- 3 Şubat 2009
- 10.103
- 17.674
- 823
- 45
- Konu Sahibi menekse1990
-
E tamam o durumda da kendini daha cok belli eder iyice kici basi oynar kadını görünce :) ya da sinirlenir uzaklaşır gene anlaşılır. Benim amacim hal ve tavirlarinda bi farklilik oluyor mu onu gozlemlemek. Ilgisi olan insan illaki renk verir çünkü. Gidip yedi duvele duyuracak degil ya.Evli kuzeninden hoşlanıyor dese zaten bence adam daha da cezbolur. Der ki; " Hımm kadın hem evlilerden hoşlanıyor ki kuzenine bakan bana haydi haydi bakar , demek ki bu bayağı yollu, isim çok kolaylaştı" diye düşünür . Erkek kafasıyla düşünüp yorumluyorum,
Sizin adam da flört seviyor üstelik baskın çıkmaya çalışıyor üstteki yorum ona da geçerliBu kadar taktiğe gerek var mı cidden?
Ben de bir süredir eşimin iş yerindeki bir kadından rahatsızlık duyuyorum. Geçen gün bir instagram mesajını gördüm ve rahatsızım diye belirttim. Kendiside bana rahatsızsan söyle sende de ekli dedi. Ben de annesi olmadığımı, insanlarla sınırlarını kendinin çizmesi gerektiğini belirttim göz hizasına inerek. Derdimin de evlilik kurumuna ve bana karşı saygısızlık yapılması olduğunu söyledim. Gülüp geçeceğim bir gönderiyi abarttığımı söyledi o da. Tutup taktikler geliştirip cinnetler geçirmedim. Sizinki de o aşamada değil bence.
Bunları yaparken içimden ağzına uçan tekme atmak geçiyordu evet.
Sonuna da bence boşan yazarsanız tam olurSizin adam da flört seviyor üstelik baskın çıkmaya çalışıyor üstteki yorum ona da geçerli
Hayır ama gerçekleri görmek yerine karşındakine alaycı şekilde saldırarak ancak kendinizi kandırırsınız üzgünümSonuna da bence boşan yazarsanız tam olur
Forumda 14. yılım böyle mesajlarla gaza gelmiyorum artık.Hayır ama gerçekleri görmek yerine karşındakine alaycı şekilde saldırarak ancak kendinizi kandırırsınız üzgünüm
Bu kadar taktiğe gerek var mı cidden?
Ben de bir süredir eşimin iş yerindeki bir kadından rahatsızlık duyuyorum. Geçen gün bir instagram mesajını gördüm ve rahatsızım diye belirttim. Kendiside bana rahatsızsan söyle sende de ekli dedi. Ben de annesi olmadığımı, insanlarla sınırlarını kendinin çizmesi gerektiğini belirttim göz hizasına inerek. Derdimin de evlilik kurumuna ve bana karşı saygısızlık yapılması olduğunu söyledim. Gülüp geçeceğim bir gönderiyi abarttığımı söyledi o da. Tutup taktikler geliştirip cinnetler geçirmedim. Sizinki de o aşamada değil bence.
Bunları yaparken içimden ağzına uçan tekme atmak geçiyordu evet.
Testi kırılmadan hesabıTahammülüm yok çünkü
Evet anlamak açısından olabilir dediğiniz, ama kadının bir ilgisi, günahı yoksa iftiraya girer, etik ve ahlaki olmaz benim fikrimE tamam o durumda da kendini daha cok belli eder iyice kici basi oynar kadını görünce :) ya da sinirlenir uzaklaşır gene anlaşılır. Benim amacim hal ve tavirlarinda bi farklilik oluyor mu onu gozlemlemek. Ilgisi olan insan illaki renk verir çünkü. Gidip yedi duvele duyuracak degil ya.
Evet bu tavırlarda olunca aldatılmama garantisi oluyor zatenBen o telefonu ağzına sokarım. Net
Evet bu tavırlarda olunca aldatılmama garantisi oluyor zaten
Benim iş yerindeki bi hocanın eşinin tavırları da aynı. Şöyle asarım böyle keserim ama gel gör ki adam aldatıyor. Hem de bunu öyle bi ustalıkla yapıyor ki karısının yakalama riski nerdeyse yok. (Buraya yazamayacağım detaylar var) Sorsan karısına o da asla başka bi kadına bakmaz aldatmaz vs vs. Halbuki kocası diğer kadını seviyor haberi yok
Hayır tabii ki susulmaz ama ilk yorumundan itibaren söylediklerin çok özgüvensizce. Yapmayacak olan adamın bile aklına girerGarantisi var demedim ki aldatmazda demedim. Aldatabilir. Başıma gelebilir. En azından içimde kalmamış olur öfkem. Başkası ile mesajlaşması rahatsız edecek ama hanımefendişiğimi bozmamak için susucam. içime atacağıma eyleme dökerim
Emin ol adamın içinde varsa o ahlaksızlık sen eli maşalı olsan da yapar olmasan da.yorucu evet biraz fazla hassasım ama bunu yapmayınca da böyle konu açılılıyor forumlarda.
Yapar mı evet yapabilir.Emin ol adamın içinde varsa o ahlaksızlık sen eli maşalı olsan da yapar olmasan da.
Valla bende aman sıkmaya ne gerek var cılardandum ama beni bu hale getiren de bi kadınHayır tabii ki susulmaz ama ilk yorumundan itibaren söylediklerin çok özgüvensizce. Yapmayacak olan adamın bile aklına girer
Bu konuyu takibe almışım, tesadüfen görünce yazmak istedim konu en son nereye bağlandı konu sahibi? Görürsen ses ver merak ettim.Merhaba arkadaşlar,
Benim sıkıntım eşimin arkadaşıma ilgi göstermesi,
Geçen yıl arkadaş olduk,kendisi eşinden ayrılmış, çok şeker
Ama eve çağırdığım zamanlar bakıyorum da eşimin eve erken gelmeleri, onun yanındsfarklı bir havaya girip alışık olmadığım davranışlarda bulunması, sosyal medyada takip etmesi.
Okul çıkışı çocukları alırken beraber bekleyip sohbet etmeleri beni çok rahatsız ediyor, eşime rahatsız olduğumdan bahsetsem bana sen kıskançsın,hastasın diyecek biliyorum,ama ben eşimin bakışlarından ,tavrından ilgisi olduğunu hissediyorum, bir de her gün görüşüyor olmaları beni kahrediyor,ne yapayım?canım çok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?