- Konu Sahibi menekse1990
-
Bu kadar az veriyle adama sapık muamelesi yaparsanız istemediğiniz etiketi de alırsınız malesefBizim de sosyal medyada olsun, çevremizde olsun görüştüğümüz eşler,ayrılar,bekarlar var,önemli olan tavır meselesi,hem ben bundan rahatsızlık duyduğum için patlama ihtiyacı duydum,alın işte eşimden duymaya çekindiğim sen kıskançsın,hastasın etiketini sizden aldım , teşekkürler
Tamam Y hanıma yada Z hanıma gösterilen tavırdan farklı diyorum,daha ne diyebilirimBu kadar az veriyle adama sapık muamelesi yaparsanız istemediğiniz etiketi de alırsınız malesef
Evet konuşmadım dahaEşinizle konuşup konuşmadığınızi israrla yazmiyorsunuz. Başka mesajlara cevap verip cikiyorsunuz.
Neden konusmadiniz? Gunler akip gidiyor ve esiniz hergun cocugu aliyor okuldan sonucta dimi?Evet konuşmadım daha
Yok,patronumla konuşacağım,çalışma saatlerini değiştireceğim, böylelikle kopukluk olacakNeden konusmadiniz? Gunler akip gidiyor ve esiniz hergun cocugu aliyor okuldan sonucta dimi?
Neyi bekliyorsunuz
Saçmalama istersen ? Patronla konuşmak ne alaka! Patron demicekmi size ne ayaksınız siz diye. Kendınızı rezil edeceksiniz. Bi arkadaşın yazdığını yorumu uygula hele bi. Zarf at ona sevgilisi varmış vs bak bi tavrı noluyorYok,patronumla konuşacağım,çalışma saatlerini değiştireceğim, böylelikle kopukluk olacak
Ya ilk kadin mesaj atarsa ,sak diye ortaya cikar.Daha once diyenler olmus. Kendi numaranizi onun numarasi olarak kaydet. Yani onun adini yazin kendi numaraniza ve whatsapp yazismalarinizi silin
Bence siz esinizin tepkisinden korkuyorsunuzYok,patronumla konuşacağım,çalışma saatlerini değiştireceğim, böylelikle kopukluk olacak
mesafe koysun isteyin koymazsa siz eşinizle mesafe koyunMerhaba arkadaşlar,
Benim sıkıntım eşimin arkadaşıma ilgi göstermesi,
Geçen yıl arkadaş olduk,kendisi eşinden ayrılmış, çok şeker
Ama eve çağırdığım zamanlar bakıyorum da eşimin eve erken gelmeleri, onun yanındsfarklı bir havaya girip alışık olmadığım davranışlarda bulunması, sosyal medyada takip etmesi.
Okul çıkışı çocukları alırken beraber bekleyip sohbet etmeleri beni çok rahatsız ediyor, eşime rahatsız olduğumdan bahsetsem bana sen kıskançsın,hastasın diyecek biliyorum,ama ben eşimin bakışlarından ,tavrından ilgisi olduğunu hissediyorum, bir de her gün görüşüyor olmaları beni kahrediyor,ne yapayım?canım çok sıkkın
Arkadaşınla aranı boz görüşme. Eşinle hala görüşmeleri devam ederse o zaman eşine görüşmek istemediğini söyle. Baktın devam ediyorlar o zaman karar verirsin
Arkadaşınla aranı boz görüşme. Eşinle hala görüşmeleri devam ederse o zaman eşine görüşmek istemediğini söyle. Baktın devam ediyorlar o zaman karar verirsin.
Aynen,gidişata bakacağımArkadaşınla aranı boz görüşme. Eşinle hala görüşmeleri devam ederse o zaman eşine görüşmek istemediğini söyle. Baktın devam ediyorlar o zaman karar verirsin.
O da dogruBence esine sey de x te cinsel yolla b
Ya ilk kadin mesaj atarsa ,sak diye ortaya cikar.
Kalbi kırılmasın diye takipten çıkardıp eşine sen yanlış anlama ya instasını dondurmuş desinmi
Ya zaten tepkinde geç kalmışsın sen çocuğu almaya gitsen de onlar yine görüşecek.İşte okulda da birbirini buluyorlar,o kadar kalabağın içlnde nasıl oluyorsa,zaten soruyorum belli etmeden gördün mü,ne konuştunuz diye?
Ben de sana nasıl farklı diyorum bence sizde iletişim sıkıntısı var. Kendinizi ifade edemiyorsunuz.Tamam Y hanıma yada Z hanıma gösterilen tavırdan farklı diyorum,daha ne diyebilirim
Kesinlikle katılıyorum. Çünkü adamda aynı ortamda olma çabası var. Rastlantısal görüşmeler değil. Konu sahibi inşallah 6 ay sonra yeni konu açmaz boşanıyorum diye...Flört aşamasındalar gibi görünüyor. Sizin kontrolünüz/engellemeleriniz pek bir fayda sağlamaz. Hatta karşı tarafı daha kıymetli hale getirir.
CanımMerhaba arkadaşlar,
Ama eve çağırdığım zamanlar bakıyorum da eşimin eve erken gelmeleri, onun yanındsfarklı bir havaya girip alışık olmadığım davranışlarda bulunması, sosyal medyada takip etmesi.
Okul çıkışı çocukları alırken beraber bekleyip sohbet etmeleri beni çok rahatsız ediyor, eşime rahatsız olduğumdan bahsetsem bana sen kıskançsın,hastasın diyecek biliyorum,ama ben eşimin bakışlarından ,tavrından ilgisi olduğunu hissediyorum, bir de her gün görüşüyor olmaları beni kahrediyor,ne yapayım?canım çok sıkkın
Eşiniz el iyisi. Karısı ile ilgilenmeye dısar8yla gayet ilgili. Yüz bulsa aldatır da. Öküz yahu. Alın karsınıza azarlayın. Yol verin gitsin ileri giderse . Bana bir tatlı dil güler yüz göstermeyen adam başka kad8nların peşinde kulcun kulcun gezip neşe sacıyorsa çekmem yaniMerhaba arkadaşlar,
Facebookunda takipleştiklerini biliyorum,peki kısa yol takipe almış,ne demek oluyor? Zaten takibini sona erdirdim,sinirlerim bozukCanımah canim
Herkesin midesi nasıl farklı farklı kimisi küçüktür az yer kimisi geniştir önüne geleni kabul eder..
Ha duygu mideside öyle işte..
Kimi kadın kıskanç değildir görmezlikten gelir laylomlomdur..
Kimimiz duygusal farkındalığımiz yüksek bir erkeğin ne hissettiğini goremeyeck kadar saf degilizdir..
Etrafımda dul kadınlara ilgi duyani halt yiyeni gördüm
Diyeceğim o ki..kendin bile şeker gibi kadın diyorsun..Aman diyeyim görüşmeyi kes ve bayana güzel bir dil ile eşimle gorusmeni istemiyorum de acilen irtibatı kopar
Ben olsam ortalığı aleve verirdim
Okuyunca çıldırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?