- 22 Aralık 2021
- 2.149
- 2.871
- 83
- Konu Sahibi menekse1990
-
Yani yapmak isteyen adam her türlü yapar. Aslında zaten yapacak olan adamları engellemek sadece süreci geciktirmeye yarar ya da avını değiştirir süreç. Yoksa gene yapacağını yapacaktır, Ha Ayşe ha Fatma illa birgün biri olur yani..Yani adamın huyunu suyunu bilirsin zaten. Ben onu tanıyalı 10 seneden fazla zaman oldu, evimize gelen arkadaşlarıma nasıl yaklaşacağını bilirim.
Böyle ağzı açık, sınırını bilmeyen bir kadınla neden arkadaş oldunuz? Ayrıca eşiniz eve geleceği zaman neden eve çağırıyorsunuz? Ne işi var o saatte evde ayrıca 1 senelik arkadaş olduğunuz birine nasıl güveneniliyorsunuz? Bu arada eşinizi siz daha iyi tanırsınız.Bence hislerinizde yanılmiyorsunuzdur.Merhaba arkadaşlar,
Benim sıkıntım eşimin arkadaşıma ilgi göstermesi,
Geçen yıl arkadaş olduk,kendisi eşinden ayrılmış, çok şeker
Ama eve çağırdığım zamanlar bakıyorum da eşimin eve erken gelmeleri, onun yanındsfarklı bir havaya girip alışık olmadığım davranışlarda bulunması, sosyal medyada takip etmesi.
Okul çıkışı çocukları alırken beraber bekleyip sohbet etmeleri beni çok rahatsız ediyor, eşime rahatsız olduğumdan bahsetsem bana sen kıskançsın,hastasın diyecek biliyorum,ama ben eşimin bakışlarından ,tavrından ilgisi olduğunu hissediyorum, bir de her gün görüşüyor olmaları beni kahrediyor,ne yapayım?canım çok sıkkın
Adam karısını ararsa o kadının adı çıkar, çok kolay anlaşılırBence esine sey de x te cinsel yolla b
Ya ilk kadin mesaj atarsa ,sak diye ortaya cikar.
Ay valla yani ne bileyim yemin ederim övmek için yazmıyorum benim eşim bana yaklaşırken hassas yaklaşır . Çünkü bende ona yaklaşırim . Biliyor yani onun kafasını kırarım yani . Biraz kadının da eli maşalı olacak ya.
Dedim ya eğitim icin bir grupla proje yaptı eşim o sırada kıza yardım etti çalıştırdı kız birkaç kez gece yazınca özelden hemen bana söyledi. Biliyor huyumu parçalarim .
Ay onu diyecektim aynen. Öyle bir çekiniyorlar ki bu sümüklü heriflerden, şaşıp kalıyorum. Ben o herifin beynini yimiştim şimdiye, yoluk yoluk yapmıştım. Ya hayır ben hüsnü kuruntu da yapıyor olabilirim, sıkıntı o değil, sıkıntı benim sorunuma elin kadınının osuruktan sorunlarına yaklaştığı kadar güzelce yaklaşmayacak koca kişisidir. Ellere çiçek böcek, bana gelince sen hastasın. Kırarım beynini onun.
Dedim ya eğitim icin bir grupla proje yaptı eşim o sırada kıza yardım etti çalıştırdı kız birkaç kez gece yazınca özelden hemen bana söyledi. Biliyor huyumu parçalarim .
