- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
- Konu Sahibi Gece_kusuuu
-
Allah yardımcınız olsun umarim Bian önce hangi şekilde mutlu oluyorsaniz o şekilde allah size mutluluk versinİkisinin ortası ama herşey sevgi demek değilmiş onu öğrendim. Gerçekten çok yoruldum.
Bunu alkole karsi tüm bayanlar icin yaziyorumYaklaşık bir hafta önce annesi vefat etti. Bir haftadır memleketindeyiz. Dün 7sini yaptık. Dün gece eve gelmedi. Bi kaç gün öncede aynı şeyi yaptı bişey demedim. Ama geçmişte alkol kullandığı için tedirginim içerse ne tepki vericem. Bana söz vermişti ve bende inanıp evlendim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sabah geldi ve sanki alkol kokusu vardı
Evlendiğimizden beri konuşuyorum söz veriyor yine aynıEve gelmemesi cok saçma geldi bana. Oturup konusun
Maalesef banada devamı gelir gibi geliyor o zamanda aklıma ayrılık geliyorBunu alkole karsi tüm bayanlar icin yaziyorum
Size alkol almayacağım diye söz veren biri ile evlenmeyin. Çünkü alır.
Hele görücü usulü ise şart mart koşmayın . Çünkü içer.
Bana gore hava hoş çünkü bende icerim. Ama cevremde var .
11 yildir kadin susmuyor
Bana söz verdi Allah söz verdi
Ya verdi de tutmuyor iste
Ve konu sahibi
Benim esim annesi öldüğünde ve kalabaliklar bittiginde evde belki bir ay hem çocuk gibi agladi hem de içti. O sızdı ben yatırdım. Bazen ben de içtim birlikte sızdık. 42 yasindaki adamı böyle rahat aglatacak tek sey de sanırım alkoldür.
Alkolik degildir sarhoş olmaz ama bizim evde de haftada en az 3 gün yemekte sarap icilir zaten.
20 yılda bir kufur bir hakaret bir siddet te görmedim oni da ekleyeyim. Bu ara esini rahat birak tabi ki ama şunu da bil eger icerse devami da gelir
Kaldırmıyorsanız ayrilin zaten . Bakin benim en en en yakın dostumun durumu bu. Ikimizin hayat görüşü çok farkli ama biz harika geciniriz. Bulusuruz ben sarap icerim o kahve.Maalesef banada devamı gelir gibi geliyor o zamanda aklıma ayrılık geliyor
Amin inşAllah yardımcınız olsun umarim Bian önce hangi şekilde mutlu oluyorsaniz o şekilde allah size mutluluk versin
Aynen maalesef inanmakla çok büyük bir Hata yaptımKaldırmıyorsanız ayrilin zaten . Bakin benim en en en yakın dostumun durumu bu. Ikimizin hayat görüşü çok farkli ama biz harika geciniriz. Bulusuruz ben sarap icerim o kahve.
Ama ben 11 yildir kocasının ona verip tutmadığı sözü dinliyorum.
Kurana el basmış 2.çocuk olursa asla içmeyeceğim diye. Oldu. Hala içiyor
Ne kadar yanlış, iki taraf içinde , bende eşimin icki içmesini kabul edemem ama koskoca insanlara Kur'an'a el bastırıp yemin ettirmek çok saçma. Yanlış geliyorsa baştan olmamali o evlilik. Aslında arkadaşınız eşi de bu baskıyı kabul etmemeli.Kaldırmıyorsanız ayrilin zaten . Bakin benim en en en yakın dostumun durumu bu. Ikimizin hayat görüşü çok farkli ama biz harika geciniriz. Bulusuruz ben sarap icerim o kahve.
Ama ben 11 yildir kocasının ona verip tutmadığı sözü dinliyorum.
Kurana el basmış 2.çocuk olursa asla içmeyeceğim diye. Oldu. Hala içiyor
Heh iste tam olarak bu yuzden en basta icki icmeyen biri ile evlenmek lazım. İnsanları değiştirmeye calismak çok yanlışNe kadar yanlış, iki taraf içinde , bende eşimin icki içmesini kabul edemem ama koskoca insanlara Kur'an'a el bastırıp yemin ettirmek çok saçma. Yanlış geliyorsa baştan olmamali o evlilik.
Klasik evlenince düzelir mantıksızlığı, icki içen insanda niye evlenince icmiycem diye söz verir ki. Beni bu şekilde kabul et diyecek karşısındakine aslında.Heh iste tam olarak bu yuzden en basta icki icmeyen biri ile evlenmek lazım. İnsanları değiştirmeye calismak çok yanlış
Ama işte o an anlayamıyorsun güveniyorsunEwet o söz tutulmuyor .Ne sigara ne icki de .
Keşke öyle deseydi ve bunları yaşamasaydımKlasik evlenince düzelir mantıksızlığı, icki içen insanda niye evlenince icmiycem diye söz verir ki. Beni bu şekilde kabul et diyecek karşısındakine aslında.
Bencede...Klasik evlenince düzelir mantıksızlığı, icki içen insanda niye evlenince icmiycem diye söz verir ki. Beni bu şekilde kabul et diyecek karşısındakine aslında.
Alkolle aynı kategoride değil belki ama eşim tanıştığımızda sigara içiyordu bende eğer aramızda ciddi birşeyler olursa sigara içmesini istemedigimi söyledim. Eşim de 10 yılın alışkanlığı var bu konuda söz veremem dedi açık açık. Ben bunu kabul ederek de evlendim. Sigara içmemesiyle ilgili hicbirsey de söylemedim. Sonra ki yillarda kendi bıraktı sigarayı. Baştan açık olmak lazım aslında ki sonradan böyle sıkıntılar yaşanmasın.Keşke öyle deseydi ve bunları yaşamasaydım
Aynen baştan söz veriliyor ama ne yazık ki tutulmuyor ve ben her dışarı çıktığında acaba içecek mi bu sefer endişesiyle yaşamaktan yıprandımAlkolle aynı kategoride değil belki ama eşim tanıştığımızda sigara içiyordu bende eğer aramızda ciddi birşeyler olursa sigara içmesini istemedigimi söyledim. Eşim de 10 yılın alışkanlığı var bu konuda söz veremem dedi açık açık. Ben bunu kabul ederek de evlendim. Sigara içmemesiyle ilgili hicbirsey de söylemedim. Sonra ki yillarda kendi bıraktı sigarayı. Baştan açık olmak lazım aslında ki sonradan böyle sıkıntılar yaşanmasın.
Eve gelmeyip ne yapıyor peki , sabah mı geliyor?İşte yine eve gelmiyecekmiş kızlar ne yapacağımı şaşırdım
Aynen ama yeni geldi ve alkol kokusu yine vardı ağladı biraz yattı kafam allak bullakEve gelmeyip ne yapıyor peki , sabah mı geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?