- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
- Konu Sahibi Gece_kusuuu
-
İnş başarabilirim içim almıyor böyle oluncada acısı olmadan öncede sürekli dışarıda olurdu sanırım bu beni yordu artık tahammül edemiyorumAsiri baski yapmayin ters teper diye dusunuyorum. Acısı varmış zaten herkesin acıyı dışa vurumu farklı içinde ne yaşadığını bilemeyiz siz sadece destek olun yanında olun eleştirmeyin
Tahammül etmek zorundasınız.İnş başarabilirim içim almıyor böyle oluncada acısı olmadan öncede sürekli dışarıda olurdu sanırım bu beni yordu artık tahammül edemiyorum
Onuda siz bileceksiniz. Demek ki sizde teselli bulamıyor.Zaman tanıyorum zaten zoruma giden neden teselliyi dışarıda arıyor da bana dayanmıyor
Bende babamı kaybettiğimde eşim dahil kimseyi görmek istemiyordum. .Ta ki acıyı sindirene kadar, tek ağlayıp ,bağırmak istiyordum.Tahammül etmek zorundasınız.
Esin annesini kaybetmiş onu doğuran,onunla gülen onunla ağlayanı kaybetmiş. .Sizde bunları takmayı bırakın da eşinizle üzülün. Beraber çıkın,nefes almasını sağlayın. .O da acı çekiyor babasının, kardeşlerinin dibinde durmak zorunda değil. .
Şuan evimizdeyiz onlar memlekette ve tek başına yaşamak istiyor acısını benden uzak duruyor seslenmiyorumTahammül etmek zorundasınız.
Esin annesini kaybetmiş onu doğuran,onunla gülen onunla ağlayanı kaybetmiş. .Sizde bunları takmayı bırakın da eşinizle üzülün. Beraber çıkın,nefes almasını sağlayın. .O da acı çekiyor babasının, kardeşlerinin dibinde durmak zorunda değil. .
Elimden geleni yapıyorum ama anlam veremiyorum bu davranışınaOnuda siz bileceksiniz. Demek ki sizde teselli bulamıyor.
Bende babamı kaybettim ama anne acısı daha farklıdır herhalde empati yapmaya çalışıyorum ama demek ki yeterli olmuyorBende babamı kaybettiğimde eşim dahil kimseyi görmek istemiyordum. .Ta ki acıyı sindirene kadar, tek ağlayıp ,bağırmak istiyordum.
Eşini o kadar iyi anlıyorum ki..
Bazen doğru olan şey eşinize iyi gelmeyebiliyor. Beklentisi o doğru davranış olmayabiliyor. Belki doğru olanı değil de eşinizin istediği gibi davranmanız daha uygundur.Elimden geleni yapıyorum ama anlam veremiyorum bu davranışına
Adamı biraz rahat bıraksanız da doğru yola kendi gelse ..Böyle böyle esin evliliğini de sorgulayacak ve aranız gittikçe açılacak.Kızlar dayanamadım ve hesap ekstresi e baktım 3 gün önce alkol almış. Dün gece isten gelince söyledim senin üzerine vazife mi benm iş yerimin hesabına bakmak sevmediğimi biliyorsun dedi. Neyse dedim şu zamanlar geçsin konuşucam dedim. Söyle ne söyleyeceksen ertelemeyi sevemem ben dedi. 10 dk geçti sakinleşti gel konuşalım dedim konulacak bişey yok gelmiyorum dedi ve gitti yattı sabah hala tripli. Yalan söylediğine mi yanayım hem suçlu hem güçlü ona mı
Hep alttan alan taraf ben oluyorum he hata yapan taraf o benm canımı bu sıkıyorAdamı biraz rahat bıraksanız da doğru yola kendi gelse ..Böyle böyle esin evliliğini de sorgulayacak ve aranız gittikçe açılacak.
