Kendimce sebeplerim olmasi bunu istemek icin suc muİsteğiniz saçma çünkü.
Korunmayı bıraktınız ve çocuk düşünüyorsanız, arada tek tük korunma isteğinin hiçbir anlamı ve mantığı yok eşiniz açısından.
O yüzden geçiştirmeye çalışıyordur.
Çocuk istemeseniz de eşiniz uyanıklık yapmaya çalışsa neyse.
Anlaşamadık sanıyorum:) siz öncelikle bir korunma yöntemi uygulamıyorsunuz zaten geri çekilme bir yöntem değil tüm doktorların söylediği heryerde yazan bir bilgi yani korunmasını dediğiniz şey zaten korunma değil şimdi siz bunu çocuk istemediğiniz için istemiyorsanız sadece o durumdan rahatsız mı oluyorsunuz onu anlamadımCocuk istemiyor degilim ki, genel anlamda korunmayi biraktik zaten. Bazi durumlarda sadece korunmasini istedim birkac kez o larda da bu talebimi reddetti. Tamam korunurum dedi ve son anda korunmadi. Tepkim korunmamasina degil. Benim rizam olmadiginda da ayni seyi yapmasi.
Anlatamadım tahincim ne mana ne mantıkİsteğiniz saçma çünkü.
Korunmayı bıraktınız ve çocuk düşünüyorsanız, arada tek tük korunma isteğinin hiçbir anlamı ve mantığı yok eşiniz açısından.
O yüzden geçiştirmeye çalışıyordur.
Çocuk istemeseniz de eşiniz uyanıklık yapmaya çalışsa neyse.
Bende anlamadım.Anlatamadım tahincim ne mana ne mantık
hayir canlar geri cekilme yontemi ile korunmuyoruz ki. Biz korunmuyoruz zaten genel olarak. Korunmayi biraktigimizdan beri iki yada uc defadir bu sefer prezervatif takar misin diye ricada bulundum. Ve oda onayladi. Ancak son anda beni onaylamasina ragmen prezervatifi takmadi. Ve bende ilkinde olabilir diye dusundum ancak tekrar ayni durum olunca benim sozumun bir degeri yok gibi hissettim benim tum tepkim budurBende anlamadım.
Eşi de anlamadığı için ciddiye alamıyordur muhtemelen.
AhahahaBende anlamadım.
Eşi de anlamadığı için ciddiye alamıyordur muhtemelen.
Mantıksız olduğu için istememiştirHayir canlar?
hayir canlar geri cekilme yontemi ile korunmuyoruz ki. Biz korunmuyoruz zaten genel olarak. Korunmayi biraktigimizdan beri iki yada uc defadir bu sefer prezervatif takar misin diye ricada bulundum. Ve oda onayladi. Ancak son anda beni onaylamasina ragmen prezervatifi takmadi. Ve bende ilkinde olabilir diye dusundum ancak tekrar ayni durum olunca benim sozumun bir degeri yok gibi hissettim benim tum tepkim budur
KEndi de bilmiyor ne istediginiHamile kalmak istiyor musunuz istemiyor musunuz?
Çok özür dilerim, anlayamadığım için soruyorum. Neden bazen korunmadığınız halde bazen korunmasını istiyorsunuz? Yani korunmadığınız zamanlarda hamile kalabilirsiniz demek ki hamile kalmakla ilgili bir sorununuz yoksa neden bazen korunmasını istiyorsunuz onu anlamadım.İstemiyorum degil, genel anlamda korunmayi biraktik zaten. Sadece tek tuk kendimce bazen bu defa korun dedigimde de dinlemiyor diyorum ben
Kabulumdur canim neden ne olsun yaniKorunmadiigi zamanda hamile kalsan ne olacak
Ayy evet o gun icin sadece prezevatif takmasini istedim ve takmadi bende buna icerledim konu bu benim dedigimi yapmamasiAcaba farklı bişey mi demeye çalışıyorsunuz da "korunma" kelimesini kullanıyorsunuz? Yani temizlenmek zor geliyor bazen o zamanlar prezervatif kullanmasını istiyorum ama kullanmıyor mu demek istiyorsunuz acaba? Çünkü korunmak diyip duruyorsunuz ama bunun adı korunmak değil. Tam olarak bu isteğinizin amacı temizlenme vs sorunları mı? Yoksa gerçekten o güne mahsus korunacağınızı mı düşünüyorsunuz?
İyide önce böyle şeyler konuşulup karar verip planlı bir ortak karar verilip çocuk yapılsa daha iyi olmaz miKabulumdur canim neden ne olsun yani
Arkadaslar konu cocuk degil korunmamasi degil neden anlatamiyorum? Biz korunmuyoruz zaten ortak kararimizla. Sadece bir gun prezervatif takmasini istedim ondan ve takmadi bende beni dinlememesini icerledim konu bu. Prezervatif takmak korunmak degil mi ? O gun icin korunmasini istedim. Gecen ayda bir gun ortamdan dolayi prezervatif takmasini istedim yani o gun korunmasini istedim. Ve ikisindede benim talebimi reddetti. Ben diyorum ki demekki bu adam ben korunmasini istedigimde korunmuyor yani ben kendimi kotu hissettigim icin size danismak isterim. Ne kadar abartildi ve yargilandimİyide önce böyle şeyler konuşulup karar verip planlı bir ortak karar verilip çocuk yapılsa daha iyi olmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?