Eşimin arkadaşının karısı

Valla canım benim eşimin arkadaşı bize geldiğinde üniversiteye hazırlanan kızına bizim yanımızda gerizekalı deyip aşağıladığı için görüşmüyorum mesela bu kadar kolau

Anlattığınız kadar muhazafakar bir adamın elini tutturmaması gerekir öyleyse .
Ya da dokunulduğunda size tepki vermek yerine karşıya iletmesi gibi .
Ama ben sanıyorum ki eşibiz ve siz. abartıyorsunuz
İnsanın 3 porsiyon yürek yemesi lazım eşlerinin önünde dokunacak kadar.

Artırıyorum veee ben de sadece kadinlar icin duzenlenen bir kina gecesine kör (bildiginiz görmeyen) erkek çalgıcı tuttuklarini görmüştüm bir kere

Bu gerçekten çok vahim, o çalgıcının yerinde olsaydım kendimi resmen kullanılmış hissederdim ki resmen adamın durumundan faydalanılmış...

Bana da tezat geliyor bazı şeyler, anlamlandıramıyorum...

Kadınlar arası kınada da erkekleri sokmazlar ama içerde video kamera çekilir ee bu videoyu hiç erkek izlemeyecek mi? Eşin,Baban,Kardeşin? Eğer İzlemeyecekse niye o kayıt alınır o halde?

Düğün günü açık başlı gelin ertesi gün bir anda tesettüre girer, neymiş? Evlenince kapanmış, "bacım sen daha 1 gün önce gögüs dekolte straplez gelinlik giymemiş miydin?" diyesim geliyor...
Önce 700-800 kişiye gösterirler sonra görünenleri kapatırlar...

Aslında dinimizi yaşamak çok ince çizgi, bunu gerektiği gibi yaşayabiliyorsak ne mutlu ama malesef bir çoğumuz hatta genelimiz olayın b.knu çıkarıyor...

Neyse konuyu saptırmayalım ban geliyor yolda :)

Kadini uyaramazsiniz bence ayıp olur.Tepkiyi esinizin koymasi lazim.Bir tanidik ablamiz da tokalasirken kendine cekti esimi birden.Esim kendini oyle geriye atti ki ben bile sok oldum .Ben tokalasmaya bile karsiyim lütfen saygisizlik algilamayin dedi kadin daha da yaklasmadi .

Hem insanlarla görüşüp evine girip, yiyip içip, sonra da arkasından rahat diyorsanız bence önce kendinizi sorgulayın.Ayrıca sizin hayat tarzınızı kimse yargılayamaz ama siz de kimsenin hayat tarzını, oturup kalkmasını, konuşma tarzını yargılayamaz ve değiştiremezsiniz. Size uymuyorsa mesafe koyarsınız ya da arkalarından "rahat" bilmem ne diye konuşmamalısınız. Mensup olduğumuz dinde gıybet de günah. Eşiniz de muhafazakarsa uyarılmaya ihtiyacı yoktur bence biliyordur kendisi vermesi gereken tepkiyi.

Ozaman esin ortaya biz muahazafakariz bizde esler ayri oturur gibi konusma yapicak

Bizde kadın, erkek ayrı oturmalı diye bir zorunluluk yok karışıkta oturuyoruz ama bazen kız kıza muhabbet olsun diye mutfakta veya farklı bir oda da ağırlayabılıyorum. İçlerinden biri kalkıp kocasının yanına gitse muhabbet sıkmıştır veya kocasız duramıyor herhalde diye düşünürüm en fazla. Onun dışında evinde kadın erkek ayrı ağırlamak isteyen bırının evıne gittiğimde bu durum hoşuma gitmesede kalkıp kocamın dibine gitmem. Orası başkasının evi ve başkasının kuralları geçerli. Bunlara uymak istemeyen o eve gitmemeli. Saygısızlık.

