- 1 Haziran 2012
- 7.357
- 25.816
- 798
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Hicbir erkek boyle sakalasmaz , hele turk erkegi gayet homofobiktir , 40 yasindayim tonla adam tanidim hayatimda bu mesajlasmayi hicbir hetero erkek yapmaz
Esiniz ya biseksuel ya gay yada karsidaki kisi erkek degil
Öyle olmasını umuyorum yaa.. sizce öyle mi gerçektenGirgir bunlar baksana ikisi de ustunluk saglamaya calismis.Laf cambazligi yapmislar.
Belki de gercekten tuhaf yazismalardir. Size yaklaşması falan nasil esinizin? Gay olsa yaklasmak istemezdi herhalde????Karşıdaki kişi erkek olmasa engelli olmaz mıydı telefonunda engellilerde kimse yok, ve o kişi gezdiğini göstermek anacımla farklı illerde birkaç resmini atmış eşime..
Onun dışında gay olma durumu beni işkillendirdi zaten.. ama bu konuşmanın devamında kardeşim tarzı konuşmalar mevcut..
Dedim ya zaten çok soğudum..Eşimin eski iş arkadaşları da böyleydi.
O yüzden eşim o gruptan çıktı.
Köprüyü arkadaşının k.çına sokmakla ilgili edepsizce şakalar, önce karısıyla yatıp sonra arkadaşının ihtiyacını bizzat gidereceğini söyleyen iğrenç ötesi cümleler.
Bir de kara mizah diye kılıf bulmuşlar bu ahlaksızlığa.
Eşiniz gay değil de pis zihniyetli.
Eşimi böyle yazışırken görsem soğurum.
Iyyy. Mide bulandırıcı
Başka kanıt mesela ne gibi ?Gay değil elinizde başka kanıt yoksa birbirlerine üstünlük sağlamayan çalışan iğrenç mizah sahibi olan erkek.
Bu gercek olmasin lutfennEşimin eski iş arkadaşları da böyleydi.
O yüzden eşim o gruptan çıktı.
Köprüyü arkadaşının k.çına sokmakla ilgili edepsizce şakalar, önce karısıyla yatıp sonra arkadaşının ihtiyacını bizzat gidereceğini söyleyen iğrenç ötesi cümleler.
Bir de kara mizah diye kılıf bulmuşlar bu ahlaksızlığa.
Eşiniz gay değil de pis zihniyetli.
Eşimi böyle yazışırken görsem soğurum.
Iyyy. Mide bulandırıcı
Evet. Eşimin ve kardeşimin whatsapp gruplarında gördüm. Cidden midem bulandı her mesajda.Dedim ya zaten çok soğudum..
Zaten aramız soğuktu şimdi iyice koptuk..
Ne düşüneceğimi basıl davranacağımı bilmiyorum..
Erkekler arası böyle konuşmalar oluyor mu Yani ? Bilmediğim için soruyorum
Maalesef gerçek.Bu gercek olmasin lutfenn
Birlikte olmak istemişti ,bu mesajlaşmadan sonra reddettim..Belki de gercekten tuhaf yazismalardir. Size yaklaşması falan nasil esinizin? Gay olsa yaklasmak istemezdi herhalde????
Umarım değildir..Eşcinsellik falan değil bu merak etmeyin. Bazı arkadaşlar demiş biz hiç böyle sohbetlere şahit olmadık vs diye ama ben şahit oldum. Erkekler arasında olabiliyor bu tarz konuşmalar. Eşcinsel erkeklerin cinsellikten bahsederken böyle ifadeler kullandıklarını, kendilerinden d...likçi falan diye söz ettiklerini de hiç sanmıyorum ayrıca.
Başka erkeklerle ya da bu konuştuğu adamla bu konuşmaya benzer konuşmalar var mı?Başka kanıt mesela ne gibi ?
Hmm demekki gay degil ama fazla civimislar. Buna nasil son verilmeli ona kafa yormak lazım. Amaaan erkekler lafa gelse bizi begenmezler ama kendilerinin de hali ortada...Birlikte olmak istemişti ,bu mesajlaşmadan sonra reddettim..
Ve uzun süre de olmak istemem gibi hissediyorum..
Ben böyle insanlardan nefret ederdim zaten öyle biriyle bu şekilde diyaloga girmesi iyice soğuttu kendinden...
Öyle mi dersiniz..Endişelenecek bir şey yok onlar için normal bizim için anormal olan şakalaşmalarından ibaret yazışmalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?