Eşimin arkadaşıyla tuhaf mesajlaşması..

Malesef böyle basit erkekler mevcut
Muhtemelen 20li yaşlarda ipsiz sapsız tayfadır arkadasları yaş aldıkca değişecektir

kızlar sızın adınıza cıdden cok uzuldum cok sınır bozucu
oyle aılelerden cıkıyor zaten hep kendı cocuguna tecavuz edenler yegenını tacız edenler
aıle terbıyesı ahlak baska bırsey

Birebir mi gördünüz söylemleri mi duydunuz ben asla inanmıyorum 3 kuzenim subay asla olmaz böyle bişey diyor şu ara zaten malesef askeriyemiz itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor öyle bişey olcak g.....n kan alırlar adamın

Geyik yapmışlar ama iğrençler

Gözümle nasil gorebilirim hanimefendi.. Oyle bisey mumkun mu?? Ben sadece medyada gördüğüm okuduğum birşeyi anlattm.. Bu dedigim haberde bayağı eskiydi.. Zaten çok geniş yer almadi medyada.. Hemen üstünü orttuler diye düşünüyorum.. Bu yazdıklarım benim şahsi fikirlerim diye de belirttim orada zaten..

oyle aılelerden cıkıyor zaten hep kendı cocuguna tecavuz edenler yegenını tacız edenler
Haklısınız..
Benim yetiştiğim büyüdüğüm çevrede bu tarz konuşmaların,bu tarz mesajlaşmaların yanından geçilmedi..
Mesela eşim bu arkadaşı dışında bir başka asker arkadaşına daha mesaj atmış,o arkadaşı da her mesajın sonuna amk koymuş, iyi misin demiş mesela iyiyim amk.. abartmıyorum..
Ama o öyle konuşuyor diye eşim de öyle konuşmamış.. o gayet normal yazışmış.. bu arkadaşı da ilk o konuşmayı başlatmasa eşimin öyle bir konuşma başlatacağını sanmıyorum..
ağzında küfürlü biri değildir çünkü,birine şerefsiz demez mesela,şeref mağduru der..
Hani o yüzden böyle bir yazışma görünce ne düşüneceğimi bilemedim..
Buradaki amaç,maksat ne göremedim..o yüzden de paylaşma gereği duydum..

Haklısınız..
Benim yetiştiğim büyüdüğüm çevrede bu tarz konuşmaların,bu tarz mesajlaşmaların yanından geçilmedi..
Mesela eşim bu arkadaşı dışında bir başka asker arkadaşına daha mesaj atmış,o arkadaşı da her mesajın sonuna amk koymuş, iyi misin demiş mesela iyiyim amk.. abartmıyorum..
Ama o öyle konuşuyor diye eşim de öyle konuşmamış.. o gayet normal yazışmış.. bu arkadaşı da ilk o konuşmayı başlatmasa eşimin öyle bir konuşma başlatacağını sanmıyorum..
ağzında küfürlü biri değildir çünkü,birine şerefsiz demez mesela,şeref mağduru der..
Hani o yüzden böyle bir yazışma görünce ne düşüneceğimi bilemedim..

Sorduğum sansürlü görüntü mü duyum mu diye sordum yanlış anladınız ama inanın böyle bişey imkansız muhtemelen de ana haberde değil sosyal medyada görmüş olabilir siniz

Maksat sidik yarışı adamı terslemek yerine üste çıkmaya çalışmış

Sorduğum sansürlü görüntü mü duyum mu diye sordum yanlış anladınız ama inanın böyle bişey imkansız muhtemelen de ana haberde değil sosyal medyada görmüş olabilir siniz

Ana haberde gördüm ama.. Hatta tecavuze uğrayan kişinin psikolojisi bozuldugu icin erken terhis etmislerdi.. Bakin ben o muayenelere vakıf bi insan degilim.. Askeriyedede tanidigim da yok.. Ama yillarca esinden gizleyip cocuk yapan insanlar bence burada da gizlenebilirler gibime geliyor.. Benimki dedigim gibi sadece varsaym.. Sonucta yapilan muayeneleri bilmiyorum..