Bizde orta halli muhafazakar geciniriz. Eslerimizin yanında çok rahat edemedigimiz için ayrı otururuz. Beraber oturdugumuzda olur ama adabiyla. Ben durup da arkadaşımın eşinin dibine oturmam. Arkadaşımın eşi de aynı şekilde. Bazı ınsanlar dokunarak iletişim kurar belki kadın oyle biriydi yada eşin arkadaşlarına kendini tam olarak ifade edememis öyle olsa evde karısına mutlaka bahsederdi kadın da ona göre davranırdı. Yada kadın burdaki bazı üyeler gibi sizin hayat tarzınızı asagilayan saçma bulan biri inadına dokunmustur

Helaaal

Haklısın bana göre
Böyle durumlarda bundan sonra görüşmeyelim falan filan denmez
İşin rajonu şudur bir gidersin bir onlar gelir belki iki gidersin üçüncüye gitmezsin karşı taraf da eşşek değilse gelmez
İlişiği kesmenin yolu kibarca davetlerini reddetmektir gelmek isterlerse de kabul etmek
Bir gelirler iki gegelirk bidaha gelmezler merak etme
Eşine gelince bence bu yakınlık hoşuna gidiyor sen kızma diye de ayak yapıyor net
Biz de eşimle akrabanın evine gittik onların akrabası bi çift daha vardı eşim o uzak akrabayla tokalaştı ben adama kibarca teşekkür ettim sonra ordan ayrılınca rahatsızlığımı belirttim bidaha yapmadı
Önce bi uzattı napıyım falan dedi ben ne yaptıysam sen de onu yapabilirdin dedim

Haremlik selamlik da oturulur ne var bunda? Saçma, öyle sey mi olur demek yersiz olur.Dinini nasıl yasamak istiyorsa öyle yasayabilir bir baskasına zarar vermedigi müddetçe.
Konu sahibinin de eşi mesafe koymak zorunda, madem dikkat eden bir cift. Ve asıl sacma olan sey "elimi tuttuuuuğ" diye karısına anlatması. Elini çekecek o anda, oturusunu düzeltecek, gerekirse lavaboya gideyim diye kalkıp döndüğünde baska bir koltuğa gececek madem yaşayışları bu yönde ve konu sahibinin de samimi olmasını istemiyor gereğini yapacak.

ne gerek var eşimin iş arkadaşlarının benim evime gelmesine??illa görüşülecekse herkes kendi hemcinsleriyle buluşsun ,bu gereksiz modernizmi sevmiyorummm

Komşulukta nasıl eşinizin elini tutabiliyor bir kadın ben bunun hayalini bile kuramadım ya İkili koltukta yan yana falan mı oturuyorlar? Bizde haremlik selamlık yok genelde eşler yan yana yada erkeklerle eşler karşılıklı koltuklar da otururuz.Yani mümkün olması imkansız.Zaten benim yanımda eşimin elini tutacak kadında henüz doğmadı ,o eli varya neeyyyse

Durum senlik değil eşinlik gibi görünüyor. Mesafe koyması gereken eşin. Niyeti zaten kötü de değilse bu sefer sindirip ,,sonrasında madem yeni arkadaş oldunuz birbirinizi öğrenin. Kendinden bahset ara ara kurallarını sıkıştır araya ,oda kendinden bahsetsin olsun bitsin .
Arkadaşınizin art niyeti de yok bana kalırsa uzatmaya lüzum yok . Nihayetinde konuşurken farkında olmadan yapmış eşinden o rahatliği almış .

Biz kendi halinde minnak bir aileyiz.. Muhafazakar değilim normal işte herkes gibiyim.. Eşimin iş arkadaşı oğlumuz doğduğunda eşiyle birlikte bize gelmek istediler kabul ettim. İlk defa tanışacağız.. Eşim beni uyardı.. Erkek olan eşimin iş arkadaşı bu arada.. Adı x olsunn.. Dedi ki eşim " aşkım x elini uzatmaz hoşgeldiniz de geç.. Hanımı da kapalıdır.. O da el vermez.. Ona göre davranalım.." dedi. Tabi ki saygıyla karşıladım.. Yani demem o ki iş arkadaşı onlarım tarzını bilir ve ona göre davranırlar.. Demek ki eşiniz iş ortamında o kadar da muhafazakar takılmıyor.. Ayrıca insanlar gayri ihtiyari dokunabilir.. Bunu için uyarmanın manası yok.. Sizin eşiniz tavrını belli etmeliydi..siz böyle bir şeyle kadını itham ederseniz çooooook ayıp etmiş olursunuz..

Tek başınıza muhafazakâr yaşam sürüyor olabilirsiniz. Ama kimse sizin gibi düşünmüyor gibi duruyor.ya aynı yerde oturunca Kocanızı leblebi gibi ağzına atmayacak ya ben anlamıyorum niye ayrı oturyor sunuz madem ayrı oturcaksiniz Beylerden ayrı bulusun cafe falan çünkü ortam kurulmamış olur bu şekilde hep sıkıntı yaşarsınız esiniz elini çekmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…