Eşimin ardaşına ilgi duyuyoruum. Kendimi çok kötü hissediyorum

Kendini gerçekten kötü hissediyorsan uzak durursun.
Çünkü bu işin sonunun nereye varacağını kendini biliyosun.

9 yıldır birliktesiniz, bence çok normal bu tür sıkıntılarınızın olması,
bence kendinize heycan aramayın, ben sıkıntınızı normal buluyorum ama ilginizi değil,
yani bir de anlamadığım şey, eşinizi seviyorken arkadaşına da ilgi duyuyorsunuz, çelişkili değil mi?
bence bol bol dua edin, ve evliliğinize heyecan katmak için, daha önce yapmadığınız sosyal aktiviteleri deneyin...
farklı birşeyler yapın, belki bu size iyi gelebilir

söz konusu arkadaşla yakınlaşmanın seviyesi sorulduğu halde konu sahibinden cevap gelmediğine göre demek ki belli bir çizgi aşılmış durumda. yarın öbürgün bu durum ortaya çıkarsa ki gizli kalması mümkün değil, yaşayacağın travmayı düşün, kaldırabilecek misin arkadaşım? ya sonra yaşayacağın vicdani hesaplaşma ve pişmanlık duyguları? işte bunlar en kötüleri. yasak yol hep cazip tatlı gelir ama karakterli bir bayanın yapacağı şey önündeki uzanan bir yasak ve cazip yola bile bile girmek değil mantıklı yolu seçebilmektir.

ilk okuduğumda tek taraflı bi hoşlanma sanmıştım ama fikrim değişti
çünkü iki kere sordum ama eşinizin arkadaşıyla olan yakınlık derecenizi bi türlü açıklamak istemiyosunuz
ayrıca o adam evli mi değil mi onu da söylemediniz
sadece ben izin vermedim demekle yetiniyosunuz
o halde herkes te anladığı gibi yorum yapar

demek ki karşı tarafta bunun farkında ve bundan avantaj sağlamaya çalışıyo

düşün ki eşin ailecek görüştüğünüz arkadaşınızdan hoşlanıyo ve arkadaşınız da bundan haberdar üstelik eşinize zarf atıyo
ve eşiniz kafası karışmış bi şekilde hala onunla görüşmeye devam ediyo
ne hissederdiniz acaba
kusura bakmayın ama bu gayet te aldatmaya giriyo bence
eşinizi böyle bi konuma sokmaya hiç hakkınız yok
istemiyosanız ayrılırsınız

tek taraflı bir duygu olsa kimse farkında olmasa ve siz bu durumdan kurtulmaya çalışıyo olsanız anlarım
ama karşı taraf ta haberdar olduğuna göre ve size zarf atabildiğine göre ona yüz vermiş oluyosunuz
duygularınızı belli etmişsiniz ki adam böyle bi cesarette bulunabilmiş

boşanmayı düşünmüyosanız o adamla da bi daha asla görüşmemeniz gerekiyo

Yani?

Arada bir şeytan yoklar ve böyle yanılgılar olabilir,
Madem bu durumu fark ettiniz eşinizin o arkadaşı ile irtibatınızı kesin.
Soğuk davranın, mümkün olduğunca görmemeye çalışın..
Yoksa burada ki insanlar size ne desin?
Her şeye bir lafınız ve bir bahaneniz var..
Eşinizle mutlu değilseniz bunu eşinize izah edin..
Orta yolu bulamıyorsanız ve eşinizin cevabını beğenmiyorsanız yapacağınız şey belli..
Hem onunla evli kalıp hem de başkasını üstelik arkadaşını mı seveceksiniz?
Şimdi biz ne diyelim buna, "oh ne ala" mı?

Empati yapın ve eşinizi kendi yerinize koyun,
bence ne kadar monoton olursa olsun, bir insan bunu hak etmez..
Ya evliliğinizi kurtarma yoluna gidin ya da bitirme..
Ama her şeyden önce duygularınıza mani olamasanız bile fiilen kendinize mani olabilirsiniz ve olmalısınız da!
Çünkü bunun elle tutulur ve ahlaki bir yönü kalmaz..
Ortası yok maalesef, öyle bir dünya yok yani..