Şüphe tek gerçektir şüphelendiğim şey geçen hafta doğru çıktı birseysen şüpheleniyorsak gerçekten doğru çıkıyor bence arkdaslıgınza biraz mesafe koymanızda fayda var evinize cagırmamanızda mesafe koymanızda fayda var şahsi fikrimhissediyorum
Yok artikGeçen günde muayene sırası bekliyorum Allah var çok hoş kızlar çalışıyor etrafta özel hastane ben bile süzdüm yani. Kafanı telefondan kaldırırsan gebertirim dedim. Neden öyle diyon diyo. Korkacak arkadaşlar bir yamuk yaparsam olay cıkar diye korkacak
Bu da karpuz kabuğunu akla sokmak değil mi.. Biraz da özgüvensiz bir davranış. Böyle yaparsanız siz olmadığınız zaman bakar, bunun sonu yok ki... Bakmayacağı varsa da bakar bu şekilde. Art niyetli olduktan sonra bakacak kadın dolu etrafSizin yine iyi ben bi yerde oturup sıra beklerken kdın eşime baktı diye gözümle kadını yemiştim. Dakikalarca çekmedim gözümü en sonunda camdan dışarıyı izlemek zorunda kaldı kadın. Böyle sohbet filan edecekler ekleşecekler artık ya eski kocam olur yada hastaneden yazışırlar abartmıyorum.
Sevgiliyken etrafı çok inceleyen dikkatli biriydi ta karşı caddede bir kişinin giydiği kıyafetin değişik oldugunu gösterirdi filan. Bi gün dedim senin ağzına tükürürüm ….. git etrafı izleyeceksen dedim o gün kesildi.
Geçen günde muayene sırası bekliyorum Allah var çok hoş kızlar çalışıyor etrafta özel hastane ben bile süzdüm yani. Kafanı telefondan kaldırırsan gebertirim dedim. Neden öyle diyon diyo. Korkacak arkadaşlar bir yamuk yaparsam olay cıkar diye korkacak.
Yapacağından değil zaten yaparsa ne olacağını biliyor ama en azından benim tatlı canım sıkılacağına onun sıkılsın.
Ay valla yani ne bileyim yemin ederim övmek için yazmıyorum benim eşim bana yaklaşırken hassas yaklaşır . Çünkü bende ona yaklaşırim . Biliyor yani onun kafasını kırarım yani . Biraz kadının da eli maşalı olacak ya.
Tavırlarınız fazla erkeksiSizin yine iyi ben bi yerde oturup sıra beklerken kdın eşime baktı diye gözümle kadını yemiştim. Dakikalarca çekmedim gözümü en sonunda camdan dışarıyı izlemek zorunda kaldı kadın. Böyle sohbet filan edecekler ekleşecekler artık ya eski kocam olur yada hastaneden yazışırlar abartmıyorum.
Sevgiliyken etrafı çok inceleyen dikkatli biriydi ta karşı caddede bir kişinin giydiği kıyafetin değişik oldugunu gösterirdi filan. Bi gün dedim senin ağzına tükürürüm ….. git etrafı izleyeceksen dedim o gün kesildi.
Geçen günde muayene sırası bekliyorum Allah var çok hoş kızlar çalışıyor etrafta özel hastane ben bile süzdüm yani. Kafanı telefondan kaldırırsan gebertirim dedim. Neden öyle diyon diyo. Korkacak arkadaşlar bir yamuk yaparsam olay cıkar diye korkacak.
Yapacağından değil zaten yaparsa ne olacağını biliyor ama en azından benim tatlı canım sıkılacağına onun sıkılsın.
Söyleyledikleriniz tam olarak iftira oluyor bunun için töre dizisine gerek yok. Yapacak adam her şekilde yapar. Sen onu kötülersin daha güzeli daha iyisi denk gelir yapar. Yani boş yere kendinizi o kadar parçalamayın.Sen o kısımları düşünme bosver. Töre dizisi mi cekioruz ne iftirası.
Ben adamı elde tutmak icin degil tepkisini görmek icin desin diyorum. Aşıksa zaten degistiremez düşüncesini ama duyunca kendini ele verir. Kaldi ki degisse ne değişmese ne dedigin gibi senin lafinla duruyosa. Ama laflar erkekler uzerinde baya etkili oldugu icin ben istemeden bi inception yapmis olmuşum eski sevgilime ve bu komik diye anlattım. Benden sonra bile bisey yapmamis o kizla o derece etkili olmusum ve bu ilginc diye soyledim.Söyleyledikleriniz tam olarak iftira oluyor bunun için töre dizisine gerek yok. Yapacak adam her şekilde yapar. Sen onu kötülersin daha güzeli daha iyisi denk gelir yapar. Yani boş yere kendinizi o kadar parçalamayın.
