- Konu Sahibi Gece_kusuuu
-
Ölüm geride kalanlara biraz da ibrettir. Ölümü bilen, hatirlayan bir insan koşa koşa kendini uyuşturmamaya gitmemeli. Ölene biraz dua edip onun icin birkaç iyilik yapabilir mesela. Geride kalan aile fertleriyle birlikte zaman gecirebilir destek olmak amacli.Ne yapması lazım mesela annesi ölen insanlar yazılı bi liste verin de her annesi ölen aynı şekilde davransın.
Herhalde ben olsam alkolün dibine düşerim uyuşmak için.
Anne bu ya sizene kimene kimin nası acı yaşayacağından?
Adamin annesi ölmüş
Sizin derdiniz verdiği sözü tutup tutmaması mı
Rahat bırakın da acısını yaşasın.
İşte benimde korktuğum şey buBabamda sigarayı bırakmıştı güya , babaanmem öldüğünde evde yaktı bir sigara annemde birşey diyemedi acisi var bir seferlik birşey olmaz gibisinden. O günden beri günde bir paket içiyor sağolsunyani şimdi göz yumarsaniz devamı gelecektir ..
Bende kötüyüm fakat bir tarafın daha sakin ve dirayetli olması lazım eğer ikimizde dağıtırsak düzeltmemiz çok zor olurAynı şeyi düşündüm.. Ben de eşimle birlikte çok çok kötü olurdum..
Bende kötüyüm fakat bir tarafın daha sakin ve dirayetli olması lazım eğer ikimizde dağıtırsak düzeltmemiz çok zor olur
Aynı fikirdeyimAçısı varsa otursun evinde taziyeleri kabul etsin, otursun bi ihlas bi fatiha okusun, rakı masasında yaş mı tutulur. Bari annesinin 40 ını bekleseydi.
Alkole karşı değilim kendim de arada alırım ama yani annemin cenazesinde de en son aklıma içmek gelir herhalde.
Haklısınız bu ikisinin dengesini ilk zamanlar kuramadım inş düzelirBiraz yalnız bırakın. Normal bir zamandan geçmiyor. Normal şartlar altında iradesine yenik düşüp içse haklısın ama adamın annesi ölmüş. Ona destek olmak yerine bir de neden içiyorsun diye üzerine gidersen yanlış düşünceler üstüne yanlış uygulamalar yaparsın. Karışma bir süre ve kendi haline bırak. Kendi haline bırak deyince de önemseme anlamında demiyorum.
Bu konuda zamanında da çok tartıştık ve dinlemiyor yine yapıyor bu durumdan da çok yoruldum inanın 1 buçuk yıllık evliyim ama sürekli bu sorunlarla geçtiBence destek filan olmayın annesinin ölümüyle sabah 8 kadar eve gelmemk ne alaka acaba veya içki içmek bence eşiniz bu durumu kullanıyor benim eşim eve 11 den sonra giremez is dışında nasıl kabul ediyorsunuz sabaha kadar gelmemesini destekten çok bu konuya takılın bence
Allah rahmet eylesinBende annemi kaybettim, üstelik 8.5 aylık hamileyken. Acımı içimde yaşadım, ağladım, ağladım, ağladım.....
Anne kaybetmek çok zor, herkesin acısı farklı ama maalesef ki kayıptan sonra hayat devam ediyor.
Yıllar sonra ölü doğum için hastanede kıvranıp ağlarken anne beni kurtar diye haykırıyordum. Rahmetli annemden yardım dilemiştim. Hiç unutmam.
Düşün yıllar geçsede acı hep içimizde, zamanla geçecek. Bırak sende biraz zaman ver. Geçer inşallah.
Sebebi de evde akrabalarının olmasıymış çok bunalmış falnAnnesini kaybetmis bir insan acisini alkol alarak mi yasar? Ben normal karsilamazdim. Daha 1 hafta olmus kadin oleli. Boyle bir aci yasama sekli mi var sabahlara kadar sokaklarda oturarak falan
Çok geçmiş olsunBir insanin en rahat bırakılmasi gereken donemde, icki mi icti, arkadasiyla mi gezdi muhabbeti yapmayin da nasil destek olursaniz olun.
Arkadaslar yazmis herkesin acisini yasama sekli baska.
Annem hayatta ama 1.5 ay once cok agir bir hastalik teshisi aldi, ben bu 1.5 ayda tam 15 kilo aldim, abim ise 10 kilo verdi. Ben evde yalniz kalamiyorum, surekli abur cubur yiyorum, alkol ve gazli icecek tuketiyorum, surekli yatiyorum vs vs.
O ise konusmuyor, yemiyor, oylece durup tavani izliyor...
Simdi biri bana alkol alma, az ye, bla bla dese cok pis dalarim, ben ne dertteyim sen ne derttesin diye...
Söyledim ama maalesef sen beni anlamıyorsun oluyor ne yapacağımı şaşırdımPeki kocaya sabaha kadar ne yaptığını, nerde olduğunu sormadiniz mı? herkesin yas süreci farklıdır. Evden hiç çıkmayıp hiçbir şey yapmasa daha kötü bence. kırmadan sabaha kadar gelmediği için uzuldugunuzu,ona destek olmak istediğiniz söyleyebilirsiniz.
Allah yardimciniz olsun Annesi ölünce dua okumak okutmak yerine içki masası kuran insanlardan ne bekliuorsunuzki umarım düzelir severekmi evlendiniz gorucu usulü muBu konuda zamanında da çok tartıştık ve dinlemiyor yine yapıyor bu durumdan da çok yoruldum inanın 1 buçuk yıllık evliyim ama sürekli bu sorunlarla geçti
İkisinin ortası ama herşey sevgi demek değilmiş onu öğrendim. Gerçekten çok yoruldum.Allah yardimciniz olsun Annesi ölünce dua okumak okutmak yerine içki masası kuran insanlardan ne bekliuorsunuzki umarım düzelir severekmi evlendiniz gorucu usulü mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?