Bir önce ki yorum yazan arkadaşa,nerde yaşıyorsun,dünya senin sandığın bir yer değil demişsin ama,bu toplumda senin dünyanda kabul edilir gibi değil.Ben diğer arkadaşlar gibi eşinle arkadaşı arasında kıyaslama bile yaomayacağım.
Senin,eşinin arkadaşına İLGİ duyman,eşinin sana olan ilgisizliğiyle değil,senin değer yargılarınla,vicdanınla,duygusal zayıflığınla,evliliğe verdiğin önemle alakalı birşey.Bugün ilgi duyuyorsun,yarın karşı tarafta anlayacak bu ilgiyi belki de farkında.Her geçen gün bir tık daha ileriye götüreceksin bu ilgi durumunu.Sonucunda ne olacak.Hayatın gül bahçesi mni olacak sanıyorsun.
Sen evliliği mukaddes kutusundan alıp,açık bir lana bırakmış olursun.Eşin sana ilgisizse ilgisini çekmeye çalışırsın.Kendin bir boşluktaysan boşluğu dolduracak birşeylerle uğraşırsın.Çalışmıyorsa iş edinirsin.Evde birtakım işlerle oyalanabilirsin.Ya da ne bileyim bir akşam çok güzel bir sofra hazırlarsın başka bir akşam sinemaya bilet alırsın.Bir haftasonu ikinizin yapabileceği organizasyon hazırlarsın.Birlikte konsere gitmek,piknik yapmak,bir yerde kahve içmek....eşinle haftasonu dışarıya çıkktığınıza göre bunları da yapabilirsiniz.Bir de kadınlar bazen aşırı duygusal modda ve beklentide oluyor.Herşeyi flört dönemindeki gibi bekliyor.Erkekler öyle değil.Hiçbirşey filmlerdeki gibi olmuyor.İş hayatı,işte ki sıkıntılar,geçim,bedenen ve beyin yorgunluğu.Bazen beklentiye girmek yerine kendimiz çırpınmak zorunda kalıyoruz.Ne şanslısın ki bir boşluğa düşecek zamanın var.İnan ne sıkıntılarla boğuşan,geçim derdi olan,eşlerinden hakaret şiddet görüp,ekonomik ve tuhsal açıdan bağımlı kadınlar da var.Çocuklarının dertleriyle uğraşan,sağlık sorunlarıyla uğraşan nice insanlarımız var.Ya en yakın örnek,çoğumuzun anneleri,anneanneleri ne yokluta neler çekti.Yargılamak sayma ama kimse de en ufak bir boşlukta başkasına ilgi duymadı.Senin başkasına ilgi duymanın suçlusu kocan değil.Bunu kendi vicdanına çok tekrarla.

siz sebebi ne olursa olsun... eşinizin arkadaşına ilgi duymanız sizi eşinizden daha aşağı durumda gösterir.
siz bu zihniyetinizle eşinizin hakkına giriyor fikri olarak onu aldatıyor oluyorsunuz.
evet siz şuan eşinizi aldatıyosunuz farkındamısınız.
ayrıca siz bu davranıştan kurtulmadıkça eşiniz mutlu olur ama siz olamazsınız ömür boyunca.
çünkü sebep siz olmuş olursunuz.
kalkmış birde buraya konu açmışsınız nolur kardeşim nolur zihninizi gözden geçirin. evliliğinizi renklendirmek için başka şeyler yapın. çöüzm arayın baktın kesinlikle olmuyor ayrılın ama...... aldatmayın.
eğer acele etmezseniz defterinize ihanet ve aldatma kaydedilir o zaman naparsınız bi düşünün..

Son düzenleme:

Aldatmak sadece cinsellik yaşanınca mı gerçekleşmiş oluyor ?
Siz duygusal boşluktayım diyorsunuz. Eşinizin arkadaşına karşı duygularınız olmuş. Sanırım bu karşılıklı.
Çünkü ilişki olmasını engelledim demeniz eşinizin arkadaşınında size karşı aynı duyguları yaşadığını ortaya çıkarıyor.
Nitekim tüm bu duygular ve görüşmeler sizi eşini aldatan kadın statüsüne taşıyor.
Maalesef aldatan kadın olsun erkek olsun aynı kefededir.
Eşinizi duygusal olarak bile aldatmanız affedilemez.
Kendizi eşinizin yerine koyun. Görüştüğünüz yakın kız arkadaşınıza karşı "duygusal boşluk" sebebiyle arkadaşlıktan ötürü duygular beslese ve kız arkadaşınızda aynı şekilde karşılık verse ne hissedersiniz? Yoksa bu genişlikle ooo hiç önemli değil mi dersiniz merak ettim.
Aldatmanın fiziksel yada duygusal olması fark yaratmıyor. Çok pişmanım diyorsanız psikolağa gidin. Eşinizin arkadaşıyla hiç bir suretle görüşmeyin iletişim kurmayın. Evliliğinizi toparlamaya çalışın.Bunun vicdan azabıyla nasıl tekrar eski huzuru bulup yaşayabilirsiniz bilemiyorum? Gerçi tüm bunları önemseseydiniz karşılıklı yakınlaşma olmazdı.

Bu arada ben erkek olsam anında boşar suratınıza bakmam kapının önüne koyardım.
Valla kadınlar erkeklerden daha beter oldu.
Bu ne arkadaş. Biri sağlam olsun evli çocuklu fark etmez yanaşırım diyor. Biri duygusal boşluktayım, eşimin arkadaşına ilgi duyuyorum diyor.
Dünyanın çivisi çıktı. Çok utanç verici...

