Eşimin arkadaşıma olan ilgisi

Ay bi dizi vardı aynı dediğiniz gibi.Iyilik mi neydi adı o geldi aklima

Arkadaşıda iyice havaya girsin benim yanımda hali değişiyor diye

Ama kadin neden sosyal medyadan kabul ederki?bugün bi arkadasimin esi bana istek atsa yani ailecek çok tanidigimiz değilse kabul etmem

Ama kadin neden sosyal medyadan kabul ederki?bugün bi arkadasimin esi bana istek atsa yani ailecek çok tanidigimiz değilse kabul etmem
Herkes sosyal medyadan eklemeye bu kadsr anlam yüklemiyor bence. Bende de bir çok kişi eklidir mesela ama böyle muhabbet sohbet yoktur aramızda.

Böyle şeylere sinir oluyorum gece gece ne yazılır?

Herkes sosyal medyadan eklemeye bu kadsr anlam yüklemiyor bence. Bende de bir çok kişi eklidir mesela ama böyle muhabbet sohbet yoktur aramızda.
Yani yeni tanismislar çok sıkı bi bag olmayınca garip. Mesela geçen sene bi kizla.tansitim çok iyi bi kiz ama esim ona istek atamaz.Ha o kız yıllardır benim arkadaşım olsa belki dicem ama ben kıskancım galiba

Kiz ne merhametli adammış kiyamamis kadına.Nasil elinden kaçırdın böyle merhametl adami

Yani yeni tanismislar çok sıkı bi bag olmayınca garip. Mesela geçen sene bi kizla.tansitim çok iyi bi kiz ama esim ona istek atamaz.Ha o kız yıllardır benim arkadaşım olsa belki dicem ama ben kıskancım galiba
Bir yıldır eve gidip gelen kadın sonuçta, bilemedim eşim bir garip demese bence bütün bunlar anormal değil

sen de onun arkadaslarini ekle, sor biri var mi hayatinda diye arkadasinin. onlarla goruseceginde suslen puslen falan. o dusunsun biraaz da

Hiç şüphelenmiyomuş gibi yap gizli gizli takibe al telefon görüşme vs olursa yüzüne vurursun öyle ahlaksız kadınlar çok erkeklerde zaten ağzı açık bekliyolar bi ışık.herkezden şüphelenilir bu zmanda insan kalmamış

ya kör kütük asik olmus akli durmus evli olduguna filn umurunda degil yada gencligine güvenmis hazir kariyeri yerinde adam herhalde kendisine saglama baglamak istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…