- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.468
- 53
- Konu Sahibi menekse1990
-
Ohoo engellesene ya direk. Facebook a girince direk iletişim kurmak için yapmış. Sen daha bekle adamla konuşma.. Hala okulda konuşuyorlar sadece diye uzaklaştırmak için çaba gösteriyorsun. Dediğim gibi onlar sosyal medyadan zaten görüşecek geç kaldın.Facebookunda takipleştiklerini biliyorum,peki kısa yol takipe almış,ne demek oluyor? Zaten takibini sona erdirdim,sinirlerim bozuk
Ne demek kısa yol takip???
Bu kısa yol takip, iletişim kurmak için mi yoksa yayınladıklarını öncelikli olarak görebilmek için mi? Anlayamadım bu kısa yol takibi ben?Ohoo engellesene ya direk. Facebook a girince direk iletişim kurmak için yapmış. Sen daha bekle adamla konuşma.. Hala okulda konuşuyorlar sadece diye uzaklaştırmak için çaba gösteriyorsun. Dediğim gibi onlar sosyal medyadan zaten görüşecek geç kaldın.
Senin yerine biz sinir olduk burda.
O ne demek bilmiyorum ama suphelerinizde hakli olduğunuzu gösteriyor gibiBu kısa yol takip, iletişim kurmak için mi yoksa yayınladıklarını öncelikli olarak görebilmek için mi? Anlayamadım bu kısa yol takibi ben?
Ya ne fark eder? Alakasız yerlerde takılı kalıyorsun gerçekten.. İşte gayet açık adam hemen ana sayfada ondan haber almak için eklemiş hareketini paylaşımlarını hemen görmek için kaçırmadan..Bu kısa yol takip, iletişim kurmak için mi yoksa yayınladıklarını öncelikli olarak görebilmek için mi? Anlayamadım bu kısa yol takibi ben?
Ne olduğunu bilmemekle birlikte bu sıraladığınız iki seçenekten hangisi olursa içiniz rahat edecek ki? İkisi de aynı kapıya çıkıyor.Bu kısa yol takip, iletişim kurmak için mi yoksa yayınladıklarını öncelikli olarak görebilmek için mi? Anlayamadım bu kısa yol takibi ben?
O nasıl oluyor kız ? Kocasıyla gelip giden nasıl aldatmışben aynı şekilde aldatıldım ve anında boşandım hatta evliydi kadın kocasıyla geliyordu. şimdi böyle görünce travmam nüksetti
mesaj atıyor benim eskiye hoşlandığını söylüyor benim eskide ilki ben olduğum için, bastırılmış duygular mevcut bide egoistliğine yenik düşüp kadını kıramamış olay öyle başlıyorO nasıl oluyor kız ? Kocasıyla gelip giden nasıl aldatmış
Kadındaki cesarete bak sen birde ilk adımı o atmış. Ay Allah korumuş sizi iyiki boşanmışsınız. peki sonra siz bosaninca ne oldu ayrıldılar mı?mesaj atıyor benim eskiye hoşlandığını söylüyor benim eskide ilki ben olduğum için, bastırılmış duygular mevcut bide egoistliğine yenik düşüp kadını kıramamış olay öyle başlıyor
çok sürmedi kızın kocası da kabul etti durumu ikiz çoçukları var şimdi kendi kocasıylaKadındaki cesarete bak sen birde ilk adımı o atmış. Ay Allah korumuş sizi iyiki boşanmışsınız. peki sonra siz bosaninca ne oldu ayrıldılar mı?
Rahat batıyor insana galiba . Bir de erkekler kendi yaptıklarını çapkınlık kadının yaptığını namussuzluk olarak algılıyor oysa ikiside birbirinin laciverti. Geçen bir üye arkadaşlarına yürüyen eşi empati yapabilsin diye akşam evlerine davetli olan eşinin arkadaşına yürümeyi düşünüyordu. İnsan böyle böyle yoldan sapıyor işte. Devam etseniz de etmeseniz de sizde güven kaybı olacak maalesef. Allah yardımcınız olsun.Ama insan da soğuyor,kiloma giyim kuşamıma dikkat ediyorum,neden bu heyecan başkasına
Ne sohbet edilir ki hergun ? Ayrica sosyal medyadan sizin arkadaşınızı nasıl takip edebilir? Aynısını senin arkadaşın için ben yapsam nasıl olur deyinMerhaba arkadaşlar,
Benim sıkıntım eşimin arkadaşıma ilgi göstermesi,
Geçen yıl arkadaş olduk,kendisi eşinden ayrılmış, çok şeker
Ama eve çağırdığım zamanlar bakıyorum da eşimin eve erken gelmeleri, onun yanındsfarklı bir havaya girip alışık olmadığım davranışlarda bulunması, sosyal medyada takip etmesi.
Okul çıkışı çocukları alırken beraber bekleyip sohbet etmeleri beni çok rahatsız ediyor, eşime rahatsız olduğumdan bahsetsem bana sen kıskançsın,hastasın diyecek biliyorum,ama ben eşimin bakışlarından ,tavrından ilgisi olduğunu hissediyorum, bir de her gün görüşüyor olmaları beni kahrediyor,ne yapayım?canım çok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?