- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Askere alımda ilk etapta mı ediliyor ?yok oyle kabul etmem ben gıderım falan demeler
muayene edılıyor tabı
Askere alımda ilk etapta mı ediliyor ?
Tabiki biliyorum ama o bölgeye bakıldığını sanmamıştım arka tarafa.. hani normal ön tarafa bakıldığını duymuştum askerlik için ama eşim astsubaylık İçin az önce dediğimi dedi..gercekten askerlık muayenesını bılmıyormusunuz
muayeneden gecebılırse gectıkten sonra askere gonderılır zaten
saglık raporuda olur ellerınde oraya gıderken hatta bobregınde sorun olan cıgerınde sorun olan curuk raporu verılenler var bu sebeple askerı doktor muayene eder
Tabiki biliyorum ama o bölgeye bakıldığını sanmamıştım arka tarafa.. hani normal ön tarafa bakıldığını duymuştum askerlik için ama eşim astsubaylık İçin az önce dediğimi dedi..
O yüzden arkaya bakıldığını sanmamıştım.. yoksa tabiki biliyorum muayene sonucuna göre hareket edildiğini :)
Aynen öyledir benimkide insanları bozmayı sevmez ama bu muabbetlere de girenle arkadaş olmaz dediğim gibi bayram seyran muabbetti onlar ararsa onlar yazarsa yaniHaklısınız..
Genelde kendisi insanların kalbini kırmamaya çalışır,(gerçi benim kalbimi parçalara ayırıyor da ) sakin yapılı efendi biridir dışarıdan bakan biri için..
Hani terslememek bozmamak İçin mi kötü konuşmadı bilmiyorum...
Neresinden tutarsam tutayım elimde kalıyor aslında..
Son mülakatta gene bakarlar sonradan kaportayı çizdirmiş mi diye bissürü aşama var :) öğrenirim kuzenimden bunu subaylıktada bakılıyo mu diyeTabiki biliyorum ama o bölgeye bakıldığını sanmamıştım arka tarafa.. hani normal ön tarafa bakıldığını duymuştum askerlik için ama eşim astsubaylık İçin az önce dediğimi dedi..
O yüzden arkaya bakıldığını sanmamıştım.. yoksa tabiki biliyorum muayene sonucuna göre hareket edildiğini :)
Ama bu arkadaşıyla bundan sonra wp konuşmalarını silecektir, ve de bu arkadaşı eşimi 2-3 günde bir arıyor.. mesela Perşembe günü aramış geçtiğimiz eşim açmamış,cevapsız.. sonra cts tekrar aradı, bu defa araba kullandığını yazdı işte.. telefonda ne konuştuklarını,sohbetin nasıl ilerlediğini bilmeyeceğim mesela..Aynen öyledir benimkide insanları bozmayı sevmez ama bu muabbetlere de girenle arkadaş olmaz dediğim gibi bayram seyran muabbetti onlar ararsa onlar yazarsa yani
Önemi yok ki canım. Askerliğini yaptı 4 sene önce.. sormana gerek yok benim için..Son mülakatta gene bakarlar sonradan kaportayı çizdirmiş mi diye bissürü aşama var :) öğrenirim kuzenimden bunu subaylıktada bakılıyo mu diye
Konuşsunlar niye bunu sorun ediyosun ki her zaman o tarz muabbet olmuyodur zaten sen diyosun kardeşim devrem diyolar diye ara da bir karşı taraf muhtemelen bekarsa yapabiliyolar böyle takip etmen altında başka bi eylem yapman çok yanlış gene kötü olacak sonunuz bide sen insanlardan çok çabuk etkileniyosun bunu yaparsan evliliğini kaybedersin bi düşün eşin instada geyik sayfalarında gördü bu secreen leri ne olur ne oluru geç ne hissederAma bu arkadaşıyla bundan sonra wp konuşmalarını silecektir, ve de bu arkadaşı eşimi 2-3 günde bir arıyor.. mesela Perşembe günü aramış geçtiğimiz eşim açmamış,cevapsız.. sonra cts tekrar aradı, bu defa araba kullandığını yazdı işte.. telefonda ne konuştuklarını,sohbetin nasıl ilerlediğini bilmeyeceğim mesela..
İkimizin de sosyal medya hesabı yok ta , zaten yakın zamanda bu konuyu kapattırırım ,öyle bir özellik gelmiş sanırım..Konuşsunlar niye bunu sorun ediyosun ki her zaman o tarz muabbet olmuyodur zaten sen diyosun kardeşim devrem diyolar diye ara da bir karşı taraf muhtemelen bekarsa yapabiliyolar böyle takip etmen altında başka bi eylem yapman çok yanlış gene kötü olacak sonunuz bide sen insanlardan çok çabuk etkileniyosun bunu yaparsan evliliğini kaybedersin bi düşün eşin instada geyik sayfalarında gördü bu secreen leri ne olur ne oluru geç ne hisseder
Evet var ve bi an önce kapattır eşini daha fazla rencide ettirme gençlerde çok yaygın böyle şeyler insan aynı yastığa baş koyduğu kocasına böyle şeyler yakıştırmaz en fazla ne bu be nasıl muabbet der çıkışırsın yaptığın çok yanlış canım yapma bunu ve terapini öne al kızıyosun bunu dedikce biliyorum ama düzenli gittiğinde farkı göreceksinİkimizin de sosyal medya hesabı yok ta , zaten yakın zamanda bu konuyu kapattırırım ,öyle bir özellik gelmiş sanırım..