Bu arada erkek yapsa boşa o adamı diye burada esip gürleyen arkadaşlar buradaki duygusal bağı nasıl aldatma olmamış gibi sakince karşılamışlar merak ettim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kocam benim arkadasima ilgi duysaydi dunya basima yikilirdi.

Aldatmadanda beter bu ya...

ayyy burdaki kadinlar ve bende dahil hangimizin kocasi hergun basimizdan asagi gul dokturuyor yada gokyuzune adimizi yazdiriryor her aksam o partiden bu partiye goturuyor yok yok yok madem o kadar cok istiyorsunuz siz heyecan katin monotonlasmis hayatiniza ama sakin baska heyecanlar pesinde kosmayin uzulen siz olursunuz

Ben sizi yargilamaycagim konu sahibesi. Belli ki duygusal bir bosluktasiniz, mutsuzsunuz, sevgi ve ilgi olmayan bir hayat suruyorsunuz. Hal boyle olunca da ilgiyi ve heyecani baska yerlerde aramaniz normal bence, garipsenecek, vurun kahpeye yapilacak bir durumunuz yok. Sadece mutlulugu arayan bir insansiniz.

Ben evli degilim, o yuzden cok fazla yorum yapmak istemiyorum.

Simdi siz bu adamin gosterdigi ilgiyi seviyorsunuz, ilgi gostermesinden hoslaniyorsunuz ama kendini seviyor musunuz?

Kocanizi seviyor musunuz? Onunla mutlu olmak mi istersiniz yoksa baska asklara yelken acmak mi??

Ne istiyorsunuz, yani sizi ne mutlu eder? Bence oturup bunlari dusunun, esinize de boslukta ve mutsuz oldugunuzu soyleyin. Bu yuzden bosanmayi bile dusunuyorum diyin, ozen gostermesini isteyin. Bir bakin mutlu olacak misiniz, yoksa kocaniza olan sevginiz tukenmis mi?

Umarim mutlu olursunuz, hakkinizda en iyisini dilerim.

O kadar yorum yaptık hala da yapılıyor... konu sahibi ortalarda yok :) Sorular havada kalıyor. Üstelik yeni üyelik ve ilk konu Konu açıldığı andan itibaren takip ediyorum.ilk etapta 30 ziyaretçi vardı konuda ? Aklıma bişeyler geliyor ama

bişiler var gibi sankim evet.. eşinin arkadaşına aşık olmaktan daha kötü ne olabilir ki

bişiler var gibi sankim evet.. eşinin arkadaşına aşık olmaktan daha kötü ne olabilir ki
Evet eşinin arkadaşına aşık olmak oldukça kötü zaten yorumlarımızı bu doğrultu da yaptık ama söylemek istediğim bu değil.aktif ve eski üyeler anlamıştır ne demek istediğimi... Bu konu pek gerçek değil gibi geldi sonradan. :26:

İnşallah gerçek değildir kabulümdür kandırılmak. çünkü konu içeriği daha vahim kandırılmaktan.

Düşünceler insana zarar vermez.
Siz zaten davranışa dökmemişsiniz ama suçluluk duyuyorsunuz (normal) belli ki sadık kalmak istiyorsunuz
O halde o adamla görüşmeyin, eşinize de ilgisizliğini söyleyin
Biraz kendine gelsin.

Daha ne verebilir bir erkek kadına...Ne yaparsa yaranır ? İlişkiler ne kadar değişti...Erkeği süperman sanıyoruz ciddi ciddi...Bazen bu erkekler ne yapsa haklı diyorum vallahi...Ne kadar çekilmez olduk kadınlar olarak...Sürekli benimle ilgilen,eve geç gelme,erken gelirsen işime karışma,çocuklarla ilgilen,ev işinde yardım et,istediğimde ihtiyaçlarımı eksik etme,monotonluktan kurtar,aileni değil beni koru,ama ailenede sahip çık,ohooo daha birsürü şey istiyoruz...

Erkeklerden ne kadar çok şey istiyoruz biz ya....

Bu adamlar kaç parça olacak...Eşim benden bu tarz şeyler istese soğurum ondan ya ne istediğini bilmiyorsun diye...Kadınlar olarak fazla şımartıldık yuvayı dişi kuş yapıyor evet ama artık en çok dişi kuş bozuyor...Yazık toparlanmamız lazım....

evet.. çok doğru bi tespit. biz kadınlar herşeyi istiyoruz erkekten. sonrada geçip diyoruz ki alt tarafı ilgi istedik. 1 başlık 100 alt madde var. hadi hayırlısı.. kadın gerçekten artık kuran değil bozan olmaya başladı. tek ama tek nedeni.

diziler filmler ve boş masivalar...

Kesinlikle evet diziler hep aşk meşkle dolu.. Masalsı bir şekilde anlatılıyor...Bir de Hani çocuklar sürekli ilgi bekler ya aslından çocuktan farkımız yok...Bizde her gördüğünü isteyen çocuklar gibiyiz...Erkeklere boşuna çocuk diyoruz yani.Ne istediklerini bizden daha fazla biliyorlar en azından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…