Eşimin arkadaşıma olan ilgisi

Bu kadar az veriyle adama sapık muamelesi yaparsanız istemediğiniz etiketi de alırsınız malesef

Yok,patronumla konuşacağım,çalışma saatlerini değiştireceğim, böylelikle kopukluk olacak
Saçmalama istersen ? Patronla konuşmak ne alaka! Patron demicekmi size ne ayaksınız siz diye. Kendınızı rezil edeceksiniz. Bi arkadaşın yazdığını yorumu uygula hele bi. Zarf at ona sevgilisi varmış vs bak bi tavrı noluyor

Yok,patronumla konuşacağım,çalışma saatlerini değiştireceğim, böylelikle kopukluk olacak
Bence siz esinizin tepkisinden korkuyorsunuz
Ne alaka patronla konusmak?
Esinize cocugu servise verelim diyip tepkisine bakacaksiniz
Sonucta kadina ilgi duyuyorsa hemen tepki verecektir hayir ben alicam vs diye
Ondan sonra saatlerinizi ayarlayip artik senin almana gerek yok ben alicam dersiniz ancak bu sekilde anlarsiniz ortadaki durumu

mesafe koysun isteyin koymazsa siz eşinizle mesafe koyun

Arkadaşınla aranı boz görüşme. Eşinle hala görüşmeleri devam ederse o zaman eşine görüşmek istemediğini söyle. Baktın devam ediyorlar o zaman karar verirsin
Arkadaşınla aranı boz görüşme. Eşinle hala görüşmeleri devam ederse o zaman eşine görüşmek istemediğini söyle. Baktın devam ediyorlar o zaman karar verirsin.

Arkadaşınla aranı boz görüşme. Eşinle hala görüşmeleri devam ederse o zaman eşine görüşmek istemediğini söyle. Baktın devam ediyorlar o zaman karar verirsin.
Aynen,gidişata bakacağım

İşte okulda da birbirini buluyorlar,o kadar kalabağın içlnde nasıl oluyorsa,zaten soruyorum belli etmeden gördün mü,ne konuştunuz diye?
Ya zaten tepkinde geç kalmışsın sen çocuğu almaya gitsen de onlar yine görüşecek.
Yani sanki tek sorun onların okulda karşılaşması gibi algılıyorsun olayı yada farkında değilsin.
Adam yolunu değiştirir yine karşılaşır, sahte hesap açar sosyal medyadan yine görüşür vs...
Bazen can sıkan durumlara o anda hemen tepki verip müdahale edilmezse durum ilerler ve senin tepkin etkisini kaybeder.
İnşallah yanılan biz oluruz ama ben eminim ki mesele sadece okulda sohbet etmekten ibaret değil..
Yani bir lafla eşini uyarmak için de ne gibi uygun şart bekledin ki? Belki kızsaydın adam geri dururdu ve sohbet de ilerlemezdi. Şimdi hooop başa saracaksın sorunu en baştan çözmek için

Flört aşamasındalar gibi görünüyor. Sizin kontrolünüz/engellemeleriniz pek bir fayda sağlamaz. Hatta karşı tarafı daha kıymetli hale getirir.
Kesinlikle katılıyorum. Çünkü adamda aynı ortamda olma çabası var. Rastlantısal görüşmeler değil. Konu sahibi inşallah 6 ay sonra yeni konu açmaz boşanıyorum diye...

Canımah canim
Herkesin midesi nasıl farklı farklı kimisi küçüktür az yer kimisi geniştir önüne geleni kabul eder..
Ha duygu mideside öyle işte..
Kimi kadın kıskanç değildir görmezlikten gelir laylomlomdur..
Kimimiz duygusal farkındalığımiz yüksek bir erkeğin ne hissettiğini goremeyeck kadar saf degilizdir..
Etrafımda dul kadınlara ilgi duyani halt yiyeni gördüm
Diyeceğim o ki..kendin bile şeker gibi kadın diyorsun..Aman diyeyim görüşmeyi kes ve bayana güzel bir dil ile eşimle gorusmeni istemiyorum de acilen irtibatı kopar
Ben olsam ortalığı aleve verirdim
Okuyunca çıldırdım

Eşiniz el iyisi. Karısı ile ilgilenmeye dısar8yla gayet ilgili. Yüz bulsa aldatır da. Öküz yahu. Alın karsınıza azarlayın. Yol verin gitsin ileri giderse . Bana bir tatlı dil güler yüz göstermeyen adam başka kad8nların peşinde kulcun kulcun gezip neşe sacıyorsa çekmem yani

Facebookunda takipleştiklerini biliyorum,peki kısa yol takipe almış,ne demek oluyor? Zaten takibini sona erdirdim,sinirlerim bozuk
Ne demek kısa yol takip???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…