Eşinle arkadaşı şakalaşmışlar.Geyik muhabbeti bu.Başka şüpheleriniz varmıydı?Merhaba kızlar..
Eşimle 1 aylık bir ayrılık yaşadık ve boşanma eşiğine gelmiştik, konumu biliyorsunuzdur..
Şimdi size danışmak istediğim bir şey var.. Eşimle ayrı olduğumuz dönemde askerden bir arkadaşı ile tuhaf bir wp yazışmasını gördüm dün gece.. silmeyi unutmuş sanırım.. konu şu; eşim çalıştığı yerde bir çocuğu bu arkadaşına benzetiyor ve resmini çekiyor, sonra wp tan bu arkadaşına mesaj atıyor sana çok benziyor diye ve aralarında görüntülerini atacağım şu konuşmalar geçiyor..
Yeşil mesajlar eşimin,beyazlar arkadaşının..
Gay olma durumu var mı bu mesajlara göre ? Ne düşüneceğimi bilemedim,size sormak istedim...
“Seni kucağımda az gezdirmedim” mesajı çok midemi bulandırdı...
Kendisiyle aramız zaten soğuktu, buz gibi yaptı şimdi...
Ne dersiniz , bu mesajlar geyik mi ? Yoksa ne ?
Şunu yazmayı unutmuşum.. mesajlaşmanın devamı şu şekilde ; arkadaşı buna rakı masası resmî atıyor ve buyur diyor. ( eşim alkol kullanmamasına rağmen bunu söylemiyor ve saol kardeş diyor)
Onun akabinde ; arkadaşı kendine iyi bak ,Allah a emanet ol diyor , eşim sen de kardeşim diyor .. mesajlaşmanın devamı bu şekilde..
Bencede onunla bagdastirma bu durumu yaşayan arkadaşlarım var diğer türlü ilişkide cazip geliyor çekici geliyor normal bencede bu eşiniz de bisey yok bana göre sen takıntı yapıyorsun. Mesajlar ve bu isteği normal yüzeye vurursak yüzde 40 erkek o iliskiyide istiyor bence düşünme o kadarYa bunu söylemeye çok çekiniyorum ama bir defa mesela anal ilişki için bir teklifi oldu , çok uzun zaman geçti tam olarak hatırlamıyorum ama konuşmayı..
Ben de kat i suretle reddettim..
Günah olduğundan asla olmayacağından bahsettim...
Sonra ısrar etmedi zaten.. sadece meraktan mıydı bilmiyorum..
Siz şimdi yatakta anlarsın dediğinizde böyle bir şeyi kast ettiniz muhtemelen diye söylemek istedim...
Bununla bağdaştırmak istemiyorum yaa
kızlar sızın adınıza cıdden cok uzuldum cok sınır bozucu
oyle aılelerden cıkıyor zaten hep kendı cocuguna tecavuz edenler yegenını tacız edenler
aıle terbıyesı ahlak baska bırsey
Nasıl bu mesajlardan mı anladınız o ilişkiyi istediğini tam anlayamadım..Bencede onunla bagdastirma bu durumu yaşayan arkadaşlarım var diğer türlü ilişkide cazip geliyor çekici geliyor normal bencede bu eşiniz de bisey yok bana göre sen takıntı yapıyorsun. Mesajlar ve bu isteği normal yüzeye vurursak yüzde 40 erkek o iliskiyide istiyor bence düşünme o kadar
Öyle erkeklere karşı bir eğilim vs zaten sezmedim..Eşinle arkadaşı şakalaşmışlar.Geyik muhabbeti bu.Başka şüpheleriniz varmıydı?
Twitterda yamyam futbol tayfadan aşinayım ben. Çok fazla yapıyorlar.Hicbir erkek boyle sakalasmaz , hele turk erkegi gayet homofobiktir , 40 yasindayim tonla adam tanidim hayatimda bu mesajlasmayi hicbir hetero erkek yapmaz
Esiniz ya biseksuel ya gay yada karsidaki kisi erkek degil
Geyik yapmış gibiler ama yinede bilemicemMerhaba kızlar..
Eşimle 1 aylık bir ayrılık yaşadık ve boşanma eşiğine gelmiştik, konumu biliyorsunuzdur..
Şimdi size danışmak istediğim bir şey var.. Eşimle ayrı olduğumuz dönemde askerden bir arkadaşı ile tuhaf bir wp yazışmasını gördüm dün gece.. silmeyi unutmuş sanırım.. konu şu; eşim çalıştığı yerde bir çocuğu bu arkadaşına benzetiyor ve resmini çekiyor, sonra wp tan bu arkadaşına mesaj atıyor sana çok benziyor diye ve aralarında görüntülerini atacağım şu konuşmalar geçiyor..
Yeşil mesajlar eşimin,beyazlar arkadaşının..
Gay olma durumu var mı bu mesajlara göre ? Ne düşüneceğimi bilemedim,size sormak istedim...
“Seni kucağımda az gezdirmedim” mesajı çok midemi bulandırdı...
Kendisiyle aramız zaten soğuktu, buz gibi yaptı şimdi...
Ne dersiniz , bu mesajlar geyik mi ? Yoksa ne ?
Şunu yazmayı unutmuşum.. mesajlaşmanın devamı şu şekilde ; arkadaşı buna rakı masası resmî atıyor ve buyur diyor. ( eşim alkol kullanmamasına rağmen bunu söylemiyor ve saol kardeş diyor)
Onun akabinde ; arkadaşı kendine iyi bak ,Allah a emanet ol diyor , eşim sen de kardeşim diyor .. mesajlaşmanın devamı bu şekilde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?