Eşimin arkadaşının karısı

Ne saygısız insanlar var!
Kime ne?
İster ayrı otururlar ister birlikte,saçma bulmak sizin haddinize mi düşer, nasıl insanlar var, özgürlükten dem vururlar bir de bunlar...

Kadın karşı tarafı birlikte oturmakla eleştirmiyorki, onu eleştiriyorsunuz ayrı oturuyorlar diye. Ahh neyse!

Konu sahibi siz de görüşmek zorunda değilsiniz.
İnsanlar ana babasıyla, kardeşiyle görüşmüyor yeri geliyor, arkadaş nedirki?
İlle mecbursanız eşiniz kendini geri çekmeyi bilecek.
Bunu sağlayamıyorsanız yüzde yüz siz problemli sayılırsınız.
Kadın belliki dengesiz. Ne demek eline temas etmek, ne demek saçına ellemek, elin heriflerine... İlginç...

Hic muhafazakar bi insan degilim.arkadaslarin esleriyle hep beraber oturur sohbet ederiz ama kimse benim kocamin agzina dusup elini tutamaz kusura bakmasin.
O kocaninda o arkadas esininde alnini karislarim

Sorun kadinda degil, kocasinda ve kocanizda. Kocaniz mesafeli durup soguk davransa kadinda ona gore davranir. Kocasida ayri bisey zaten. Ben esimin arkadasinin elini tutsam sakalassam benim icin hic iyi olmaz....

Hic muhafazakar bi insan degilim.arkadaslarin esleriyle hep beraber oturur sohbet ederiz ama kimse benim kocamin agzina dusup elini tutamaz kusura bakmasin.
O kocaninda o arkadas esininde alnini karislarim
Kesinlikle!
Konunun muhafazakarlıkla ilgisi bile yok.
Böyle bişey mümkün olamaz, muhafazakar olsak da olmasak da.

iyi de her görüştüğümüz insanla ömür boyu görüşmeye devam etmek zorunda değiliz ki, bir daha siz davet etmeyin bir yere, onlardan davet gelirse 2-3 kere müsait değiliz, başka planımız vardı vs vs geçiştirin. onlar da salak değildir görüşmek istemediğinizi anlayıp davetleri keserler. bu kadar.

Ilk cumlelerinizle , son cumleniz arasında ki tezat güldürdü beni. :)

İsme bakarmısınız kırmızıaşk muhafazakarımız böyleyse rahatımız nasıl
Benmi fesat düşündüm
Evet,fazlasıyla.
Muhafazakarlar aşk yaşayamaz diye bir kaide mi var, ben bilmiyorum da. Kadının nickinden ne istediniz şimdi?
Biz geodal hakkında ne düşünelim mesela?
Bence hiç.
Bize ne ki, sizin isminiz.

haremlik selamlik oturunca erkeklerin oturdugu yere kim servis yapiyor ? misafirin cayi bitince diger odayami sesleniyor ? sirf arkadasiz diye zorla gorusmek zorunda degilsiniz. nice biten arkadasliklar dostluklar var . sizde sizi yadirgamayacak kafa dengi olduklarinizla vakit gecirin .

Her iki sekilde de rahat ederim abesle iştigal bir durum yok.Hayat tarzi dunya bakışı bana ters de gelse ayni odada da otururum ayri odada da.Ama ayni odada oturdugum bayan arkadasta sınırını bilecek elle dokunmadan sac ellemedende birseyler anlatilabilir.Eline beline diline demisler!

Son düzenleme:
Senin düşünmene fırsat bırakmadan eşinde bitecek olay.Elimi tuttu napıcaam? Diyene kadar.

Kıskanacak bir şey de yok ya.Sadece mevcut samimiyete göre münasebetsiz bir durum var, onu da eşiniz halletsin çocuk değil herhalde, kendini ifade edebilir.

yani var ya, ufacık bir kartanesini yuvarladık yuvarladık yuvarladııııık çığa dönüştürdük resmen. hepimize aferin.

bence eşiniz mesafeyi ayarlayamamış..böyle bir duruma maruz kalsam elalemin karısına değil kendi kocama suçu bulurum madem muhafazakar rahatsız oluyorum diyor görüşmeniz çok saçma görüşmeyin...ayrıca ayrı oturma durumuna gelince madem arkadaşsınız samimiyetiniz var burda bize dert yanana kadar gıybet edene kadar arkadaşınızı çekin kenara bu şekil oturacaksak biz gelelim eşimde bende rahatsız oluyoruz deyin.el tutup şaka yapacak kadar samimiyetiniz varsa bunu da söyleyebilirsiniz bence !

Bir siz namus ehlisiniz degil mi diger kadin kocanizla ufak bi temas kurdu misafirlerini bir arada agirladi diye hafif yollu ,zararli bi tip .....bence gorusmeyin rahatsizsaniz sòzleşme imzalamadiniz neticede.
Ayriyeten eşli toplaniliyorsa neden beraber oturulmuyor beraber oturulmuyorsa neden kadinlar ayri erkekler ayri zamanlarda toplanmiyor

Ilk cumlelerinizle , son cumleniz arasınd
Ben de gittim oyle bir dugune gelinle damat kadinlarin tarafinda kaldi. Sizde nasildi ? Yoksa gelinle damadi da paravanla bolduler mi?

Konu sahibi bence de gorusmeyin ne siz bir sey kaybedersiniz ne de arkadas grubunuz.Ama bence abartiyorsunuz.
Yok gelinle damat bizim taraftaydi. Ilk salona girince baktım ne olduğunu çözemedim saf saf dedim bu ne böyle
Sonra söylediler neden olduğunu bayagi sasirmistim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…