Bu çok yıpratıcı değil mi?Her saniye esinle birliktemisin.kafasini ne tarafa çevirdi kime bakti diye her dakika tetikte olmak yorar insanı ya.Sizin yine iyi ben bi yerde oturup sıra beklerken kdın eşime baktı diye gözümle kadını yemiştim. Dakikalarca çekmedim gözümü en sonunda camdan dışarıyı izlemek zorunda kaldı kadın. Böyle sohbet filan edecekler ekleşecekler artık ya eski kocam olur yada hastaneden yazışırlar abartmıyorum.
Biri benim arkamdan salak dese umrumda olmaz kendi düşüncesidir. Ama tutupta evli kuzeninden hoşlanıyormuş itiraf etti derse alnını karışlarım. Diğer dediklerinizi saymıyorum zaten de. Salak demekle bu çok farklı şeyler.Ben adamı elde tutmak icin degil tepkisini görmek icin desin diyorum. Aşıksa zaten degistiremez düşüncesini ama duyunca kendini ele verir. Kaldi ki degisse ne değişmese ne dedigin gibi senin lafinla duruyosa. Ama laflar erkekler uzerinde baya etkili oldugu icin ben istemeden bi inception yapmis olmuşum eski sevgilime ve bu komik diye anlattım. Benden sonra bile bisey yapmamis o kizla o derece etkili olmusum ve bu ilginc diye soyledim.
Herkes herkesin arkasindan her lafi diyebilir. Ki diyor. Senin arkandan da bi arkadasin senin salak olduğunu soyluodur kocasina mesela. Aile icinde yapilan dedikodu iftira mi oluyor kim duyuyor sanki? Kesin diyolardir mesela senin arkandan birileri salak diye :) sen oyle mi olmuş oluosun o dedi diye.
Yok artik
5 yasinda cocuk degil ki bu komut verilsin kafani telefondan kaldirma diye vs
Cok ozguvensiz bir davranis bu ya
Tavırlarınız fazla erkeksi
Bu da karpuz kabuğunu akla sokmak değil mi.. Biraz da özgüvensiz bir davranış. Böyle yaparsanız siz olmadığınız zaman bakar, bunun sonu yok ki... Bakmayacağı varsa da bakar bu şekilde. Art niyetli olduktan sonra bakacak kadın dolu etraf
Bu çok yıpratıcı değil mi?Her saniye esinle birliktemisin.kafasini ne tarafa çevirdi kime bakti diye her dakika tetikte olmak yorar insanı ya.
Evli kuzeninden hoşlanıyor dese zaten bence adam daha da cezbolur. Der ki; " Hımm kadın hem evlilerden hoşlanıyor ki kuzenine bakan bana haydi haydi bakar , demek ki bu bayağı yollu, isim çok kolaylaştı" diye düşünür . Erkek kafasıyla düşünüp yorumluyorum,Ben adamı elde tutmak icin degil tepkisini görmek icin desin diyorum. Aşıksa zaten degistiremez düşüncesini ama duyunca kendini ele verir. Kaldi ki degisse ne değişmese ne dedigin gibi senin lafinla duruyosa. Ama laflar erkekler uzerinde baya etkili oldugu icin ben istemeden bi inception yapmis olmuşum eski sevgilime ve bu komik diye anlattım. Benden sonra bile bisey yapmamis o kizla o derece etkili olmusum ve bu ilginc diye soyledim.
Herkes herkesin arkasindan her lafi diyebilir. Ki diyor. Senin arkandan da bi arkadasin senin salak olduğunu soyluodur kocasina mesela. Aile icinde yapilan dedikodu iftira mi oluyor kim duyuyor sanki? Kesin diyolardir mesela senin arkandan birileri salak diye :) sen oyle mi olmuş oluosun o dedi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?