Suçlu olduğu nokta nedir? Eşiniz belki de zaten hep alkol kullanıyordu... sadece sizin yanınızda yapmıyordu bunu. Siz evlenmeden önce alkol kullanan birisi ile evlenmissiniz.O zamanlar sizinle evlenebilmek için "tabi hayatım hayatta ağzıma koymam o şeyi " demiş. Bunu sizi ikna etmek icin yapmis.Ama su an artık evlisiniz ve sizi "ikna" etmesi gereken birşeyin olmadığını düşünüyor.Kızlar dayanamadım ve hesap ekstresi e baktım 3 gün önce alkol almış. Dün gece isten gelince söyledim senin üzerine vazife mi benm iş yerimin hesabına bakmak sevmediğimi biliyorsun dedi. Neyse dedim şu zamanlar geçsin konuşucam dedim. Söyle ne söyleyeceksen ertelemeyi sevemem ben dedi. 10 dk geçti sakinleşti gel konuşalım dedim konulacak bişey yok gelmiyorum dedi ve gitti yattı sabah hala tripli. Yalan söylediğine mi yanayım hem suçlu hem güçlü ona mı
Kızlar dayanamadım ve hesap ekstresi e baktım 3 gün önce alkol almış. Dün gece isten gelince söyledim senin üzerine vazife mi benm iş yerimin hesabına bakmak sevmediğimi biliyorsun dedi. Neyse dedim şu zamanlar geçsin konuşucam dedim. Söyle ne söyleyeceksen ertelemeyi sevemem ben dedi. 10 dk geçti sakinleşti gel konuşalım dedim konulacak bişey yok gelmiyorum dedi ve gitti yattı sabah hala tripli. Yalan söylediğine mi yanayım hem suçlu hem güçlü ona mı
Yanlış değil mi bu? İki taraf icinde yanlış da aslında, evliliğe ikna etmek için içki içmeyeceğim diye söz vermesi sonra bu sözü çiğnemesi son derece yanlış. Baştan böyle bir alışkanlığı varsa ickiyi normal gören biriyle evlenmeliydi. Konu sahibi de bu kadar hassassa söz vererek içki, sigara gibi alışkanlıkların bırakılmayacağını bilerek karar vermeliydi. İki tarafta da hata var.Suçlu olduğu nokta nedir? Eşiniz belki de zaten hep alkol kullanıyordu... sadece sizin yanınızda yapmıyordu bunu. Siz evlenmeden önce alkol kullanan birisi ile evlenmissiniz.O zamanlar sizinle evlenebilmek için "tabi hayatım hayatta ağzıma koymam o şeyi " demiş. Bunu sizi ikna etmek icin yapmis.Ama su an artık evlisiniz ve sizi "ikna" etmesi gereken birşeyin olmadığını düşünüyor.
Kızlar dayanamadım ve hesap ekstresi e baktım 3 gün önce alkol almış. Dün gece isten gelince söyledim senin üzerine vazife mi benm iş yerimin hesabına bakmak sevmediğimi biliyorsun dedi. Neyse dedim şu zamanlar geçsin konuşucam dedim. Söyle ne söyleyeceksen ertelemeyi sevemem ben dedi. 10 dk geçti sakinleşti gel konuşalım dedim konulacak bişey yok gelmiyorum dedi ve gitti yattı sabah hala tripli. Yalan söylediğine mi yanayım hem suçlu hem güçlü ona mı
Arkadaşımız kendi yaşam şekline göre birisi ile evlenmeliydi .Gerci sonrasında eşi yine de değişebilirdi ama o zaman "içki varsa ben yokum" u daha rahat söyleyebilirdi . Arkadasimizin yapması gereken belli sure eşini izleyip meselenin nereye gideceğini görmesi,sonrasında eşinin yaşam şeklinin kendisi için kabul edilemez olduğuna kanaat ederse "son bir kez" eşiyle konuşması.Yaptigi bu konuşma çerçevesinde de bundan sonra nasıl bir yol izleyecegine karar vermesi. Ama şu an sürekli söylenen ,huzursuzluk çıkaran üstelik mevcut sorununu da cozemeyen biri durumunda .Yanlış değil mi bu? İki taraf icinde yanlış da aslında, evliliğe ikna etmek için içki içmeyeceğim diye söz vermesi sonra bu sözü çiğnemesi son derece yanlış. Baştan böyle bir alışkanlığı varsa ickiyi normal gören biriyle evlenmeliydi. Konu sahibi de bu kadar hassassa söz vererek içki, sigara gibi alışkanlıkların bırakılmayacağını bilerek karar vermeliydi. İki tarafta da hata var.
Bu konuda haklısınız özellikle eşinin geçirdiği hassas dönem itibariyle biraz daha soğuk kanlı olması gerekiyor.Arkadaşımız kendi yaşam şekline göre birisi ile evlenmeliydi ki sonrasında eşi yine de değişebilirdi. Arkadasimizin yapması gereken belli sure eşini izleyip meselenin nereye gideceğini görmesi,sonrasında eşinin yaşam şeklinin kendisi için kabul edilemez olduğuna kanaat ederse "son bir kez" eşiyle konuşması.Yaptigi bu konuşma çerçevesinde de bundan sonra nasıl bir yol izleyecegine karar vermesi. Ama şu an sürekli söylenen ,huzursuzluk çıkaran üstelik mevcut sorununu da cozemeyen biri durumunda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?