Esimin anlayissizligi

Ya mesela farkli bir ortamdaydik. Gecen ay. Ev tasiyoruz beyaz esyalarimizin bazilari calismiyordu. Bazi esyalari yavas yavas tasiyoruz nevresim vs gibi. Yani bu kadar detaya mi girmem gerek? Prezervatif takmak korunmak degil mi? Belli bir iki gun icin korunmasini rica ettigimde beni dinlemedi ve bende bana yapilan saygisizlik diye dusunerek size danismak istedim. Keske danismasaydim ben, erkegin ben o an korun diyorsam korunmasini beklerim korunmak( prezervatif takmak) benim rizamla yapmali bunu diye dusunuyorum. Ve sizdenden fikir almak istedim cunku ben mi fazla tepki veriyorum diye

Biz ev tasiyoruz ve bu islerle tek basima ugrasmak zorundayim. Bazen eski evde bazen yeni evde kaliyoruz. Yeni evimize su olmadigi icin surekli kalamiyoruz. Eksik esyalarimiz olabiliyor nevresim gibi. Yani sebebi ne olursa olsun ben o an prezervatif takmasini istedim sadece yada gecen ayda ayni durumlar oldugunda bunu yasadik. Bende konuyu icerledim artik ben korunmasini rica ettigimde korunacak ya bunun nesi garip geliyor? Siz degilde diger arkadaslar masallah dosemisler. Cinsellik detayina kadar anlattiracaklar vallahi

Bir ihtimal zorladım belki yanlış ifade etmişsinizdir diye ama bunu kime anlatsanız güler. Mantıklı bir sebep kendinize bile sunamıyorsunuz. Eşinizin de ciddiye almaması normal. Hala ısrarla korunmak kelimesini kullanıyorsunuz. Kardeşim bunun adı korunmak değil. Bir konuda yanlış bir bilginiz varsa ve birileri doğrusunu anlatıyorsa haa öyle mi bilmiyordum diyin bari. Hala millete kendinizi korunmak korunmak diyerek savunuyorsunuz. Prezervatif takmak korunmak değildir. bunu her gün takmak korunmaktır. Bir gün bile takmadıysanız korunmamışsınız demektir ve gebelik riskiniz vardır.

Prezervatif takmak korunmak degil mi simdi ben mi yanlis biliyorum ilk kez duydum

Prezervatif takmak korunmak degil mi simdi ben mi yanlis biliyorum ilk kez duydum
Tekrar açıklıyorum. Prezervatif takmak için takmak korunmak değildir. Her ilişkide takmak korunmaktır. temizlenmek zor geliyor vs deseniz kimse birşey demeyecek size ısrarla bu akşam korunmak istedim tak dedim takmadı şeklinde saçma açıklamalarınız sebebiyle insanlar dalga mı geçiyorsunuz dedi normal olarak.

Ben anladım galiba kullanılan kelime yanlış burda. Derdi hamile kalıp kalmamak değil konu sahibinin. Normalde zaten korunmuyorlar ama, ortalık batmasın, duş almak zorunda kalmayayım , yorgan çarşaf yıkamayayım diye prezervatif takmasını istemiş (korunmasını istedim dediği o) eşi de takmamış ( hem prezervatifi takmamış hem kadının sözünü takmamış ) haliyle diyor ki bu bana saygısızlık değil mi?
Doğru anlamışımdır inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…