haklısınız kı bence sormanızda paylasmanızda kesınlıkle bır sakınca yok sormanız gayet normal
esımle boyle argolu konusan bırı vardı bırlıkte ıs yaptıkları bırı
esım mesajlarına asla cevap vermıyordu adam bırgun gece aradı boyle kufurlu konusuyor yıne mesajlarıma bakıp cevap vermıyorsun hayırdır deyıp kufur ettı
esım bır bagırdı once duzgun konusmayı ogren oyle gel kufurden ne dedıgın anlasılmıyor hayvanmısın ? dedı kapattı

esınızı en ıyı sız tanırsınız onunla herseyı yasayan sızsınız bız sadece anlatılan kadarını bılırız ama o ankı durum o hıslerı yıne anlayamayız
escınsel bırsuru ınsan var sureklı boyle konusan bırı olsa neyse terbıyesızlık der kapatırsınız ama sadece bu sahısla boyle absurt konustugu ıcın suphelenmıssınız zaten dogal olarak
ben olsam bende suphelenırdım normal bır konusma degıl cunku erkekler arası geyık dıyorlar ya erkekler arası geyık oyle olmaz erkek olamayan eksık yetersız ınsanlar kendını ıspatlamaya calıstıklarından oyle konusurlar bunlar hep kısılık karakter meselesı farzedelım sakalasmıslar . bu tarz uslubu olan bır ınsanla omur gecmez zaten

Aynen dediğiniz gibi.. kendisine zaten ılımlı yaklaşıp tavrını ölçmeye çalıştım dün..
Bak ben sana yakıştıramadım öyle bir sohbeti ,karşındaki zaten terbiyesiz, onun o terbiyesiz mesajına sen neden öyle cevap verdin dedim.. o mesajın hakkı oydu dedi. Yani onun lafının altında kalmak istemediği anlamı mı çıkıyor burdan bilmiyorum..
Kendisini ben böyle tanımıyordum yemin ederim ki.. yıllardır hiçbir kimseyle böyle bir konuşmasına yazışmasına şahit olmadım.. o yüzden bu kadar çok şaşırdım.. o yüzden farklı bakış açılarını görmek için konu açtım,çünkü ben işin içinde çıkamadım..

Yaa ben esime okudum anlatarak.. Eşim oyle oldugu konusunda yorum yapmadi cunku belli olmuyo o isler dedi.. Ama oyle belalti konusan ana baci karistiran erkekler cok var dedi..

Baya detaylı muayeneye giriyorlar anal ilişki yaşamışlar direk tespit edilip çürük raporu veriliyor olay şöyle olabilir adam homodur ama aylarca kadın görmediği için sapkınlaşıp böyle bişeye yeltenmiş olabilir ama gene de aslı yoktur çünkü birine görünmeden işemeye gidemiyosun linç ederler adamı öyle bişeye şahit olsalar

o mesajın hakkı o degıldır mesajın hakkı kufurse saglam bır kufur edıp sozune lafına dıkkat et sana yedırtmeyeyım o lafları olurdu onun hakkı oydu

30 yıllık evlı olup coluga cocuga karısıp bosanıp cınsıyet degıstırenler var bırakın egılımı dırek cınsıyet degıstıren
hatta cocugu olup hala evlı olup ama escınsel olan gay bıle olan var evlılıgı paravan goren ...

esımın su hayatda ettıgı en buyuk kufur gerızekalı deyısıdır bende oyle yazılar yazdıgını gorsem bende sasırır huylanırdım

Ama sizde gördüğünüzü duyduğunuzu söylüyosunuZ tabi size lafım yok

Haklısınız..
Genelde kendisi insanların kalbini kırmamaya çalışır,(gerçi benim kalbimi parçalara ayırıyor da ) sakin yapılı efendi biridir dışarıdan bakan biri için..
Hani terslememek bozmamak İçin mi kötü konuşmadı bilmiyorum...

Neresinden tutarsam tutayım elimde kalıyor aslında..

Askere alımda mı giriyorlar muayeneye ? Eşim bir defa astsubaylık İçin muayeneye gitmişti geçen yıl.. kendisine sordum o bölgelere de bakıyorlar mı diye yok hayır bakmadılar dedi, eğer bakacak olsalar ben zaten çıkar giderdim dedi..
Astsubaylık İçin uğraşmam anlamında dedi..
Utandığını kastetti Yani..
Siz muayenede bakıyorlar deyince şimdi şaşırdım..

yok oyle kabul etmem ben gıderım falan demeler
muayene edılıyor tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…