Eşimin arkadaşıyla tuhaf mesajlaşması..

Birlikte olmak istemişti ,bu mesajlaşmadan sonra reddettim..
Ve uzun süre de olmak istemem gibi hissediyorum..
Ben böyle insanlardan nefret ederdim zaten öyle biriyle bu şekilde diyaloga girmesi iyice soğuttu kendinden...
İnci sözlük gibi iğrenç muhabbetler maalesef.

Eşinizi uyarın bence.

Birlikte olmak istemişti ,bu mesajlaşmadan sonra reddettim..
Ve uzun süre de olmak istemem gibi hissediyorum..
Ben böyle insanlardan nefret ederdim zaten öyle biriyle bu şekilde diyaloga girmesi iyice soğuttu kendinden...

Senin onu reddetmen de onu senden sogutur..Araniz iyice acilir.

Mac yorumalarini falan bi gorseniz anlardiniz.

Böyle konularda cok fazla geniş olandan da korkarım aşırı derece homofobik olanlardan da.. İçimden bir ses var birşey diyor.. Olduysa da eskiden olup bitmiş de olabilir..

Konuşmalarını internet geçmişini vs kontrol edin eğer hala devam ediyorsa kötü şeyler görürseniz suphelerinizde haklisinizdir ama başka bişey yoksa sadece igrenclige varan seviyesiz sakalasmadan ibaret olduğunu anlarsınız
Her türlü iğrençlik ya neyse

Başka erkeklerle ya da bu konuştuğu adamla bu konuşmaya benzer konuşmalar var mı?
Cinsel hayatınız problem var mı? Vb şeyler.
Bu arkadaşıyla 16 şubatta geçmiş bu konuşma ondan sonra yok hiç konuşma ve telefonundan silmemiş,unutmuş olmalı..
Onun dışında kendinden büyüklere abi ,küçüklere kardeş diye hitap eder. Bu tarz bir durum dikkatimi çekmedi saha önce. Kendisiyle 40 güne yakın ayrıydık boşanma aşamasından döndük.. ve 2 haftadır birlikteyiz, ben regl idim, sonra eşya taşıma,ailesinin yanı a uğrama vs durumları oldu daha hiç birlikte olmadık..
Ama birkaç gündür dile getiriyordu,başka şeyler çıktı. Akşam gördüm bu konuşmayı sabah birlikte olmak istedi haliyle reddettim..

Bence sorun yok gibi duruyor. zaten taşınma aileye gitme yorgunluk derken normal bence 2 hafta.

Benim aklıma askerlikte mi bir sey yaşadılar acaba diye takılırdi.asker arkadaşı dediniz ya hani. O zaman uzun mu sürdü askerlikleri?

Erkeklerin iğrenç muhabbetleri var da küfürlü falan bu kadarı olur mu bilemedim.

Böyle konularda cok fazla geniş olandan da korkarım aşırı derece homofobik olanlardan da.. İçimden bir ses var birşey diyor.. Olduysa da eskiden olup bitmiş de olabilir..
O arkadaşıyla farklı şehitseler ve askerden sonra bir araya hiç gelmediler.. askerde böyle bir şey yaşamış olabilirler mi? Çünkü başka türlüsü mümkün değil... eğer olduysa askerde oldu...

Öyle mi dersiniz..
İlke defa denk geldim ve şok oldum.. kendisiyle boşanma eşliğinden döndük,ve aramız zaten soğuktu.. bu olaydan sonra iyice soğuyacak..
ilk defa görüyorsanız demekki karşıdaki arkadaşın mizacı bu eşinizde bozmak istememiş. Bence abartıp ilişkinizin etkilenmesine izin vermeyin. Buna değecek bir durum yok.

Sordum eşime bu nasıl muhabbet böyle ya dedi, eşinizin kendisine sorun bakalım şakalaştıkmı diyecek

Esinizi en iyi siz tanirsiniz , biz ne desek bos
Hic baska sekilde suphelendirdi mi sizi?

İnci sözlük gibi iğrenç muhabbetler maalesef.

Eşinizi uyarın bence.
Kendisine bu konuyu açtım ve bu mesajlaşmayı bugün görmüş gibi, bu konuşmalar ne böyle dedim, okudum . O bana şaka yaptı ben ona dedi..
Ben de cinsel içerikli konuşmalar dedim, ne saçmlaıyorsun,çocuk musun sen dedi. Gülerek seçimleri hakkında soru sordum bana ; salak salak konuşma,cins cins konuşma dedi yüksek sesle ve konuyu kapattım .. ondan sonra da tek kelime etmedim

Çok kötü bir muhabbet dönmüş ama eşcinsel olma gibi bir durum olduğunu sanmıyorum, eşimin liseden arkadaşlarıyla wahtsapta bir grubu var, arada telefonunu eline aldığım zaman der o gruba girme, erkekler arası saçma muhabbetlerin döndüğü oluyor diye, hiç girip bakmadım o yüzden. Arkadaşıyla olan yazısmasını okumanıza gerek var mı? Eşim arkadaşlarımla olan mesajlarımı okusa çok rahatsız olurum. Soğukluğunuza soğukluk eklediniz ne güzel.

Askerlikte bir şey yaşamış olabilirler mi bilmiyorum..
O arkadaşı farklı bir ildeymiş zaten ve yüzyüze askerlik sonrası hiç görüşmediler.. askerlikte mümkün mü bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…