- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi mercan3535
-
5 senedir evliyim. 4 senede flört dönemimiz oldu. Flört dönemimizde çook şenşakrak bir ilişkimiz vardı. Artık eve geliyoor işe gidiyoor. Beraber hafta sonları geziyoruz. Ama birbirimize olan paylaşımımız çok azaldı. yakın arkaşı olduğu için onunla çok görüşüyoruuz ve sanki eksik şeyleri oo dolduruyormuş gibi geliyoor. Kendimi hissettiklerim karşısında çok kötü hissediyorrum. Napıcağımı şaşıyoruum. Kimseye belli edemiyorum. Kendimi alamıyoruum.
siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyoruum. Dünya sandığınız gibi bir yer değiil. Çıkın lütfeen şu iki bacak arasındaan. Benim burda yasadığım duygusal bir boşluuk.duygusal bir tatminsizliik. Olaylara biraz geniş bakıın. ilk taşı hiç günağı olayan atsın lütfeen. Ben nerdeyim sizz nerdesiniz.
cinsellikle bir alakası yook. Cinsellik dediniz sey malesef hayatımızı anlamlı kılmıyoor. Ben hasta değilim. Mutsuzum bir kadınım. Çünkü hayatı, sevgiyi bazende acıyı paylaşmaktır bence evlilik. evet duygularımın rotası şaştı ama rota saşınca sizce gemide ye mi sorulur sen nereye gidiyorsun diye yoksa kaptana mı?
cinsellikle bir alakası yook. Cinsellik dediniz sey malesef hayatımızı anlamlı kılmıyoor. Ben hasta değilim. Mutsuzum bir kadınım. Çünkü hayatı, sevgiyi bazende acıyı paylaşmaktır bence evlilik. evet duygularımın rotası şaştı ama rota saşınca sizce gemide ye mi sorulur sen nereye gidiyorsun diye yoksa kaptana mı?
O kadar yorum yaptık hala da yapılıyor... konu sahibi ortalarda yok :) Sorular havada kalıyor. Üstelik yeni üyelik ve ilk konuKonu açıldığı andan itibaren takip ediyorum.ilk etapta 30 ziyaretçi vardı konuda ? Aklıma bişeyler geliyor ama
Evet eşinin arkadaşına aşık olmak oldukça kötü zaten yorumlarımızı bu doğrultu da yaptık ama söylemek istediğim bu değil.aktif ve eski üyeler anlamıştır ne demek istediğimi... Bu konu pek gerçek değil gibi geldi sonradan. :26:bişiler var gibi sankim evet.. eşinin arkadaşına aşık olmaktan daha kötü ne olabilir ki
Evet eşinin arkadaşına aşık olmak oldukça kötü zaten yorumlarımızı bu doğrultu da yaptık ama söylemek istediğim bu değil.aktif ve eski üyeler anlamıştır ne demek istediğimi... Bu konu pek gerçek değil gibi geldi sonradan. :26:
Daha ne verebilir bir erkek kadına...Ne yaparsa yaranır ? İlişkiler ne kadar değişti...Erkeği süperman sanıyoruz ciddi ciddi...Bazen bu erkekler ne yapsa haklı diyorum vallahi...Ne kadar çekilmez olduk kadınlar olarak...Sürekli benimle ilgilen,eve geç gelme,erken gelirsen işime karışma,çocuklarla ilgilen,ev işinde yardım et,istediğimde ihtiyaçlarımı eksik etme,monotonluktan kurtar,aileni değil beni koru,ama ailenede sahip çık,ohooo daha birsürü şey istiyoruz...
Erkeklerden ne kadar çok şey istiyoruz biz ya....
Bu adamlar kaç parça olacak...Eşim benden bu tarz şeyler istese soğurum ondan ya ne istediğini bilmiyorsun diye...Kadınlar olarak fazla şımartıldık yuvayı dişi kuş yapıyor evet ama artık en çok dişi kuş bozuyor...Yazık toparlanmamız lazım....
Kesinlikle evet diziler hep aşk meşkle dolu.. Masalsı bir şekilde anlatılıyor...Bir de Hani çocuklar sürekli ilgi bekler ya aslından çocuktan farkımız yok...Bizde her gördüğünü isteyen çocuklar gibiyiz...Erkeklere boşuna çocuk diyoruz yani.Ne istediklerini bizden daha fazla biliyorlar en azından...evet.. çok doğru bi tespit. biz kadınlar herşeyi istiyoruz erkekten. sonrada geçip diyoruz ki alt tarafı ilgi istedik. 1 başlık 100 alt madde var. hadi hayırlısı.. kadın gerçekten artık kuran değil bozan olmaya başladı. tek ama tek nedeni.
diziler filmler ve boş masivalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?