- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
- Konu Sahibi ipekbocegikoza
-
Artırıyorum veee ben de sadece kadinlar icin duzenlenen bir kina gecesine kör (bildiginiz görmeyen) erkek çalgıcı tuttuklarini görmüştüm bir kere
Ozaman esin ortaya biz muahazafakariz bizde esler ayri oturur gibi konusma yapicakArkadaşlar başka başlık bulamadığım için bunu yazdım. Benim konum şu; eşimin arkadaşlarıyla ailecek görüşüyoruz birbirimize gidip gelmeye başladık ama arkadaşlarının eşlerinden bi tanesi çok rahat takılıyor. Bize göre değil yani konuşmaları hareketleri olsun. Eşi öyle değil gayet sakin ama kadın biraz rahat eşim de farketmiş konuşurken bişe anlatırken elimi tuttu dokundu falan dedi eşimde bende muhafazakarız, eve gelen misafirler kadın erkek ayrı oturur bizde. Ama oraya gittiğimizde herkes bir arada oturuyor. Eşimle bir bayanın o şekilde rahat konuşmasından şakalaşmasından rahatsız oluyorum açıkçası. Şimdi herkes senin kocana mı bakıyor diyecek olanlar olacak ama konu o değil öyle bişey yok yani. Sadece her insan her davranıştan hoşlanmaz olay bu. Görüşmesek olmuyor arkadaş olduk bi kere ve hadi artık biz gelmiyoruz gitmiyoruz diyemeyiz ortada bişey yokken. Şimdi biz oraya giderken eşime ne demeliyim uyarsam öyle bi hareket yaptığında gülme ciddi ol falan desem kıskanıyorum sanır ve aklına hiç yoktan bişey sokmuş olurum. Diğer türlü de eşim kötü bi tepki vermiyor öyle bi olay karşısında mesela elini tuttuğunda çekme gibi sonra da eve gelince bana anlatıyo.
Ve bu yüzden siz kadını uyarmak falan mı istiyorsunuz yani? Ne kadar garip olur böyle bir şey hayal edemiyorum.
Bence siz random sosyalleşmek için fazla muhafazakarsınız. Eşinizle birlikte o arkadaş grubundan ayrılın. Daha kafanıza göre insanlarla takılın.
Eşiniz ona hep (yani siz yanınızda olmadığı zamanlarda da ) çok resmi davranıyor olsa kimse bir yerine dokunmaya kalkmazdı zaten, tabi kadın sapık falan değilse.
Ben de beni kocamdan ayrı yerde oturtmaya kalkan olursa genelde bir süre sonra kalkar onun yanına gider otururum. Kendi arkadaşlarımda böyle bir şey zaten yok ama ailede akrabalarda olabiliyor. Ya kocamıza gülerse ya dokunursa diye öbür odada korkuyla oturan kadınlar bırakıyor muyum arkamda bilmem
HelaaalKadini uyaramazsiniz bence ayıp olur.Tepkiyi esinizin koymasi lazim.Bir tanidik ablamiz da tokalasirken kendine cekti esimi birden.Esim kendini oyle geriye atti ki ben bile sok oldum .Ben tokalasmaya bile karsiyim lütfen saygisizlik algilamayin dedi kadin daha da yaklasmadi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?