Eşimin arkadaşıma olan ilgisi

Facebookunda takipleştiklerini biliyorum,peki kısa yol takipe almış,ne demek oluyor? Zaten takibini sona erdirdim,sinirlerim bozuk
Ne demek kısa yol takip???
Ohoo engellesene ya direk. Facebook a girince direk iletişim kurmak için yapmış. Sen daha bekle adamla konuşma.. Hala okulda konuşuyorlar sadece diye uzaklaştırmak için çaba gösteriyorsun. Dediğim gibi onlar sosyal medyadan zaten görüşecek geç kaldın.
Senin yerine biz sinir olduk burda.

Bu kısa yol takip, iletişim kurmak için mi yoksa yayınladıklarını öncelikli olarak görebilmek için mi? Anlayamadım bu kısa yol takibi ben?

Çok tanımadığınız kişileri niye evinize davet ediyorsunuz ki .
Bu devirde kimseye güven yok zaten.
Adamın ilgisi var belli kadininda hoşuna gidiyor.
Bir kadın anlat o ilgiyi .
Kimse aptal değil kusura bakmayın.
Ben böyle bir şey hissetsem köşe bucak kaçarım adamdan .

Bu kısa yol takip, iletişim kurmak için mi yoksa yayınladıklarını öncelikli olarak görebilmek için mi? Anlayamadım bu kısa yol takibi ben?
Ya ne fark eder? Alakasız yerlerde takılı kalıyorsun gerçekten.. İşte gayet açık adam hemen ana sayfada ondan haber almak için eklemiş hareketini paylaşımlarını hemen görmek için kaçırmadan..

Ne olduğunu bilmemekle birlikte bu sıraladığınız iki seçenekten hangisi olursa içiniz rahat edecek ki? İkisi de aynı kapıya çıkıyor.

Biz ailece görüştüğümüz dostlarımızın eşleriyle bile takipleşmiyoruz bence gerekte yok. 1 senelik arkadaşınızsa olabildiğince mesafe koyun hatta kadına açık açık soyleyin eşimle muhabbet halinde olmanız hoşuma gitmiyor uzak durursan iyi olur diyip geçin. Eğer eşinize söylerse o zaman eşinize sesini çıkarın kıskançlıkla da hastalık desede s*çarım senin agzna diyiver

Ne gerek var herkesi eve kadar sokmaya kocanızın dibine kadar sokmaya? Kendi elinizle tanıstırıp sonra vay yuvam daglıyor vay kadın kocama asılıyor kocam kadına yuruyor bilmem ne eee sokmayın evinize? Ya ben lac yıllık iş yerimde abi dedigim adam yani hiç beklemem ondan esini cok iyi tanırım severim kadın bana jer ogle arası yemek yollardı ablam. Kac kere kocasının benim oturup kalktıgım sırada popmu izledigini yakaladım erkek milleti ya. Benim kocam yapmaz deriz ama hele bir evde yalnız kalsınlar prno sitelerinin altını üstüne getirirler hadi o normal diyelim biz kadınlarda yalnızken ihtiyac duyuyorsak izleriz ama gecen bir sözlükte argoca soyluyorum 3.1 cekerken ne düşünüyorsunuz diye erkeklere sormuslar cevaplar su sekilde ve igrenc
Üst kattaki dul komsumuzu
Bugun dolmusa binen geniş kalcalı kadını
Restorandaki garson hatunu
Esimin univ arkadasını xi
Ablamın gorumcesini
Eşimin dul arkadasını

...bilmem ne bu gibi cevaplar agzım ayrıldı ya erkeklere nefes alsak yetiyor evli de olsa bir göz kırp hurra saldırır sana yeter ki nefes al yeterki kadından bir cilve bir işaret gorsunler en namuslu yapmaz dedigmiz erkek bile uygulamada yapmasa maturbasyon yaparken dusunuyormus işte. Arkadasın da suc goremedim ama nedense senin esin biraz kaydırıkubbak arkadasını hiç uyarma , suc seni yoksayıp her gordugu yerde kadının ustune atlayacak esinde. Belki de kadın rahatsız oluyordur sen önce esini uyar

Hic normal degil bencede. Bosanmis bir kadini niye eklerki sosyal medyadan eşiniz. Bir destur cekme zamaniniz gelmiş vede arkadasinizla biraz daha mesafeli olma zamaninizda !!
Ortalik bu kadar bozukken, dikkat etmek lazim vallahi

Benim uzakta oturan bir arkadasim vardi kiz cok iyi niyetligidi yanindaki apartmanda bir kadinla tanisiyor arkadas oluyor 5 veya 6 sene arkadas di yedikleri ictikler ayri gitmez birbirlerine cok destek cikarlardi kadin esinden bosanmis aldtigi icin arkadasimin esi evden cikmaz isten saatinde eve gelir di sadece haftada cuma günleri arkadaslarinla cikarmisi sonra arkadasim ögrendi ki arkadsim dedi yedikleri ictikleri ayri gitmeyen kadin arkadasimin esiyle birlikteymiş ve arkadasim esinin cok problemli bir oldugunu anlatigi halde yinede devam etmis ilisgilerine arkadasim cok cabaladi ama evliligini kurtaramadi bosandilar ve bosandiktan sonra esi o kadinla evlendi sakin inanmayin sakin arkadasimin eside cok inkar eti arkadasimin elinde delil olmasina ragmen inkar ediyor sen kafayi yemisin kiskanciktan dermis esinizin bu tavilari normal degil yanizda baska biri olmasi sozial mediyadan takip etmesi bukadar samimi olmalari normal degil bence sakin kalin takipe alip delil toplayin sonra konustugunuz zaman elinizdeki dedilerle konusursunuz Rabbim yardimciniz olsun

Bazı kadınların bu konudaki soğukkanlılığına ve asaletlerine gıpta ile bakıyorum burada size o şekilde akıl verecek çok kadın var.
Hayali bile bende şiddet sahneleri canlandıran bir olay içimde bir cazgır uyuyor sanırım. Merdane ile acillik olurdu benimki bu noktaya gelinceye kadar. Facebook'ta kısayol eklemiş birde kısa yoldan onu nerelere yollarım.
Önce evinize davet etmeyerek başlayın işe. Sonra eşiniz ile ne ticareti yaptıysa onu kestirip atmaya çalışın devamı olmasın.

Kadındaki cesarete bak sen birde ilk adımı o atmış. Ay Allah korumuş sizi iyiki boşanmışsınız. peki sonra siz bosaninca ne oldu ayrıldılar mı?

Ama insan da soğuyor,kiloma giyim kuşamıma dikkat ediyorum,neden bu heyecan başkasına
Rahat batıyor insana galiba . Bir de erkekler kendi yaptıklarını çapkınlık kadının yaptığını namussuzluk olarak algılıyor oysa ikiside birbirinin laciverti. Geçen bir üye arkadaşlarına yürüyen eşi empati yapabilsin diye akşam evlerine davetli olan eşinin arkadaşına yürümeyi düşünüyordu. İnsan böyle böyle yoldan sapıyor işte. Devam etseniz de etmeseniz de sizde güven kaybı olacak maalesef. Allah yardımcınız olsun.

Ne sohbet edilir ki hergun ? Ayrica sosyal medyadan sizin arkadaşınızı nasıl takip edebilir? Aynısını senin arkadaşın için ben yapsam nasıl olur deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…