Eşimin arkadaşıyla tuhaf mesajlaşması..

garipbirhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
3.451
1.922
83
Merhaba kızlar..
Eşimle 1 aylık bir ayrılık yaşadık ve boşanma eşiğine gelmiştik, konumu biliyorsunuzdur..
Şimdi size danışmak istediğim bir şey var.. Eşimle ayrı olduğumuz dönemde askerden bir arkadaşı ile tuhaf bir wp yazışmasını gördüm dün gece.. silmeyi unutmuş sanırım.. konu şu; eşim çalıştığı yerde bir çocuğu bu arkadaşına benzetiyor ve resmini çekiyor, sonra wp tan bu arkadaşına mesaj atıyor sana çok benziyor diye ve aralarında görüntülerini atacağım şu konuşmalar geçiyor..
Yeşil mesajlar eşimin,beyazlar arkadaşının..

Gay olma durumu var mı bu mesajlara göre ? Ne düşüneceğimi bilemedim,size sormak istedim...
“Seni kucağımda az gezdirmedim” mesajı çok midemi bulandırdı...
Kendisiyle aramız zaten soğuktu, buz gibi yaptı şimdi...
Ne dersiniz , bu mesajlar geyik mi ? Yoksa ne ?

Şunu yazmayı unutmuşum.. mesajlaşmanın devamı şu şekilde ; arkadaşı buna rakı masası resmî atıyor ve buyur diyor. ( eşim alkol kullanmamasına rağmen bunu söylemiyor ve saol kardeş diyor)
Onun akabinde ; arkadaşı kendine iyi bak ,Allah a emanet ol diyor , eşim sen de kardeşim diyor .. mesajlaşmanın devamı bu şekilde..

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok yahu klasik erkek muhabbeti. Gül geç, ne beyaz gelinliği

Kişinin erkek olduğundan eminmisiniz, kadın olmasın? Öte yandan evet normal değil, özellikle 2. Resim, 2 seçenek var, ya eşiniz biseksüel Ya karşıdaki kadın.
Erkek.. eşime farklı illerde çekilmiş farklı birkaç resmini atmış.. gezdiğini göstermek maksadıyla..
Ve onun dışında başka mesajda kardeşim tarzı konuşmaları var..

makara yapmışlar gibi geldi bana ama en son lise birde duymustum ben bunun gibi sacma seyleri

bi arkadasim esinin gay oldugunu öğrenip bosanmisti. ama o öyle bi sitede uyeligini falan bulmus telefona bakarken.

cok suphe ediyosaniz takipte kalın ama bence erkegin mizahsizligi

Erkek.. eşime farklı illerde çekilmiş farklı birkaç resmini atmış.. gezdiğini göstermek maksadıyla..
Ve onun dışında başka mesajda kardeşim tarzı konuşmaları var..
Erkek olduğuna eminseniz gay olmalarına gerek yok, biseksüel olabilirler hem kadına hem erkeğe ilgi duyanlar... Bana 2 erkeğin birbirlerine kucak muhabbeti yapması çok tuhaf geldi, başka bir kişiyi yapmıyorlar birbrlerini yapıyorlar... Eşime sordum bakalım ne düşünüyor, normal derse söylerim

Eşimin eski iş arkadaşları da böyleydi.
O yüzden eşim o gruptan çıktı.

Köprüyü arkadaşının k.çına sokmakla ilgili edepsizce şakalar, önce karısıyla yatıp sonra arkadaşının ihtiyacını bizzat gidereceğini söyleyen iğrenç ötesi cümleler.

Bir de kara mizah diye kılıf bulmuşlar bu ahlaksızlığa.
Eşiniz gay değil de pis zihniyetli.

Eşimi böyle yazışırken görsem soğurum.

Iyyy. Mide bulandırıcı

Hicbir erkek boyle sakalasmaz , hele turk erkegi gayet homofobiktir , 40 yasindayim tonla adam tanidim hayatimda bu mesajlasmayi hicbir hetero erkek yapmaz
Esiniz ya biseksuel ya gay yada karsidaki kisi erkek degil
Karşıdaki kişi erkek olmasa engelli olmaz mıydı telefonunda engellilerde kimse yok, ve o kişi gezdiğini göstermek anacımla farklı illerde birkaç resmini atmış eşime..
Onun dışında gay olma durumu beni işkillendirdi zaten.. ama bu konuşmanın devamında kardeşim tarzı konuşmalar mevcut..

Hicbir erkek boyle sakalasmaz , hele turk erkegi gayet homofobiktir , 40 yasindayim tonla adam tanidim hayatimda bu mesajlasmayi hicbir hetero erkek yapmaz
Esiniz ya biseksuel ya gay yada karsidaki kisi erkek degil
Ben gördüm.
Öyle pis ağızlı çok maalesef.

Takipte kalın bence int geçmişini falan bi bakın degisik bi konuşma tarzı bilemedim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…