Eşimin arkadaşıyla tuhaf mesajlaşması..

Çok güldüm
Çünkü erkeklerin msjlaşmaları genelde böyle samimiyseler. Bana bi problem Yok gibi geldi. Eşim çok normal çok da düzgün ve çevresi tarafından sevilip sayılan bir insandır ancak o da böyle msjlaşır görüyorum bzn

Bence eşiniz gay filan değil .birisinin resmini gönderip taniyomusun diye sormuş. karşısındaki pis ağızlı .Yok bu bana benziyor bilmem ne diye baslamis .Esinizde klasik erkek gururuyla altta kalmayayim diye laf yaristirmis iğrenç bı muhabbet olmuş .Arkadaşı başlatmış Esinizde tabiri caizse s.dk yaristirmis saçma sapan bişey olmuş .Gay olacağını sanmiyoeum yani bana öyle gelmedi

Ne makarası ya. Daha ne yazılsın. Espri değil gayet ortada . Şüphenizde haklı olabilirsiniz. Böyle bir yazismayi nasıl normal karşılıyor arkadaşlar anlayamadım.

Asla normal birşey değil bana göre ama maalesef böyle erkek muhabbetleri olabiliyor , okulda hep duyardim bu tür konuşmalar erkek gruplarında ve ardindan iğrenç kahkahalar . Gayet hepsininde ilik gibi kız arkadaşları vardı.

Eşim topçu olarak yaptı askerliğini..
Bu arkadaşıyla da top atış çalışmalarında bayağı bi eğitim felan yapmışlar herhalde , çünkü eşimin PC de galerisinde bu arkadaşıyla atışta başarı aldıklarına dair belgenin fotoğrafı var..
Bayağı bi samimiylermişti sanırım..
Daha önce ailemden,çevremden hiç bu tarz konuşmaya denk gelmediğim için şaşırdım haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…