim zamanlar korunmak zorunda diye dusunuyorum
O da korunmak zorunda olmadığını düşünüyor demek ki.

O da korunmak zorunda olmadığını düşünüyor demek ki.
Tamamda ben de her zaman korun demiyorum ki. Dun mesela hastaydim ve kendimce korunmasini rica ettim buna ragmen korunmadi. Bu saygisizlik kapsamina girmiyor mu simdi? Yani bazen korunmuyor olabilmesi ben korunmasini rica ettigimde de korunmak zorund olmadigi anlamina mi geliyor?

Ben ilk yorumumda ne dedim?? En başta ilk yorum bı dönüp okur musun?

Yani çocuk istemiyorsanız böyle birşeyi istemenin anlamı nedir ?normalde de olmuyor mu
Cocuk istemiyor degilim ki, genel anlamda korunmayi biraktik zaten. Bazi durumlarda sadece korunmasini istedim birkac kez o larda da bu talebimi reddetti. Tamam korunurum dedi ve son anda korunmadi. Tepkim korunmamasina degil. Benim rizam olmadiginda da ayni seyi yapmasi.

İstemiyorum degil, genel anlamda korunmayi biraktik zaten. Sadece tek tuk kendimce bazen bu defa korun dedigimde de dinlemiyor diyorum ben
İsteğiniz saçma çünkü.
Korunmayı bıraktınız ve çocuk düşünüyorsanız, arada tek tük korunma isteğinin hiçbir anlamı ve mantığı yok eşiniz açısından.
O yüzden geçiştirmeye çalışıyordur.
Çocuk istemeseniz de eşiniz uyanıklık yapmaya çalışsa neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…