- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
İnci sözlük gibi iğrenç muhabbetler maalesef.Birlikte olmak istemişti ,bu mesajlaşmadan sonra reddettim..
Ve uzun süre de olmak istemem gibi hissediyorum..
Ben böyle insanlardan nefret ederdim zaten öyle biriyle bu şekilde diyaloga girmesi iyice soğuttu kendinden...
Birlikte olmak istemişti ,bu mesajlaşmadan sonra reddettim..
Ve uzun süre de olmak istemem gibi hissediyorum..
Ben böyle insanlardan nefret ederdim zaten öyle biriyle bu şekilde diyaloga girmesi iyice soğuttu kendinden...
Bu arkadaşıyla 16 şubatta geçmiş bu konuşma ondan sonra yok hiç konuşma ve telefonundan silmemiş,unutmuş olmalı..Başka erkeklerle ya da bu konuştuğu adamla bu konuşmaya benzer konuşmalar var mı?
Cinsel hayatınız problem var mı? Vb şeyler.
Bence sorun yok gibi duruyor. zaten taşınma aileye gitme yorgunluk derken normal bence 2 hafta.Bu arkadaşıyla 16 şubatta geçmiş bu konuşma ondan sonra yok hiç konuşma ve telefonundan silmemiş,unutmuş olmalı..
Onun dışında kendinden büyüklere abi ,küçüklere kardeş diye hitap eder. Bu tarz bir durum dikkatimi çekmedi saha önce. Kendisiyle 40 güne yakın ayrıydık boşanma aşamasından döndük.. ve 2 haftadır birlikteyiz, ben regl idim, sonra eşya taşıma,ailesinin yanı a uğrama vs durumları oldu daha hiç birlikte olmadık..
Ama birkaç gündür dile getiriyordu,başka şeyler çıktı. Akşam gördüm bu konuşmayı sabah birlikte olmak istedi haliyle reddettim..
O arkadaşıyla farklı şehitseler ve askerden sonra bir araya hiç gelmediler.. askerde böyle bir şey yaşamış olabilirler mi? Çünkü başka türlüsü mümkün değil... eğer olduysa askerde oldu...Böyle konularda cok fazla geniş olandan da korkarım aşırı derece homofobik olanlardan da.. İçimden bir ses var birşey diyor.. Olduysa da eskiden olup bitmiş de olabilir..
ilk defa görüyorsanız demekki karşıdaki arkadaşın mizacı bu eşinizde bozmak istememiş. Bence abartıp ilişkinizin etkilenmesine izin vermeyin. Buna değecek bir durum yok.Öyle mi dersiniz..
İlke defa denk geldim ve şok oldum.. kendisiyle boşanma eşliğinden döndük,ve aramız zaten soğuktu.. bu olaydan sonra iyice soğuyacak..
Esinizi en iyi siz tanirsiniz , biz ne desek bosKarşıdaki kişi erkek olmasa engelli olmaz mıydı telefonunda engellilerde kimse yok, ve o kişi gezdiğini göstermek anacımla farklı illerde birkaç resmini atmış eşime..
Onun dışında gay olma durumu beni işkillendirdi zaten.. ama bu konuşmanın devamında kardeşim tarzı konuşmalar mevcut..
Kendisine bu konuyu açtım ve bu mesajlaşmayı bugün görmüş gibi, bu konuşmalar ne böyle dedim, okudum . O bana şaka yaptı ben ona dedi..İnci sözlük gibi iğrenç muhabbetler maalesef.
Eşinizi uyarın bence.
Evet öyle dedi, grill adlı üyenin mesajına yazdım en son be dediğini..Sordum eşime bu nasıl muhabbet böyle ya dedi, eşinizin kendisine sorun bakalım şakalaştıkmı diyecek
Ben gördüm.
Öyle pis ağızlı çok maalesef.
Bu insanla eşim farklı illerde ve askerden sonra hiç yüzyüze görüşmediler..Eşcinseller bence. Sorsan şaka der ama iki erkeğin böyle konuşması normal falan değil.
Aslında yapanlar çok,bakma sen Milana
Askerlikte bir şey yaşamış olabilirler mi bilmiyorum..Benim aklıma askerlikte mi bir sey yaşadılar acaba diye takılırdi.asker arkadaşı dediniz ya hani. O zaman uzun mu sürdü askerlikleri?
Erkeklerin iğrenç muhabbetleri var da küfürlü falan bu kadarı olur mu bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?