Eşimin arkadaşıyla tuhaf mesajlaşması..

Gay değil elinizde başka kanıt yoksa birbirlerine üstünlük sağlamayan çalışan iğrenç mizah sahibi olan erkek.

Esime okuttum , erkekler boyle sakalasir ama bu kadar degil diyor , cok abarti ve igrenc olmus bu dedi

Belki de gercekten tuhaf yazismalardir. Size yaklaşması falan nasil esinizin? Gay olsa yaklasmak istemezdi herhalde????

Dedim ya zaten çok soğudum..
Zaten aramız soğuktu şimdi iyice koptuk..
Ne düşüneceğimi basıl davranacağımı bilmiyorum..
Erkekler arası böyle konuşmalar oluyor mu Yani ? Bilmediğim için soruyorum

Eşcinsellik falan değil bu merak etmeyin. Bazı arkadaşlar demiş biz hiç böyle sohbetlere şahit olmadık vs diye ama ben şahit oldum. Erkekler arasında olabiliyor bu tarz konuşmalar. Eşcinsel erkeklerin cinsellikten bahsederken böyle ifadeler kullandıklarını, kendilerinden d...likçi falan diye söz ettiklerini de hiç sanmıyorum ayrıca.

Bu gercek olmasin lutfenn

Dedim ya zaten çok soğudum..
Zaten aramız soğuktu şimdi iyice koptuk..
Ne düşüneceğimi basıl davranacağımı bilmiyorum..
Erkekler arası böyle konuşmalar oluyor mu Yani ? Bilmediğim için soruyorum
Evet. Eşimin ve kardeşimin whatsapp gruplarında gördüm. Cidden midem bulandı her mesajda.

Belki de gercekten tuhaf yazismalardir. Size yaklaşması falan nasil esinizin? Gay olsa yaklasmak istemezdi herhalde????
Birlikte olmak istemişti ,bu mesajlaşmadan sonra reddettim..
Ve uzun süre de olmak istemem gibi hissediyorum..
Ben böyle insanlardan nefret ederdim zaten öyle biriyle bu şekilde diyaloga girmesi iyice soğuttu kendinden...

Umarım değildir..
Ama değilse de çok soğudum kendisinden...
O sözünden sonra...

Birlikte olmak istemişti ,bu mesajlaşmadan sonra reddettim..
Ve uzun süre de olmak istemem gibi hissediyorum..
Ben böyle insanlardan nefret ederdim zaten öyle biriyle bu şekilde diyaloga girmesi iyice soğuttu kendinden...
Hmm demekki gay degil ama fazla civimislar. Buna nasil son verilmeli ona kafa yormak lazım. Amaaan erkekler lafa gelse bizi begenmezler ama kendilerinin de hali ortada...

Endişelenecek bir şey yok onlar için normal bizim için anormal olan şakalaşmalarından ibaret yazışmalar.
Öyle mi dersiniz..
İlke defa denk geldim ve şok oldum.. kendisiyle boşanma eşliğinden döndük,ve aramız zaten soğuktu.. bu olaydan sonra iyice soğuyacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…