- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi menekse1990
-
Ay bi dizi vardı aynı dediğiniz gibi.Iyilik mi neydi adı o geldi aklimaAklıma çok fena bir komplo geldi ya. Bu kadın sizinle tanışmadan önce eşinizle flört ediyordu da bilerek mi sizinle arkadaş oldu acaba? Daha yakın olmak için böyle bir plan yapmış olabilirler.
Yoksa niye her gün görüşüyorlar ne alaka?
Arkadaşıda iyice havaya girsin benim yanımda hali değişiyor diyeBir şeyler olmasa bile kesin birşeyler olacak
Birbirini takip etmeleri hergün beraber bekleyip sohbet etmeleri eşinin onun yanında tavırlarının değişmesi kadına ilgisi var gibi. Tepki göster kıskançlıkla suclarsa sende onun arkadaşlarını ekleyip konuşmakla tehdit et bakalım nasıl yan çizecek. Kabul etmezse silmeyi Arkadaşına kötüle kocanı insan içinde davranışları değişiyor aslında gösterdiği gibi biri değil de.
Değil mi ya bu zaten yapılmaması gereken bir şey.Aldatmasij diye çözüm arıyoruz ne acı.Icinde o duygu girdiyse servise verilse nolcakaldatılmamak için çözüm bulmak da cok acı ve doğru bi ilişkide olmadığının kanıtı aslında. Ah erkekler....
Ama kadin neden sosyal medyadan kabul ederki?bugün bi arkadasimin esi bana istek atsa yani ailecek çok tanidigimiz değilse kabul etmemSizden cekinmesi yok galiba. Kadının belki aklında dahi yoktur ama eşiniz saçmalıyor o yüzden eve çağırmayın ve bir süre görüşmeyi kesin. Çünkü aksi bir durumda geri dönülmez şeylere yol açabilir. Bu sizin evliliğinize ve eşinize verdiğiniz bir şans olsun.
Herkes sosyal medyadan eklemeye bu kadsr anlam yüklemiyor bence. Bende de bir çok kişi eklidir mesela ama böyle muhabbet sohbet yoktur aramızda.Ama kadin neden sosyal medyadan kabul ederki?bugün bi arkadasimin esi bana istek atsa yani ailecek çok tanidigimiz değilse kabul etmem
Böyle şeylere sinir oluyorum gece gece ne yazılır?Ay valla yani ne bileyim yemin ederim övmek için yazmıyorum benim eşim bana yaklaşırken hassas yaklaşır . Çünkü bende ona yaklaşırim . Biliyor yani onun kafasını kırarım yani . Biraz kadının da eli maşalı olacak ya.
Dedim ya eğitim icin bir grupla proje yaptı eşim o sırada kıza yardım etti çalıştırdı kız birkaç kez gece yazınca özelden hemen bana söyledi. Biliyor huyumu parçalarim .
Yani yeni tanismislar çok sıkı bi bag olmayınca garip. Mesela geçen sene bi kizla.tansitim çok iyi bi kiz ama esim ona istek atamaz.Ha o kız yıllardır benim arkadaşım olsa belki dicem ama ben kıskancım galibaHerkes sosyal medyadan eklemeye bu kadsr anlam yüklemiyor bence. Bende de bir çok kişi eklidir mesela ama böyle muhabbet sohbet yoktur aramızda.
En doğru karar arkadaslgini kökten kes senin konuşamadığın biriyle görüşecek hali yok heraldeArkadaşınla aranı boz görüşme. Eşinle hala görüşmeleri devam ederse o zaman eşine görüşmek istemediğini söyle. Baktın devam ediyorlar o zaman karar verirsin.
Güzel yorumBunun sebebi sen değilsin ki, giyimin kuşamın hiç değil. Karaktersiz bir insan her türlü yapar. Unutmayalım ki Adriana Lima da aldatıldı..
Kiz ne merhametli adammış kiyamamis kadına.Nasil elinden kaçırdın böyle merhametl adamimesaj atıyor benim eskiye hoşlandığını söylüyor benim eskide ilki ben olduğum için, bastırılmış duygular mevcut bide egoistliğine yenik düşüp kadını kıramamış olay öyle başlıyor
Bir yıldır eve gidip gelen kadın sonuçta, bilemedim eşim bir garip demese bence bütün bunlar anormal değilYani yeni tanismislar çok sıkı bi bag olmayınca garip. Mesela geçen sene bi kizla.tansitim çok iyi bi kiz ama esim ona istek atamaz.Ha o kız yıllardır benim arkadaşım olsa belki dicem ama ben kıskancım galiba
Normali girmemesi giriyorsa onunda gerçek yüzünü görmüş olur onuda postalar.Arkadaşıda iyice havaya girsin benim yanımda hali değişiyor diye
Yardım istiyormuş eşim yardım edebilir miymisBöyle şeylere sinir oluyorum gece gece ne yazılır?
sorma gönlü bollKiz ne merhametli adammış kiyamamis kadına.Nasil elinden kaçırdın böyle merhametl adami
Hiç şüphelenmiyomuş gibi yap gizli gizli takibe al telefon görüşme vs olursa yüzüne vurursun öyle ahlaksız kadınlar çok erkeklerde zaten ağzı açık bekliyolar bi ışık.herkezden şüphelenilir bu zmanda insan kalmamışMerhaba arkadaşlar,
Benim sıkıntım eşimin arkadaşıma ilgi göstermesi,
Geçen yıl arkadaş olduk,kendisi eşinden ayrılmış, çok şeker
Ama eve çağırdığım zamanlar bakıyorum da eşimin eve erken gelmeleri, onun yanındsfarklı bir havaya girip alışık olmadığım davranışlarda bulunması, sosyal medyada takip etmesi.
Okul çıkışı çocukları alırken beraber bekleyip sohbet etmeleri beni çok rahatsız ediyor, eşime rahatsız olduğumdan bahsetsem bana sen kıskançsın,hastasın diyecek biliyorum,ama ben eşimin bakışlarından ,tavrından ilgisi olduğunu hissediyorum, bir de her gün görüşüyor olmaları beni kahrediyor,ne yapayım?canım çok sıkkın
ya kör kütük asik olmus akli durmus evli olduguna filn umurunda degil yada gencligine güvenmis hazir kariyeri yerinde adam herhalde kendisine saglama baglamak istediEvet, biliyorum varlıklarını ama hep çok saçma buluyorum. Eşim üniversitelere proje eğitimi vermeye gidiyor, üniversite öğrencisi gencecik kız evli olduğunu bile bile yürümüş geçen haftalarda, ama yüz alamamış benimkinden, stajyeri anlattı bana20 yaşında gencecik kızsın 40 ına merdiven dayamış evli barklı adamdan ne istiyorsun salak kızım
Kara kaşına gözüne vurulduğunu hiç sanmıyorum:) 2. seçenek daha mantıklı.ya kör kütük asik olmus akli durmus evli olduguna filn umurunda degil yada gencligine güvenmis hazir kariyeri yerinde adam herhalde kendisine saglama baglamak istedi
Hdhshh di mi şimdi akranları ile tavuk döner mi yisin kız?Kara kaşına gözüne vurulduğunu hiç sanmıyorum:) 2. seçenek daha mantıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?